Tagastamispõhimõtted

Pakume mittemateriaalseid tagasivõtmatuid kaupu. Kliendina vastutate selle mõistmise eest iga toote / teenuse ostmisel meie saidilt.

Võtke ühendust klienditoega

99% probleemidest saab lahendada lihtsa e-kirjaga. Palume teil meiega ühendust võtta, kasutades meie Võta meiega ühendust lehel. Meie klienditeeninduse osakond võtab teiega ühendust 24-72 (tavaliselt vähem kui 24 tundi), et vaadata läbi teie mure ja leida lahendus.

Sobilikud tagasimaksetaotlused

● Toote / teenuse tarnimata jätmine:

Mõnel juhul on protsessiajad aeglasemad ja tellimuse lõpuleviimine võtab pisut kauem aega. Sel juhul soovitame abi saamiseks pöörduda meie poole. Nõuded tarnimata jätmiseks tuleb esitada meie klienditeeninduse osakonnale kirjalikult 7 päeva jooksul alates tellimuse esitamisest.

● toodet, mida pole kirjeldatud:

Sellistest probleemidest tuleb 7 päeva jooksul alates ostukuupäevast teatada meie klienditeeninduse osakonnale. Esitada tuleb selged tõendid selle kohta, et ostetud toode / teenus ei vasta veebisaidil kirjeldatule. Kaebusi, mis põhinevad pelgalt kliendi valedel ootustel või soovidel, ei austata.

● Tellimuse tühistamise põhimõtted:

Ettevõtte, eliidi või kuulsuse tellimuse ostmisel võetakse teile automaatselt arve iga kuu samal päeval. Kui mingil hetkel ei vaja te enam oma YTpalsi tellimust, saatke meile sõnum meie kaudu Võta meiega ühendust ja määrame teie konto kehtivuse teie praeguse kuu tellimuse lõppedes. Võite tellimuse igal ajal tühistada. Kui tellisite näiteks septembri 23rd, kuid kirjutate meile oma konto tühistamise kohta mõni nädal hiljem, oktoobril 10th, seame teie konto tühistama oktoobris 23rd, mis oleks teie praeguse kuu tellimuse lõpp. Kui eelistate viivitamatut tühistamist, siis lihtsalt andke meile sellest teada ja saame seda teha ka teie jaoks. Te ei ole kohustatud mingiks ajavahemikuks tellima jääma, kuid peate tühistamise valmisoleku saamiseks meile kirjutama. Seejärel käsitleme seda ja saadame teile kinnitusteate.

● tellimuste tagasimakse eeskirjad:

Kui ostate abonemendipaketi ja pole mingil põhjusel teenusega rahul, võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast teie tellimuse maksmise kuupäeva ja me maksame teie tellimuse täielikult tagasi ja tühistame selle. Kui võtate meiega ühendust rohkem kui 7 päeva pärast tellimuse makse tegemist ja taotlete tagasimakset, vaatab meie meeskond teie konto üle ja kui me seda vajalikuks peame, maksab teie tellimus täielikult tagasi. Viimastel 7 päevadel pole teil õigust tagasimaksele.

Pühendunud rahulolule

Seisame oma toodete taga ja pakume uhkusega tänapäeval kõige kvaliteetsemaid sotsiaalmeedia kaasamisteenuseid. Me ei saa alati tagasimakset pakkuda, kuid kui olete 7 päeva jooksul rahul oma tellimusega Võta meiega ühendust ja leiame teie muredele lahenduse.

Keegi sisse ostetud
tagasi