Korduma kippuvad küsimused

Siin on vastused meie sagedamini esitatavatele küsimustele. Kui te ei leia siit vastust, saatke meile e-kiri.

  • YTpalsi külastades klõpsake ülemises päisemenüüs linki „Logi sisse / registreeru“.
  • Seejärel peate logima sisse oma Google'i (YouTube) kontole. Kui olete oma kontole sisse loginud, aktsepteerige lihtsalt rakenduse õigusi ja teid suunatakse oma liikme portaali.

Pange tähele: me ei saa teie sisselogimisandmeid ega oma juurdepääsu teie YouTube'i kontole. Teie konto võib YTpalsi turvaliselt kasutada, ilma et peaksite YTpalsi või mõne muu osapoole muretsema.

Liikmeportaalis viibides tutvustatakse teile 4 YTpalsi plaane, mille hulka kuuluvad Basic, Starter (kõige populaarsem), Enterprise ja Celebrity. Sõltuvalt teie konkreetsetest vajadustest ja vajadustest võite otsustada minna tasuta paketiga või väikese kuutasu eest tasulisse paketti, näiteks ettevõtte või kuulsuse plaani.

YTpals on turvaline ja usaldusväärne teenus, mida saavad enam kui 300,000 + liikmed, minuti kasvuga! Teie privaatsus ja turvalisus on meie eesmärk #1, mistõttu oleme välja töötanud väga tugeva kodeerimise ja valvasime veebisaiti turvaliselt, kasutades 256-bitist krüptimist.

EI! Me ei saa teie YouTube'i / Google'i sisselogimisandmeid ega salvesta teie andmebaasi ainult teie kanali nime, kanali URL-i ja e-posti aadressi, et võrk saaks teie abonente õigesti kohale toimetada. Mitte midagi rohkemat!

Kui klõpsate nupul „Aktiveeri“, suunatakse teid lehele, kus peate tellima veel 10 kanalit ja näiteks 10 videot. Kui olete klõpsanud rohelisel nupul „Aktiveeri“, järgige plaani edukaks aktiveerimiseks hoolikalt ekraanil kuvatavaid juhiseid.

Kui teil on probleeme kanali meeldimise ja / või tellimisega, klõpsake uue kanali kuvamiseks kollast nuppu „Jäta vahele“. Kui olete edukalt tellinud 10-kanalid ja teile meeldinud 10-videod, aktiveeritakse põhiplaan ja saate 5i abonente 24-tunnise aktiveerimisperioodi jooksul.

See uus süsteem on väga tõhus ja annab kõik 5i abonendid teile enne 24-tunni märki tagasi, enne kui saate nuppu uuesti aktiveerida, kuid pidage meeles, et mõned inimesed võivad teie tellimusest loobuda, põhjustades teile umbes 3- 5-i abonendid iga aktiveerimise ajal. Need, kes loobuvad YTpalsi kaudu muudest kasutajatest tellimustest, keelatakse automaatselt.

Põhiplaanil on 2-i peamised piirangud, see tähendab, et teil on lubatud seda kasutada ainult üks kord iga 24-i tunni jooksul ja plaani uuesti aktiveerimiseks peate iga kord sisse logima YTpalsisse. See tähendab, et pärast nupu “Aktiveeri” vajutamist ei saa te täpselt järgmise 24 tunni jooksul nuppu “Aktiveerida” uuesti vajutada. Kui 24-tunnine periood on möödas ja teil on lubatud uuesti nuppu „Aktiveerida“ vajutada, saate automaatse e-kirjaga teatise, mis tuletab teile meelde, kui valisite selle vastuvõtmise.

Kui klõpsate nupul „Aktiveeri“, suunatakse teid lehele, kus peate tellima veel 20 kanalit ja näiteks 20 videot. Kui olete klõpsanud rohelisel nupul „Aktiveeri“, järgige plaani edukaks aktiveerimiseks hoolikalt ekraanil kuvatavaid juhiseid.

Kui teil on probleeme kanali meeldimise ja / või tellimisega, klõpsake uue kanali kuvamiseks kollast nuppu „Jäta vahele“. Kui olete edukalt tellinud 20-kanalid ja teile meeldinud 20-videod, aktiveeritakse stardipakett ja saate 10i tellijaid vastu 12-tunnise aktiveerimisperioodi jooksul.

See uus süsteem on väga tõhus ja annab kõik 10i abonendid teile enne 12-tunni märki tagasi, enne kui saate nuppu uuesti aktiveerida, kuid pidage meeles, et mõned inimesed võivad teie tellimusest loobuda, põhjustades teile umbes 7- 10-i abonendid iga aktiveerimise ajal. Need, kes loobuvad YTpalsi kaudu muudest kasutajatest tellimustest, keelatakse automaatselt.

Selles stardiplaanis on põhiplaanist kaks peamist erinevust. Esimene erinevus on see, et saate selle aktiveerida ja võtta vastu 10i abonente iga 12 tunni asemel iga 24 tunni asemel. Teine erinevus on see, et 10-i teiste kanalite tellimise asemel peate tellima 20-i. Teiste kanalite 20i tellimine on peamine põhjus, miks seda plaani lubatakse aktiveerida iga 12 tunni järel.

Kui teil on mingil põhjusel raskusi kanali tellimisega, vajutage uue kanali laadimiseks lihtsalt kollast nuppu „Jäta vahele“. Kui uus kanal on laaditud, võite proovida seda tellida ja see peaks toimima.

Kui see ei tööta, vajutage uuesti sisselogimiseks lehe ülaosas linki „Logi sisse“ ja siis peaksite saama jätkata sealt, kus pooleli jäite. See värskendab lehte.

Oma tasuta plaani tühistamine on lihtne. Ärge lihtsalt logige sisse YTpalsi ja kasutage meie teenuseid ning te ei võta enam vastu ega saada uusi abonente. Pidage meeles, et kanalid, mille olete teenuse YTpalsi kasutamise ajal tellinud, peavad jääma teie kontole, et olla teiste kasutajate suhtes õiglane.

Ettevõtte, eliidi ja kuulsuse plaanid on mitmel põhjusel väga populaarsed.

Ettevõtte, Eliidi või Kuulsuse paketi tellimisel saate automaatselt iga päev 10–15 liiget (ettevõte), 20–30 liitujat (Elite) või 40–60 liitujat (kuulsus). Mõni kasutaja loobub siiski tellimusest, jättes teile pärast iga aktiveerimist umbes 100–70% tellijatest.

Erinevalt tasuta plaanidest on tasulised plaanid 100% automaatsed, mis tähendab, et kui olete sellele registreerunud, ei pea te enam kunagi YTpalsi juurde tagasi tulema. Anname teile igal päeval automaatselt uusi tellijaid, nii et teie konto kasvab turvalises ja ühtlases tempos, ilma vaevata!

Hinnad, mida nende plaanide eest küsime, on oluliselt madalamad, kui enamik veebisaite küsiks võltsitud abonentidelt, kes saavad kõik korraga kätte, selle asemel, et ilmneda igapäevaselt, nagu meie.

Need tasulised plaanid tagavad, et teie kasv näib loomulik ja maksab murdosa hinnast!

Kui ostsite edukalt ettevõtte, eliidi või kuulsuse paketi, kuid teie tellimus pole aktiivne, palun võta meiega ühendust ja saatke meile ekraanipilt tehingu või kviitungi lehest ja teie kanali URL, mis annab meile kogu teabe, mida vajame teile abistamiseks.

Ettevõtte, eliidi või kuulsuse paketi ostmisel sisestatakse teie kanal mõne tunni jooksul võrku ja jääb seejärel 24 tunniks, mis on teie esimese päeva algus. Selle 24-tunnise perioodi jooksul saate oma päeva tellijate kvoodi ja siis tsükkel kordub järgmisel päeval uuesti. Pidage meeles, et tellijad ei tule kohe, vaid kõik tarnitakse iga päev 24 tunni jooksul. Kui te ei saa 48 tunni jooksul ühtegi tellijat, saatke meile sõnum ja me uurime seda.

Sellele küsimusele vastamiseks tuleb kaaluda mõnda tegurit. Siin on see, mida peate teadma:

YTpalsi teenuse kasutamisel näitab statistika, et umbes 70-80% abonentidest, keda saate iga päev, jääb teie kontole. Seda öeldes tarnime sageli lisad, mis aitavad kahju hüvitada.

Põhjus, miks nad kõik teie kontole ei jää, on see, et mõned inimesed ei järgi reegleid ja loobuvad tellimusest, vaid on selle eest keelatud ja / või karistatud ning YouTube kustutab ka mõned tellijad automaatselt.

Lisaks kustutavad YouTube'i uusimad algoritmid sageli osa tellijatest. YouTube'i kustutatud koguse vähendamiseks peaksite keskenduma uute videote väljapanemisele ja oma videote vaatamiste ja meeldimiste arvu suurendamisele. Kui teil on rohkem tellijaid kui vaateid, pole sellel loogilist mõtet, nii et YouTube kaldub rohkem abonente kustutama.

Enamik meie kliente on teenusega väga rahul, kuna see aitab nende kanalil taskukohase hinnaga kasvada.

Kui ostate abonemendipaketi ja pole teenusega rahul, võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul pärast teie tellimuse maksmise kuupäeva ja me maksame teie tellimuse täielikult tagasi ja tühistame selle. Kui võtate meiega ühendust rohkem kui 3 päeva pärast tellimuse makse tasumist ja taotlete tagasimakset, vaatab meie meeskond teie konto üle ja kui see on tingitud meie veast, maksame teie tellimuse täielikult tagasi või maksame teile proportsionaalse summa tagasi. kuu kasutamata päevi või ei tagastata midagi, kui see on 7 või enam päeva pärast meie teenuse tellimist.

Ettevõtte, Eliidi või Kuulsuse tellimuse ostmisel esitatakse teile arve automaatselt iga kuu samal päeval. Kui mingil hetkel ei vaja te enam oma YTpalsi tellimust, saatke meile lihtsalt meie lehe Kontakt kaudu sõnum ja me määrame teie konto kehtivuse teie praeguse kuu tellimuse lõpus.

Kui tellisite näiteks kuu 23rd, kuid kirjutate meile oma konto tühistamise kohta järgmise kuu 10. Kuupäeval, seame teie konto tühistama 13 päeva hiljem, teie praeguse kuu tellimuse lõpus. Kui eelistaksite viivitamatut tühistamist, siis lihtsalt andke meile sellest teada ja saame seda teha ka teie jaoks.

Te ei ole kohustatud mingiks ajavahemikuks tellima jääma, kuid peate tühistamise valmisoleku saamiseks meile kirjutama. Seejärel käsitleme seda ja saadame teile kinnitusteate.

Tasulise paketi saate aktiveerida meie kohapealse maksevõimaluse abil ja paketi igal ajal tühistada. Kui olete tasulise paketi registreerunud, saatke meile lihtsalt e-kiri ja me seame teie konto lõppema pärast ühekuulist perioodi ning teile ei esitata enam arve.

Nüüd saate kinkekaartide abil osta oma ettevõtte, eliidi või kuulsuse paketid!

Openbucksi "Kinkekaartidega maksmise" kasutamise eelised

KONVENTSIOON: +150,000 XNUMX asukohta, kus saate sularaha kinkekaardile laadida.
MITTE TASUD: Ei mingit laadimist, kasutamist ega aktiveerimistasusid! See on lihtsalt teie raha - kinkekaardil.
SAFE: Kinkekaartidega maksmiseks ei pea te registreeruma ega andma isiklikku / pangandusteavet.
EASY: Ostke ja makske kinkekaartidega laua-, tahvelarvutis või mobiilis.

Kuidas seda kasutada?

  1. Osta kinkekaart CVS / Pharmacy, Dollar General või oBucks. Lähima jaemüüja asukoha kontrollimiseks sisestage oma sihtnumber mõnele nende veebisaidile.
  2. Logige sisse oma YTpalsi kontole ja valige kas „Enterprise”, „Elite” või „Celebrity”, millega plaanite uuendada.
  3. Valige kassas maksmine „Kinkekaartidega maksmine” ja sisestage soovi korral kinkekaardi andmed.

Ongi! Nüüd saate oma täiendust nautida!

Mida sa ootad?

Liituge meie enam kui 500,000-i edukate YouTube'i kanalite omanike võrguga, kes saavad tasuta YouTube'i tellijaid, et aidata oma YouTube'i kanalil kasvada.

Hankige tasuta tellijad kohe!
Keegi sisse ostetud
tagasi