Müügitingimused

Tagasimakse ja tellimuse tühistamise eeskirjad

Vaata meie Tagastamispõhimõtted leht tagasimaksete ja tellimuse tühistamise üksikasjade kohta.

Millist teavet me kogume?

Kogume sinult teavet, kui tellid meie uudiskirja.

Meie saidil tellides või registreerides võidakse teil paluda sisestada oma: e-posti aadress või krediitkaardi andmed.

Mida me kasutame teie andmeid?

Kõik informatsioon, mis me teilt kogume võib kasutada ühte järgmistest viisidest:

- Tehingute töötlemiseks

Teie avalik-õiguslik või eraõiguslik teave ei müüda, vahetada, edastada ega anda ühelegi teisele ettevõttele mingil põhjusel ilma teie nõusolekuta, välja arvatud selleks, et otseselt taotleda ostetud toodet või teenust.

- perioodiliste meilide saatmiseks

Teie sisestatud e-posti aadressi võib kasutada teabe saatmiseks, päringutele vastamiseks ja / või muudele taotlustele või küsimustele.

Kuidas kaitsta oma andmed?

Rakendame mitmesuguseid turvameetmeid, et säilitada teie isikuandmete turvalisus tellimuse vormistamisel

Pakume turvalise serveri kasutamist. Kõik esitatud tundliku krediitinformatsiooni edastatakse Secure Socket Layer'i (SSL) tehnoloogiast ja seejärel krüpteeritakse meie Makseviiside pakkujate andmebaasi ainult selleks, et neile oleksid juurdepääs nende süsteemidega spetsiaalsetele õigustele ja neil on teabe säilitamine konfidentsiaalne.

Pärast tehingut ei salvestata teie privaatset teavet (krediitkaardid, sotsiaalkindlustuse numbrid, finantsandmed jne) meie serverites.

Teeme kasutab küpsiseid?

Jah (küpsised on väikesed failid, mida sait või selle teenusepakkuja teie veebibrauseri kaudu teie arvuti kõvakettale edastab (kui lubate), mis võimaldab saitidel või teenusepakkujate süsteemidel teie brauserit tuvastada ning teatud teavet hõivata ja meelde jätta

Me kasutame küpsiseid, et aidata meid mäletada ja töödelda toodet ostukorvis, mõista ja salvestage seaded tulevasteks külastusteks ja kompileerida koondandmed saidi liiklust ja saidi suhtlemist, nii et me saame pakkuda paremat saidi kogemusi ja vahendeid tulevikus.

Kõigil kutse- ja / või ettevõtlus- ja / või VIP-ostudel puudub õigus tagasimaksele, rangelt jõustatud. Selle põhjuseks on vahetu veebiteenus. Meie maksete töötleja on 100% -ga turvaline ja seaduslik ning ilma kliendi nõusolekuta ostude tegemise eest mingeid makse ei võeta.

Meil on õigus keelduda YTpalsi teenusest kasutajatele, kes süsteemi kuritarvitavad

Kas me avalikustada mingit teavet, et väljaspool parteid?

Me ei müü, kaubandust või muul viisil üle väljaspool pooled oma isikuandmeid. See ei ole usaldusväärsed kolmandad osapooled, kes aitavad meil tegutsevad meie kodulehel, tehes oma äri või teenindamiseks te nii kaua kui need lepivad kokku hoida seda teavet konfidentsiaalsena. Samuti võime vabastama oma andmed, kui me usume release on asjakohane järgida seadust, jõustada meie saidil poliitika või kaitsta meie või teiste isikute õiguste, vara või ohutust. Siiski, mitte-yksilöivää külastaja teavet võib edastada teiste isikutega turunduse, reklaami või muudeks otstarveteks.

Kolmas isik lingid

Vahel võib meie äranägemisel kaasata või pakkuda kolmanda osapoole tooteid või teenuseid meie veebisaidil. Nendel kolmanda osapoole saitidel on eraldi ja sõltumatu privaatsuspoliitikad Seetõttu pole meil nende saitide sisu ja tegevuste eest mingit vastutust ega vastutust. Sellegipoolest püüame kaitsta meie saidi terviklikkust ja tervitada nende saitide tagasisidet.

Veebipõhine poliitika

See veebipõhine teenusetingimuste poliitika kehtib ainult meie veebisaidi kaudu kogutud teabe ja mitte võrguühenduseta kogutud teabe kohta.

Teie nõustumine

Meie saiti kasutades nõustute meie veebiteenuse kasutustingimustega.

Meie teenusetingimuste muudatused

Kui otsustame oma teenusetingimusi muuta, postitame need muudatused sellel lehel.

Keegi sisse ostetud
tagasi