YouTube SEO

Optimalizálja csatornáját és videóit a YouTube legjobb gyakorlataival a maximális szerves növekedésért, hirdetések vásárlása nélkül! A YouTube-csatorna növekedésének Google-tanúsítvánnyal rendelkezik és tudjuk, mit kell végrehajtani!

Tudjuk, hogyan kell fellépni a YouTube-on!

YouTube-képesített szakértőink 2011 óta végeznek YouTube SEO-t. Tudjuk a legjobb és leghatékonyabb stratégiákat, amelyek eredményeket adnak. Teljes mértékben értékeljük a csatornádat és a videóidat, majd konkrét, részletes és könnyen követhető utasításokat adunk Önnek annak optimalizálása és a keresési eredmények magasabb rangsorolása érdekében. Ez a forgalomhoz vonzza a legfontosabb nézőket - az organikusokat.

YouTube SEO

A YouTube-csatorna értékelése

A YouTube-csatornád alapos rögzített videó értékelése + elemezd a versenytársakat + 5 lépéses cselekvési terv a következő lépésekhez.

A 45 perces videód a következőket tartalmazza:

  • Teljes csatornaértékelés
  • Csatornádra és videóidra vonatkozó tippek
  • Tekintse át videók és tartalmi stratégiáját
  • Titkok a videók népszerűsítéséhez és előfizetéshez
  • Elemezze versenyzőit
  • Részletes 5 lépéses cselekvési terv az Ön számára
  • Szállítási idő: 4-7 nap

YouTube videó SEO

YouTube-videó teljes értékelése, amely lehetővé teszi számunkra, hogy továbbfejlesztett címet + leírást + 5 kulcsszót / hashtagot kapjunk.

A szolgáltatás magában foglalja:

  • Teljes videó SEO értékelés
  • 1 Javított cím biztosított
  • 1 Bővített leírás biztosított
  • 5 Kutatott kulcsszavak / hashtagek
  • Szállítási idő: 4-7 nap

YouTube grafikai tervezés

Professzionális, teljesen átalakított YouTube csatorna szalaghirdetés és YouTube videó miniatűrök.

A szolgáltatás magában foglalja:

  • Professzionális tervezési minőség
  • Egyéni, hogy megfeleljen a márka
  • Erős és megnyerő design
  • Megfelelő méret és minőség a YouTube számára
  • Javítja a kattintási arányt (CTR)
  • Szállítási idő: 1-4 nap

A YouTube-csatorna áttekintése - GYIK

Kicsi YouTuber vagy, aki a csatornád bővítésével küzd?

Több nézetet próbál szerezni, de nem biztos benne, mit tegyen?

Kérdése van a platformmal kapcsolatban, de nem ismer senkit, akit feltehetne?

Ha igen, akkor a YouTube-csatornaértékelő szolgáltatásunk az Ön számára.

Szakértőink maguk a YouTuberek, akik milliónyi YouTube-megtekintéssel, közel 1 millió előfizetővel rendelkeznek és évek óta videókat készítenek.

Szakértőink kifelé ismerik a YouTube-ot, és megosztják veled tudásukat, amikor alaposan átnézik YouTube-csatornádat videóban.

Készítünk egy 45+ perces videót arról, hogy alaposan végigjárjuk és kiértékeljük YouTube-csatornádat. Ezután feltöltöd a YouTube-ra, priváttá tesszük a videót (csak neked), és küldünk egy linket hozzá, hogy bármikor megnézhesd az értékelésedet, amikor csak van szabadidőd!

1) Megnézzük a videóidat, és konstruktív kritikát fogunk neked adni.

2) Tippek a videók jobb fejlesztéséhez a nézési idő és a közönség megtartásának növelése érdekében.

3) Ellenőrizzük a címeit és miniatűrjeit, a tartalmi stratégiát, a kulcsszavakat és leírást, a honlapot stb.

4) Megosztjuk a videóink népszerűsítésével és az előfizetők megszerzésével kapcsolatos titkainkat.

5) Elemezzük a versenytársaidat, és elmondjuk, hogyan legyél jobb náluk.

6) 5 lépéses cselekvési terv!

Nem, nincs szükségünk a bejelentkezési adatokra. Nem jelentkezünk be a YouTube-csatornádra.

45+ perces videót adunk Önnek arról, hogy alaposan kiértékeljük csatornádat, és az Ön által ajánlott ötleteket / változtatásokat kényelmesen megvalósíthatja.

Igen! Minden YouTube-csatornatípussal együtt dolgozunk, és segíthetünk neked növekedni, függetlenül attól, hogy milyen résről szól a tartalom.

Igen! Videón átnézzük csatornádat, és beszélünk angolul, de lefordított feliratokat biztosítunk a kívánt nyelven.

Ez lehetővé teszi, hogy végig nézze a videót, miközben olvassa a feliratokat, hogy biztosan megértse mindazt, amit mondunk.

Az általunk használt fordítószoftver kiváló, és nagyon jó munkát fog végezni az Ön által preferált nyelvre történő fordítással. Teljesen meg fogja érteni, mit mondunk az értékelésében.

Igen! Videón átnézzük csatornádat, és beszélünk angolul, de lefordított feliratokat biztosítunk a kívánt nyelven.

Ez lehetővé teszi, hogy végig nézze a videót, miközben olvassa a feliratokat, hogy biztosan megértse mindazt, amit mondunk.

Az általunk használt fordítószoftver kiváló, és nagyon jó munkát fog végezni az Ön által preferált nyelvre történő fordítással. Teljesen meg fogja érteni, mit mondunk az értékelésében.

A tőlünk kapott videó legalább 45 perc hosszú lesz, és értékes betekintést nyújt YouTube-csatornádra.

A megrendelés leadása után általában 3-7 napba telik a csatornaértékelés befejezése.

A YouTube Video SEO - GYIK

A legjobb gyakorlatok és a prémium kutatási eszközök kombinációját használjuk annak érdekében, hogy címet, leírást és kulcsszavakat / hashtagokat kapjunk, amelyek segítenek a rangsorolásban, professzionálisabb megjelenésben és a videó kattintási arányának (CTR) növelésében.

Nem, nincs szükségünk a bejelentkezési adatokra. Nem jelentkezzünk be YouTube-csatornádba. Ehelyett egy részletes és könnyen érthető dokumentumot nyújtunk Önnek, így az egyedi javaslatokat maguk is végrehajthatják. Ez könnyű, és tetszik a változtatások végrehajtása is, mivel ez segít megtanulni és növekedni YouTuberként.

Igen! Minden YouTube-csatornatípussal együtt dolgozunk, és segíthetünk neked növekedni, függetlenül attól, hogy milyen résről szól a tartalom.

Igen és Nem. Magyarázzuk el ... Anyanyelvünk az angol. Mivel a lehető legjobb minőségű szolgáltatást szeretnénk nyújtani Önnek, sajnos nem tudjuk biztosítani Önnek SEO nyelvű felülvizsgálatunkat egy másik nyelven.
Azonban… szolgáltatásunkat angol nyelven tudjuk eljuttatni Önhöz, majd a Google Fordító segítségével módosíthatja nyelvére. A Google Fordító kiváló munkát végez a fordításban, így nagy hasznát veheti ezeknek a szolgáltatásoknak, még akkor is, ha csatornája más nyelven működik.

Ez változhat a céljaitól függően. Általában a javaslataink végrehajtása után lassú növekedést fog látni az első hónapban, mivel a YouTube nem frissíti az eredményeket azonnal. Ezután a folyamatban lévő hónapokban a lendület felgyorsul, és a hónap után tovább folytatódik. Olyan, mint egy tehergépkocsi ... az eredmények lassan indulnak, de amint felgyorsul a lendület, teljes sebességgel haladhat előre! Ezek az eredmények feltételezik, hogy megvalósította javaslatainkat, és minőségi tartalmat is közzétesz. A tartalom minőségétől függetlenül szolgáltatásaink segítenek, de minél magasabb a minőség, annál jobb eredményeket fog elérni javaslataink végrehajtása után.

A YouTube grafikai tervezésével kapcsolatos GYIK

Az első benyomások rendkívül fontosak az online világban. Ha valaki meglátogatja a csatornádat, és nem lát olyan szalaghirdetést és videó miniatűröket, amelyek felhívják a figyelmüket, akkor nagyon gyorsan megnyomják a Vissza gombot. Professzionális tervezőszolgálatunk mosolyog az arcán, amikor feltölti a grafikát, és látja a továbbfejlesztett, professzionális „üzlethelyiséget”. 

Ha megnéz egy pillantást, akkor látni fogja, hogy az összes nagyobb YouTube-felhasználó egyedi videó bélyegképeket használ annak érdekében, hogy videóinak megjelenése és több kattintás megszerzése legyen. A minőségi, egyedi indexképek révén a videód kiemelkedik azok közül, amelyek több megtekintéssel rendelkeznek, vagy népszerűbbek, mint a tiéd. Még akkor is, ha a videód a keresési eredmények között alacsonyabb besorolású, az egyéni indexkép vonzza a figyelmüket, és ezért arra ösztönzi őket, hogy látogassák meg a videódat. 

Az egyéni indexképek a YouTube és a Google keresési rangsorának javításában is segítenek, így több organikus forgalmat hozhatnak létre az Ön számára.

Nem, nincs szükségünk a bejelentkezési adatokra. Nem jelentkezzünk be YouTube-csatornádba. Ehelyett a grafikákat biztosítjuk Önnek, így azokat maguk is feltölthetik. Könnyű, és tetszeni fog a változtatások elvégzéséhez, mivel ez segít megtanulni és növekedni YouTuberként.

Igen! Minden YouTube-csatornatípushoz tervezhetünk grafikákat, függetlenül attól, hogy milyen résről van szó a tartalomról.

Egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk, magyarázza el, hogy mit szeretne látni, és megváltoztatjuk! Végül azt szeretnénk, ha szereti a kapott csatornákat, amelyeket a YouTube-csatornádon küld és küld.

Ez változhat a céljaitól függően. Általában a grafika bevezetése után lassú növekedést fog látni az első hónapban, mivel a YouTube nem frissíti az eredményeket azonnal. Ezután a folyamatban lévő hónapokban a lendület felgyorsul, és a hónap után tovább folytatódik. Olyan, mint egy tehergépkocsi ... az eredmények lassan indulnak, de amint felgyorsul a lendület, teljes sebességgel haladhat előre! Ezek az eredmények feltételezik, hogy végrehajtotta a grafikánkat, és minőségi tartalmat is felad. Függetlenül a tartalom minőségétől, szolgáltatásaink segítenek, de minél magasabb a minőség, annál jobb eredményeket fog látni a grafika bevezetése után.

Valaki be vásárolt
Augusztus