Αγοράστε αρέσει στο YouTube

Εγγυημένη παράδοση 100%

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά του YouTube likes;

  • ✅ Αύξηση της διατήρησης με την εμφάνιση που αξίζει να παρακολουθήσετε
  • ✅ Μου αρέσει να αυξάνεται η κατάταξη των μηχανών αναζήτησης
  • ✅ 100% ασφαλής και εγγυημένη παράδοση
  • ✅ 100% AdSense Ασφαλές!
  • ✅ Likes Delivered από πραγματικούς ανθρώπους - Όχι Bots!
  • ✅ Πάντα παρέχουμε περισσότερα από αυτά που παραγγείλατε!
  • ✅ Τα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται σε ώρες 24-72
Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά του YouTube likes;

Βασικές συμβουλές όταν αγοράζετε YouTube Likes για να αναπτύξετε το κανάλι σας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το YouTube είναι μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο στον κόσμο σήμερα. Σύμφωνα με α Έκθεση Statista, μια έρευνα έδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών στις ΗΠΑ (74%) περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο YouTube. Είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τα βίντεό τους στην πλατφόρμα και να δημιουργούν μια ειδική βάση κοινού. Αυτό το κοινό μπορεί να δημοσιεύει σχόλια, να κάνει like στα βίντεο και να μοιράζεται το περιεχόμενο με τους φίλους του.

Τα "μου αρέσει", οι προβολές και τα σχόλια είναι εξαιρετικά σημαντικές μετρήσεις για οποιοδήποτε κανάλι YouTube. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αλγόριθμος YouTube έχει σχεδιαστεί για να ευνοεί κανάλια και βίντεο που εμφανίζουν καλές μετρήσεις. Η λήψη περισσότερων like σημαίνει ότι το περιεχόμενο και το κανάλι σας είναι πιο πιθανό να κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στις προτάσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες στρατηγικές για να λάβετε περισσότερα likes για τα βίντεό σας. Μπορείτε επίσης να αγοράστε μου αρέσει στο YouTube από το YTpals και παρακολουθήστε το κανάλι σας να μεγαλώνει. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τη σημασία των "μου αρέσει" στο YouTube και τις διάφορες στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να τα αυξήσετε.

Ο αλγόριθμος YouTube και η σημασία των "Μου αρέσει".

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται στο YouTube, οι οποίοι χρησιμοποιούν μετρήσεις για την επιλογή βίντεο για προτάσεις. Ο ένας αλγόριθμος επιλέγει ορισμένα βίντεο για εμφάνιση στην αρχική σελίδα του χρήστη, ενώ ο άλλος προσδιορίζει άλλα κατάλληλα προτεινόμενα βίντεο για τους θεατές. Όσον αφορά τον τρίτο αλγόριθμο, επιλέγει την επόμενη επιλογή αυτόματης σύστασης βίντεο όταν οι θεατές παρακολουθούν ένα βίντεο. Όταν το YouTube επιλέγει τα βίντεο προς επισήμανση, ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που λαμβάνει υπόψη είναι ο αριθμός των "μου αρέσει". Οι επισημάνσεις "μου αρέσει" αυξάνουν την πιθανότητα ένα βίντεο να καταταχθεί υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στις προτάσεις. Εάν το βίντεό σας συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό "μου αρέσει" σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε μπορεί να αποκτήσει δημοτικότητα και στην πλατφόρμα αρκετά γρήγορα.

Τα likes στο YouTube είναι πολύ σημαντικά για ένα κανάλι. Λέει στον αλγόριθμο του YouTube και στους θεατές ότι αξίζει να σημειωθούν τα ποσοστά αφοσίωσης του κοινού σας. Μπορείτε να λάβετε μια επισκόπηση των μετρήσεων YouTube μέσω της ενότητας αναλυτικών στοιχείων. Αυτό θα σας ενημερώσει για τα βίντεο που συγκέντρωσαν τα περισσότερα "μου αρέσει" και αυτά που δεν έλαβαν τόσο μεγάλη αφοσίωση κοινού. Όταν οι νέοι θεατές παρακολουθούν τα βίντεό σας, τείνουν επίσης να βασίζουν την κρίση τους γύρω από την αφοσίωση που λαμβάνετε από τους τρέχοντες συνδρομητές ή θεατές σας.

Μπορεί να υπάρχουν φορές που λαμβάνετε τις προβολές των βίντεό σας, αλλά το να κάνετε το κοινό σας να αλληλεπιδράσει με τα βίντεό σας είναι ένα άλλο παιχνίδι με μπάλα. Ίσως χρειαστεί να υπενθυμίζετε στους θεατές σας να αλληλεπιδρούν με τα βίντεό σας από καιρό σε καιρό. Η λήψη σχολίων από τους θεατές σας είναι ζωτικής σημασίας. Καθώς κερδίζετε θετικά σχόλια από τους θεατές σας, οι πιθανοί θεατές σας θα αυξηθούν και τα βίντεό σας θα αρχίσουν να λαμβάνουν την αναγνώριση και την αξιοπιστία που τους αξίζει.

Τα πλεονεκτήματα του να έχετε μεγαλύτερο αριθμό "Μου αρέσει" στο YouTube

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη λήψη περισσότερων "μου αρέσει" στο YouTube. Ακολουθεί μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να έχετε περισσότερα likes στο YouTube για την ανάπτυξη ενός καναλιού –

  1. Για την προσέλκυση θεατών: Οι θεατές τείνουν να υποθέτουν ότι το καλύτερο περιεχόμενο θα περιέχει σημαντικό αριθμό επισημάνσεων "μου αρέσει" και σχολίων. Όσο περισσότερα like υπάρχουν σε ένα βίντεο, τόσο περισσότερη επισκεψιμότητα θα κατευθύνεται σε αυτό. Όταν τα βίντεο στο κανάλι σας έχουν τεράστιο αριθμό "μου αρέσει", αυξάνει την αξιοπιστία τους στα μάτια των θεατών.
  2. Για την επικύρωση της κοινωνικής παρουσίας: Η έννοια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί με μια απλή αρχή – όσο περισσότερα likes ή προβολές σε ένα βίντεο, τόσο μεγαλύτερη είναι η κοινωνική δύναμη. Η αξιοπιστία σας στην πλατφόρμα αυξάνεται όταν έχετε μεγαλύτερο αριθμό "μου αρέσει". Όταν έχετε καλές μετρήσεις, οι θεατές πιστεύουν επίσης ότι έχετε κάτι που αξίζει να προσθέσετε στον χώρο. Για το σκοπό αυτό, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια θέση στην πλατφόρμα και να αναπτύξετε μια εντολή πάνω σε ένα θέμα. Ένας μεγαλύτερος αριθμός likes αποκλείει τους ανταγωνιστές στη θέση σας και φέρνει το κανάλι σας στο προσκήνιο.
  3. Για αύξηση της κατάταξης μηχανή αναζήτησης: Αν αναζητήσετε οποιοδήποτε θέμα στο YouTube, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα βίντεο που εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας των αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερο αριθμό "μου αρέσει". Όταν έχετε έναν σημαντικό αριθμό επισημάνσεων "μου αρέσει", αυτό καθαρίζει τη διαδρομή σας στην κατηγορία αναζήτησης YouTube. Όταν κάποιος αναζητά ένα θέμα που σχετίζεται με τη θέση σας, η πιθανότητα το βίντεό σας να εμφανίζεται υψηλότερα στις προτάσεις αυξάνεται.
  4. Επιτυχημένη εκστρατεία μάρκετινγκ: Πολλοί διαδικτυακοί έμποροι χρησιμοποιούν το YouTube για να προωθήσουν ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο. Εάν τα βίντεο οποιουδήποτε τέτοιου καναλιού έχουν μεγάλο αριθμό likes και προβολών, τότε είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ η εκστρατεία ήταν επιτυχής. Η απόκτηση περισσότερων επισημάνσεων "μου αρέσει" στο YouTube είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το προϊόν ή η υπηρεσία είναι ελκυστική στους ανθρώπους.
  5. Για την ενίσχυση της εξουσίας σας: Όταν οι θεατές βλέπουν ότι τα βίντεό σας έχουν μεγάλο αριθμό επισημάνσεων "μου αρέσει" και σχολίων, είναι πιο πιθανό να σας δουν ως αυθεντία σε ένα θέμα. Θα εμπιστεύονται το περιεχόμενό σας για την παροχή των σωστών πληροφοριών για ένα συγκεκριμένο θέμα. Καθώς η εξουσία σας αυξάνεται στη θέση σας, θα μπορείτε να ανεβείτε πάνω από τους ανταγωνιστές σας και η δημοτικότητά σας στην πλατφόρμα θα εκτιναχθεί στα ύψη.
  6. Αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας: Τα βίντεο με μεγαλύτερο αριθμό "μου αρέσει" τείνουν να έχουν περισσότερες προβολές. Τα βίντεο YouTube μπορούν να είναι εξαιρετικά για να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας ιστότοπο. Ένας μεγαλύτερος αριθμός "μου αρέσει" στο YouTube σημαίνει περισσότερους θεατές, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει καλύτερους πιθανούς δυνητικούς πελάτες για την εταιρεία.
  7. Για αυξανόμενους συνδρομητές στο YouTube: Έχουμε ήδη αναφέρει ότι ο μεγαλύτερος αριθμός likes και σχολίων στα βίντεό σας σημαίνει ότι θα μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους θεατές. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν το περιεχόμενό σας, θα αρχίσουν να εγγράφονται και στο περιεχόμενό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερους συνδρομητές μέσω των likes στο YouTube.

Συμβουλές για να λάβετε περισσότερες επισημάνσεις "Μου αρέσει" στο YouTube για τα βίντεό σας

Για να αντλήσετε οφέλη από τη δημιουργία εσόδων από το YouTube, είναι σημαντικό να αλληλεπιδράσετε με στοχευμένους θεατές. Η οικοδόμηση μιας ελκυστικής βάσης κοινού απαιτεί χρόνο και προσπάθεια. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αναπτυσσόμενα κανάλια είναι να κάνουν τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με τα βίντεο. Θα μπορούσε να έχετε πολλά άτομα που παρακολουθούν τα βίντεό σας, αλλά πολλοί από αυτούς δεν αφήνουν likes. Επομένως, πρέπει να ενσωματώνετε συνεχείς υπενθυμίσεις που ζητούν από τους θεατές σας να δημοσιεύουν σχόλια και να κάνουν like στα βίντεό σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ενισχύσετε τα αναλυτικά στοιχεία αφοσίωσης σας στο YouTube.

Στην επόμενη ενότητα, θα σας δώσουμε πολλές συμβουλές για να αυξήσετε τον αριθμό των "μου αρέσει" στα βίντεό σας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να αναπτύξετε τη στρατηγική σας για την αύξηση των ποσοστών αφοσίωσης στην πλατφόρμα. Υπάρχει μια άλλη επιλογή για να αυξήσετε τα likes σας στο YouTube, την οποία μπορείτε να ενσωματώσετε εκτός από την εφαρμογή αυτών των συμβουλών. Είναι αγοράζοντας like στο YouTube από αξιόπιστες πηγές. Όταν αγοράζετε "μου αρέσει" στο YouTube, μπορείτε να διασφαλίσετε την ανάπτυξη του καναλιού σας και σε ελάχιστο χρόνο θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικούς θεατές και συνδρομητές να ασχολούνται με το περιεχόμενό σας.

Αύξηση των επισημάνσεων "Μου αρέσει" κατά περιεχόμενο βίντεο

Αν θέλετε να λάβετε περισσότερα "μου αρέσει" στο YouTube, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο του βίντεό σας είναι στο μηδέν. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να βελτιώσετε το περιεχόμενο βίντεό σας για να λάβετε περισσότερα likes στο YouTube.

1. Δημιουργήστε ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο

Οι άνθρωποι έρχονται στο YouTube για διάφορους λόγους. Μερικές φορές, μπορεί να θέλουν να μάθουν κάτι για ένα θέμα και άλλες φορές να θέλουν απλώς να ψυχαγωγηθούν. Όταν δημιουργείτε βίντεο στην πλατφόρμα, είναι σημαντικό να διασφαλίζετε ότι προσφέρετε την καλύτερη αξία στο κοινό σύμφωνα με τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Μπορείτε να μάθετε τι θέλει να δει το κοινό πραγματοποιώντας έρευνα λέξεων-κλειδιών. Μερικά από τα θέματα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο YouTube είναι το φαγητό, η ψυχαγωγία, η μουσική, ο αθλητισμός, τα παιχνίδια, τα ταξίδια, τα σπορ, η ομορφιά και η μόδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η μορφή των βίντεό σας αντηχεί με τα γούστα του κοινού σας. Μπορείτε να σκεφτείτε να δημιουργήσετε βίντεο με οδηγίες, κριτικές προϊόντων, unboxing, κορυφαία 10, μεταφορά προϊόντων, Q&A κ.λπ.

2. Ρίξτε μια ματιά στις viral τάσεις

Μπορείτε να λάβετε πολλά likes στο περιεχόμενό σας δημιουργώντας βίντεο που βασίζονται σε ένα θέμα που είναι ήδη δημοφιλές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε viral τάσεις προς όφελός σας. Όταν κάποιο θέμα γίνεται viral, οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτό. Μπορείτε να πάρετε το παράδειγμα της πρόκλησης του κουβά πάγου, για παράδειγμα. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η πρόκληση, οι άνθρωποι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για αυτήν, καθώς είδαν πολλές διασημότητες να επιχειρούν το ίδιο. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε τα βίντεό σας σε μοντέρνα θέματα σχετικά με τις ειδήσεις και τη δημοφιλή κουλτούρα. Το να συνδέετε τα βίντεό σας με τις δημοφιλείς τάσεις δεν είναι πάντα εύκολο, ωστόσο, μπορείτε να ενισχύσετε τις προτιμήσεις σας στην πλατφόρμα δημιουργώντας περισσότερο περιεχόμενο με βάση τα συμφραζόμενα.

3. Συνεργασίες με YouTubers

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να ωθήσετε περισσότερους θεατές να δημοσιεύουν "μου αρέσει" και σχόλια στα βίντεό σας είναι η συνεργασία με άλλους χρήστες του YouTube. Μπορείτε να κερδίσετε μεγάλη αφοσίωση από τους θεατές προβάλλοντας παράγοντες επιρροής του κλάδου στα βίντεό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι παράγοντες επιρροής σάς έχουν ήδη ένα καθιερωμένο κοινό. Όταν συνεργάζεστε με άλλους χρήστες του YouTube, ενθαρρύνετε τους θεατές τους να δουν και το κανάλι σας.

Περισσότερες προβολές θα σήμαιναν περισσότερα likes και σχόλια. Εκτός από την προσθήκη στους θεατές σας, η συνεργασία με χρήστες του YouTube μπορεί να προσφέρει μια άλλη οπτική για το θέμα της θέσης σας. Αυτό δίνει μεγαλύτερη εξουσία στο κανάλι σας στον χώρο του YouTube. Η συνεργασία με άλλους YouTubers μπορεί να είναι αμοιβαία επωφελής, καθώς θα αυξήσει τα likes και τα ποσοστά αφοσίωσης και στα δύο κανάλια.

4. Κάρτες YouTube

Μπορείτε να κάνετε περισσότερους θεατές να παρακολουθήσουν το βίντεό σας και τελικά να δημοσιεύσετε περισσότερα σχόλια και "μου αρέσει" χρησιμοποιώντας τη λειτουργία καρτών YouTube. Οι κάρτες YouTube σάς δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα άλλα βίντεό σας μέσα σε ένα βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες YouTube –

  • Για να προωθήσετε άλλα βίντεο από το κανάλι σας
  • Για υπενθύμιση στους ανθρώπους να αφήνουν likes
  • Για την ενθάρρυνση των χρηστών να συμπληρώσουν δημοσκοπήσεις
  • Για να κατευθύνετε τους θεατές στη σελίδα προορισμού του δώρου σας
  • Για δωρεά σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό
  • Για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές καναλιού
  • Για να στείλετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας

Οι κάρτες YouTube μπορούν να είναι εξαιρετικές για την προώθηση των βίντεό σας με χαμηλή απόδοση και τα οποία έχουν λιγότερες προβολές και "μου αρέσει". Για να προσθέσετε κάρτες στο YouTube σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε σε ποιο σημείο οι προβολές μειώνονται από την ενότητα αναλυτικών στοιχείων του YouTube. Θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε τις κάρτες YouTube λίγο πριν από αυτό το σημείο.

5. Οθόνες τέλους βίντεο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία τελικής οθόνης για να συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση στο κανάλι σας στο YouTube. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τελική οθόνη για να ενημερώσετε τους θεατές περισσότερα για το κανάλι σας και μπορείτε να τους ζητήσετε να τους αρέσουν τα βίντεό σας. Οι τελικές οθόνες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να προτείνουν ποιο βίντεο θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κατευθύνετε τους θεατές σας σε ορισμένα από τα βίντεό σας που έχουν λάβει λιγότερες προβολές και λιγότερες προτιμήσεις στο παρελθόν. Για να προσθέσετε τελικές οθόνες στο βίντεό σας, πρέπει να πλοηγηθείτε στο στούντιο του YouTube και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι για να δείτε τις λεπτομέρειες του βίντεο. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε την επιλογή End Screen. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε τον τύπο της τελικής οθόνης που θέλετε από την επιλογή μπλε συν, και μετά από αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην αποθήκευση.

6. Διασταυρούμενη προώθηση βίντεο σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε τα likes στο YouTube είναι να προωθήσετε τα βίντεό σας σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πολλά άλλα δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter έχουν επίσης περιεχόμενο βίντεο. Αυτά τα κανάλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πολλαπλή προώθηση των βίντεό σας για την αύξηση του αριθμού των προβολών, των επισημάνσεων "μου αρέσει" και των συνδρομητών. Στο Instagram, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ιστοριών για να μοιράζεστε teaser από τα βίντεό σας στο YouTube και να προσθέσετε το σύνδεσμο στο βίντεο στο βιογραφικό σας. Η αλληλοπροώθηση των βίντεό σας στο YouTube είναι ένας καλός τρόπος για να δείξετε στους ακόλουθούς σας ότι έχετε μια ενεργή κοινότητα στο YouTube και ότι μπορούν επίσης να είναι μέρος αυτής. Καθώς οι νέοι θεατές παρακολουθούν τα βίντεό σας, θα δημοσιεύουν περισσότερα σχόλια και "μου αρέσει".

Βασικές συμβουλές όταν αγοράζετε YouTube Likes για να αναπτύξετε το κανάλι σας

Αύξηση Likes μέσω SEO

Εάν θέλετε να αυξήσετε τους θεατές και την αφοσίωση σας στην πλατφόρμα, είναι σημαντικό να μάθετε για τις τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Ο αλγόριθμος YouTube φιλτράρει το περιεχόμενο στις μηχανές αναζήτησης με βάση ορισμένους παράγοντες. Επομένως, είναι σημαντικό να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους, τις ετικέτες και την περιγραφή των βίντεο. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αυξήσετε τα "μου αρέσει" στα βίντεό σας στο YouTube μέσω SEO:

1. Δημιουργία τίτλων βίντεο που είναι πλούσιοι σε λέξεις-κλειδιά

Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενό σας προσεγγίζει τους θεατές-στόχους. Είναι φράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να αναζητήσουν περιεχόμενο. Όταν δημιουργείτε το περιεχόμενό σας γύρω από λέξεις-κλειδιά-στόχους, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι μηχανές αναζήτησης τις προτείνουν στους θεατές-στόχους. Το To μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε περισσότερες προβολές και "μου αρέσει" προσθέτοντας τις σχετικές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι θεατές σας θα μπορούν να βρίσκουν το περιεχόμενό σας πιο εύκολα. Υπάρχουν πολλά εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών διαθέσιμα στο διαδίκτυο, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύρεση των σχετικών λέξεων-κλειδιών. Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε λέξεις-κλειδιά ειδικά για το YouTube είναι να εισάγετε ένα θέμα στη γραμμή αναζήτησης. Οι λέξεις-κλειδιά είναι τα προβλεπόμενα στοιχεία που εμφανίζονται όταν κάνετε αναζήτηση για ένα θέμα. Αυτές οι προβλεπόμενες λέξεις είναι που αναζητούν οι περισσότεροι θεατές.

2. Προσθέστε τις λέξεις-κλειδιά στις περιγραφές του βίντεο

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις περιγραφές των βίντεό σας όπως ακριβώς και οι τίτλοι των βίντεο. Η περιγραφή του βίντεο είναι η περιοχή όπου οι θεατές μαθαίνουν τι είναι τα βίντεό σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της κατάταξής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη χρήση σχετικών λέξεων-κλειδιών. Χρησιμοποιώντας τη στρατηγική λέξεων-κλειδιών, όχι μόνο θα βελτιώσετε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, αλλά θα αυξήσετε και τις προτιμήσεις και τις προβολές σας. Η περιγραφή του βίντεο θα πρέπει να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ παράλληλα να περιλαμβάνει χρήσιμες λέξεις-κλειδιά.

3. Προσθέστε ετικέτες στα βίντεο του YouTube

Οι ετικέτες βίντεο στο YouTube είναι εξαιρετικές για την κατηγοριοποίηση του περιεχομένου σας στον αλγόριθμο αναζήτησης. Βοηθά στην κατανόηση του θέματος που στοχεύει το βίντεό σας. Εκτός από τον τίτλο και την περιγραφή του βίντεο, οι ετικέτες βίντεο πρέπει να χρησιμοποιούνται κατάλληλα για τα βίντεό σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ετικέτες βίντεο που χρησιμοποιούνται από τους ανταγωνιστές για να κατανοήσετε αυτές που σχετίζονται με τη θέση σας. Για την προβολή των ετικετών σε οποιοδήποτε βίντεο, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στο βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Κάντε δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε «Προβολή προέλευσης σελίδας».
  • Πατήστε Ctrl + F (για Windows) ή Command + F (για Mac). Θα εμφανιστεί ένας πηγαίος κώδικας που μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.
  • Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε μια λίστα ετικετών που χρησιμοποιούνται για αυτό το βίντεο.

4. Χρησιμοποιήστε τη μικρογραφία προς όφελός σας

Μπορείτε να λάβετε περισσότερα "μου αρέσει" για τα βίντεό σας βελτιστοποιώντας τις μικρογραφίες των βίντεό σας. Οι μικρογραφίες είναι σημαντικές για να κάνετε το βίντεό σας να ξεχωρίζει στην αρχική σελίδα του YouTube, στη λίστα προτεινόμενων βίντεο, στα αποτελέσματα βίντεο της μηχανής αναζήτησης, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχοντας μια εντυπωσιακή μικρογραφία στο βίντεό σας μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερα άτομα να δουν και να δημοσιεύσουν σχόλια και "μου αρέσει" στο περιεχόμενό σας. Το μέγεθος που προτείνεται για τα βίντεο είναι περίπου 1280×720, το οποίο θα πρέπει να έχει ελάχιστο πλάτος 640 pixel. Οι εικόνες υψηλής ποιότητας πρέπει να έχουν ελκυστικές γραμματοσειρές για να αυξάνουν την αναγνωσιμότητα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κοντινά πλάνα για πρόσωπα για να προκαλέσετε μια συναισθηματική σύνδεση με το κοινό. Η μικρογραφία πρέπει να ταιριάζει με το περιεχόμενο του βίντεό σας. Η χρήση clickbait hacks για τη βελτιστοποίηση των μικρογραφιών δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, καθώς παραπλανά τους θεατές.

5. Χρησιμοποιήστε μεταγραφές βίντεο

Οι μεταγραφές βίντεο είναι γνωστές ως υπότιτλοι στο YouTube. Οι μεταγραφές βίντεο μπορούν να βελτιώσουν την κατάταξη του βίντεό σας στην πλατφόρμα και επίσης να το κάνουν πιο προσιτό. Χρησιμοποιώντας υπότιτλους, ένα μεγαλύτερο κοινό μπορεί να δει τα βίντεό σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό του κοινού μπορεί να μην μιλά την ίδια γλώσσα ή μπορεί ακόμη και να έχει προβλήματα ακοής. Συμπεριλαμβάνοντας υπότιτλους, κάνετε τα βίντεο πιο προσιτά σε αυτούς και προσκαλείτε περισσότερους θεατές να ασχοληθούν με το περιεχόμενό σας και να δημοσιεύσουν σχόλια και "μου αρέσει".

Αγορά YouTube Likes – Σημασία και οφέλη

Η σημασία των likes στο YouTube έχει ήδη δηλωθεί στα προαναφερθέντα σημεία. Ένας τρόπος για να κερδίσετε περισσότερα likes για τα βίντεό σας είναι να ζητήσετε από τους θεατές σας να κάνουν like, να μοιραστούν και να εγγραφούν στο κανάλι σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να μην λάβετε την απαιτούμενη αφοσίωση από τους θεατές σας, ακόμη και αφού εφαρμόσετε όλες τις προαναφερθείσες στρατηγικές. Σε ένα τέτοιο σενάριο, θα ήταν καλή ιδέα να πληρώσετε για τα likes στο YouTube από αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών όπως το YTpals.

Η αγορά επισημάνσεων "μου αρέσει" στο YouTube θα σας εξασφαλίσει μια σταθερή ροή τηλεθέασης, η οποία τελικά θα σας βοηθήσει να ενθαρρύνετε περισσότερα άτομα να εγγραφούν στο κανάλι σας και να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενό σας. Τα βίντεό σας μπορούν να προβληθούν σε ένα νέο κοινό, το οποίο διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ανακαλύψει το κανάλι σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα της αγοράς "μου αρέσει" στο YouTube.

1. Παρέχει στο κανάλι σας κοινωνική απόδειξη στην πλατφόρμα

Εάν θέλετε να κάνετε το βίντεό σας viral και να προωθήσετε το περιεχόμενο βίντεο, είναι σημαντικό να έχετε κάποια εξουσία στην πλατφόρμα. Όπως αναφέρθηκε σε αυτό το άρθρο, η δημοτικότητα ή η παρουσία στην πλατφόρμα μπορεί να αυξηθεί βελτιώνοντας τις μετρήσεις του καναλιού σας στο YouTube. Τα "μου αρέσει" στο YouTube είναι μια σημαντική μέτρηση για τη μέτρηση της κοινωνικής θέσης ενός καναλιού. Όταν αγοράζετε likes, θα μπορείτε να κερδίσετε αναγνώριση και να αυξήσετε την αξιοπιστία στην πλατφόρμα. Λειτουργεί ως κοινωνική απόδειξη, η οποία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους θεατές και συνδρομητές στο μέλλον.

2. Αύξηση κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης

Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε την προβολή των βίντεό σας είναι να τα βελτιστοποιήσετε ώστε να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, περισσότερο από το 60 τοις εκατό των θεατών στο YouTube αναζητούν τα βίντεο μέσω θεμάτων στη γραμμή αναζήτησης αντί να επισκέπτονται ένα κανάλι. Μπορείτε να αυξήσετε την κατάταξη των βίντεό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης βελτιώνοντας τις μετρήσεις σας που αποτελούνται από "μου αρέσει", προβολές και σχόλια. Όταν αγοράζετε "μου αρέσει" στο YouTube, υποδηλώνει στον αλγόριθμο YouTube ότι τα ποσοστά αφοσίωσης σας είναι υψηλότερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να κατατάσσεστε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν οι άνθρωποι κάνουν αναζήτηση για ένα θέμα της θέσης σας. Τελικά, το κανάλι σας θα μπορεί να δημιουργήσει και οργανική επισκεψιμότητα, κάτι που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά αφοσίωσης.

3. Για την προσέλκυση του κοινού-στόχου

Αφού δημιουργήσετε ένα βίντεο για ένα θέμα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι προσεγγίζει το κατάλληλο κοινό που εκτιμά τη συμβολή σας. Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το βίντεό σας προσεγγίζει το κοινό-στόχο αγοράζοντας επισημάνσεις "μου αρέσει" στο YouTube από αξιόπιστες πηγές όπως το YTpals. Όταν έχετε μεγαλύτερο αριθμό επισημάνσεων "μου αρέσει" και σχολίων στα βίντεό σας, αυτό υποδηλώνει ότι έχετε μια ορισμένη εξουσία στο θέμα. Οι νέοι θεατές θα εμπιστευτούν τελικά το είδος του περιεχομένου που δημιουργείτε. Η αγορά likes είναι μια εξαιρετική στρατηγική για να προσελκύσετε το κοινό-στόχο σας.

4. Για την αύξηση της επισκεψιμότητας σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όταν πληρώνετε για likes, αυξάνει την προβολή σας στην πλατφόρμα. Οι θεατές μπορούν να βρουν το περιεχόμενό σας πιο εύκολα και στη συνέχεια ο αριθμός των συνδρομητών σας αρχίζει να αυξάνεται σταθερά. Η προβολή σας στο YouTube μπορεί να κατευθυνθεί σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπου θέλετε να δημιουργήσετε μια εξίσου ισχυρή παρουσία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το μάρκετινγκ των προϊόντων σας, εάν έχετε μια επιχείρηση. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι έλκονται προς το περιεχόμενο βίντεο, επομένως μπορείτε να κατευθύνετε την επισκεψιμότητα του YouTube στον ιστότοπο, κάτι που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την αύξηση των πωλήσεων προϊόντων ή υπηρεσιών.

5. Για την έναρξη του ταξιδιού στο YouTube

Όταν ξεκινάτε ένα κανάλι, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τους θεατές να παρακολουθήσουν το περιεχόμενό σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο YouTube, η συμμετοχή στα αρχικά σας βίντεο είναι εξαιρετικά σημαντική. Η αγορά "μου αρέσει" στο YouTube μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση και το κανάλι σας θα μπορέσει να ξεκινήσει δυναμικά. Θα αυξήσει τις προβολές σας στην πλατφόρμα και με την πάροδο του χρόνου οι συνδρομητές σας θα παραμείνουν αφοσιωμένοι στο περιεχόμενό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε την καριέρα σας στο YouTube στο επόμενο επίπεδο.

6. Κερδίζοντας δημοτικότητα

Αν θέλετε να γίνετε συναρπαστικός στο YouTube, τότε η αγορά likes στο YouTube μπορεί να σας βάλει στο σωστό δρόμο για να πετύχετε τους στόχους σας. Κερδίζει δημοτικότητα στο YouTube ανοίγει έναν κόσμο ευκαιριών για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των χορηγιών. Εάν συνεχίσετε να δημιουργείτε ελκυστικά βίντεο, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδική βάση συνδρομητών. Δεν θα ασχοληθούν μόνο με το περιεχόμενό σας αλλά και θα το προωθήσουν.

7. Να μείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό

Το YouTube είναι μια άκρως ανταγωνιστική πλατφόρμα, όπου καθημερινά προστίθενται εκατομμύρια βίντεο. Εάν θέλετε να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό, πρέπει να εφαρμόσετε ορισμένες στρατηγικές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξή σας. Το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές σας αγοράζουν likes και σχόλια στο YouTube. Επομένως, θα ήταν καλή ιδέα να αγοράσετε Το YouTube αρέσει για το κανάλι σας αν δεν θέλετε να είστε σε μειονεκτική θέση.

Συμπέρασμα

Τώρα που έχετε εξοικειωθεί με τη σημασία και τα οφέλη από την αγορά "μου αρέσει" στο YouTube, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να τα αγοράσετε για το κανάλι σας για να βοηθήσετε στην ανάπτυξή τους. Όταν αγοράζετε "μου αρέσει" από το YTpals, θα μπορείτε να αυξήσετε τη διατήρηση θεατών στα βίντεό σας. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται 24 έως 72 ώρες μετά την υποβολή της παραγγελίας και τα likes θα παραδίδονται από πραγματικά άτομα και όχι από bots. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις premium υπηρεσίες YouTube από YTpals.

Προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ YouTube

Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν