LIKE o ka Service

Hoʻolaha Hoʻolaha & Hoʻolaha Hoʻolaha

Nānā i kā mākou Refund Policy ʻaoʻao no nā kikoʻī no ka hoʻihoʻi hou ʻana i ke ʻano, a me ke hoʻopau ʻana i kāu kau inoa.

He aha nā'ike a mākou e hō'ili'ili ai?

Hōʻuluʻulu mākou i kaʻike mai iāʻoe ke kau inoaʻoe i kā mākou leka uila.

Ke kauoha a hoʻopaʻa inoa paha i kā mākou pūnaewele, e like me ke kūpono, hiki iāʻoe ke noi i kāu e hoʻokomo i kāu keka uila a iʻole kaʻike leka kāleka.

He aha e mākou hoʻohana i kou 'ike no ka?

Kekahi o ka 'ike mākou ohi mai oe i ke ia i loko o kekahi o nā kēiaʻaoʻao:

- E hana i nā hana

ʻO kāuʻike, inā paha he lehulehu a iʻole kahi pilikino,ʻaʻole e kūʻai, kūʻai, hoʻololi a hāʻawiʻia paha i kekahi hale'ē aʻe no kekahi kumu, me kaʻole o kouʻaeʻana, e like me ke kumu no ka laweʻana i ka hua i kūʻaiʻia a iʻole ka lawelawe i noiʻia.

- E hoʻouna i nā leka uila

Hiki ke hoʻohanaʻia ka leka uila e hāʻawi aiʻoe e hoʻouna iāʻoe i kaʻike, pane i nā noi noi, a me nā noi a iʻole nā ​​nīnau.

Pehea e kou hōʻike mākou i mālama?

Hoʻohana mākou i nāʻano palekana he nui no ka mālamaʻana i ka palekana o kāuʻike pilikino a kauʻoe i kahi kauoha

Hāʻawi mākou i ka hoʻohanaʻana i kahi kikowaena pa'ū. Laweʻia nāʻike a pau i hoʻolakoʻia e ka pūnaewele Secure Socket (SSL) a laila i hoʻopunipuniʻia i loko o kā mākouʻikeʻikeʻikepili i loaʻa i nā mea iʻaeʻia me nā kuleana kūikawā kūikawā i nā pūnaewele, a ua pono e mālama i kaʻike.

Ma hope o ka hana, i kou waiwai 'ikepili (uku pepa, ka lawelawe mālama ola nui, ka waiwai, etc.) e ole e hūnā ma luna o kā mākou mau kikowaena.

Anei mākou i hana ai i nā kuki?

Ae (Sauces i AEIU uuku i ka paena a me kona hana pūnaewele hoolilo i kou kamepiula 'ē aʻe paakiki kipaku aku ma kāu lako Web (ina e ae) e mau hiʻohiʻona nō nā kahua a me ka hana pūnaewele nenoai e hoʻomaopopo kāu lako a me ka hopu a me ka hoomanao i kekahi' ike

E hoʻohana mākou i nā kuki e kōkua ai iā mākou e hoʻomanaʻo a hoʻoponopono i nā mea i loko o kāu kāleka kūʻai, e hoʻomaopopo a mālama i kāu mau makemake no nā kipa e hiki mai a me ka hōʻuluʻuluʻana i nāʻikepili e pili ana i kaʻike pūnaewele a me ka pilina pūnaewele i hiki iā mākou ke hāʻawi aku i nāʻike a me nā ponoʻoihana maikaʻi aʻe ma kēia mua aku.

ʻAʻole nā ​​kuleana a me nāʻona a iʻole VIP e kūʻai i ka uku, i hoʻokō ponoʻia. Loaʻa kēia ma ke kelepona wikiwiki. ʻO 100% kā mākou hana hoʻolimalima kālā a loaʻa i ke kānāwai, aʻaʻohe uku e hanaʻia me kaʻaeʻole o ka mea kūʻai i ka wā kūʻai.

Loaʻa iā mākou ke kuleana e hōʻole i ka lawelawe ʻo YTpals i nā mea hoʻohana i hōʻino ʻole i ka ʻōnaehana

Anei mākou i hōʻike aku i kekahi 'ike i waho poe?

Mākou e i kuai, kuai, a ano e ae paha hoolilo i waho poe kau 'ia'. 'Aʻole i kēia loaʻa hilinaʻi kolu poe i kokua mai ia makou i ka ke hoʻohana mākou paena, e mālama nei mākou hana, a me ka lawelaweʻana oe, i na manawa a me ia mau aelike nā' aoʻao e mālama i kēia 'ike anamanaʻo. hiki no hoi mākou i wehe i kou 'ike i ka wa a ke manaoio hoʻokuʻu mea kūpono, e like me ke kānāwai, hooko aku mākou paena kūkulu' ia, a hoomalu nae lakou i kakou a me na mea e ae e pono ai, ka waiwai, a me ka maluhia. Eia naʻe, 'ole-ike pilikino i moakāka malihini ike i ke hāʻawi i nā poe no ke kūʻai akuʻana, hoʻolaha, a me nā hana.

Nā loulouʻaoʻaoʻekolu

I kekahi manawa, i ko mākou noʻonoʻo, hiki iā mākou ke hoʻokomo a hāʻawi paha i nā huahana a iʻole nā ​​lawelawe ma ka pūnaewele. ʻO kēia mau pūnaeweleʻekolu o nā kulekele kūʻokoʻa kūʻokoʻa a kū kaʻawale. ʻAʻole mākou kuleana a kuleanaʻole no nā mea a me nā hana o kēia mau pūnaewele i hoʻopaʻaʻia. Eia naʻe, keʻimi nei mākou e pale i ka pono o kā mākou pūnaewele a loaʻa i kekahi pane e pili ana i kēia mau pūnaewele.

Ke kulekele'ōnaewele

Ke hoʻohana nei kēia kulekele hōʻailona o nā'atihana no nāʻike i loaʻa ma o kā mākou pūnaewele.

kou 'ae' ana

Ma ka hoʻohanaʻana i kā mākou pūnaewele, eʻaeʻoe i ko mākou mau 'ōlelo Palekana o ka pūnaewele.

Hoʻololi i kā mākou mau Kauoha Hana

Inā mākou e hoʻoholo i ka hoʻololi i nā Kauoha o ka Service, e hoʻouna mākou i kēlā mau hoʻololi ma kēiaʻaoʻao.

Aia ma kahi kuai
aku nei