Αγοράστε Συνδρομητές YouTube

Εγγυημένη παράδοση 100%

Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά συνδρομητών YouTube;

  • ✅ Ενθαρρύνει τους άλλους να εγγραφούν στο κανάλι σας
  • ✅ Οι συνδρομητές θα κολλήσουν και δεν θα αφαιρεθούν
  • ✅ Ασφαλής και εγγυημένη παράδοση
  • ✅ Τα αποτελέσματα ξεκινούν μέσα σε 24-72 ώρες
  • ✅ Λάβετε οπουδήποτε από συνδρομητές 10-100 ανά ημέρα
  • ✅ Πάντα παραδίδουμε περισσότερα από όσα είχατε παραγγείλει!
Ποια είναι τα οφέλη από την αγορά συνδρομητών YouTube;

Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε συνδρομητές στο YouTube

Θέλετε να γίνετε YouTuber; Το YouTube είναι μια κοινωνική δύναμη και ένα παγκόσμιο φαινόμενο που προσελκύει δισεκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Είτε είστε μια καθιερωμένη επιχείρηση, είτε είστε start-up, είτε θέλετε να αναδείξετε το ταλέντο σας, το YouTube είναι η τέλεια πλατφόρμα για να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει.

Το να είσαι επιτυχημένος YouTuber θα περιλαμβάνει τη δημιουργία της βάσης των συνδρομητών σου και τη λήψη μεγάλου αριθμού κοινοποιήσεων, likes και σχολίων. Ενώ οι μετρήσεις όπως οι κοινοποιήσεις, οι προβολές βίντεο και τα σχόλια είναι σημαντικές, η αύξηση του αριθμού των συνδρομητών σας είναι ακόμη πιο σημαντική.

Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου θα βοηθήσει, αλλά το βίντεό σας μπορεί να θαφτεί στα εκατομμύρια παρόμοια – ή καλύτερα – βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο YouTube. Για την ακρίβεια, πάνω από 500 ώρες περιεχομένου βίντεο ανεβαίνουν κάθε λεπτό και ένα δισεκατομμύριο ώρες περιεχομένου παρακολουθούνται καθημερινά στο YouTube.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε τον αριθμό των συνδρομητών σας είναι να αγοράστε συνδρομητές YouTube από μια φημισμένη εταιρεία υπηρεσιών μάρκετινγκ YouTube.

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στο τι κάνει το YouTube δημοφιλές εργαλείο μάρκετινγκ και στους κορυφαίους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε συνδρομητές.

Τι κάνει το YouTube δημοφιλές εργαλείο μάρκετινγκ;

Μια έρευνα του 2021 από το Pew Research Center αποκάλυψε ότι το YouTube είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα στις ΗΠΑ, με τους περισσότερους Αμερικανούς να το προτιμούν από άλλα κανάλια.

Από το 2005 που κυκλοφόρησε, το YouTube έχει εδραιώσει μια ισχυρή παρουσία σε εκατοντάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού του Διαδικτύου.

Ακολουθούν μερικά ακόμη εκπληκτικά στοιχεία και στοιχεία από το SEM Rush που δείχνουν γιατί το YouTube είναι η προφανής επιλογή για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ:

  1. Το YouTube έχει αυτή τη στιγμή 2 δισεκατομμύρια χρήστες μηνιαίως σε όλο τον κόσμο.
  2. Πέντε δισεκατομμύρια βίντεο στο YouTube προβάλλονται κάθε μέρα, που μεταφράζεται σε ένα δισεκατομμύριο ώρες κατανάλωσης περιεχομένου βίντεο την ημέρα.
  3. Το 74 τοις εκατό των Αμερικανών ενηλίκων παρακολουθούν βίντεο στο YouTube.
  4. Οι θεατές ξοδεύουν κατά μέσο όρο σαράντα λεπτά σε βίντεο του YouTube.
  5. Μέχρι το 2022, υπολογίζεται ότι 210 εκατομμύρια άνθρωποι θα βλέπουν βίντεο YouTube στις ΗΠΑ
  6. Εκτός από τους Millennials, τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα δημογραφικά στοιχεία περιλαμβάνουν άτομα ηλικίας 50 έως 65 ετών (Baby boomers) και άτομα ηλικίας 36 έως 49 ετών (Generation X).
  7. Το 2019, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνδέθηκαν και παρακολουθούσαν ένα δισεκατομμύριο ώρες βίντεο YouTube κάθε μέρα.
  8. Το YouTube αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τέταρτο της παγκόσμιας κίνησης ροής βίντεο, δεύτερο μόνο μετά το Netflix.
  9. Εκτός από την ψυχαγωγία, οι άνθρωποι παρακολουθούν βίντεο YouTube για ειδήσεις, πληροφορίες, ενισχύουν την επαγγελματική τους εργασία και ακολουθούν εταιρείες και επωνυμίες.
  10. Έξι στα δέκα άτομα προτιμούν να παρακολουθούν βίντεο μέσω ζωντανής τηλεόρασης

Κορυφαίοι λόγοι για να αγοράσετε συνδρομητές YouTube

Κερδίστε δημοτικότητα

Το YouTube είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για να αναδείξετε το ταλέντο σας ή να διαδώσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη δουλειά σας. Οι επιτυχημένοι «YouTubers» είναι μερικά από τα πιο γνωστά άτομα στον κόσμο του Διαδικτύου. Είτε δημοσιεύουν βίντεο παιχνιδιών, ταξιδιωτικά βιντεολόγια ή βίντεο "πώς να", αυτοί οι δημοφιλείς YouTubers έχουν δημιουργήσει την επωνυμία τους και παρουσιάζουν την τέχνη τους στο YouTube. Το πρώτο βήμα για να γίνεις επιτυχημένος YouTuber είναι να αποκτήσεις δημοτικότητα.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες βίντεο στο YouTube είναι:

  • Κριτική προϊόντος – Από το 2017, οι θεατές του YouTube έχουν παρακολουθήσει 50,000 και πλέον χρόνια βίντεο με κριτικές προϊόντων σε κινητές συσκευές. Οι αξιόπιστες κριτικές παίζουν ζωτικό ρόλο στην παρακίνηση των καταναλωτών να κάνουν μια αγορά. Τα βίντεο κριτικών προϊόντων επιτρέπουν στο κοινό να δει την απόδοση ενός προϊόντος και να λάβει σχόλια από τον κριτικό.
  • Αποσύνδεση βίντεο – Το unboxing βίντεο έχει γίνει μια σημαντική επιρροή στις αποφάσεις αγοράς των θεατών. Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για τις επωνυμίες να διαδώσουν την ευαισθητοποίηση για τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
  • Εκπαιδευτικά βίντεο – Οι θεατές λατρεύουν τα βίντεο YouTube σχετικά με τις τάσεις της μόδας, τις εικαστικές τέχνες, την ιστορία, τα μαθηματικά, τις επιχειρήσεις και άλλα θέματα.
  • Πρόκληση βίντεο – Από το "The Highlighter Challenge" έως το "Fun and random facts about me", τα βίντεο με ετικέτες και προκλήσεις είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Αυτή η μορφή βίντεο ενθαρρύνει τους χρήστες να παρακολουθούν τους δημιουργούς να κάνουν την πρόκληση με μοναδικούς τρόπους.
  • Κωμωδία – Τα κωμικά βίντεο συγκαταλέγονται στις μορφές που έχουν υψηλές πιθανότητες να φτάσουν στην κατάσταση «viral».
  • Gaming – Από το «Minecraft» έως το «League of Legends», τα βίντεο παιχνιδιών είναι μια δημοφιλής κατηγορία στο YouTube.
  • Vlogs – Τα βιντεολόγια ή τα ιστολόγια βίντεο επιτρέπουν στους ακόλουθους να δουν τον «πραγματικό» σας και να συνδεθούν μαζί σας. Οι κορυφαίοι vlogger έχουν συνήθως εκατομμύρια συνδρομητές.

Ακόμη και όταν κάνετε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας στη θέση σας και το δημοσιεύετε, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για άμεση επιτυχία. Μπορεί να φαίνεται ότι οι viral YouTubers έχουν μια μυστική, μαγική συνταγή για άμεση φήμη στο Διαδίκτυο. Απλώς καταγράφουν ένα βίντεο και δημοσιεύουν και ακολουθούν εκατομμύρια προβολές και συνδρομητές. Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για διασημότητες και δημοφιλή κανάλια, οι αρχάριοι θα πρέπει να ξεκινήσουν τη δυναμική αγοράζοντας συνδρομητές στο YouTube.

Ένα βίντεο YouTube θεωρείται «καλό» εάν έχει CTR (αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων) άνω του 10 τοις εκατό, 50 τοις εκατό διατήρηση και τέσσερα λεπτά μέσου χρόνου παρακολούθησης.

Η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων ή το CTR υπολογίζεται διαιρώντας τον αριθμό των κλικ στο βίντεό σας με τις εμφανίσεις μικρογραφιών (βίντεο teaser). Για παράδειγμα, εάν η μικρογραφία του βίντεό σας προβληθεί 1,00 φορές και 10 άτομα κάνουν κλικ στο βίντεο, η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων είναι 10 τοις εκατό.

Όσο περισσότερος είναι ο αριθμός των συνδρομητών σε έναν λογαριασμό YouTube, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες αύξησης του CTR, της διατήρησης και του χρόνου παρακολούθησης.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, μπορεί να χρειαστούν σχεδόν δύο χρόνια για να αποκτήσετε τους πρώτους χίλιους συνδρομητές σας στο YouTube. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ αργή και απογοητευτική εμπειρία για άτομα που θέλουν να αφήσουν γρήγορα το στίγμα τους στο κανάλι.

Όταν αγοράζετε συνδρομητές YouTube, μπορείτε να ενισχύσετε και να διατηρήσετε τη δυναμική. Η αγορά συνδρομητών YouTube θα στείλει επίσης ένα μήνυμα σε άλλους χρήστες του YouTube ότι το περιεχόμενό σας είναι δημοφιλές και έχει αξία.

Μόλις αυξηθεί ο αριθμός των συνδρομητών σας, θα προσελκύσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να δουν το βίντεό σας και να εγγραφούν στο κανάλι σας.

Μεταβείτε στο κινητό για να επεκτείνετε την απήχησή σας

Έχετε στρατηγική μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών; Το μάρκετινγκ για κινητές συσκευές είναι μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που στοχεύει στην προσέγγιση του κοινού σε κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των smartphone. Η Statista υπολογίζει ότι υπάρχουν 290 εκατομμύρια Αμερικανοί που είναι χρήστες κινητών τηλεφώνων το 2020 μέχρι στιγμής. Δεδομένης της διείσδυσης smartphone 79.10%, οι ΗΠΑ είναι οι τέταρτες στον κόσμο όσον αφορά τους κατόχους κινητών τηλεφώνων.

Καθώς οι πελάτες στρέφουν την προσοχή τους στις κινητές συσκευές, οι έμποροι δίνουν προτεραιότητα στην πολυκαναλική δέσμευση με το κοινό-στόχο τους με το μάρκετινγκ για κινητά. Το μάρκετινγκ μέσω κινητού τηλεφώνου μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων επωνυμίας μέσω SMS ή κρύων κλήσεων. Αυτές οι στρατηγικές προώθησης μάρκετινγκ έχουν τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα μειονεκτήματα. Οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να αποκλείσουν τις κλήσεις και να προωθήσουν διαφημίσεις. Για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, η παρακολούθηση της απόδοσης της επένδυσης και η στόχευση μιας συγκεκριμένης πελατειακής βάσης καθίσταται δύσκολη με το μάρκετινγκ προώθησης.

Το YouTube είναι απόλυτα κατάλληλο για την προσέγγιση εισερχόμενου ή έλξης μάρκετινγκ σε κινητές συσκευές. Μέσω του εισερχόμενου μάρκετινγκ, οι επωνυμίες μπορούν να δεσμεύσουν και να προσκαλέσουν τους πελάτες-στόχους τους και να δημιουργήσουν ισχυρές σχέσεις.

Αυτά τα στοιχεία του HubSpot δείχνουν γιατί το YouTube είναι η σωστή επιλογή για μάρκετινγκ για κινητά:

  • Οι περισσότεροι ενήλικες (75 τοις εκατό ) παρακολουθούν βίντεο YouTube στις κινητές συσκευές τους.
  • Το YouTube προσεγγίζει περισσότερα άτομα στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 49 ετών σε κινητές συσκευές σε μια εβδομάδα σε σύγκριση με οποιοδήποτε καλωδιακό δίκτυο.
  • Πάνω από τα τρία τέταρτα του χρόνου παρακολούθησης YouTube είναι σε κινητές συσκευές.

Μια μελέτη της Google δείχνει ότι οι χρήστες smartphone έχουν 1.4 φορές περισσότερες πιθανότητες να δώσουν προσοχή σε επώνυμο περιεχόμενο ή διαφημίσεις στο YouTube.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι οι θεατές βίντεο smartphone είναι πιο πιθανό να αισθάνονται συνδεδεμένοι με επωνυμίες που προσφέρουν περιεχόμενο βίντεο σε κινητές συσκευές σε σύγκριση με τους τηλεθεατές. Και πάνω από όλα, μια μελέτη του 2020 έδειξε ότι το 70 τοις εκατό των θεατών αγόρασαν αφού είδαν το βίντεο της μάρκας στο YouTube.

Άλλες ενέργειες που κάνουν οι θεατές αφού παρακολουθήσουν επώνυμα βίντεο στις κινητές τους συσκευές περιλαμβάνουν:

  • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή το κατάστημα της μάρκας.
  • Μιλήστε για τη μάρκα με άλλους.
  • Αλλάξτε θετικά τη γνώμη τους για την επωνυμία, την υπηρεσία ή το προϊόν.
  • Μοιραστείτε το επώνυμο περιεχόμενο βίντεο σχετικά με την υπηρεσία, το προϊόν ή την εταιρεία.

Ένας έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ για κινητά είναι να δημιουργήσετε βίντεο επωνυμίας στο YouTube και να τα προωθήσετε σε ένα ευρύτερο κοινό αγοράζοντας συνδρομητές στο YouTube. Οι άνθρωποι αναζητούν στοιχεία για να αποφασίσουν τι θα παρακολουθήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποιο είδος περιεχομένου αξίζει τον χρόνο τους. Εάν ο λογαριασμός σας στο YouTube έχει χιλιάδες συνδρομητές, ξεχωρίζει ως ένας αξιόπιστος λογαριασμός που ακολουθούν πολλά άτομα.

Συμπληρώστε τις προσπάθειες μάρκετινγκ

Για τις επωνυμίες, η κατοχή μιας στρατηγικής μάρκετινγκ YouTube αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Τα ελκυστικά βίντεο συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της ανάκλησης της επωνυμίας, επειδή τα οπτικά στοιχεία επεξεργάζονται πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα μηνύματα κειμένου. Τα βίντεο YouTube μπορούν επίσης να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή στο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, να αυξήσει τις μετατροπές και να προσεγγίσει μια ευρύτερη βάση κοινού. Η παρουσία στο YouTube διευκολύνει επίσης το κοινό-στόχο σας να σας βρει στις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να μεταδώσετε μια ζωντανή εκδήλωση με ζωντανές ροές YouTube. Αυτό εκθέτει την επωνυμία και το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε ένα ευρύτερο κοινό με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Η στρατηγική μάρκετινγκ του YouTube έχει μεγάλες πιθανότητες να σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν έχετε μια ισχυρή βάση συνδρομητών.

Η αγορά μιας λίστας συνδρομητών YouTube είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπληρώσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ στο YouTube. Σας βοηθά να αποκτήσετε νέους ακόλουθους σύντομα και να συγκεντρώσετε likes, σχόλια και κοινοποιήσεις. Με περισσότερους συνδρομητές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκτενή λίστα email που παίζει βασικό ρόλο στην αύξηση των μετατροπών και της αφοσίωσης.

Μια λίστα συνδρομητών παρέχει θερμούς δυνητικούς πελάτες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να παρακολουθήσετε, να δεσμεύσετε και τελικά να μετατρέψετε σε πελάτες. Ο αριθμός των συνδρομητών στο YouTube είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες κατάταξης. Η αγορά ενεργών συνδρομητών YouTube βοηθά την επιχείρησή σας να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνώριση. Όσο περισσότερος είναι ο αριθμός των συνδρομητών σας, τόσο ισχυρότερη είναι η φήμη και η αξιοπιστία σας που μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους οργανικούς συνδρομητές στο κανάλι σας.

Κερδίζω περισσότερα

Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι ξεκινούν ένα κανάλι στο YouTube είναι για να βγάλουν κάποια χρήματα. Ο αριθμός των καναλιών στο YouTube με εξαψήφια κέρδη ετησίως έχει αυξηθεί κατά 40 τοις εκατό από έτος σε έτος, ενώ τα κανάλια που κερδίζουν 10,000 δολάρια ετησίως αυξήθηκε κατά 50 τοις εκατό.
Πολλοί επιτυχημένοι YouTubers κερδίζουν εξαψήφιο εισόδημα από το YouTube. Για παράδειγμα, ο Nate O'Brien, ο YouTuber για προσωπικά οικονομικά, έχει 1.1 εκατομμύρια συνδρομητές και κέρδισε 444,000 δολάρια από διαφημιστικά έσοδα σε ένα χρόνο. Τα κορυφαία αστέρια του YouTube, όπως το PewDiePie και το Smosh, κερδίζουν από 8.5 έως 12 εκατομμύρια δολάρια.

Για να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα από το YouTube, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον χιλιάδες συνδρομητές τους τελευταίους δώδεκα μήνες καθώς και 4000 ώρες δημόσιας παρακολούθησης. Όταν αποκτήσετε αυτούς τους πολλούς συνδρομητές, πληροίτε τα κριτήρια για το Πρόγραμμα Συνεργατών που προσφέρει το YouTube. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίζετε εισόδημα από συνδρομές, διαφημίσεις, πωλήσεις εμπορευμάτων και συνδρομές καναλιού.

Google AdSense: Η συνεργασία σάς δίνει πρόσβαση σε εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε έσοδα από τα βίντεό σας με το Google AdSense. Οι περισσότερες διασημότητες του YouTube κερδίζουν ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους από το Google AdSense. Για παράδειγμα, αν έχετε 1,000,000 συνδρομητές που παρακολουθούν δύο από τα βίντεό σας σε μια εβδομάδα, μπορείτε να κερδίσετε έως και 36,000 $ μόνο από το AdSense.

Σύμφωνα με μια εκτίμηση, 20,000 προβολές την ημέρα μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε από 28 έως 47 $ ανά ημέρα κατά μέσο όρο, με τα μηνιαία κέρδη να είναι 460 έως 769 $. Εάν ο αριθμός των προβολών ανά ημέρα παραμένει σταθερός, μπορείτε να κερδίσετε 5,600 έως 9,353 $ ετησίως.

Πωλήσεις εμπορευμάτων: Οι συνεργάτες του YouTube μπορούν να πουλήσουν δώδεκα εμπορεύματα ενεργοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα στον λογαριασμό YouTube. Ορισμένες διασημότητες έχουν κάνει εκατομμύρια πουλώντας εμπορεύματα στους θαυμαστές τους. Ο PewDiePie, ο Σουηδός σταρ των βιντεοπαιχνιδιών, έχει 98 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και βγάζει 6.8 εκατομμύρια δολάρια το μήνα από την πώληση εμπορευμάτων. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τα εμπορεύματα/τα προϊόντα σας στο κανάλι σας.

Συνδρομές καναλιού: Όταν αποκτήσετε 1000 συνδρομητές στο κανάλι σας στο YouTube, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα ενεργοποιώντας τη δυνατότητα συνδρομής καναλιού στον λογαριασμό σας. Οι ακόλουθοί σας και οι θαυμαστές σας πραγματοποιούν μηνιαίες πληρωμές για να λάβουν περιεχόμενο μπόνους, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών συνομιλιών, ειδικών βίντεο και σημάτων. Οι κορυφαίοι δημιουργοί βίντεο στο YouTube κερδίζουν 40,000 $ κάθε μήνα μέσω των συνδρομών καναλιού.

Μάρκετινγκ επιρροής: Ανάλογα με τη θέση σας, μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε τις πηγές εισοδήματός σας με μάρκετινγκ θυγατρικών, χορηγίες και διαδικτυακά μαθήματα. Οι επιχειρήσεις πληρώνουν τους YouTubers με αρκετό αριθμό followers για να προωθήσουν την επωνυμία ή το προϊόν τους στο κανάλι. Οι δημοφιλείς δημιουργοί του YouTube είναι εξίσου, αν όχι πιο αποτελεσματικοί στην προώθηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σε σύγκριση με διασημότητες και παράγοντες επιρροής. Οι παράγοντες επιρροής του YouTube κάνουν συνήθως υψηλότερες τιμές για την προώθηση επωνυμιών σε σύγκριση με τις αναρτήσεις στο Instagram. Μπορείτε να κερδίσετε 2000 $ ανά βίντεο εάν έχετε 100 συνδρομητές.

Σύμφωνα με μια μελέτη, ένας influencer μεσαίου επιπέδου χρεώνει 2,000 $ ανά 100,000 συνδρομητές για να προωθήσει μια επωνυμία στον λογαριασμό του στο YouTube.
Κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε συνδρομητές στο YouTube

Προσέλκυση πραγματικών συνδρομητών

Οι έμποροι αξιοποιούν αυτό που είναι γνωστό ως «νοοτροπία αγέλης» για να ενισχύσουν τις πωλήσεις και την αφοσίωση. Η νοοτροπία αγέλης αναφέρεται στο πώς οι άνθρωποι επηρεάζονται από τους άλλους για να κάνουν κάτι επειδή οι περισσότεροι το κάνουν.

Ως κοινωνικά ζώα, βασιζόμαστε σε πληροφορίες από άλλους για να λάβουμε αποφάσεις. Από τις επιλογές σταδιοδρομίας, τις πολιτικές κλίσεις μέχρι τις ντουλάπες, οι κλίσεις μας συνήθως διαμορφώνονται από τις κοινωνικές μας παρατηρήσεις. Οι ψυχολόγοι μελέτησαν πώς οι στρατηγικές κοινωνικής μάθησης διαμορφώνουν τη συλλογική νοημοσύνη των ανθρώπων.

Βρήκαν ότι οι άνθρωποι τείνουν να αντιγράφουν άλλους και όσο μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που έκαναν μια συγκεκριμένη επιλογή, τόσο περισσότεροι άλλοι άνθρωποι τους αντέγραψαν. Αυτός είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν εφαρμογές με βάση τα στοιχεία λήψης τους ή ακολουθούν λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μεγάλους ακόλουθους. Είναι επίσης αλήθεια ότι όταν οι άνθρωποι αναζητούν και βρίσκουν ένα βίντεο που έχει περισσότερους συνδρομητές, προβολές και "μου αρέσει", αποφασίζουν να ακολουθήσουν αυτό το βίντεο. Όταν οι θεατές βλέπουν ότι η απήχηση ενός βίντεο είναι χαμηλή, τείνουν να θεωρούν ότι το περιεχόμενο δεν αξίζει να το παρακολουθήσετε. Μπορεί γρήγορα να προχωρήσουν και να αναζητήσουν ένα παρόμοιο βίντεο από ένα πιο δημοφιλές κανάλι YouTube που έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα.

Η έλλειψη συνδρομητών για το κανάλι σας στο YouTube θα μειώσει επίσης τις πιθανότητες να λάβει το βίντεό σας "μου αρέσει", σχόλια ή κοινοποιήσεις, καθώς οι θεατές δεν είναι σίγουροι για το αν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Όταν πληρώνετε για συνδρομητές, θα βελτιώσετε τις πιθανότητες να γίνουν άλλοι ακόλουθοί και συνδρομητές σας απλώς και μόνο λόγω της «νοοτροπίας της αγέλης».

Καθιερώστε τον εαυτό σας ως αρχή

Ένας από τους σημαντικούς λόγους για να αγοράσετε συνδρομητές στο YouTube είναι να ενισχύσετε την αυθεντία της επωνυμίας/προσωπικής επωνυμίας σας. Το να έχετε περισσότερους συνδρομητές στο κανάλι σας στο YouTube σηματοδοτεί ότι είστε σοβαρός παίκτης στη θέση σε σύγκριση με μια χούφτα συνδρομητών. Όπως τονίστηκε παραπάνω, ένας μεγαλύτερος συνδρομητής σας ανοίγει ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να συνεργαστείτε με άλλους επαγγελματίες και παράγοντες επιρροής.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019 από την SEM rush, το 48 τοις εκατό των ανθρώπων πιστεύουν ότι το YouTube θα ήταν ο κορυφαίος συνεισφέρων στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των επικοινωνιών δημοσίων σχέσεων τα επόμενα πέντε χρόνια. Είτε η θέση σας αφορά τις δημόσιες σχέσεις, τη μόδα, την περιποίηση του δέρματος, τα οικονομικά, τα παιχνίδια ή την κωμωδία, η απόκτηση περισσότερων συνδρομητών στο YouTube μπορεί να σας βοηθήσει να καθιερωθείτε ως ειδικός στον κλάδο.

Μειώστε την προσπάθεια

Οι συνδρομητές παίζουν βασικό ρόλο στην επιτυχία σας ως YouTuber. Από τις ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων, την επέκταση της εμβέλειας, την απόκτηση δημοτικότητας έως τη δικτύωση, ένας μεγάλος αριθμός συνδρομητών προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Για τους νεοεισερχόμενους στην πλατφόρμα, η απόκτηση συνδρομητών και η οικοδόμηση αξιοπιστίας μπορεί να είναι πρόκληση. Απαιτεί συνεχή προσπάθεια, ενώ είναι χρονοβόρο για να αποκτήσετε τους πρώτους 1000 ακόλουθούς σας. Όπως δείχνει μια μελέτη, μπορεί να χρειαστούν έως και δύο χρόνια για να αποκτήσετε χίλιους συνδρομητές.

Η ενίσχυση του αριθμού των συνδρομητών του YouTube μπορεί να περιλαμβάνει τη μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του βίντεο, τη συχνότητα μεταφόρτωσης, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) για την ενίσχυση της κατάταξης αναζήτησης του βίντεό σας και άλλες στρατηγικές. Αν και αυτές οι προσπάθειες είναι απαραίτητες, θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να κάνετε σωστά όλες τις πτυχές του βίντεό σας στο YouTube. Παρά τη δημιουργία ενός βίντεο υψηλής ποιότητας, που συναρπάζει, μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί συνδρομητές τα πρώτα χρόνια.

Όταν αγοράζετε συνδρομητές, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση των ακολούθων σας γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια. Αντί να ανησυχείτε για τον αριθμό των συνδρομητών σας, μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία νέων, ελκυστικών βίντεο που απευθύνονται στο κοινό-στόχο σας.

Κατάταξη αναζήτησης

Σύμφωνα με τον Aherfs, η υψηλότερη κατάταξη στις σελίδες αναζήτησης Google και στο YouTube αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ επειδή:

  • Το 68 τοις εκατό των διαδικτυακών εμπειριών ξεκινούν με μια μηχανή αναζήτησης – οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να βρουν το βίντεό σας εάν κατατάσσεστε υψηλότερα στη μηχανή αναζήτησης.
  • Το 75 τοις εκατό των ατόμων που αναζητούν στο Google δεν υπερβαίνουν τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας και μόνο το 0.78 τοις εκατό των χρηστών κάνουν κλικ στα αποτελέσματα αναζήτησης στη δεύτερη σελίδα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ενισχύσετε την κατάταξη των βίντεό σας στο YouTube στο Google. Αυτές περιλαμβάνουν την εύρεση και τη χρήση των σωστών λέξεων-κλειδιών (αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί το κοινό-στόχος σας για να αναζητήσει περιεχόμενο παρόμοιο με το δικό σας), την προσθήκη ετικετών YouTube και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του βίντεό σας στο YouTube. Ο πιο γρήγορος τρόπος, ωστόσο, είναι να αυξήσετε τον αριθμό των συνδρομητών σας.

Σύμφωνα με τον Neil Patel, το YouTube ταξινομεί τα βίντεο με βάση:

  • Δύναμη καναλιού
  • Αριθμός απόψεων
  • Συνάφεια λέξης-κλειδιού
  • Μερίδια
  • Εξουσία
  • Εμπιστευθείτε
  • Σχόλια
  • Διατήρηση κοινού

Η εμπιστοσύνη με τη σειρά της συνδέεται με τον αριθμό των συνδρομητών που έχει ένα κανάλι YouTube, εκτός από τις προβολές και την εξουσία. Μελέτες δείχνουν ότι ο αριθμός των likes, των προβολών, των σχολίων και των κοινοποιήσεων που έχει ένα βίντεο στο YouTube συσχετίζεται ισχυρά με τις υψηλότερες κατατάξεις στο YouTube. Ένας σημαντικός λόγος για να πληρώσετε για τους συνδρομητές του YouTube είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τα likes, τις προβολές και τα σχόλια στο βίντεό σας αποκτώντας περισσότερους πραγματικούς συνδρομητές και διευρύνοντας την απήχησή σας.

Τα κανάλια YouTube που έχουν περισσότερους συνδρομητές έχουν προτεραιότητα σε αναζητήσεις που πραγματοποιούνται στο Google και επιτόπου στο YouTube. Ο αριθμός των συνδρομητών είναι επίσης ένας βασικός παράγοντας που χρησιμοποιούν οι αλγόριθμοι του YouTube για την κατάταξη των βίντεο. Αν και τα σχόλια ή οι επισημάνσεις "μου αρέσει" είναι ενέργειες μίας χρήσης, οι συνδρομές υποδεικνύουν ότι οι χρήστες θα βλέπουν τακτικά το περιεχόμενο βίντεο που δημιουργείτε. Αυτό παίζει κεντρικό ρόλο στην αντανάκλαση της αξίας που προσφέρετε για το YouTube.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι YouTubers ενθαρρύνουν τις συνδρομές.

Ανεξάρτητα από το πού προέρχονται οι συνδρομητές σας, το να έχετε περισσότερους συνδρομητές θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το SEO σας. Αυτό διασφαλίζει ότι το βίντεό σας θα βρεθεί και θα προβληθεί από ένα μεγαλύτερο κοινό. Συνεπώς, όσο περισσότερος είναι ο αριθμός των ατόμων που βλέπουν το περιεχόμενό σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ροή οργανικών συνδρομητών για το κανάλι σας στο YouTube.
Ζητώντας από τους άλλους να αφήσουν σχόλια, θα βελτιώσει επίσης την κατάταξη των βίντεό σας στο YouTube. Η δημιουργία της βάσης των συνδρομητών σας είναι το πρώτο βήμα για την υιοθέτηση αυτών των στρατηγικών για υψηλότερη κατάταξη.

Προσελκύστε τους συνδρομητές σας

Η ύπαρξη μιας καλής βάσης συνδρομητών ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας όταν μόλις ξεκινάτε ως YouTuber. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν δημιουργήσει βίντεο στο YouTube εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη βάση συνδρομητών τους.
Μόλις αποκτήσετε σημαντικό αριθμό συνδρομητών και προβολών, θα έχετε κίνητρο να προσθέτετε φρέσκο ​​περιεχόμενο τακτικά. Κάντε βίντεο για την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, το φαγητό ή το επάγγελμά σας για να προσελκύσετε τους πραγματικούς συνδρομητές σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό βίντεο για να καλωσορίσετε τους πραγματικούς συνδρομητές σας και να τους κάνετε να νιώθουν αξία και ξεχωριστοί. Η προσθήκη ενός πρωτότυπου υδατογραφήματος στο βίντεό σας όχι μόνο θα προστατεύσει το βίντεό σας, αλλά θα επιτρέψει στους θεατές να κάνουν κλικ σε αυτό και να εγγραφούν στο κανάλι σας. Το κουμπί εγγραφής εμφανίζεται αυτόματα στο αρχικό σας υδατογράφημα.
Η προσέλκυση των συνδρομητών σας θα περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία βίντεο που προσελκύουν τα ενδιαφέροντά τους. Ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία του HubSpot που δείχνουν το είδος του περιεχομένου που προτιμούν οι θεατές του YouTube:

  • Τα μουσικά βίντεο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στο YouTube.
  • Τα βίντεο που σχετίζονται με αγορές είχαν πέντε φορές περισσότερες ώρες παρακολούθησης τα τελευταία χρόνια.
  • Το YouTube ευαισθητοποιεί το 70% των θεατών για τις επωνυμίες.
  • Οι θεατές έχουν διπλάσιες πιθανότητες να αγοράσουν ένα προϊόν που είδαν στο YouTube.
  • Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες, οι θεατές είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με μια υπηρεσία, ένα προϊόν ή μια επωνυμία στο YouTube.
  • Τα βίντεο εκμάθησης στο YouTube προτιμώνται από τους χρήστες του YouTube από την ανάγνωση του εγχειριδίου ή των οδηγιών του προϊόντος.
  • Οι κορυφαίοι λόγοι για να παρακολουθήσετε το YouTube είναι να νιώθετε ψυχαγωγία και χαλάρωση.
  • Τα βίντεο χαλάρωσης, όπως το κόψιμο σαπουνιού, είχαν αύξηση 70 τοις εκατό στον χρόνο παρακολούθησης.
  • Τα βίντεο κωμωδίας και "πώς να" είναι οι άλλες δημοφιλείς κατηγορίες περιεχομένου YouTube.

Αυξήστε τον αλγόριθμο YouTube

Ο αλγόριθμος YouTube είναι συγκεκριμένος και αποφασίζει σχεδόν τα τρία τέταρτα των βίντεο που παρακολουθούν οι θεατές του YouTube. Οι προτάσεις του YouTube βασίζονται σε πολλαπλές μετρήσεις, όπως οι συνδρομητές, το ιστορικό προβολών, ο χρόνος παρακολούθησης, η συνάφεια και η αφοσίωση. Ένας βασικός λόγος για να αγοράσετε συνδρομητές είναι ότι ο αλγόριθμος είναι πιθανό να προτείνει το βίντεό σας σε περισσότερους θεατές.

Η αγορά συνδρομητών YouTube είναι εύκολη και γρήγορη

Εάν ανησυχείτε για τις ταλαιπωρίες της εύρεσης του κατάλληλου ιστότοπου για να αγοράσετε συνδρομητές, εδώ είναι η απλή λύση. Το YTpals είναι κορυφαίος ιστότοπος σε αγοράστε συνδρομητές YouTube. Μπορείτε να περιμένετε γρήγορα αποτελέσματα και μια βελτιωμένη διαδικασία αγοράς. Μπορείτε να αγοράσετε τους πρώτους 50 συνδρομητές του YouTube για μόλις 20 $, ενώ οι 5000 προβολές κοστίζουν 60 $.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε δωρεάν προβολές YouTube για να παρακολουθείτε γρήγορα τον τρόπο δημιουργίας της βάσης συνδρομητών, των επισημάνσεων "μου αρέσει", των σχολίων και των κοινοποιήσεων.

Το YTpals έχει επίσης ανταγωνιστικές τιμές για τις επισημάνσεις "μου αρέσει", τα σχόλια, τις ώρες παρακολούθησης και τις κοινοποιήσεις στο YouTube που μπορούν να ενισχύσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ YouTube. Όταν πληρώνετε για συνδρομητές, θα αρχίσετε να τους λαμβάνετε εντός 24 ωρών. Μόλις δείτε τα απτά οφέλη από την απόκτηση συνδρομητών στο YouTube, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά τον αριθμό των συνδρομητών σε 100, 500 ή περισσότερους.

Εάν θέλετε να αγοράσετε σχόλια, το YTpals προσφέρει προσαρμοσμένα σχόλια για προσιτές τιμές. Μπορείτε να αγοράσετε δέκα προσαρμοσμένα σχόλια αμέσως για το βίντεό σας στο YouTube που έχετε ανεβάσει σε χαμηλή τιμή. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε 30 ή 50 σχόλια σε ανταγωνιστικές τιμές. Όσον αφορά τα likes, το YTpals προσφέρει 200 ​​likes στο YouTube για 20 $.
Η αγορά όλων αυτών ως πακέτο θα παρέχει τις γερές βάσεις που χρειάζεστε για να μεταφέρετε το κανάλι σας στο YouTube σε νέα επίπεδα επιτυχίας.

Προσφέρουμε περισσότερες υπηρεσίες μάρκετινγκ YouTube

Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Υπηρεσία
Τιμή $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Χαρακτηριστικά

  • Εγγυημένη παράδοση
  • Επαναφορτιζόμενη εγγύηση
  • Ασφαλής και ιδιωτική παράδοση
  • Η παράδοση ξεκινά σε 24-72 ώρες
  • Η παράδοση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί
  • Μαζική αγορά μίας φοράς - Δεν επαναλαμβάνεται
Κάποιος μέσα αγόρασε
πριν