Sidusprogrammi leping

EESSÕNA

Meie sidusettevõtted on meile väga olulised. Anname endast parima, et kohelda teid õigluse ja austusega, mida te väärite. Me palume lihtsalt teie käest sama kaalutlust. Oleme kirjutanud teiega silmas pidades järgmise siduslepingu, et kaitsta meie ettevõtte head nime. Nii et palun võtke meiega ühendust, kui me teid selle juriidilise formaalsuse läbi viime.

Kui teil on küsimusi, andke meile sellest kindlasti teada. Oleme kindlad otsekohesuse ja ausa suhtluse uskujad. Kiireimate tulemuste saamiseks saatke meile e-kiri aadressil support@ytpals.zendesk.com.

LIITUV LEPING

PALUN LUGEGE KOGU LEPING.

SELLE LÄBIVÕTJU SAATE oma dokumentide jaoks printida.

SEE ON JURIIDILINE LEPING TEIE JA YTPALSI VAHEL (DBA YTPALS.com)

Esitades veebipõhise taotluse, olete nõus, et olete lugenud ja mõistnud selle lepingu tingimusi ning et olete õiguslikult vastutav iga ja iga tähtaja ning tingimuste eest.

  1. Ülevaade

See leping sisaldab täielikke nõudeid ja tingimusi, mis kehtivad teile YTpals.com sidusettevõtte programmis sidusettevõtteks saamisel. Selle lepingu eesmärk on lubada HTML-i linkimine teie veebisaidi ja YTpals.com veebisaidi vahel. Pange tähele, et kogu selles lepingus viitavad terminid „meie”, „meie” ja „meie” saidile YTpals.com ning „teie”, „teie” ja „teie” viitavad sidusettevõttele.

  1. Sidusettevõtte kohustused

2.1. Registreerimisprotsessi alustamiseks täitke ja esitage veebipõhine taotlus. Asjaolu, et kiidame taotlusi automaatselt heaks, ei tähenda, et me ei pruugi teie taotlust hiljem uuesti hinnata. Võime teie taotluse tagasi lükata oma äranägemise järgi. Võime teie taotluse tühistada, kui leiame, et teie sait meie programmi jaoks ei sobi, sealhulgas juhul, kui:

2.1.1. Reklaamib seksuaalse sisuga materjale
2.1.2. Edendab vägivalda
2.1.3. Edendab diskrimineerimist rassi, soo, usu, rahvuse, puude, seksuaalse sättumuse või vanuse alusel
2.1.4. Edendab ebaseaduslikku tegevust
2.1.5. Lisab kõik materjalid, mis rikuvad autoriõigusi, kaubamärke või muid intellektuaalomandi õigusi või aitavad neid rikkuda või seadusi
2.1.6. Sisaldab domeeninime "YTpals" või selle variatsioonid või õigekirjavead
2.1.7. Kas see on muul moel meile oma äranägemise järgi ebaseaduslik, kahjulik, ähvardav, laimav, rõve, ahistav või rassiliselt, etniliselt või muul moel vastuväiteid tekitav.
2.1.8. Sisaldab tarkvara allalaadimisi, mis võimaldavad meie programmis teistelt sidusettevõtetelt komisjonitasu suunata.
2.1.9. Te ei tohi luua ega kujundada oma veebisaiti või mõnda muud veebisaiti, mida kasutate, otseselt ega kaudselt viisil, mis sarnaneb meie veebisaidiga, ega kujundada oma veebisaiti viisil, mis paneb kliendid uskuma, et olete YTpals.com või mõni muu sidusettevõte.
2.1.10. Veebisaidid, mis on loodud ainult kupongide pakkumiseks, ei saa meie sidusprogrammi kaudu vahendustasusid teenida.
2.1.11. Te ei tohi registreeruda, et teenida vahendustasu endale tehtud tellimuste pealt. Kõik selliste tellimuste esitamisega teenitud komisjonitasud kaotatakse ja need võivad kaasa tuua teie sidusettevõtte konto sulgemise.

2.2. YTpals.com-i sidusprogrammi liikmena on teil juurdepääs sidusettevõtte kontohaldurile. Siin saate üle vaadata meie programmi üksikasjad ja varem avaldatud sidusettevõtete uudiskirjad, alla laadida HTML-koodi (mis pakub linke YTpals.com veebisaidil olevate veebilehtedele) ja bännerreklaame, sirvida ja hankida meie kupongide ja pakkumiste jälgimiskoode. . Selleks, et saaksime täpselt jälgida kõiki külastajate külastusi teie saidilt meie saidile, peate kasutama HTML-koodi, mille anname iga bänneri, tekstilingi või muu teile pakutava sidusettevõtte lingi jaoks.

2.3. YTpals.com jätab endale õiguse igal ajal teie paigutus üle vaadata ja teie linkide kasutamine heaks kiita ning nõuda paigutuse või kasutusviisi muutmist, et see vastaks teile antud juhistele.

2.4. Teie kohustus on oma saidi hooldamine ja ajakohastamine. Võime teie saiti jälgida, kui peame seda vajalikuks, et veenduda selle ajakohasuses ja teavitada teid kõigist muudatustest, mis meie arvates peaksid teie toimivust parandama.

2.5. Teie kohustus on järgida kõiki teie saidiga seotud intellektuaalomandi ja muid seadusi. Teil peab olema selge luba kasutada mis tahes isiku autoriõigusega kaitstud materjali, olgu see siis kirjutis, pilt või mõni muu autoriõigusega kaitstav teos. Me ei vastuta (ja vastutate ainult teie), kui kasutate teise isiku autoriõigusega kaitstud materjali või muud intellektuaalset omandit vastuolus seadusega või mis tahes kolmanda osapoole õigustega.

  1. YTpals.com õigused ja kohustused

3.1. Meil on õigus teie saiti igal ajal jälgida, et teha kindlaks, kas järgite selle lepingu tingimusi. Võime teid teavitada kõigist teie saidi muudatustest, mis meie arvates tuleks teha, või veendumaks, et teie lingid meie veebisaidile on asjakohased, ja teavitada teid kõigist muudatustest, mis meie arvates tuleks teha. Kui te ei tee oma saidil muudatusi, mida me peame vajalikuks, jätame endale õiguse lõpetada teie osalemine YTpals.com sidusprogrammis.

3.2. YTpals.com jätab endale õiguse lõpetada käesolev leping ja teie osalemine YTpals.com sidusprogrammis viivitamata ja teid ette teatamata, kui panete YTpals.com sidusprogrammi kasutamisel toime pettuse või kui te seda programmi mingil viisil kuritarvitate. Kui selline pettus või kuritarvitamine avastatakse, ei vastuta YTpals.com teie ees selliste petturliku müügi eest tasutud vahendustasude eest.

3.3. Käesolev leping algab pärast seda, kui oleme teie sidusrakenduse vastu võtnud, ja jätkub, kui seda siin ei lõpetata.

  1. Lõpetamine

Kumbki sina või meie võime käesoleva lepingu igal ajal lõpetada, põhjuseta või ilma, teatades sellest teisele poolele kirjalikult. Kirjalik teade võib olla posti, e-posti või faksi vormis. Lisaks lõpeb see leping kohe, kui teie olete seda lepingut rikkunud.

  1. Muudatus

Võime mis tahes käesoleva lepingu tingimusi igal ajal oma äranägemisel muuta. Sellisel juhul teavitatakse teid e-posti teel. Muudatused võivad hõlmata, kuid mitte ainult, muudatusi makseprotseduurides ja YTpals.com sidusprogrammi reeglites. Kui mõni muudatus on teile vastuvõetamatu, on teie ainus võimalus see leping lõpetada. Teie jätkuv osalemine YTpals.com sidusprogrammis pärast muudatusteate või uue lepingu postitamist meie saidile näitab, et nõustute muudatustega.

  1. Makse

YTpals.com kasutab kogu jälgimise ja maksete haldamiseks kolmandat osapoolt. Kolmas osapool on ShareASale.com sidusettevõtete võrgustik. Tutvuge võrgu maksetingimustega.

  1. Juurdepääs siduskonto liidesele

Loote parooli, et saaksite siseneda meie turvalisse sidusettevõtte konto liidesesse. Sealt saate kätte oma aruanded, mis kirjeldavad meie arvestatud komisjonitasu teile.

  1. Reklaamipiirangud

8.1. Võite vabalt oma veebisaite reklaamida, kuid loomulikult võib avalikkus või ajakirjandus tajuda kõiki reklaame, mis mainivad YTpals.com-i, ühise jõupingutusena. Peaksite teadma, et YTpals.com on alati teatud reklaamivormid keelanud. Näiteks reklaam, mida tavaliselt nimetatakse rämpspostiks, on meile vastuvõetamatu ja võib meie nime kahjustada. Muud üldiselt keelatud reklaamivormid hõlmavad soovimatute kommertsmeilide (UCE) kasutamist, postitusi mitteärilistesse uudistegruppidesse ja ristpostitamist mitmesse uudistegruppi korraga. Lisaks ei tohi te reklaamida ühelgi viisil, mis varjab teie identiteeti, teie domeeninime või teie e-posti aadressi. Võite kasutada klientidele saadetud kirju YTpals.com reklaamimiseks seni, kuni saaja on juba teie teenuste või veebisaidi klient või tellija ja adressaatidel on võimalus end tulevastest kirjadest eemaldada. Samuti võite postitada uudistegruppidesse, et YTpals.com-i reklaamida, kui uudistegrupp tervitab spetsiaalselt kommertssõnumeid. Peate alati selgelt esindama ennast ja oma veebisaite YTpals.com-ist sõltumatutena. Kui saame teada, et saadate rämpsposti, kaalume seda põhjust käesoleva lepingu koheseks lõpetamiseks ja teie osalemiseks YTpals.com sidusprogrammis. Kui teie konto suletakse sellise vastuvõetamatu reklaami või pakkumise tõttu, teile võlgu olevaid võlgnevusi ei maksta.

8.2. Sidusettevõtted, kes pakuvad muude märksõnade hulgas või ainult oma klikipõhise tasu kampaaniates pakkumisi sellistele märksõnadele nagu YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com ja/või nende mis tahes kirjavead või sarnased muudatused – olgu see siis eraldi või kombinatsioonis teiste märksõnadega – ja ei suuna selliste kampaaniate liiklust oma veebisaidile enne selle meie veebisaidile suunamist, neid peetakse kaubamärgi rikkujateks ja nad keelatakse YTpalsi sidusprogrammis. Teeme kõik endast oleneva, et sidusettevõttega enne keelustamist ühendust võtta. Siiski jätame endale õiguse kõik kaubamärgi rikkujad meie sidusprogrammist ilma ette teatamata ja sellise PPC-pakkumise esmakordsel esinemisel välja arvata.

8.3. Sidusettevõtetel ei ole keelatud sisestada potentsiaalsete klientide teavet müügivihje vormi, kui potentsiaalsete klientide teave on tõene ja tõene ning need on kehtivad müügivihjed (st on siiralt huvitatud YTpalsi teenusest).

8.4. Sidusettevõte ei edasta nn vahereklaame, Parasiteware™, parasiitturundus, ostlemise abirakendus, tööriistariba installimine ja/või lisandmoodul, ostude rahakotid või petlikud hüpikaknad ja /või hüpikaknad” tarbijatele alates hetkest, mil tarbija kvalifitseeruval lingil klõpsab, kuni ajani, mil tarbija on YTpalsi saidilt täielikult lahkunud (st meie saidi lehte ega YTpals.com-i sisu või brändingut pole lõpus näha -kasutaja ekraan). Siin kasutatuna a. "Parasiteware™" ja "Parasitic Marketing" tähendavad rakendust, mis (a) põhjustab juhusliku või otsese kavatsusega sidusettevõtte ja mittesidusettevõtte komisjonitasude jälgimise küpsiste ülekirjutamise muul viisil kui kliendi algatatud klõpsamine veebilehel kvalifitseeruval lingil. või e-posti teel; (b) peatab otsingud liikluse ümbersuunamiseks installitud tarkvara kaudu, põhjustades seeläbi hüpikaknaid, komisjonitasu jälgimise küpsiste paigaldamist või muude komisjonitasude jälgimise küpsiste ülekirjutamist, kui kasutaja oleks tavaolukorras jõudnud samasse sihtkohta otsingutulemused (otsingumootorid on, kuid mitte ainult, Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot ja sarnased otsingu- või kataloogimootorid); (c) määrata komisjonitasu jälgimise küpsised, laadides YTpalsi saidi IFrame'idesse, peidetud linke ja automaatseid hüpikaknaid, mis avavad saidi YTpals.com; (d) sihib kontekstuaalse turunduse eesmärgil muude veebisaitide teksti, mis ei kuulu 100% rakenduse omanikule; (e) eemaldab, asendab või blokeerib sidusettevõtte bännerite nähtavuse mis tahes muude bänneritega, välja arvatud need, mis asuvad 100% rakenduse omanikule kuuluvatel veebisaitidel.

  1. Litsentside andmine

9.1. Anname teile mitteeksklusiivse, mitteülekantava ja tühistatava õiguse (i) pääseda meie saidile HTML-linkide kaudu ainult kooskõlas käesoleva lepingu tingimustega ja (ii) kasutada meie logosid ainult seoses selliste linkidega, kaubanimed, kaubamärgid ja samalaadsed identifitseerimismaterjalid (koos "litsentsitud materjalid"), mida me teile pakume või selleks volitame. Teil on õigus litsentsitud materjale kasutada ainult sel määral, kui olete YTpals.com sidusprogrammi heas seisukorras liige. Nõustute, et litsentsitud materjalide kogu kasutus toimub YTpals.com nimel ja sellega seotud hea tahe on ainult YTpals.com-i kasuks.

9.2. Kumbki pool on nõus mitte kasutama teise ettevõtte varalisi materjale halvustaval, eksitaval, roppusel või muul viisil erakonda negatiivses valguses. Kumbki pool jätab endale kõik oma õigused selle litsentsiga hõlmatud omandimaterjalidele. Peale käesolevas lepingus antud litsentsi säilitavad kumbki pool kõik õigused, omandiõigused ja huvid oma vastavatele õigustele ning ühtegi õigust, omandiõigust ega intressi teisele üle ei anta.

  1. Vastutusest keeldumine

AND YTPALS.com EI ANNA OTPALS.com TEENUSE JA VEEBISAIDI VÕI SELLEL PAKUTATUD TOODETE VÕI TEENUSTE KOHTA OTSESELT VÕI KAUDSEID KINNITUSID EGA GARANTIID, MIS TAHES MITTE KAUDSEID GARANTIID YTPALS.com-i YTPALS.com-i KAUDSEID GARANTIID, VÄLJASELGITUS- JA PARTNERIPÕHUSED VÄLJASTATUD. LISAKS EI KINNITA ME, ET MEIE SAIDI TÖÖ ON KATKESTAMATA VÕI VIGADE VABA JA ME EI VASTATA ÜHTEGI KATKESTUSTE VÕI VIGADE TAGAJÄRGDE EEST.

  1. Esindused ja garantiid

Te kinnitate ja garanteerite, et:

11.1. Teie olete selle lepingu nõuetekohaselt ja õigesti täitnud ning edastanud ja see on teie seaduslik, kehtiv ja siduv kohustus, mis on teie suhtes täidetav vastavalt selle tingimustele;

11.2. Teil on täielik õigus, volitused ja volitused sõlmida käesoleva lepingu tingimusi ja neid siduda ning täita käesolevast lepingust tulenevaid kohustusi ilma ühegi teise osapoole nõusolekuta või nõusolekuta;

11.3. Teil on piisavalt õigusi, omandiõigust ja huvi käesolevas lepingus meile antud õiguste vastu.

  1. Vastutuse piirangud

ME EI VASTUTA TEIE EES MISGI KÄESOLEVA LEPINGU SEEDE EEST ÜHGI LEPINGU, HOOLETUSE, kahju hüvitamise, RANGE VASTUTUSE VÕI MUU ÕIGUSLIKU VÕI ÕIGUSLIKU VASTUTUSE, VASTUTUSE, VASTUTUSE, VASTUTUSE, VASTUTUSE, VÕIMALUSE, TÕHETUSLIKKUSE ALUSEL. TULU VÕI FIRMAVÄÄRUSE VÕI EELDATAVAD KASUMID VÕI KAOTAMA ETTEVÕTE, ISEGI KUI MEID ON SELLISTE KAHJUDE VÕIMALUSEST TEAVITATUD. LISAKS, OLEMA SELLES LEPINGUS ESITATUD VASTASTAST, MITTE MITTE MINGIL JUHUL EI OLE YTPALS.com KUMULatiivset VASTUTUST TEIE EES, MIS TULENEB SELLEST LEPINGEST VÕI SELLEGA SEOTUD VÕI SELLEST LEPINGUGA, MIS ON MITTEVÕI TEIST KOLMEKESKKONDKONTRAKTSIOONI ALUSEL. ÜLETA KOKKU TEILE KÄESOLEVA LEPINGU ALUSEL MAKSTATUD TASUTASUD.

  1. Kahjutasu

Nõustute käesolevaga hüvitama ja kaitsma YTpals.com-i ning selle tütar- ja sidusettevõtteid ning nende juhte, ametnikke, töötajaid, agente, aktsionäre, partnereid, liikmeid ja teisi omanikke mis tahes ja kõigi nõuete, tegevuste, nõudmiste, kohustuste, kahjud, kahjud, kohtuotsused, kokkulepped, kulud ja kulud (sealhulgas mõistlikud advokaaditasud) (ükskõik milline või kõik eelnimetatutest, edaspidi "kahjud"), kui sellised kahjud (või sellega seotud toimingud) tulenevad või on mis põhineb (i) mis tahes väitel, et sidusettevõtete kaubamärkide meiepoolne kasutamine rikub mis tahes kaubamärki, kaubanime, teenusemärki, autoriõigust, litsentsi, intellektuaalomandit või muid kolmanda osapoole omandiõigusi, (ii) mis tahes valeandmete esitamine esinduse või garantii või teie poolt siin sõlmitud pakti ja lepingu rikkumine või (iii) mis tahes teie saidiga seotud nõue, sealhulgas, kuid mitte ainult, selle sisu, mis ei ole meile omistatav.

  1. Konfidentsiaalsus

Kogu konfidentsiaalne teave, sealhulgas, kuid mitte ainult, äri-, tehniline, finants- ja klienditeave, mille üks lepinguosaline avaldas läbirääkimiste käigus või käesoleva lepingu kehtiva kehtivuse ajal ja millele on märgitud „Konfidentsiaalne”, jääb ainukeseks omandiks kumbki osapool hoiab end konfidentsiaalsena ning ei kasuta ega avalikusta teise osapoole sellist varalist teavet ilma avalikustava poole selgesõnalise kirjaliku loata.

  1. muu

15.1. Nõustute, et olete sõltumatu töövõtja ja miski selles lepingus ei loo teie ja saidi YTpals.com vahel partnerlust, ühisettevõtet, agentuuri, frantsiisi, müügiesindajat ega töösuhet. Teil ei ole õigust meie nimel pakkumisi või esitusi teha ega vastu võtta. Te ei tee oma saidil või mõnel muul saidil ega muul viisil avaldusi, mis oleks mõistlikult vastuolus milleski selles jaotises.

15.2. Kumbki pool ei tohi oma käesolevast lepingust tulenevaid õigusi ega kohustusi loovutada ühelegi osapoolele, välja arvatud poolele, kes omandab kolmanda osapoole kogu äri või vara täielikult või põhiliselt.

15.3. Käesolevat lepingut reguleeritakse ja tõlgendatakse vastavalt New Yorgi osariigi seadustele, arvestamata seaduste ja nende põhimõtete vastuolusid.

15.4. Te ei tohi muuta ega loobuda käesoleva lepingu ühestki sättest, kui see pole kirjalikult ja mõlema osapoole allkirjastatud.

15.5. See leping esindab kogu meie ja teie vahel sõlmitud lepingut ning asendab kõik osapoolte varasemad suulised või kirjalikud kokkulepped ja teated.

15.6. Selles lepingus sisalduvad pealkirjad ja pealkirjad on lisatud ainult mugavuse huvides ning need ei piira ega mõjuta muul viisil käesoleva lepingu tingimusi.

15.7. Kui mõni käesoleva lepingu säte loetakse kehtetuks või täidetamatuks, kõrvaldatakse see säte või piiratakse seda minimaalses ulatuses, mis on vajalik poolte kavatsuse saavutamiseks, ja ülejäänud lepingul on täielik jõud ja mõju.

 

Seda dokumenti värskendati viimati 2, 2022

Keegi sisse ostetud
tagasi