Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν απαντήσεις στις πιο συνήθεις ερωτήσεις. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση εδώ, στείλτε μας ένα email.

  • Όταν επισκέπτεστε το YTpals, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Σύνδεση / Εγγραφή" στο μενού της επάνω κεφαλίδας.
  • Στη συνέχεια, απαιτείται να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google (YouTube). Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, απλώς αποδέχεστε τα δικαιώματα της εφαρμογής και θα κατευθυνθείτε στην πύλη του μέλους σας.

Λάβετε υπόψη: δεν λαμβάνουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή έχετε οποιαδήποτε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο YouTube. Ο λογαριασμός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια το YTpals χωρίς να ανησυχεί για τα YTpals ή για κάποιο άλλο άτομο που έχει πρόσβαση.

Όταν βρίσκεστε στην πύλη του μέλους, σας παρουσιάζονται τα σχέδια 4 YTpals, τα οποία περιλαμβάνουν το Basic, το Starter (πιο δημοφιλή), το Enterprise και το Celebrity. Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις ανάγκες σας, μπορείτε να αποφασίσετε να πάτε με ένα δωρεάν σχέδιο ή για μια μικρή μηνιαία αμοιβή, να πάτε με ένα σχέδιο που έχει πληρωθεί όπως το σχέδιο Enterprise ή Celebrity.

Το YTpals είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη υπηρεσία από πάνω από μέλη του 300,000 +, με ανάπτυξη από το λεπτό! Το απόρρητο και η ασφάλεια σας είναι ο στόχος μας #1, γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει πολύ ισχυρή κωδικοποίηση και ασφαλή φύλαξη του ιστότοπου χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit.

ΟΧΙ! Δεν λαμβάνουμε κανένα από τα στοιχεία σύνδεσής σας στο YouTube / Google και αποθηκεύουμε μόνο το όνομα του καναλιού σας, τη διεύθυνση URL καναλιού και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη βάση δεδομένων μας, ώστε το δίκτυο να μπορεί να παραδώσει σωστά τους συνδρομητές σας. Τίποτα περισσότερο!

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Ενεργοποίηση", θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα πρέπει να εγγραφείτε σε 10 άλλα κανάλια και 10 βίντεο. Αφού κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί "Ενεργοποίηση", ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε με επιτυχία το σχέδιο.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προσπάθεια να αρέσετε ή / και να εγγραφείτε σε κάποιο κανάλι, κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί "Παράλειψη" για να εμφανιστεί ένα νέο κανάλι. Όταν έχετε εγγραφεί επιτυχώς σε κανάλια 10 και σας αρέσουν τα βίντεο 10, το Βασικό σχέδιο θα ενεργοποιηθεί και θα λάβετε συνδρομητές 5 εντός της περιόδου ενεργοποίησης της ώρας 24.

Αυτό το νέο σύστημα είναι πολύ αποτελεσματικό και θα σας παραδώσει όλους τους συνδρομητές του 5 πριν από την ένδειξη 24-ώρα, προτού μπορέσετε να ενεργοποιήσετε ξανά το κουμπί, αλλά έχετε κατά νου ότι ορισμένα άτομα μπορούν να διαγραφούν από εσάς, προκαλώντας την παραλαβή σας από το 3- 5 συνδρομητές κατά τη διάρκεια κάθε ενεργοποίησης. Όσοι απενεργοποιούν την εγγραφή τους από άλλους χρήστες που έχουν αποκτηθεί μέσω των YTpals απαγορεύονται αυτόματα.

Το Βασικό Σχέδιο έχει βασικούς περιορισμούς για το 2, που είναι ότι επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά κάθε 24 ώρες και πρέπει να συνδεθείτε σε YTpals κάθε φορά για να ενεργοποιήσετε ξανά το σχέδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι, αφού πιέσετε το πλήκτρο "Ενεργοποίηση", δεν θα μπορείτε να πατήσετε ξανά το πλήκτρο "Ενεργοποίηση" για άλλες 24 ώρες. Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος 24 και μπορείτε να πατήσετε ξανά το κουμπί "Ενεργοποίηση", θα λάβετε μια αυτόματη ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας υπενθυμίσει εάν έχετε επιλέξει να το λάβετε.

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "Ενεργοποίηση", θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου θα πρέπει να εγγραφείτε σε 20 άλλα κανάλια και 20 βίντεο. Αφού κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί "Ενεργοποίηση", ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε με επιτυχία το σχέδιο.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προσπάθεια να αρέσετε ή / και να εγγραφείτε σε κάποιο κανάλι, κάντε κλικ στο κίτρινο κουμπί "Παράλειψη" για να εμφανιστεί ένα νέο κανάλι. Όταν έχετε εγγραφεί επιτυχώς σε κανάλια 20 και σας αρέσουν τα βίντεο 20, το πρόγραμμα εκκίνησης θα ενεργοποιηθεί και θα λάβετε συνδρομητές 10 εντός της περιόδου ενεργοποίησης 12 ωρών.

Αυτό το νέο σύστημα είναι πολύ αποτελεσματικό και θα σας παραδώσει όλους τους συνδρομητές του 10 πριν από την ένδειξη 12-ώρα, προτού μπορέσετε να ενεργοποιήσετε ξανά το κουμπί, αλλά έχετε κατά νου ότι ορισμένα άτομα μπορούν να διαγραφούν από εσάς, προκαλώντας την παραλαβή σας από το 7- 10 συνδρομητές κατά τη διάρκεια κάθε ενεργοποίησης. Όσοι απενεργοποιούν την εγγραφή τους από άλλους χρήστες που έχουν αποκτηθεί μέσω των YTpals απαγορεύονται αυτόματα.

Αυτό το σχέδιο εκκίνησης έχει δύο βασικές διαφορές από το βασικό σχέδιο. Η πρώτη διαφορά είναι ότι μπορείτε να την ενεργοποιήσετε και να λάβετε συνδρομητές 10 σε κάθε ώρα 12 αντί για κάθε ώρα 24. Η δεύτερη διαφορά είναι ότι αντί να εγγραφείτε σε άλλα κανάλια 10, πρέπει να εγγραφείτε στο 20. Η εγγραφή σε άλλα κανάλια 20 είναι ο πρωταρχικός λόγος που επιτρέπεται να ενεργοποιείται αυτό το σχέδιο κάθε 12 ώρες.

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εγγραφή σε κανάλι για οποιονδήποτε λόγο, απλώς πατήστε το κίτρινο κουμπί "Παράλειψη" για να φορτώσετε ένα νέο κανάλι. Μόλις φορτωθεί το νέο κανάλι, μπορείτε να προσπαθήσετε να το εγγραφείτε και θα πρέπει να λειτουργήσει.

Αν δεν λειτουργήσει, πατήστε το σύνδεσμο "Σύνδεση" στο επάνω μέρος της σελίδας για να ξαναγυρίσετε και, στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορέσετε να συνεχίσετε από εκεί που παρέμεινα. Αυτό θα ανανεώσει τη σελίδα.

Η ακύρωση του δωρεάν σχεδίου σας είναι εύκολη. Απλά μην συνδεθείτε στο YTpals και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα λαμβάνετε πλέον ούτε στέλνετε νέους συνδρομητές. Λάβετε υπόψη ότι τα κανάλια στα οποία είχατε εγγραφεί κατά τη χρήση με το YTpals πρέπει να παραμείνουν στο λογαριασμό σας για να είναι δίκαιοι με τους άλλους χρήστες.

Τα σχέδια Enterprise, Elite και Celebrity είναι πολύ δημοφιλή για διάφορους λόγους.

Όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα Enterprise, Elite ή Celebrity, λαμβάνετε αυτόματα 10-15 συνδρομητές (Enterprise), 20-30 συνδρομητές (Elite) ή 40-60 συνδρομητές (Celebrity) κάθε μέρα, 100% αυτόματα. Ορισμένοι χρήστες θα καταργήσουν την εγγραφή τους, αφήνοντας σας περίπου το 70-80% των συνδρομητών μετά από κάθε ενεργοποίηση.

Σε αντίθεση με τα δωρεάν προγράμματα, τα προγράμματα επί πληρωμή είναι 100% αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις εγγραφείτε σε αυτό, δεν χρειάζεται ποτέ να επιστρέψετε ξανά στο YTpals. Θα σας προσφέρουμε αυτόματα νέους συνδρομητές κάθε μέρα, ώστε ο λογαριασμός σας να αυξάνεται με ασφαλή και σταθερό ρυθμό, χωρίς κόπο!

Οι τιμές που χρεώνουμε για αυτά τα προγράμματα είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις περισσότερες ιστοσελίδες που θα χρεώνονταν για «ψεύτικους» συνδρομητές που παραδίδονται ταυτόχρονα αντί για φυσική εμφάνιση, καθημερινή ανάπτυξη όπως εμείς.

Αυτά τα πληρωμένα σχέδια διασφαλίζουν ότι η ανάπτυξή σας φαίνεται φυσική και κοστίζει ένα κλάσμα της τιμής!

Εάν αγοράσατε με επιτυχία το πρόγραμμα Enterprise, Elite ή Celebrity, αλλά η συνδρομή σας δεν είναι ενεργή, παρακαλώ επικοινωνηστε μαζί μας και στείλτε μας ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας συναλλαγής ή απόδειξης και της διεύθυνσης URL του καναλιού σας, το οποίο θα μας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σας βοηθήσουμε.

Όταν αγοράζετε το πρόγραμμα Enterprise, Elite ή Celebrity, το κανάλι σας μπαίνει στο δίκτυο μέσα σε λίγες ώρες και στη συνέχεια παραμένει μέσα σε αυτό για 24 ώρες, που είναι η αρχή της πρώτης ημέρας σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου 24 ωρών, θα λάβετε το όριο συνδρομητών της ημέρας σας και στη συνέχεια ο κύκλος θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα. Λάβετε υπόψη ότι οι συνδρομητές δεν έρχονται αμέσως, αλλά παραδίδονται όλοι εντός 24 ωρών, κάθε μέρα. Εάν δεν λάβετε συνδρομητές εντός 48 ωρών, στείλτε μας ένα μήνυμα και θα το εξετάσουμε.

Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε:

Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία YTpals, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι περίπου το 70-80% των συνδρομητών που λαμβάνετε κάθε μέρα παραμένετε στο λογαριασμό σας. Με αυτό που λέγεται, συχνά παρέχουμε πρόσθετα για να αντισταθμίζουμε τις απώλειες.

Ο λόγος που δεν παραμένουν όλοι στο λογαριασμό σας είναι επειδή μερικοί άνθρωποι δεν ακολουθούν τους κανόνες και διαγραφούν, αλλά απαγορεύονται και / ή τιμωρούνται γι 'αυτό και το YouTube διαγράφει επίσης αυτόματα ορισμένους συνδρομητές.

Επιπλέον, οι τελευταίοι αλγόριθμοι του YouTube συχνά διαγράφουν ένα μέρος των συνδρομητών που παραδίδονται. Για να μειώσετε το ποσό που διαγράφει το YouTube, θα πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία νέων βίντεο και στην αύξηση των προβολών και των συμπαθειών στα βίντεό σας. Αν έχετε περισσότερους συνδρομητές από ό, τι βλέπετε, δεν έχει λογική νόημα να συμβεί αυτό, έτσι ώστε το YouTube θα είναι πιο διατεθειμένο να διαγράψει περισσότερους συνδρομητές.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, διότι πράγματι βοηθούν το κανάλι τους να αναπτυχθεί σε προσιτή τιμή.

Εάν αγοράσετε ένα πρόγραμμα εγγραφής και δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία πληρωμής της συνδρομής σας και θα σας επιστρέψουμε και ακυρώσετε πλήρως τη συνδρομή σας. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας περισσότερες από 3 ημέρες μετά την πληρωμή της συνδρομής σας και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, η ομάδα μας θα ελέγξει το λογαριασμό σας και εάν αυτό οφείλεται σε λάθος στο τέλος, θα επιστρέψουμε πλήρως την παραγγελία σας ή θα επιστρέψουμε το αναλογούν ποσό αχρησιμοποίητες μέρες του μήνα ή να μην επιστρέψετε τίποτα αν είναι 7+ ημέρες μετά την εγγραφή σας στην υπηρεσία μας.

Όταν αγοράζετε μια συνδρομή Enterprise, Elite ή Celebrity, θα χρεώνεστε αυτόματα την ίδια ημέρα κάθε μήνα. Εάν σε κάποιο σημείο δεν χρειάζεστε πλέον τη συνδρομή σας στο YTpals, απλώς στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της σελίδας "Επικοινωνήστε μαζί μας" και θα ορίσουμε ότι ο λογαριασμός σας θα λήξει στο τέλος της συνδρομής του τρέχοντος μήνα.

Εάν, για παράδειγμα, έχετε εγγραφεί στο 23rd του μήνα, αλλά γράψτε μας σχετικά με την ακύρωση του λογαριασμού σας στο 10th του επόμενου μήνα, θα θέσουμε τον λογαριασμό σας να ακυρώσει 13 ημέρες αργότερα, στο τέλος της συνδρομής του τρέχοντος μήνα. Αν προτιμάτε να κάνετε άμεση ακύρωση, απλώς ενημερώστε μας και μπορούμε να το κάνουμε και για εσάς.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε συνδρομητές για οποιαδήποτε χρονική περίοδο, αλλά θα πρέπει να μας γράψετε όταν είστε έτοιμοι να ακυρώσετε. Στη συνέχεια θα το χειριστούμε και θα σας στείλουμε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα πληρωμένο σχέδιο χρησιμοποιώντας την επιλογή πληρωμής onsite και να ακυρώσετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή. Απλά μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα πληρωμής και θα θέσουμε τον λογαριασμό σας να λήξει μετά την περίοδο ενός μηνός και δεν θα σας χρεωθεί ξανά.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα εταιρικά, Elite ή διασημότητά σας χρησιμοποιώντας δωροκάρτες!

Οφέλη από τη χρήση του Openbucks "Pay with Gift Cards"

ΒΟΛΙΚΟΣ: +150,000 τοποθεσίες για να φορτώσετε τα μετρητά σας σε μια κάρτα δώρου.
ΔΕΝ ΤΕΛΗ: Δεν υπάρχουν τέλη επαναφόρτωσης, χρήσης ή ενεργοποίησης! Είναι απλώς τα χρήματά σας - σε μια κάρτα δώρου.
SAFE: Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δώσετε προσωπικές / τραπεζικές πληροφορίες για να πληρώσετε με κάρτες δώρων.
ΕΎΚΟΛΟΣ: Αγοράστε και πληρώστε με κάρτες δώρων σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet ή κινητά.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

  1. Αγοράστε μια δωροκάρτα από CVS / Pharmacy, Dollar General ή oBucks. Μπορείτε να ελέγξετε την πλησιέστερη τοποθεσία λιανικής πώλησης εισάγοντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα σε έναν από τους ιστότοπούς τους.
  2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YTpals και επιλέξτε είτε "Enterprise", "Elite" είτε "Celebrity" σχέδια για αναβάθμιση με.
  3. Επιλέξτε "Πληρώστε με κάρτες δώρων" στο checkout και εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας δώρων σας όταν σας ζητηθεί.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αναβάθμιση σας!

Τι περιμένεις?

Συμμετοχή στο δίκτυο των επιτυχημένων κατόχων καναλιού YouTube της 500,000 που κερδίζουν δωρεάν συνδρομητές YouTube για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του καναλιού τους στο YouTube.

Αποκτήστε δωρεάν συνδρομητές τώρα!
Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν