Αγοράστε Ώρες Παρακολούθησης YouTube

Εγγυημένη παράδοση 100%

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά ωρών παρακολούθησης του YouTube;

  • ✅ Πρέπει να υποβάλετε ένα βίντεο 15+ λεπτών
  • ✅ Σας βοηθά να προσεγγίσετε τις ώρες 4,000 για να κερδίσετε χρήματα από το κανάλι σας
  • ✅ Ώρες παρακολούθησης Βοήθεια για την αύξηση της κατάταξης του YouTube και της Αναζήτησης Google
  • ✅ Η υπηρεσία STARTS σε ώρες 24-72 και συνεχίζει καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • ✅ Ταχεία και εγγυημένη παράδοση
Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά ωρών παρακολούθησης του YouTube;

Γρήγοροι τρόποι για να αυξήσετε τις ώρες παρακολούθησης στο YouTube

Γρήγοροι τρόποι για να αυξήσετε τις ώρες παρακολούθησης στο YouTube

Σύμφωνα με μια αναφορά του Statista, περισσότερες από 500 ώρες βίντεο ανεβαίνουν στο YouTube κάθε λεπτό. Με τόσο πολύ περιεχόμενο, η διαδικασία σύστασης σχετικών αποτελεσμάτων αναζήτησης γίνεται πιο δύσκολη. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, το YouTube βασιζόταν στον αριθμό των προβολών των βίντεο για να προσαρμόσει τα αποτελέσματα αναζήτησης και τα προτεινόμενα βίντεο. Τα κριτήρια κρίσης του YouTube έχουν αλλάξει και, προς το παρόν, το YouTube λαμβάνει υπόψη πολλές μετρήσεις για να ταξινομήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η μέτρηση "Χρόνος παρακολούθησης" θεωρείται ο νούμερο ένα παράγοντας για τον καθορισμό της κατάταξης στο YouTube. Το YouTube εξετάζει τον χρόνο που αφιερώνουν οι άνθρωποι παρακολουθώντας τα βίντεο και αν αλληλεπιδρούν ή όχι με τα βίντεό σας. Δεν έχει να κάνει μόνο με τις προβολές, αλλά και με το πόσο καιρό οι άνθρωποι παραμένουν κολλημένοι στα βίντεό σας. Αν και η αύξηση των προβολών σας είναι εύκολη, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης οργανικά. Αυτό είναι όπου το YTpals μπορεί να σας βοηθήσει. Μπορείς αγοράστε ώρες παρακολούθησης YouTube από το YTpals για να αυξήσετε τις κατατάξεις των βίντεό σας στο YouTube και την αναζήτηση Google.

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για το χρόνο παρακολούθησης

Ο χρόνος παρακολούθησης είναι μια μέτρηση που καθορίζει πόσο καιρό το περιεχόμενό σας κρατά αφοσιωμένους τους θεατές. Για να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης, θα πρέπει να κάνετε τα βίντεό σας πιο ανιχνεύσιμα για τους θεατές. Πριν φτάσουμε σε τρόπους αύξησης του χρόνου παρακολούθησης, ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο ιστορικό του αλγόριθμου κατάταξης του YouTube.

Μέχρι το 2012, το κύριο μέτρο για την επιτυχία ενός βίντεο θεωρούνταν ο αριθμός προβολών. Η κατάταξη των βίντεο καθορίστηκε από τον αριθμό των προβολών που συγκεντρώθηκαν. Αυτό οδήγησε σε αυξημένη χρήση της χρήσης δολωμάτων κλικ, με τίτλους βίντεο και μικρογραφίες που αφορούσαν κυρίως τη λήψη κλικ. Αν και αυτά τα βίντεο με δόλωμα κλικ θα είχαν μεγάλο αριθμό προβολών, το ποσοστό διατήρησης κοινού θα ήταν πολύ χαμηλό. Το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης έδειξε ότι οι χρήστες δεν ήταν ικανοποιημένοι με την πρόταση. Ως αποτέλεσμα, έγινε αντιληπτό ότι ο αριθμός προβολών δεν είναι η καλύτερη ένδειξη της ποιότητας ή της συνάφειας ενός βίντεο.

Το YouTube συνειδητοποίησε ότι το καλύτερο μέτρο για ένα βίντεο είναι ο χρόνος που αφιερώνει ένας χρήστης στο βίντεο. Όταν ένας θεατής παρακολουθεί ένα βίντεο μέχρι το τέλος, υποδηλώνει υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του YouTube προέρχεται από διαφημίσεις, θα ήταν λογικό να θέλει οι θεατές να παρακολουθούν βίντεο για όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι διαφημιστές αναγνωρίζουν το YouTube για το ποιοτικό του απόθεμα και το γεγονός ότι είναι ένας καθημερινός προορισμός προβολής βίντεο για το κοινό.

Τον Οκτώβριο του 2012 κυκλοφόρησε ο νέος αλγόριθμος YouTube. Αυτός ο νέος αλγόριθμος, που βασίζεται στον "Χρόνο παρακολούθησης", έλαβε υπόψη βίντεο που κράτησαν αφοσιωμένους τους θεατές. Το YouTube άρχισε να προσαρμόζει την κατάταξη των βίντεο και επιβράβευσε εκείνα που αποδείχθηκαν ελκυστικά και κράτησαν τους θεατές στο YouTube για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με τον νέο αλγόριθμο, το πλήθος προβολών δεν θεωρούνταν πλέον καθοριστικό για την κατάταξη περιεχομένου.

Τι είναι ο χρόνος παρακολούθησης;

Ο χρόνος παρακολούθησης είναι μεταξύ των πολλών μετρήσεων που χρησιμοποιεί το YouTube για σκοπούς SEO. Το YouTube περιγράφει τον Χρόνο παρακολούθησης ως το συνολικό χρόνο που αφιερώνουν οι θεατές σας παρακολουθώντας το βίντεο. Το YouTube Creator Playbook αναφέρει επίσης ότι τα βίντεο που αυξάνουν τον χρόνο παρακολούθησης στον ιστότοπο έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να εμφανίζονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στα προτεινόμενα βίντεο. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει την αξία του καναλιού και των βίντεό σας στα μάτια των θεατών. Απαιτεί μια πολύπλευρη προσέγγιση. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ώρες παρακολούθησης YouTube από το YTpals. Πριν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουν ορισμένα πράγματα σχετικά με τον χρόνο παρακολούθησης YouTube με τα οποία θα πρέπει να εξοικειωθείτε.

Πρώτον, το ποσοστό διατήρησης κοινού και τα εκτιμώμενα λεπτά παρακολούθησης είναι δύο στενά συνδεδεμένοι παράγοντες. Ο χρόνος που αφιερώνουν οι θεατές στο περιεχόμενό σας μετράται σε λεπτά ή δευτερόλεπτα. Το ποσοστό διατήρησης κοινού αναφέρεται στο μέσο χρόνο που αφιερώνει ένας θεατής στο περιεχόμενό σας. Το υψηλό ποσοστό διατήρησης είναι ενδεικτικό της ικανότητας του βίντεο να κρατά την προσοχή του χρήστη. Το YouTube παρατηρεί τον τρόπο με τον οποίο το βίντεό σας συνεισφέρει στον χρόνο παρακολούθησης ενός χρήστη στον ιστότοπο.

Δεύτερον, το YouTube ευνοεί τον χρόνο παρακολούθησης ανά περίοδο σύνδεσης χρήστη. Ο χρόνος παρακολούθησης δεν αφορά μόνο την ποσότητα του βίντεό σας που παρακολουθείται, αλλά και τη συμβολή του βίντεό σας στον χρόνο παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου χρήστη στο YouTube. Ο χρόνος περιόδου σύνδεσης για συγκεκριμένους θεατές είναι εξαιρετικά σημαντικός για το YouTube, καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να κρατούν τους θεατές ικανοποιημένους και αφοσιωμένους στον ιστότοπο για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
Δεν θα λάβετε την ανταμοιβή από τον χρόνο παρακολούθησης εάν επεκτείνετε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων σε ένα βίντεο 20 λεπτών. Το κλειδί είναι να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο που κάνουν τους θεατές να παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το YouTube εξετάζει περιεχόμενο που αυξάνει τον χρόνο παρακολούθησης των χρηστών στον ιστότοπο.

Παράδειγμα για την κατανόηση του χρόνου παρακολούθησης YouTube

Ένας χρήστης αναζητά κάτι συγκεκριμένο στο YouTube και παρακολουθεί πρώτα το βίντεό σας. Στη συνέχεια, ο χρήστης παρακολουθεί μια σειρά από σχετικά βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο χρόνος παρακολούθησης θα περιλαμβάνει τον χρόνο παρακολούθησης της περιόδου σύνδεσης που αφιερώθηκε σε αυτήν τη σειρά βίντεο. Ο χρόνος παρακολούθησης θα επηρεαστεί αρνητικά εάν οι θεατές εγκαταλείψουν το βίντεο και προχωρήσουν σε άλλη αναζήτηση. Ο χρόνος παρακολούθησης θα επηρεαστεί θετικά εάν δημιουργηθεί μια νέα περίοδος παρακολούθησης YouTube από το περιεχόμενο βίντεό σας. Για παράδειγμα, η επιρροή ενός καθιερωμένου YouTuber θα οδηγήσει σε περιόδους παρακολούθησης καθώς οι χρήστες προχωρούν στην παρακολούθηση άλλων σχετικών βίντεο YouTuber.

Η σημασία του χρόνου παρακολούθησης YouTube

Τώρα που γνωρίζουμε τον χρόνο παρακολούθησης, ας ρίξουμε μια ματιά στη σημασία του χρόνου παρακολούθησης για έναν δημιουργό περιεχομένου –

  1. Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας: Όταν οι θεατές παραμένουν πίσω στα βίντεό σας μέχρι το τέλος, είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι το περιεχόμενό σας στο YouTube είναι υψηλής ποιότητας. Το YouTube θα ευνοήσει τελικά τα βίντεό σας και θα αυξήσει την κατάταξή τους προωθώντας τα ως προτεινόμενα βίντεο.
  2. Νομισματοποίηση: Για να κερδίσετε χρήματα στο YouTube με τη συνεργασία μέσω του AdSense, είναι σημαντικό οι μετρήσεις του χρόνου παρακολούθησης να είναι εντυπωσιακές. Σύμφωνα με μια νέα πολιτική του YouTube, το περιεχόμενό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4,000 αθροιστικές ώρες παρακολούθησης ετησίως στο YouTube, εάν θέλετε να αποκομίσετε οφέλη από τη δημιουργία εσόδων.
  3. Ικανοποίηση χρήστη: Εάν ο χρόνος παρακολούθησης στο κανάλι σας στο YouTube αυξάνεται, σημαίνει ότι οι θεατές σας είναι ευχαριστημένοι με το περιεχόμενό σας. Είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι είστε σε θέση να προσελκύσετε ένα αφοσιωμένο κοινό.

Πώς να μάθετε τις ώρες παρακολούθησης του καναλιού σας

Προτού βρείτε τρόπους για να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης, είναι σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία του καναλιού σας. Για αυτό, πρέπει να ανοίξετε το Creator Studio στο YouTube και να ανοίξετε την καρτέλα αναλυτικών στοιχείων από το αριστερό μενού. Στη σελίδα αναλυτικών στοιχείων, επιλέξτε την επιλογή προβολής των τελευταίων 365 ημερών στο κάτω μέρος του γραφήματος. Θα μπορείτε να δείτε τα συνολικά λεπτά που έχουν αφιερώσει οι άνθρωποι παρακολουθώντας το περιεχόμενό σας. Εάν οι αριθμοί σας δείχνουν 240,000 ή 4,000 ώρες, τότε έχετε ξεπεράσει με επιτυχία το όριο για τη δημιουργία εσόδων και είστε στο σωστό δρόμο.

Χρήση του Analytics για την κατανόηση της διατήρησης κοινού

Το κοινό σας αναμένεται να μειώνεται σταθερά με την πάροδο του χρόνου, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημεία στο βίντεο όπου η διατήρηση του κοινού σας θα μπορούσε να λάβει μια απότομη πτωτική στροφή. Είναι σημαντικό να αναλύσετε τη μέτρηση διατήρησης κοινού για να κατανοήσετε τους λόγους πίσω από την πτώση της διατήρησης κοινού στο κανάλι σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση κοινού στην καρτέλα αναλυτικά στοιχεία κάτω από την ενότητα επισκόπησης. Θα μπορείτε να βρείτε τις κορυφές και τις κοιλάδες στο ποσοστό διατήρησης κοινού, το οποίο μπορεί να συσχετιστεί με συγκεκριμένα σημεία του βίντεο. Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού σας μέσα στα πρώτα 15 λεπτά του βίντεό σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

  1. Φτάστε γρήγορα στο σημείο: Εάν το βίντεό σας εξηγεί κάποιο περίπλοκο θέμα ή δίνει έναν οδηγό για κάτι, το κοινό θέλει να φτάσει αμέσως στο περιεχόμενο. Μπορεί να καταλήξετε να απενεργοποιήσετε τους θεατές εάν δεν φτάσετε γρήγορα στο κύριο περιεχόμενο.
  2. Κατάργηση μουσικής εισαγωγής: Εάν η εισαγωγή στο βίντεό σας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, τότε οι θεατές μπορεί να καταλήξουν να εγκαταλείψουν το κανάλι σας. Επιπλέον, ορισμένοι δημιουργοί περιεχομένου αφιερώνουν αρκετό χρόνο ζητώντας από τους θεατές να "πατήσουν το εικονίδιο του κουδουνιού". Θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε την εισαγωγή σύντομη και να δώσετε μια μικρή προεπισκόπηση των πραγμάτων για τα οποία θα μιλήσει το βίντεό σας.
  3. Μην χρησιμοποιείτε δολώματα κλικ: Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ακριβείς τίτλους και μικρογραφίες βίντεο που δεν παραπλανούν τους θεατές. Εάν δημιουργήσετε περιεχόμενο με κλικ, οι θεατές θα ενοχληθούν και ενδέχεται να μην επιστρέψουν ξανά στο κανάλι σας. Ο άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προκαλέσετε την περιέργεια των θεατών σας είναι να δείξετε ένα teaser από την κορύφωση της αφήγησης βίντεο.

Πώς να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης για το κανάλι σας στο YouTube

Εάν οι θεατές αφιερώνουν σημαντικό χρόνο στα βίντεό σας, τότε ο αλγόριθμος YouTube θα τονίσει το κανάλι και τα βίντεό σας στις προτάσεις αναζήτησης. Το YouTube έχει επίσης εξηγήσει στο παρελθόν ότι θα επικεντρωθεί στα βίντεο που αυξάνουν τον χρόνο συνεδρίας των θεατών στο YouTube. Λαμβάνει υπόψη όχι μόνο το επόμενο βίντεο που παρακολούθησε το άτομο αφού παρακολουθήσει το βίντεό σας, αλλά και τον χρόνο παρακολούθησης των διαδοχικών βίντεο μετά από αυτό. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξηθεί ο χρόνος παρακολούθησης του καναλιού σας. Ένας από τους τρόπους είναι να αγοράσετε ώρες παρακολούθησης YouTube. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές σε συνδυασμό με την αγορά ωρών παρακολούθησης, για να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης του καναλιού σας και επίσης τον χρόνο παρακολούθησης της περιόδου σύνδεσης των θεατών.

1. Κάντε την εισαγωγή του βίντεό σας ισχυρή και ελκυστική

Είναι σημαντικό να προσελκύσετε το κοινό από την αρχή. Λέγεται συχνά ότι τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι κρίσιμα για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Το YouTube Playbook περιλαμβάνει ορισμένες προτάσεις για τη δημιουργία μιας εισαγωγής ισχύος, η οποία αποτελείται από:

  • Συναρπαστικό πρώτο καρέ: Το πρώτο καρέ του βίντεο θα πρέπει να είναι συναρπαστικό, είτε μέσω της χρήσης προσωπικότητας και μηνυμάτων είτε μέσω οπτικών.
  • Ασχοληθείτε με τους θεατές: Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μιλήσετε απευθείας με τους θεατές και να τους αναφέρετε μεμονωμένα και όχι ως κοινό.
  • Κούνησε την περιέργειά τους: Μπορείτε να κάνετε τους θεατές να κάνουν κάτι ή να τους κάνετε μια ερώτηση.
  • Προεπισκόπηση κλιπ: Μπορείτε να παρουσιάσετε μια μικρή προεπισκόπηση του βίντεο που διαρκεί λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Έτσι το κοινό ξέρει τι να περιμένει.

Το κοινό σας είναι πιο πιθανό να μείνει και να παρακολουθήσει το περιεχόμενό σας όταν αρχικά χρησιμοποιείτε τα πλούσια σε περιεχόμενο μέρη του βίντεο.

2. Μην χρησιμοποιείτε clickbait

Είναι γνωστό ότι τα δολώματα κλικ δεν λειτουργούν αν θέλετε να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης στα βίντεό σας. Πολύ συχνά, θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς οι θεατές θα αναζητούσαν άλλο περιεχόμενο εάν δεν τηρήσετε την υπόσχεσή σας. Όταν παρέχετε μια μικρογραφία και έναν τίτλο για ένα βίντεο, θα πρέπει ιδανικά να προσπαθήσετε να παρέχετε στο κοινό μερικά από αυτά που θα περίμενε από το βίντεο. Το να ξεκινήσετε ένα βίντεο με ένα φανταχτερό λογότυπο ή εισαγωγή μπορεί να φαίνεται ωραίο, αλλά το κλειδί είναι να φτάσετε γρήγορα στο θέμα.

3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία κεφαλαίων σε βίντεο

Το YouTube διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κεφάλαια. Τα κεφάλαια δεν είναι μόνο ιδανικά για τη διάσπαση ενός μεγάλου βίντεο σε μέρη, αλλά επιτρέπουν επίσης στους θεατές να δουν τι θα ακολουθήσει στο βίντεο. Όταν θέλετε να ενσωματώσετε τη δυνατότητα κεφαλαίων στο βίντεό σας, είναι σημαντικό να αποφασίσετε τα τμήματα βίντεο. Κάθε τμήμα ή κεφάλαιο θα πρέπει ιδανικά να έχει μια καλή εισαγωγή και μια ενδιαφέρουσα αφήγηση. Η δημιουργία ενός χονδρικού περιγράμματος του κεφαλαίου εκ των προτέρων θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση. Ένα επιπλέον βήμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε τα κεφάλαια με βάση τις χρονικές σημάνσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι θεατές μπορούν επίσης να αλλάξουν σε διαφορετικές χρονικές σημάνσεις για να παρακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος ενός μεγάλου βίντεο.

4. Ενσωματώστε διακοπή μοτίβου

Τα βίντεό σας πρέπει να είναι ελκυστικά για τους θεατές, αν θέλετε να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης. Η χρήση μοτίβων διακοπής μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη στρατηγική για τη δημιουργία βίντεο που κρατούν αφοσιωμένους τους θεατές. Οι άνθρωποι συχνά βαριούνται όταν παρόμοια είδη εικαστικών και αφηγήσεων επαναλαμβάνονται στο βίντεο. Οι τεχνικές διακοπής μοτίβων, όπως η αλλαγή της γωνίας της κάμερας, τα γραφικά στην οθόνη και το B-roll μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των θεατών. Μια διακοπή σχεδίου είναι ουσιαστικά μια τεχνική που αλλάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, σκέψη ή κατάσταση. Αυτή η τεχνική υποστηρίζεται από τη συμπεριφορική ψυχολογία και τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό. Όταν ενσωματώνετε στοιχεία διακοπής μοτίβου, δημιουργείται γραφικά και αφηγήσεις που αλλάζουν συνεχώς και κρατούν τους θεατές κολλητούς.

5. Ανταγωνιστική ανάλυση και έρευνα λέξεων-κλειδιών

Η αξία των λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο βίντεο δεν μπορεί να αγνοηθεί, γι' αυτό είναι σημαντικό να ερευνάτε λέξεις-κλειδιά ειδικά για το YouTube κατά τη δημοσίευση των βίντεό σας. Μπορείτε να ερευνήσετε τις λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο λέξεων-κλειδιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε ένα θέμα που σχετίζεται με το περιεχόμενο και να προσδιορίσετε το ενδιαφέρον αναζήτησης του κοινού ανάλογα με τον όγκο των λέξεων-κλειδιών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε έρευνα λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιώντας τις προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης στο YouTube.

Θα πρέπει επίσης να διενεργείται κατά καιρούς ανάλυση ανταγωνισμού για να διαπιστωθεί ο τύπος περιεχομένου που δημιουργούν τα ανταγωνιστικά κανάλια. Μια ανταγωνιστική ανάλυση είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την εύρεση ετικετών βίντεο, λέξεων-κλειδιών, καθώς και σχολίων. Οι πληροφορίες που εξάγονται από την ανταγωνιστική ανάλυση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη κατανόησης του κοινού-στόχου. Βοηθά επίσης στην εύρεση των κενών περιεχομένου που μπορείτε να συμπληρώσετε με το περιεχόμενο βίντεο.

6. Χρησιμοποιήστε την αφήγηση στα βίντεό σας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τους θεατές αφοσιωμένους στα βίντεό σας είναι να δημιουργήσετε βίντεο σε μορφή ιστορίας. Η χρήση της αφήγησης μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα για τους θεατές που θέλουν να ψυχαγωγούνται ενώ μαθαίνουν. Μπορείτε να σκεφτείτε νέους και μοναδικούς τρόπους για να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας με τη μορφή ιστορίας. Αυτό θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών και θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα βίντεό σας, αυξάνοντας τον χρόνο παρακολούθησης στη διαδικασία. Όταν δημιουργείτε ένα βίντεο, θυμηθείτε να δημιουργείτε περιεχόμενο που σας διασκεδάζει και σας εκπαιδεύει ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε την ιστορία τόσο με τη μορφή αφήγησης όσο και με τη μορφή παρουσίασης στην κάμερα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι το βίντεο.

7. Συνεργαστείτε με άλλους δημιουργούς περιεχομένου

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης στο YouTube είναι να συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες που κατανοούν τον σκοπό της επωνυμίας σας. Όταν συνεργάζεστε με άλλους δημιουργούς περιεχομένου, μπορείτε να προσελκύσετε νέους θεατές και να επεκτείνετε τη βάση του κοινού σας. Αυτό με τη σειρά του συμβάλλει στον χρόνο παρακολούθησης και βοηθά επίσης στην αύξηση του αθροιστικού χρόνου παρακολούθησης των θεατών καθώς κάνουν κλικ σε παρόμοιο περιεχόμενο στο κανάλι του συνεργάτη σας. Αυτές οι συνεργασίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως συνεργασίες και όχι ως μάρκετινγκ επιρροής. Ενώ το μάρκετινγκ επιρροής έχει να κάνει με την απόκτηση νέου κοινού για μια υπηρεσία, οι συνεργασίες είναι πιο αυθεντικές και βασίζονται σε κοινές αξίες.

8. Μεγαλύτερα βίντεο

Ο χρόνος παρακολούθησης ενός βίντεο επηρεάζεται επίσης από τη διάρκεια. Ενώ ένα μεγαλύτερο βίντεο θα μπορούσε να έχει σημαντικό χρόνο παρακολούθησης με λίγους μόνο θεατές, ένα μικρότερο βίντεο θα χρειαζόταν μεγαλύτερο αριθμό θεατών για να έχει τον ίδιο χρόνο παρακολούθησης. Τα μεγαλύτερα βίντεο είναι καλύτερα για την αύξηση του χρόνου παρακολούθησης, ωστόσο, το κλειδί είναι ότι θα πρέπει να είναι ελκυστικά για τους θεατές. Αυτά τα μεγαλύτερα βίντεο θα πρέπει να δημιουργούνται έχοντας κατά νου το κοινό-στόχο. Θα ήταν χρήσιμο να επεκτείνετε μέρος του υπάρχοντος περιεχομένου βίντεο σύντομης μορφής. Μπορείτε να σκεφτείτε μοναδικούς τρόπους για να επεκτείνετε το περιεχόμενο. Μόλις επιτευχθεί η επιτυχία των μεγαλύτερων παραλλαγών, μπορείτε να διαγράψετε το ίδιο περιεχόμενο που υπάρχει με τη μορφή σύντομων βίντεο.

9. Δημιουργήστε μια σειρά βίντεο

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης είναι η δημιουργία μιας σειράς βίντεο. Ο χρόνος παρακολούθησης που συγκεντρώνεται από μια σειρά βίντεο είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος. Αυτό συμβαίνει επειδή οι θεατές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα σχετικά βίντεο. Αυτή η σειρά μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια πρόκληση. Μπορεί ακόμη και να έχει τη μορφή ιστορίας. Εάν η σειρά βίντεό σας είναι ελκυστική, οι θεατές θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το περιεχόμενό σας, γεγονός που θα αύξανε τις ώρες παρακολούθησης με την πάροδο του χρόνου. Κατά την επιλογή του θέματος της σειράς βίντεο, συνιστάται να επιλέξετε τα βίντεο που έχουν τις περισσότερες προβολές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βίντεο ως βάση για τη δημιουργία νέου περιεχομένου.

10. Χρησιμοποιήστε το YouTube Analytics για να κατανοήσετε μικροπροβολές και μακροεντολές

Μπορείτε να αντλήσετε εξαιρετικές πληροφορίες για το κανάλι σας από την ενότητα αναλυτικών στοιχείων του YouTube. Μπορείτε επίσης να λάβετε νέες πληροφορίες σχετικά με τις μακροεντολές και τις μικροπροβολές στο κανάλι σας. Τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube σάς επιτρέπουν να παρατηρείτε τις προβολές σε ημέρες και ώρες. Εκτός από αυτό, υπάρχει επίσης μια επιλογή να δείτε τα δεδομένα στα ίδια τα βίντεο. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενότητα αναλυτικών στοιχείων για να προσδιορίσετε τους μέσους χρόνους εγκατάλειψης των χρηστών. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση του κοινού στα μελλοντικά σας βίντεο. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενο πιο ελκυστικό για τους θεατές είναι να κατανοήσετε τις ανάγκες τους, κάτι που παρέχει τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας σύμφωνα με τις ανάγκες του κοινού.

11. Καθορισμός της κατάλληλης ώρας για ανάρτηση

Τα βίντεό σας πρέπει να είναι ανιχνεύσιμα, αν θέλετε να αυξήσετε τον χρόνο παρακολούθησης για το κανάλι σας. Για αυτό, τα βίντεο πρέπει να εμφανίζονται στις προτάσεις αναζήτησης την κατάλληλη στιγμή. Σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα, η ιδανική ώρα για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στο YouTube είναι περίπου τα μέσα του απογεύματος. Κι αυτό γιατί οι ώρες αιχμής τηλεθέασης θεωρούνται οι 8 μ.μ. Για να διασφαλίσετε ότι το βίντεό σας εμφανίζεται κατά τις ώρες αιχμής προβολής, θα πρέπει να αφήσετε αρκετό χρόνο για να ευρετηριαστεί. Αυτή η πρόταση λειτουργεί καλά τις καθημερινές, ωστόσο, εάν θέλετε να ανεβάζετε βίντεο τα Σαββατοκύριακα, πρέπει να εφαρμόσετε διαφορετική στρατηγική. Τα Σαββατοκύριακα, θα ήταν καλύτερα να δημοσιεύετε τα βίντεο λίγο νωρίτερα καθώς η επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο είναι γενικά μεγαλύτερη τα Σαββατοκύριακα.

12. Χρησιμοποιήστε τις λίστες αναπαραγωγής YouTube

Για να αυξηθεί ο χρόνος παρακολούθησης, ο θεατής δεν χρειάζεται απαραίτητα να παρακολουθήσει τα βίντεό σας. Ο χρόνος παρακολούθησης μπορεί να αυξηθεί εάν ο χρήστης παρακολουθήσει μια λίστα αναπαραγωγής που περιλαμβάνει και βίντεο άλλων ατόμων. Η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμη για εσάς, καθώς καθοδηγεί τους πιθανούς θεατές σε μια πιο γραμμική εμπειρία θέασης. Αυτό σας επιτρέπει να επηρεάσετε τον συνολικό χρόνο παρακολούθησης των χρηστών. Για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να οργανώσετε τα βίντεό σας σε μια ουσιαστική σειρά, με σχετικά γεγονότα, θέματα, εκπομπές και σειρές όλα σε ένα κλαμπ. Οι λίστες αναπαραγωγής αυξάνουν επίσης την πιθανότητα εμφάνισης των βίντεό σας στα προτεινόμενα αποτελέσματα βίντεο.

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Playlists, θα ήταν καλή ιδέα να τις βελτιστοποιήσετε για καλύτερη εμπειρία προβολής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία των ωρών έναρξης και λήξης, ώστε να προσδιορίζονται τα σημεία "in" και "out" του βίντεο. Μπορείτε να περικόψετε τις εισαγωγές και τις εξαγωγές των βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής σας για να δημιουργήσετε μια πιο απρόσκοπτη εμπειρία. Επίσης, θυμηθείτε να εμφανίζεται η λίστα αναπαραγωγής στα ενσωματωμένα προγράμματα αναπαραγωγής και επίσης η σελίδα του καναλιού YouTube. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη σελίδα της λίστας αναπαραγωγής σας μέσω σχολιασμών.

13. Χρησιμοποιήστε πλάκες και κάρτες τέλους

Υπάρχουν κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ώστε οι άνθρωποι να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα βίντεό σας αντί να κάνουν κλικ πολύ γρήγορα. Ένα από τα κόλπα είναι η χρήση της δυνατότητας Κάρτες στο YouTube, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν έναν σύνδεσμο στην οθόνη του βίντεο. Αυτοί οι σύνδεσμοι βίντεο με τη μορφή καρτών συνδέονται με κάποιο άλλο βίντεο, λίστα αναπαραγωγής ή κανάλι. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία καρτών YouTube, θα ήταν καλή ιδέα να τοποθετήσετε την κάρτα στο σημείο όπου συνήθως πέφτει το κοινό. Αυτό θα επέτρεπε στον θεατή να παρακολουθήσει ένα σχετικό βίντεο αντί να τερματίσει τον χρόνο παρακολούθησης. Η χρήση End Slates είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να κατευθύνετε τους θεατές σε ένα άλλο σχετικό βίντεο.

14. Ενσωματώστε πειράγματα

Πολύ συχνά, οι θεατές σας μπορούν να αποχωρήσουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ειδικά αν πρόκειται για ένα μεγάλο βίντεο. Υπάρχουν τρόποι για να διασφαλίσετε ότι οι θεατές σας θα παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε teaser στην αρχή των βίντεό σας, κάτι που συνοψίζει την ουσία του βίντεό σας. Αυτά τα teaser θα δώσουν στους θεατές μια ιδέα για το τι θα μπορούσαν να περιμένουν από το βίντεο.

Συμπέρασμα

Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, το YouTube μπορεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την ανάπτυξη συναισθηματικής σύνδεσης με υποψήφιους θεατές. Όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις στρατηγικές για την αύξηση του χρόνου παρακολούθησης, όχι μόνο θα έχετε περισσότερους συνδρομητές και προβολές, αλλά θα επηρεάσει επίσης τη συνάφεια που έχουν οι θεατές σας με την επωνυμία σας. Μπορείτε επίσης να αγοράστε ώρες παρακολούθησης YouTube από το YTpals και χρησιμοποιήστε αυτές τις στρατηγικές σε συνδυασμό, για να αυξήσετε σημαντικά τον χρόνο παρακολούθησης. Με την υπηρεσία Buy YouTube Watch Hours του YTpals, θα μπορείτε να φτάσετε τις 4,000 ώρες παρακολούθησης στο YouTube, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε έσοδα από το κανάλι σας. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει εντός 24-72 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας.

Το YTpals παρέχει μια σειρά από premium υπηρεσίες για να κάνει το κανάλι σας στο YouTube πιο επιτυχημένο. Για να μάθετε περισσότερα, επικοινωνηστε μαζί μας σήμερα!

Προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ YouTube

Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν