Συμφωνία προγράμματος θυγατρικών

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οι συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας φέρεται με τη δικαιοσύνη και το σεβασμό που σας αξίζει. Ζητάμε απλώς την ίδια εκτίμηση από εσάς. Έχουμε γράψει την ακόλουθη συμφωνία συνεργατών μαζί σας, καθώς και για να προστατεύσουμε το καλό όνομα της εταιρείας μας. Λοιπόν, παρακαλούμε να μας πάρετε καθώς σας ακολουθούμε αυτήν τη νομική διατύπωση

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε. Πιστεύουμε σθεναρά στην ευθεία και ειλικρινή επικοινωνία. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, στείλτε μας email στο support@ytpals.zendesk.com.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΑΣ ΚΑΙ YTPALS (DBA YTPALS.com)

ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ONLINE ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.

  1. Επισκόπηση

Αυτή η Συμφωνία περιέχει τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για να γίνετε συνεργάτης στο Πρόγραμμα Συνεργατών του YTpals.com. Ο σκοπός αυτής της Συμφωνίας είναι να επιτρέψει τη σύνδεση HTML μεταξύ του ιστότοπού σας και του ιστότοπου YTpals.com. Λάβετε υπόψη ότι σε όλη αυτή τη Συμφωνία, τα «εμείς», «εμείς» και «μας» αναφέρονται στο YTpals.com και τα «εσείς», «σας» και «οι δικοί σας» αναφέρονται στη θυγατρική.

  1. Υποχρεώσεις συνεργατών

2.1. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα συμπληρώσετε και θα υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση. Το γεγονός ότι εγκρίνουμε αυτόματα τις εφαρμογές δεν σημαίνει ότι ενδέχεται να μην επανεκτιμήσουμε την αίτησή σας αργότερα. Ενδέχεται να απορρίψουμε την αίτησή σας κατά την απόλυτη κρίση μας. Ενδέχεται να ακυρώσουμε την αίτησή σας εάν κρίνουμε ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι κατάλληλος για το Πρόγραμμά μας, συμπεριλαμβανομένων εάν:

2.1.1. Προωθεί σεξουαλικό περιεχόμενο
2.1.2. Προωθεί τη βία
2.1.3. Προωθεί τις διακρίσεις λόγω φυλής, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ηλικίας
2.1.4. Προωθεί παράνομες δραστηριότητες
2.1.5. Ενσωματώνει οποιοδήποτε υλικό που παραβιάζει ή βοηθά άλλους να παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή παραβιάζουν το νόμο
2.1.6. Περιλαμβάνει "YTpals" ή παραλλαγές ή ορθογραφικά λάθη αυτών στο όνομα τομέα του
2.1.7. Διαφορετικά, με οποιονδήποτε τρόπο είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, παρενοχλητικό, ή φυλετικά, εθνοτικά ή με άλλο τρόπο απαράδεκτο από εμάς κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.
2.1.8. Περιέχει λήψεις λογισμικού που επιτρέπουν πιθανώς εκτροπές προμηθειών από άλλες συνδεδεμένες εταιρείες στο πρόγραμμά μας.
2.1.9. Δεν επιτρέπεται να δημιουργείτε ή να σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που λειτουργείτε, ρητά ή υπονοούμενο με τρόπο που μοιάζει με τον ιστότοπό μας, ούτε να σχεδιάζετε τον ιστότοπό σας με τρόπο που να οδηγεί τους πελάτες να πιστεύουν ότι είστε το YTpals.com ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη επιχείρηση.
2.1.10. Οι ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά με σκοπό την παροχή κουπονιών δεν είναι επιλέξιμοι για προμήθειες μέσω του προγράμματος συνεργατών μας.
2.1.11. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε για να κερδίσετε προμήθεια για παραγγελίες που υποβάλλετε για τον εαυτό σας. Τυχόν προμήθειες που κερδίζονται μέσω της τοποθέτησης τέτοιων παραγγελιών θα καταπέσει και μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό του λογαριασμού συνδεδεμένης εταιρείας σας.

2.2. Ως μέλος του Προγράμματος Συνεργατών του YTpals.com, θα έχετε πρόσβαση στο Affiliate Account Manager. Εδώ θα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες του Προγράμματός μας και τα ενημερωτικά δελτία συνεργατών που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν, να κατεβάσετε κώδικα HTML (που παρέχει συνδέσμους σε ιστοσελίδες στον ιστότοπο του YTpals.com) και διαφημιστικά κείμενα banner, να περιηγηθείτε και να λάβετε κωδικούς παρακολούθησης για τα κουπόνια και τις προσφορές μας . Για να παρακολουθούμε με ακρίβεια όλες τις επισκέψεις επισκεπτών από τον ιστότοπό σας στον δικό μας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κώδικα HTML που παρέχουμε για κάθε banner, σύνδεσμο κειμένου ή άλλο σύνδεσμο συνεργάτη που σας παρέχουμε.

2.3. Το YTpals.com διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να ελέγξει την τοποθέτησή σας και να εγκρίνει τη χρήση των Συνδέσμων σας και να απαιτήσει να αλλάξετε την τοποθέτηση ή τη χρήση προκειμένου να συμμορφωθείτε με τις οδηγίες που σας παρέχονται.

2.4. Η συντήρηση και η ενημέρωση του ιστότοπού σας θα είναι δική σας ευθύνη. Μπορούμε να παρακολουθούμε τον ιστότοπό σας καθώς θεωρούμε απαραίτητο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενημερωμένος και για να σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές που πιστεύουμε ότι θα ενισχύσουν την απόδοσή σας.

2.5. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ακολουθείτε όλες τις ισχύουσες πνευματικές ιδιοκτησίες και άλλους νόμους που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας. Πρέπει να έχετε ρητή άδεια να χρησιμοποιήσετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε ατόμου, είτε πρόκειται για γραφή, εικόνα ή οποιοδήποτε άλλο έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι (και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι) εάν χρησιμοποιείτε υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλη πνευματική ιδιοκτησία άλλου ατόμου κατά παράβαση του νόμου ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτων.

  1. Δικαιώματα και υποχρεώσεις του YTpals.com

3.1. Έχουμε το δικαίωμα να παρακολουθούμε τον ιστότοπό σας ανά πάσα στιγμή για να προσδιορίσουμε εάν ακολουθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας. Ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές στον ιστότοπό σας που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν ή για να βεβαιωθούμε ότι οι σύνδεσμοί σας προς τον ιστότοπό μας είναι κατάλληλοι και για να σας ειδοποιήσουμε περαιτέρω για τυχόν αλλαγές που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν. Εάν δεν κάνετε τις αλλαγές στον ιστότοπό σας που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες, διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών YTpals.com.

3.2. Το YTpals.com διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα Συμφωνία και τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών YTpals.com αμέσως και χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, εάν διαπράξετε απάτη κατά τη χρήση του Προγράμματος Συνεργατών YTpals.com ή εάν κάνετε κατάχρηση αυτού του προγράμματος με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν εντοπιστεί τέτοια απάτη ή κατάχρηση, το YTpals.com δεν θα φέρει ευθύνη απέναντί ​​σας για τυχόν προμήθειες για τέτοιες δόλιες πωλήσεις.

3.3. Το παρόν Συμφωνητικό θα ξεκινήσει με την αποδοχή της αίτησής σας για Συνεργάτες και θα συνεχιστεί εκτός εάν τερματιστεί παρακάτω.

  1. Λήξη

Είτε εσείς είτε εμείς μπορούμε να τερματίσουμε αυτήν τη Συμφωνία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, με ή χωρίς λόγο, ενημερώνοντας γραπτώς το άλλο μέρος. Η γραπτή ειδοποίηση μπορεί να έχει τη μορφή αλληλογραφίας, email ή φαξ. Επιπλέον, η παρούσα Συμφωνία θα τερματιστεί αμέσως μετά από οποιαδήποτε παράβαση αυτής της Συμφωνίας από εσάς.

  1. Τροποποίηση

Μπορούμε να τροποποιήσουμε οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας ανά πάσα στιγμή κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ειδοποιηθείτε μέσω email. Οι τροποποιήσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές, αλλαγές στις διαδικασίες πληρωμής και στους κανόνες του Προγράμματος Συνεργατών του YTpals.com. Εάν οποιαδήποτε τροποποίηση δεν είναι αποδεκτή για εσάς, η μόνη σας επιλογή είναι να τερματίσετε την παρούσα Συμφωνία. Η συνεχιζόμενη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών του YTpals.com μετά τη δημοσίευση της ειδοποίησης αλλαγής ή της νέας Συμφωνίας στον ιστότοπό μας θα υποδηλώνει τη συμφωνία σας με τις αλλαγές.

  1. Πληρωμή

Το YTpals.com χρησιμοποιεί ένα τρίτο μέρος για να χειριστεί όλη την παρακολούθηση και την πληρωμή. Το τρίτο μέρος είναι το δίκτυο συνεργατών ShareASale.com. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις πληρωμής του δικτύου.

  1. Πρόσβαση στη διεπαφή λογαριασμού συνεργατών

Θα δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να εισάγετε την ασφαλή διεπαφή λογαριασμού συνεργατών μας. Από εκεί, θα μπορείτε να λαμβάνετε τις αναφορές σας που θα περιγράφουν τον υπολογισμό των προμηθειών που οφείλονται σε εσάς.

  1. Περιορισμοί προώθησης

8.1. Είστε ελεύθεροι να προωθήσετε τις δικές σας ιστοσελίδες, αλλά φυσικά οποιαδήποτε προώθηση που αναφέρει το YTpals.com θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή από το κοινό ή τον Τύπο ως κοινή προσπάθεια. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες μορφές διαφήμισης απαγορεύονται πάντα από το YTpals.com. Για παράδειγμα, η διαφήμιση που συνήθως αναφέρεται ως "spamming" είναι απαράδεκτη για εμάς και μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο όνομά μας. Άλλες γενικά απαγορευμένες μορφές διαφήμισης περιλαμβάνουν τη χρήση αυτόκλητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (UCE), τις αναρτήσεις σε μη εμπορικές ομάδες συζητήσεων και τη διασταυρούμενη ανάρτηση σε πολλές ομάδες συζητήσεων ταυτόχρονα. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να διαφημίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο που να αποκρύπτει ή να παραποιεί την ταυτότητά σας, το όνομα τομέα σας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιστροφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποστολές σε πελάτες για να προωθήσετε το YTpals.com εφόσον ο παραλήπτης είναι ήδη πελάτης ή συνδρομητής των υπηρεσιών ή του ιστότοπού σας και οι παραλήπτες έχουν την επιλογή να καταργηθούν από μελλοντικές αποστολές. Επίσης, μπορείτε να δημοσιεύετε σε ομάδες συζήτησης για την προώθηση του YTpals.com, εφόσον η ομάδα ειδήσεων δέχεται ειδικά εμπορικά μηνύματα. Ανά πάσα στιγμή, πρέπει να εκπροσωπείτε σαφώς τον εαυτό σας και τις ιστοσελίδες σας ως ανεξάρτητες από το YTpals.com. Εάν υποπέσει στην αντίληψή μας ότι στέλνετε ανεπιθύμητη αλληλογραφία, θα εξετάσουμε την αιτία για τον άμεσο τερματισμό της παρούσας Συμφωνίας και τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Συνεργατών YTpals.com. Τυχόν εκκρεμή υπόλοιπα που οφείλονται σε εσάς δεν θα πληρωθούν εάν ο λογαριασμός σας τερματιστεί λόγω τέτοιας απαράδεκτης διαφήμισης ή παρότρυνσης.

8.2. Συνεργάτες που μεταξύ άλλων λέξεων-κλειδιών ή υποβάλλουν αποκλειστικά προσφορές στις καμπάνιες τους Pay-Per-Click σε λέξεις-κλειδιά όπως YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com ή/και τυχόν ορθογραφικά λάθη ή παρόμοιες τροποποιήσεις αυτών – είτε χωριστά ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις-κλειδιά – και μην κατευθύνετε την επισκεψιμότητα από τέτοιες καμπάνιες στον δικό τους ιστότοπο πριν τον ανακατευθύνετε στον δικό μας, θα θεωρούνται παραβάτες του εμπορικού σήματος και θα αποκλειστούν από το Πρόγραμμα Συνεργατών του YTpals. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επικοινωνήσουμε με τη θυγατρική πριν από την απαγόρευση. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να αποβάλουμε οποιονδήποτε παραβάτη του εμπορικού σήματος από το πρόγραμμα συνεργατών μας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και με την πρώτη εμφάνιση τέτοιας συμπεριφοράς προσφορών της ΔΕΗ.

8.3. Δεν απαγορεύεται στους συνεργάτες να πληκτρολογούν τις πληροφορίες του υποψήφιου πελάτη στη φόρμα δυνητικού πελάτη, εφόσον οι πληροφορίες των υποψήφιων πελατών είναι πραγματικές και αληθείς, και πρόκειται για έγκυρους δυνητικούς πελάτες (δηλαδή ενδιαφέρονται ειλικρινά για την υπηρεσία του YTpals).

8.4. Η Affiliate δεν θα μεταδίδει τα λεγόμενα "παρενθετικά", "Parasiteware™", "Parasitic Marketing", "Shopping Assistance Application", "Toolbar Installations ή/και πρόσθετα", "Πορτοφόλια αγορών" ή "παραπλανητικά αναδυόμενα παράθυρα και /ή pop-under» στους καταναλωτές από τη στιγμή που ο καταναλωτής κάνει κλικ σε έναν κατάλληλο σύνδεσμο μέχρι τη στιγμή που ο καταναλωτής έχει εξέλθει πλήρως από τον ιστότοπο του YTpals (δηλαδή, καμία σελίδα από τον ιστότοπό μας ή περιεχόμενο ή επωνυμία του YTpals.com δεν είναι ορατή στο τέλος -οθόνη χρήστη). Όπως χρησιμοποιείται εδώ α. "Parasiteware™" και "Parasitic Marketing" σημαίνει μια εφαρμογή που (α) μέσω τυχαίας ή άμεσης πρόθεσης προκαλεί την αντικατάσταση των cookie παρακολούθησης προμήθειας θυγατρικών και μη συνδεδεμένων εταιρειών μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου εκτός από ένα κλικ από τον πελάτη σε έναν κατάλληλο σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα ή email? (β) παρεμποδίζει τις αναζητήσεις για να ανακατευθύνει την κυκλοφορία μέσω ενός εγκατεστημένου λογισμικού, προκαλώντας έτσι τη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων, cookie παρακολούθησης προμήθειας ή την αντικατάσταση άλλων cookie παρακολούθησης προμήθειας όπου ο χρήστης υπό κανονικές συνθήκες θα είχε φτάσει στον ίδιο προορισμό μέσω του αποτελέσματα που δίνονται από την αναζήτηση (οι μηχανές αναζήτησης είναι, ενδεικτικά, οι μηχανές Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot και παρόμοιες μηχανές αναζήτησης ή καταλόγου). (γ) ορίστε cookie παρακολούθησης προμήθειας μέσω της φόρτωσης του ιστότοπου YTpals σε IFrames, κρυφών συνδέσμων και αυτόματων αναδυόμενων παραθύρων που ανοίγουν τον ιστότοπο του YTpals.com. (δ) στοχεύει κείμενο σε ιστοτόπους, εκτός από αυτούς τους ιστότοπους που ανήκουν 100% στον κάτοχο της εφαρμογής, για σκοπούς μάρκετινγκ με βάση τα συμφραζόμενα· (ε) αφαιρεί, αντικαθιστά ή αποκλείει την ορατότητα των banner Συνεργατών με οποιαδήποτε άλλα banner, εκτός από αυτά που βρίσκονται σε ιστότοπους που ανήκουν 100% στον κάτοχο της εφαρμογής.

  1. Χορήγηση αδειών

9.1. Σας παραχωρούμε ένα μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμο, ανακλητό δικαίωμα (i) πρόσβασης στον ιστότοπό μας μέσω συνδέσμων HTML αποκλειστικά σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Συμφωνίας και (ii) αποκλειστικά σε σχέση με αυτούς τους συνδέσμους, να χρησιμοποιείτε τα λογότυπά μας, εμπορικές ονομασίες, εμπορικά σήματα και παρόμοιο αναγνωριστικό υλικό (συλλογικά, τα «Αδειοδοτημένα Υλικά») που σας παρέχουμε ή εξουσιοδοτούμε για τέτοιο σκοπό. Δικαιούστε να χρησιμοποιείτε το Αδειοδοτημένο Υλικό μόνο στο βαθμό που είστε μέλος σε καλή κατάσταση του Προγράμματος Συνεργατών του YTpals.com. Συμφωνείτε ότι όλες οι χρήσεις των Εγκεκριμένων Υλικών θα γίνονται για λογαριασμό του YTpals.com και η καλή θέληση που σχετίζεται με αυτό θα είναι προς αποκλειστικό όφελος του YTpals.com.

9.2. Κάθε συμβαλλόμενο μέρος συμφωνεί να μην χρησιμοποιήσει το ιδιόκτητο υλικό του άλλου με τρόπο που είναι δυσφημιστικό, παραπλανητικό, άσεμνο ή που με άλλο τρόπο απεικονίζει το κόμμα σε αρνητικό φως. Κάθε μέρος διατηρεί όλα τα αντίστοιχα δικαιώματά του στο ιδιόκτητο υλικό που καλύπτεται από αυτήν την άδεια. Εκτός από την άδεια που παρέχεται στην παρούσα Συμφωνία, κάθε μέρος διατηρεί όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και το ενδιαφέρον για τα αντίστοιχα δικαιώματά του και κανένα δικαίωμα, τίτλος ή τόκος δεν μεταβιβάζεται στο άλλο.

  1. Άρνηση ευθύνης

Το YTPALS.com ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του YTPALS.com Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ YTPALS. ΕΞΑΙΡΕΤΑΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Ή ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ.

  1. Αντιπροσωπείες και εγγυήσεις

Εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι:

11.1. Αυτή η Συμφωνία έχει εκτελεστεί και παραδοθεί δεόντως και έγκυρα από εσάς και αποτελεί τη νομική, έγκυρη και δεσμευτική σας υποχρέωση, εκτελεστή εναντίον σας σύμφωνα με τους όρους της.

11.2. Έχετε το πλήρες δικαίωμα, την εξουσία και την εξουσία να συνάψετε και να δεσμευτείτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας βάσει της παρούσας Συμφωνίας, χωρίς την έγκριση ή τη συγκατάθεση οποιουδήποτε άλλου μέρους.

11.3. Έχετε επαρκές δικαίωμα, τίτλο και ενδιαφέρον για τα δικαιώματα που μας παραχωρούνται στην παρούσα Συμφωνία.

  1. Περιορισμοί Ευθύνης

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΜΕΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΠΙΣΡΗΤΗ ΕΥΘΥΝΗ Ή ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΗ Ή ΔΙΚΑΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ Ή ΥΠΕΡΑΞΗΣ Ή ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΧΑΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΠΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ YTPALS.com ΑΠΑΝΤΩΣ ΣΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ή ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.

  1. Αποζημίωση

Με το παρόν συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να κρατήσετε το YTpals.com και τις θυγατρικές και θυγατρικές του, καθώς και τους διευθυντές, στελέχη, υπαλλήλους, αντιπροσώπους, μετόχους, συνεργάτες, μέλη και άλλους ιδιοκτήτες τους, έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων, ενεργειών, απαιτήσεων, υποχρεώσεων, απώλειες, ζημιές, δικαστικές αποφάσεις, διακανονισμοί, έξοδα και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων των εύλογων αμοιβών δικηγόρων) (οποιαδήποτε ή όλα τα προηγούμενα εφεξής καλούμενα ως «Ζημιές») εφόσον αυτές οι ζημίες (ή ενέργειες σε σχέση με αυτές) προκύπτουν από ή με βάση (i) οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι η χρήση των συνδεδεμένων εμπορικών σημάτων παραβιάζει οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, εμπορικό όνομα, σήμα υπηρεσίας, πνευματικά δικαιώματα, άδεια χρήσης, πνευματική ιδιοκτησία ή άλλο ιδιοκτησιακό δικαίωμα οποιουδήποτε τρίτου, (ii) οποιαδήποτε ψευδή δήλωση εκπροσώπησης ή εγγύηση ή παραβίαση μιας σύμβασης και συμφωνίας που έχετε κάνει στο παρόν, ή (iii) οποιαδήποτε αξίωση που σχετίζεται με τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, του περιεχομένου της που δεν μπορεί να αποδοθεί σε εμάς.

  1. Εμπιστευτικότητα

Όλες οι εμπιστευτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιωνδήποτε επιχειρηματικών, τεχνικών, οικονομικών και πληροφοριών πελατών, που αποκαλύπτονται από το ένα μέρος στο άλλο κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ή του πραγματικού όρου της παρούσας Συμφωνίας, η οποία επισημαίνεται ως «Εμπιστευτικό», θα παραμείνουν η μόνη ιδιοκτησία του εμπιστευτικού μέρους, και κάθε μέρος θα διατηρήσει την εμπιστοσύνη του και δεν θα χρησιμοποιήσει ή θα αποκαλύψει τέτοιες ιδιοκτησιακές πληροφορίες του άλλου μέρους χωρίς ρητή έγγραφη άδεια του αποκάλυψης.

  1. Ανάμικτος

15.1. Συμφωνείτε ότι είστε ανεξάρτητος ανάδοχος και τίποτα σε αυτό το Συμφωνητικό δεν θα δημιουργήσει οποιαδήποτε συνεργασία, κοινοπραξία, αντιπροσωπεία, franchise, αντιπρόσωπο πωλήσεων ή σχέση εργασίας μεταξύ εσάς και του YTpals.com. Δεν θα έχετε καμία εξουσία να κάνετε ή να αποδεχτείτε προσφορές ή παραστάσεις εκ μέρους μας. Δεν θα προβείτε σε καμία δήλωση, είτε στον Ιστότοπό σας είτε σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπό σας ή με άλλο τρόπο, που εύλογα θα αντέβαινε σε οτιδήποτε σε αυτήν την Ενότητα.

15.2. Κανένα μέρος δεν μπορεί να εκχωρήσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του δυνάμει της παρούσας Συμφωνίας σε οποιοδήποτε μέρος, εκτός από ένα μέρος που αποκτά όλη ή ουσιαστικά όλη την επιχείρηση ή τα περιουσιακά στοιχεία τρίτου μέρους.

15.3. Η παρούσα Συμφωνία διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, ανεξάρτητα από τη σύγκρουση νόμων και αρχών αυτής.

15.4. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε ή να παραιτηθείτε από οποιαδήποτε διάταξη του παρόντος Συμφωνητικού, εκτός αν γραπτώς και υπογραφεί και από τα δύο μέρη.

15.5. Αυτή η Συμφωνία αντιπροσωπεύει ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ μας και εσάς και θα αντικαταστήσει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και επικοινωνίες των μερών, προφορικά ή γραπτά.

15.6. Οι επικεφαλίδες και οι τίτλοι που περιλαμβάνονται στην παρούσα Συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για ευκολία και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με άλλο τρόπο τους όρους της παρούσας Συμφωνίας.

15.7. Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας Συμφωνίας θεωρηθεί άκυρη ή ανεφάρμοστη, η διάταξη αυτή καταργείται ή περιορίζεται στον ελάχιστο αναγκαίο βαθμό ώστε να πραγματοποιείται η πρόθεση των μερών και το υπόλοιπο αυτής της Συμφωνίας θα έχει πλήρη ισχύ και ισχύ.

 

Το παρόν έγγραφο ενημερώθηκε τελευταία φορά το 2, 2022 Δεκεμβρίου

Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν