YouTube SEO

Βελτιστοποιήστε το κανάλι και τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές του YouTube για μέγιστη οργανική ανάπτυξη χωρίς αγορά διαφημίσεων! Είμαστε πιστοποιημένοι από την Google για την ανάπτυξη καναλιών YouTube και γνωρίζουμε τι χρειάζεται για την απόδοσή του!

Ξέρουμε πώς να το κάνουμε στο YouTube!

Οι πιστοποιημένοι ειδικοί μας στο YouTube έχουν αποδώσει το YouTube SEO από το 2011. Γνωρίζουμε τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ στρατηγικές που δίνουν αποτελέσματα. Θα αξιολογήσουμε πλήρως το κανάλι και τα βίντεό σας και, στη συνέχεια, θα σας παρέχουμε συγκεκριμένες, λεπτομερείς και εύκολες οδηγίες για τη βελτιστοποίησή του και την κατάταξη υψηλότερων στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό οδηγεί σε επισκεψιμότητα από τους θεατές που έχουν μεγαλύτερη σημασία - τις οργανικές.

YouTube SEO

Αξιολόγηση καναλιού YouTube

Μια σε βάθος καταγεγραμμένη αξιολόγηση βίντεο του καναλιού σας YouTube + αναλύστε τους ανταγωνιστές σας + σχέδιο δράσης 5 βημάτων για τα επόμενα βήματα.

Το βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών περιλαμβάνει:

  • Πλήρης αξιολόγηση καναλιού
  • Συμβουλές ειδικά για το κανάλι και τα βίντεό σας
  • Ελέγξτε τα βίντεο και τη στρατηγική περιεχομένου σας
  • Μυστικά για την προώθηση βίντεο και λήψη συνδρομητών
  • Αναλύστε τους ανταγωνιστές σας
  • Λεπτομερές σχέδιο δράσης 5 βημάτων για εσάς
  • Χρόνος παράδοσης: 4 έως 7 ημέρες

SEO βίντεο YouTube

Μια πλήρης αξιολόγηση του βίντεό σας στο YouTube, που μας επιτρέπει να σας δώσουμε έναν βελτιωμένο Τίτλο + Περιγραφή + 5 Λέξεις-κλειδιά / Hashtags.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Πλήρης αξιολόγηση SEO βίντεο
  • Παρέχεται 1 βελτιωμένος τίτλος
  • Παρέχεται 1 βελτιωμένη περιγραφή
  • 5 Ερευνημένες λέξεις-κλειδιά / Hashtags
  • Χρόνος παράδοσης: 4 έως 7 ημέρες

Σχεδιασμός γραφικών YouTube

Ένα επαγγελματικό, πλήρως επανασχεδιασμένο banner καναλιού YouTube και μικρογραφίες βίντεο YouTube.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

  • Επαγγελματική ποιότητα σχεδιασμού
  • Προσαρμογή για να ταιριάζει με την επωνυμία σας
  • Ισχυρός και συναρπαστικός σχεδιασμός
  • Σωστό μέγεθος και ποιότητα για το YouTube
  • Βελτιώνει την αναλογία κλικ-εμφανίσεων (CTR)
  • Χρόνος παράδοσης: 1 έως 4 ημέρες

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την κριτική καναλιού YouTube

Είστε ένα μικρό YouTuber που αγωνίζεται να αναπτύξει το κανάλι σας;

Προσπαθείτε να λάβετε περισσότερες προβολές, αλλά δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε;

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα αλλά δεν γνωρίζετε κανέναν που μπορείτε να ρωτήσετε;

Εάν ναι, τότε η υπηρεσία αξιολόγησης καναλιών YouTube είναι κατάλληλη για εσάς.

Οι ειδικοί μας είναι οι ίδιοι οι YouTubers, οι οποίοι έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές και δημιουργούν βίντεο για πολλά χρόνια.

Οι ειδικοί μας γνωρίζουν το YouTube από μέσα προς τα έξω και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί σας καθώς θα ελέγχουν διεξοδικά το κανάλι σας στο YouTube σε βίντεο.

Θα κάνουμε ένα βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών για εμάς που θα περπατάμε και θα αξιολογούμε το κανάλι σας στο YouTube. Στη συνέχεια, θα το ανεβάσουμε στο YouTube, θα κάνουμε το βίντεο ιδιωτικό (μόνο για εσάς) και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να μπορείτε να παρακολουθείτε την αξιολόγησή σας όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο!

1) Θα ελέγξουμε τα βίντεό σας και θα σας δώσουμε εποικοδομητική κριτική.

2) Συμβουλές για το πώς μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας καλύτερα για να αυξήσετε το χρόνο παρακολούθησης και τη διατήρηση κοινού.

3) Θα εξετάσουμε τους τίτλους και τις μικρογραφίες σας, τη στρατηγική περιεχομένου, τις λέξεις-κλειδιά και την περιγραφή, την αρχική σελίδα κ.λπ.

4) Θα μοιραστούμε τα μυστικά μας σχετικά με τον τρόπο προώθησης των βίντεό σας και τη λήψη συνδρομητών.

5) Θα αναλύσουμε τους ανταγωνιστές σας και θα σας πούμε πώς να είστε καλύτεροι από αυτούς.

6) Σχέδιο δράσης 5 βημάτων!

Όχι, δεν χρειαζόμαστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Δεν συνδεθούμε στο κανάλι σας στο YouTube.

Θα σας παρέχουμε ένα βίντεο διάρκειας 45+ λεπτών από εμάς, αξιολογώντας διεξοδικά το κανάλι σας και μπορείτε να εφαρμόσετε τις ιδέες / αλλαγές που προτείνουμε στην ευκολία σας.

Ναί! Συνεργαζόμαστε με κάθε τύπο καναλιού YouTube και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε το δικό σας, ανεξάρτητα από το τι αφορά το περιεχόμενό σας.

Ναί! Θα εξετάσουμε το κανάλι σας σε βίντεο και θα μιλήσουμε Αγγλικά, αλλά θα παρέχουμε μεταφρασμένους υπότιτλους στη γλώσσα που προτιμάτε.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε κατά μήκος του βίντεο, ενώ διαβάζετε τους υπότιτλους για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε όλα όσα λέμε.

Το λογισμικό μετάφρασης που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικό και θα κάνει πολύ καλή δουλειά της μετάφρασης στη γλώσσα που προτιμάτε. Θα καταλάβετε πλήρως τι λέμε στην αξιολόγησή σας.

Ναί! Θα εξετάσουμε το κανάλι σας σε βίντεο και θα μιλήσουμε Αγγλικά, αλλά θα παρέχουμε μεταφρασμένους υπότιτλους στη γλώσσα που προτιμάτε.

Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε κατά μήκος του βίντεο, ενώ διαβάζετε τους υπότιτλους για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε όλα όσα λέμε.

Το λογισμικό μετάφρασης που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικό και θα κάνει πολύ καλή δουλειά της μετάφρασης στη γλώσσα που προτιμάτε. Θα καταλάβετε πλήρως τι λέμε στην αξιολόγησή σας.

Το βίντεο που θα λάβετε από εμάς θα έχει διάρκεια 45+ λεπτών και θα περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για το κανάλι σας στο YouTube.

Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας, συνήθως χρειαζόμαστε 3-7 ημέρες για να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση του καναλιού σας.

Συνήθεις ερωτήσεις για βίντεο SEO YouTube

Χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό βέλτιστων πρακτικών και κορυφαίων ερευνητικών εργαλείων για να σας προσφέρουμε έναν τίτλο, περιγραφή και λέξεις-κλειδιά / Hashtag που θα σας βοηθήσουν να βαθμολογήσετε καλύτερα, να φαίνεστε πιο επαγγελματικοί και να αυξήσετε την αναλογία κλικ-εμφανίσεων (CTR) του βίντεό σας.

Όχι, δεν χρειαζόμαστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Δεν συνδεθούμε στο κανάλι σας στο YouTube. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε ένα λεπτομερές και κατανοητό έγγραφο, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας τις προσαρμοσμένες προτάσεις. Είναι εύκολο και θα θέλατε να εφαρμόσετε τις αλλαγές μόνοι σας, καθώς θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εξελιχθείτε ως YouTuber.

Ναί! Συνεργαζόμαστε με κάθε τύπο καναλιού YouTube και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγαλώσετε το δικό σας, ανεξάρτητα από το τι αφορά το περιεχόμενό σας.

Ναι και Όχι. Ας εξηγήσουμε… Η μητρική μας γλώσσα είναι τα Αγγλικά. Επειδή θέλουμε να σας παρέχουμε την απόλυτη καλύτερη δυνατή ποιότητα, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας παρέχουμε την αναθεώρηση SEO σε άλλη γλώσσα.
Ωστόσο… μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε εσάς στα Αγγλικά και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση Google για να την αλλάξετε στη γλώσσα σας Η Μετάφραση Google κάνει εξαιρετική δουλειά στη μετάφραση, οπότε θα μπορείτε να επωφεληθείτε σε μεγάλο βαθμό από αυτές τις υπηρεσίες, ακόμη και αν το κανάλι σας είναι σε άλλη γλώσσα.

Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους στόχους σας. Γενικά, μετά την εφαρμογή των προτάσεών μας, θα δείτε αργή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα, επειδή το YouTube δεν ενημερώνει άμεσα τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, για συνεχείς μήνες, η ορμή θα αυξηθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται κάθε μήνα. Είναι σαν ένα φορτηγό μεταφοράς… τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να είναι αργά, αλλά μόλις επιταχυνθεί η ορμή, θα ταξιδέψετε με πλήρη ταχύτητα μπροστά! Αυτά τα αποτελέσματα υποθέτουν ότι έχετε εφαρμόσει τις προτάσεις μας και δημοσιεύετε επίσης ποιοτικό περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την ποιότητα του περιεχομένου, οι υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν, αλλά όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα του περιεχομένου, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα θα δείτε μετά την εφαρμογή των προτάσεών μας.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη σχεδίαση γραφικών YouTube

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές στον διαδικτυακό κόσμο. Εάν κάποιος επισκέπτεται το κανάλι σας και δεν βλέπει μικρογραφίες banner και βίντεο που προσελκύουν την προσοχή του, θα πατήσει πολύ γρήγορα το κουμπί επιστροφής. Η υπηρεσία επαγγελματικού σχεδιασμού μας θα χαμογελάσει στο πρόσωπό σας όταν ανεβάζετε τα γραφικά και θα δείτε τη βελτιωμένη, επαγγελματική σας βιτρίνα. 

Εάν ρίξετε μια ματιά, θα δείτε ότι όλοι οι μεγάλοι χρήστες του YouTube χρησιμοποιούν προσαρμοσμένες μικρογραφίες βίντεο για να κάνουν τα βίντεό τους να εμφανίζονται και να λαμβάνουν περισσότερα κλικ. Η ποιότητα, οι προσαρμοσμένες μικρογραφίες κάνουν το βίντεό σας να ξεχωρίζει από βίντεο που μπορεί να έχουν περισσότερες προβολές ή να είναι πιο δημοφιλή από τα δικά σας. Ακόμα κι αν το βίντεό σας κατατάσσεται χαμηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, μια προσαρμοσμένη μικρογραφία θα προσελκύσει την προσοχή τους και επομένως θα τους ενθαρρύνει να επισκεφθούν το βίντεό σας. 

Οι προσαρμοσμένες μικρογραφίες συμβάλλουν επίσης στη βελτίωση της κατάταξης αναζήτησης στο YouTube και στο Google, δημιουργώντας έτσι περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα για εσάς.

Όχι, δεν χρειαζόμαστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Δεν συνδεθούμε στο κανάλι σας στο YouTube. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε τα γραφικά, ώστε να μπορείτε να τα ανεβάσετε μόνοι σας. Είναι εύκολο και θα θέλατε να κάνετε τις αλλαγές μόνοι σας, καθώς θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να μεγαλώσετε ως YouTuber.

Ναί! Μπορούμε να σχεδιάσουμε γραφικά για κάθε τύπο καναλιού YouTube, ανεξάρτητα από το τι αφορά το περιεχόμενό σας.

Απλώς Επικοινωνήστε μαζί μας, εξηγήστε τι θα θέλατε να αλλάξει και θα κάνουμε τις αναθεωρήσεις! Στο τέλος, θέλουμε να λατρεύετε τα γραφικά που λαμβάνετε και να δημοσιεύετε στο κανάλι σας στο YouTube.

Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τους στόχους σας. Γενικά, μετά την εφαρμογή των γραφικών μας, θα δείτε αργή ανάπτυξη κατά τον πρώτο μήνα, επειδή το YouTube δεν ενημερώνει άμεσα τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, για συνεχείς μήνες, η ορμή θα αυξηθεί και θα συνεχίσει να αυξάνεται κάθε μήνα. Είναι σαν ένα φορτηγό μεταφοράς… τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να είναι αργά, αλλά μόλις επιταχυνθεί η ορμή, θα ταξιδέψετε με πλήρη ταχύτητα μπροστά! Αυτά τα αποτελέσματα υποθέτουν ότι έχετε εφαρμόσει τα γραφικά μας και δημοσιεύετε επίσης ποιοτικό περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την ποιότητα του περιεχομένου, οι υπηρεσίες μας θα βοηθήσουν, αλλά όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα του περιεχομένου, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα που θα δείτε μετά την εφαρμογή των γραφικών μας.

Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν