PRIVAATSUS

See privaatsuspoliitika reguleerib viisi, kuidas YTpals kogub, kasutab, haldab ja avalikustab https://www.ytpals.com veebisaidi („sait”) kasutajatelt (igaüks, „kasutaja”) kogutud teavet. See privaatsuseeskiri kehtib saidi ning kõigi YTpalsi pakutavate toodete ja teenuste kohta.

Isikukood info

Me võime koguda kasutajate isiklikku tuvastamist käsitlevat teavet mitmel viisil, sealhulgas, kuid mitte ainult, kui kasutajad külastavad meie saiti, registreeruvad sellel saidil, teevad tellimuse, tellivad uudiskirja, täidavad vormi ja seoses muud tegevused, teenused, funktsioonid või ressursid, mille me oma saidil kättesaadavaks teeme. Kasutajatelt võidakse vajadusel küsida nime, e-posti aadressi, postiaadressi. Krediitkaarditeavet me ei kogu. Kasutajad võivad siiski meie saiti anonüümselt külastada. Kogume kasutajatelt isikut tuvastavat teavet ainult siis, kui nad esitavad meile sellise teabe vabatahtlikult. Kasutajad võivad alati keelduda isikut tuvastava teabe esitamisest, välja arvatud see, et see võib takistada neil teatud saidiga seotud toimingutes osalemist.

Non-isikukood teave

Me võime koguda mitte isikukood teavet kasutajate kui nad suhtlevad meie koduleheküljel. Non-isikukood teave võib sisaldada brauser nime, tüüpi arvuti ja tehnilist teavet Kasutajad abil seoses meie veebilehel, nagu operatsioonisüsteemi ja Interneti-teenuse pakkujad kasutada ja muud sarnast teavet.

Veebibrauser küpsised

Meie Site võib kasutada "küpsiseid", et suurendada kasutajate kogemusi. Kasutaja veebilehitseja asetab küpsiseid oma kõvaketta andmete säilitamise eesmärgil ning mõnikord jälgida andmeid nende kohta. Kasutaja võib otsustada seadistada oma veebilehitseja keelduda küpsiste või märku, kui saadetakse küpsised. Kui nad seda teevad, pange tähele, et mõned osad sait ei pruugi toimida.

Kuidas me kasutame kogutud informatsiooni

YTpals võib koguda ja kasutada kasutajate isiklikku teavet järgmistel eesmärkidel:

- Klienditeeninduse parandamiseks: teie esitatud teave aitab meil tõhusamalt vastata teie klienditeeninduse taotlustele ja tugivajadustele.
- Meie saidi täiustamiseks: võime kasutada teie tagasisidet meie toodete ja teenuste parendamiseks.

- Kampaania, konkursi, küsitluse või mõne muu saidi funktsiooni käivitamine: kasutajatele teabe saatmiseks, mille nad on nõus vastu võtma teemadel, mis meie arvates huvitavad neid.

- Perioodiliste e-kirjade saatmiseks: me võime kasutada e-posti aadressi, et saata kasutaja tellimuste kohta teavet ja värskendusi. Seda võib kasutada ka nende päringutele, küsimustele ja / või muudele taotlustele vastamiseks. Kui kasutaja otsustab meie postitusloendi sisse lülitada, saadetakse talle e-kirju, mis võivad sisaldada ettevõtte uudiseid, värskendusi, seotud toote- või teenuseteavet jne. Kui kasutaja soovib mis tahes ajal loobuda tulevaste e-kirjade saamise tellimusest, lisame sellele üksikasjalikud üksikasjad loobuge iga e-posti allosas olevatest juhistest.

Kuidas me kaitsta oma andmeid

Me vastu asjakohaste andmete kogumise, säilitamise ja töötlemise tavad ja turvameetmeid kaitseks volitamata juurdepääsu, muutmise, avalikuks tuleku või hävimise teie isikuandmeid, kasutajanimi, parool, tehingu teavet ja andmeid hoitakse meie veebilehel.

Tundliku ja privaatse andmevahetus saidi ja selle kasutajate vahel toimub SSL-turvatud sidekanali kaudu ning see on krüptitud ja kaitstud digitaalallkirjadega.

Isikliku teabe jagamine

Me ei müü, kaubandust või rentida Kasutajad isikukood teavet teised. Me võime jagada geneeriline koondatud demograafilisi andmeid ei ole seotud ühegi isikukood teavet külastajad ja kasutajad meie äripartnerite, usaldusväärne filiaalidele ja reklaamijatele ülalnimetatud eesmärgil.

Muudatused käesoleva privaatsuspoliitika

YTpals võib oma privaatsuspoliitikat igal ajal värskendada. Kui me seda teeme, vaatame selle lehe allosas välja värskendatud kuupäeva. Soovitame kasutajatel sageli sellel lehel muudatusi kontrollida, et olla kursis sellega, kuidas me aitame kaitsta kogutud isiklikku teavet. Te tunnistate ja nõustute, et teie kohustus on see privaatsuspoliitika perioodiliselt üle vaadata ja muudatustest teada saada.

Nõusolekut nende tingimuste

Kasutades seda lehekülge, annate te aktsepteerite seda poliitika. Kui te ei ole nõus seda poliitikat, palun ärge kasutage meie veebilehte. Teie jätkuvat kasutamist Site pärast lähetamist muudatusi seda poliitikat loetakse oma nõusolekut nende muudatustega.

Meiega

Kui teil on küsimusi selle Privaatsus, tavad sellel saidil, või teie suhetes sellel saidil, võtke meiega ühendust aadressil:

YTpals
https://www.ytpals.com
support@ytpals.zendesk.com

Seda dokumenti värskendati viimati jaanuaris 22, 2019

Keegi sisse ostetud
tagasi