Pénzvisszatérítés

Kínálunk nem kézzelfogható visszavonhatatlan termékeket. Vásárlóként Ön felelõs ennek megértéséért, amikor bármilyen terméket / szolgáltatást megvásárol weboldalunkon.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálattal

A problémák 99% -át egyszerű e-mail segítségével lehet megoldani. Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatfelvétel oldalt. Ügyfélszolgálatunk az 24-72 (általában kevesebb, mint 24 óra alatt) időn belül kapcsolatba lép Önnel az aggodalom áttekintésével és megoldásával.

Elfogadható visszatérítési kérelmek

● A termék / szolgáltatás nem kézbesítése:

Egyes esetekben a feldolgozási idő lassabb, és a megrendelés befejezése kissé hosszabb ideig tart. Ebben az esetben javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. A kézbesítés hiányát az ügyfélszolgálatunknak írásban kell benyújtani a megrendeléstől számított 7 napon belül.

● A termék nem a leírás szerint:

Az ilyen problémákról a vásárlás napjától számított 7 napon belül értesíteni kell ügyfélszolgálatunkat. Világos bizonyítékot kell szolgáltatni annak igazolására, hogy a vásárolt termék / szolgáltatás nem felel meg a weboldalon leírtaknak. A panaszok, amelyek pusztán az ügyfél hamis elvárásain vagy kívánságain alapulnak, nem teljesülnek.

● Előfizetés lemondási politikája:

Vállalati, elit vagy híresség előfizetés megvásárlásakor automatikusan számlázni fogunk minden hónap ugyanazon napján. Ha valamikor már nincs szüksége a YTpals előfizetésre, küldjön üzenetet nekünk a mi weboldalunkon keresztül Kapcsolatfelvétel oldal, és fiókját az aktuális havi előfizetés végén állítjuk le. Üdvözöljük, bármikor lemondhatja előfizetését. Ha például feliratkozott a szeptember 23rd-ra, de néhány héttel később, október 10th-nál ír nekünk fiókjának lemondásáról, akkor azt állítjuk be, hogy október 23rd-én szüntesse meg számláját, amely a jelenlegi havi előfizetés vége lenne. Ha inkább az azonnali lemondást részesíti előnyben, tudassa velünk, és mi is meg tudjuk ezt csinálni Önnek. Önnek nem kötelező arra, hogy előfizetéssel maradjon egy ideig, de akkor írnia kell nekünk, amikor készen áll a lemondásra. Ezután kezeljük és megerősítő üzenetet küldünk Önnek.

● Előfizetési visszatérítési politika:

Ha előfizetési tervet vásárol, és bármilyen okból nem elégedett a szolgáltatással, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az előfizetési fizetési dátumot követő 7 napon belül, és teljes mértékben visszatérítjük és visszavonjuk előfizetését. Ha az előfizetési díj befizetése után, és visszatérítés kérése esetén több mint 7 napot szeretne kapcsolatba lépni velünk, csapatunk felülvizsgálja fiókját, és ha szükségesnek tartjuk, teljes mértékben visszatéríti a megrendelést. Az elmúlt 7 napokban nem jogosult visszatérítésre.

Elkötelezett az elégedettség mellett

Termékeink mögött állunk, és büszkék vagyunk arra, hogy ma a legmagasabb színvonalú közösségi média-elkötelezettség-szolgáltatásokat nyújtjuk online. Nem mindig tudunk visszatérítést nyújtani, de ha 7 napon belül elégedetlen a megrendeléssel Kapcsolatfelvétel és megoldást találunk az Ön aggodalmaira.

Valaki be vásárolt
Augusztus