Osta YouTube'i meelde

100% garanteeritud kohaletoimetamine

Mis kasu on YouTube'i meeldimiste ostmisest?

  • ✅ Suurendage hoidmist, näidates, et seda on väärt vaatamist
  • ✅ Meeldib aidata tõsta otsingumootori paremusjärjestust
  • ✅ 100% ohutu ja garanteeritud kohaletoimetamine
  • ✅ 100% AdSense turvaline!
  • ✅ Meeldib, et seda pakutakse päris inimestelt - pole ühtegi robotit!
  • ✅ Pakume alati rohkem, kui olete tellinud!
  • ✅ Tulemused hakkavad ilmuma 24-72 tunni pärast
Mis kasu on YouTube'i meeldimiste ostmisest?

Olulised näpunäited ostmisel YouTube'ile meeldib teie kanali kasvatamine

Pole kahtlust, et YouTube on tänapäeval üks suurimaid video voogedastusteenuseid maailmas. Vastavalt a Statista aruanne, näitas uuring, et suur osa USA kasutajatest (74%) veedab suurema osa oma ajast YouTube'is. See on platvorm, mis võimaldab inimestel platvormil oma videoid jagada ja luua sihtotstarbelise vaatajaskonna. See vaatajaskond saab postitada kommentaare, videotele meeldida ja sisu oma sõpradega jagada.

Meeldimised, vaatamised ja kommentaarid on iga YouTube'i kanali jaoks äärmiselt olulised mõõdikud. Seda seetõttu, et YouTube'i algoritm on loodud eelistama kanaleid ja videoid, millel on head mõõdikud. Suurema meeldimise saamine tähendab, et teie sisu ja kanal tõusevad otsingutulemustes ja soovitustes suurema tõenäosusega kõrgemale kohale. Saate kasutada erinevaid strateegiaid, et saada oma videotele rohkem meeldimisi. Sa saad ka osta YouTube'i meeldimisi YTpalsist ja vaadake, kuidas teie kanal kasvab. Selles artiklis käsitletakse meeldimiste tähtsust YouTube'is ja erinevaid strateegiaid, mida saate nende suurendamiseks kasutada.

YouTube'i algoritm ja meeldimiste tähtsus

YouTube'is kasutatakse kolme erinevat algoritmi, mis kasutavad soovituste jaoks videote valimiseks mõõdikuid. Üks algoritm valib teatud videod, mida kasutaja avalehel kuvada, teine ​​aga tuvastab teised vaatajatele sobivad videod. Mis puutub kolmandasse algoritmi, siis see valib järgmise video automaatse soovituse valiku, kui vaatajad videot vaatavad. Kui YouTube valib esile tõstatavaid videoid, on üks olulisemaid kriteeriume, mida ta arvesse võtab, meeldimiste arv. Meeldimised suurendavad tõenäosust, et video on otsingutulemustes ja soovitustes kõrgemal kohal. Kui teie video kogub lühikese aja jooksul märkimisväärsel hulgal meeldimisi, võib see ka platvormil üsna kiiresti populaarsust koguda.

YouTube'i meeldimised on kanali jaoks väga olulised. See annab YouTube'i algoritmile ja vaatajatele teada, et teie vaatajaskonna seotuse määrad väärivad tähelepanu. Oma YouTube'i mõõdikutest saate ülevaate analüüsijaotises. See annab teile teavet videote kohta, mis said kõige rohkem meeldimisi, ja videotest, mis ei köitnud nii palju vaatajaskonda. Kui uued vaatajad teie videoid vaatavad, lähtuvad nad oma hinnangus ka teie praeguste tellijate või vaatajate kaasamisest.

Vahel võib juhtuda, et teie videoid vaadatakse, kuid vaatajaskonna panemine teie videotega suhtlema on hoopis teine ​​​​pallimäng. Peate võib-olla vaatajatele aeg-ajalt meelde tuletama, et nad teie videotega suhtleksid. Vaatajatelt tagasiside saamine on ülioluline. Kui saate oma vaatajatelt positiivset tagasisidet, suureneb teie potentsiaalsete vaatajate arv ja teie videod saavad väärilist tunnustust ja usaldusväärsust.

Suurema arvu YouTube'i meeldimiste eelised

YouTube'i meeldimiste arvu suurendamisel on palju eeliseid. Siin on nimekiri põhjustest, miks YouTube'i meeldimiste arvu suurendamine on kanali kasvu jaoks oluline –

  1. Vaatajate meelitamiseks: Vaatajad kalduvad eeldama, et parim sisu sisaldab märkimisväärsel hulgal meeldimisi ja kommentaare. Mida rohkem on videol meeldimisi, seda rohkem liiklust sellele suunatakse. Kui teie kanali videotel on tohutult meeldimisi, suurendab see nende usaldusväärsust vaatajate silmis.
  2. Sotsiaalse kohaloleku kinnitamiseks: Sotsiaalmeedia kontseptsioon toimib lihtsal põhimõttel – mida rohkem on videole meeldimisi või vaatamisi, seda suurem on sotsiaalne jõud. Teie usaldusväärsus platvormil suureneb, kui teil on rohkem meeldimisi. Kui teil on head mõõdikud, usuvad ka vaatajad, et teil on ruumile midagi väärt lisada. Sel eesmärgil on oluline luua platvormil nišš ja arendada käsk teema üle. Suurem meeldimiste arv välistab teie nišis konkurendid ja tõstab teie kanali esiplaanile.
  3. Otsingumootori asetuse tõstmiseks: Kui otsite YouTube'is mõnda teemat, on hõlpsasti märgata, et otsingutulemuste loendi ülaosas on videod, millel on rohkem meeldimisi. Kui teile on märkimisväärne arv meeldimisi, puhastab see teie tee YouTube'i otsingukategoorias. Kui keegi otsib teemat, mis on seotud teie nišiga, suureneb tõenäosus, et teie video ilmub soovitustes kõrgemale.
  4. Edukas turunduskampaania: paljud veebiturundajad kasutavad YouTube'i teatud toodete, teenuste ja sisu reklaamimiseks. Kui mõne sellise kanali videod saavad palju meeldimisi ja vaatamisi, viitab see asjaolule, et digitaalne turundus kampaania oli edukas. YouTube'is rohkem meeldimiste saamine on suurepärane viis tagada, et toode või teenus inimestele meeldiks.
  5. Oma autoriteedi suurendamise eest: kui vaatajad näevad, et teie videotel on palju meeldimisi ja kommentaare, peavad nad teid tõenäolisemalt mõne teema autoriteediks. Nad usaldavad teie sisu, pakkudes neile konkreetse teema kohta õiget teavet. Kui teie autoriteet teie nišis suureneb, saate konkurentidest kõrgemale tõusta ja teie populaarsus platvormil tõuseb.
  6. Teie veebisaidi liikluse suurendamine: Videod, millel on rohkem meeldimisi, saavad tavaliselt rohkem vaatamisi. YouTube'i videod võivad olla suurepärased liikluse suunamiseks teie isiklikule või ettevõtte veebisaidile. Suurem arv YouTube'i meeldimisi tähendab rohkem vaatajaid, mis tähendab ettevõtte jaoks sisuliselt paremaid potentsiaalseid müügivihjeid.
  7. Kasvavatele YouTube'i tellijatele: Oleme juba maininud, et teie videote suurem meeldimiste ja kommentaaride arv tähendab, et saate meelitada rohkem vaatajaid. Kuna üha rohkem inimesi hakkab teie sisu vaatama, hakkavad nad ka teie sisu tellima. Nii saate YouTube'i meeldimiste kaudu saada rohkem tellijaid.

Näpunäiteid, kuidas oma videotele YouTube'is rohkem meeldida

YouTube'ist monetiseerimise eeliste saamiseks on oluline kaasata sihitud vaatajaid. Kaasahaarava vaatajaskonna loomine võtab aega ja vaeva. Üks suurimaid probleeme, millega kasvavad kanalid silmitsi seisavad, on panna inimesi videotega suhtlema. Võib juhtuda, et teie videoid vaatavad paljud inimesed, kuid paljud neist ei jäta meeldimisi. Seega peate lisama pidevad meeldetuletused, mis paluvad oma vaatajatel kommentaare postitada ja teie videoid meeldivaks märkida. Nii saate YouTube'is oma seotuse analüüsi tõhustada.

Järgmises jaotises anname teile mitmeid näpunäiteid oma videote meeldimiste arvu suurendamiseks. Neid näpunäiteid kasutades saate välja töötada oma strateegia platvormi kaasamismäära suurendamiseks. YouTube'i meeldimiste suurendamiseks on veel üks võimalus, mida saate lisaks nende näpunäidete rakendamisele kasutada. See on YouTube'i meeldimiste ostmine usaldusväärsetest allikatest. Kui ostate YouTube'i meeldimisi, saate tagada oma kanali kasvu ja kohe hakkab nägema tegelikke vaatajaid ja tellijaid, kes teie sisuga suhtlevad.

Meeldimiste suurenemine video sisuga

Kui soovite YouTube'is rohkem meeldimisi saada, on oluline veenduda, et teie videosisu on täiesti korras. Siin on mõned näpunäited oma videosisu täiustamiseks, et saada rohkem YouTube'i meeldimisi.

1. Looge meelelahutuslikku ja harivat sisu

Inimesed tulevad YouTube'i erinevatel põhjustel. Mõnikord võivad nad soovida mõne teema kohta midagi õppida ja mõnikord lihtsalt meelelahutust. Kui loote platvormil videoid, on oluline tagada, et pakute vaatajaskonnale parimat väärtust vastavalt nende vajadustele. Samal ajal ei tohiks te kvaliteedis järeleandmisi teha. Märksõnauuringuid tehes saate teada, mida vaatajaskond näha soovib. Mõned YouTube'is enim otsitud teemad on toit, meelelahutus, muusika, sport, mängud, reisimine, sport, ilu ja mood. Teise võimalusena saate korraldada veebiküsitluse. Samuti veenduge, et teie videote formaat vastaks teie vaatajaskonna maitsele. Võite kaaluda juhendvideote, tooteülevaadete, karbist lahtivõtmise, 10 parima, toote hankimise, küsimuste ja vastuste jms koostamist.

2. Heitke pilk viirustrendidele

Saate koguda oma sisule palju meeldimisi, luues videoid, mis põhinevad juba populaarsetel teemadel. Sel viisil saate kasutada viiruslikud trendid teie eeliseks. Kui mõni teema läheb levima, tahavad inimesed selle kohta rohkem teada saada. Näiteks võite võtta jääämbri väljakutse. Kui väljakutse esmakordselt välja tuli, tahtsid inimesed selle kohta rohkem teada saada, kuna nad nägid, et paljud kuulsused üritasid sama teha. Samuti saate keskenduda oma videotes populaarsetele uudiste ja populaarse kultuuri teemadele. Oma videote sidumine populaarsete trendidega ei ole alati lihtne, kuid saate oma meeldimisi platvormil suurendada, luues kontekstuaalsemat sisu.

3. Koostöö YouTuberitega

Teine suurepärane viis, kuidas rohkem vaatajaid teie videotele meeldimisi ja kommentaare postitama, on teha koostööd teiste YouTube'i kasutajatega. Saate vaatajaid suurepäraselt kaasata, kaasates oma videotes valdkonna mõjutajaid. Seda seetõttu, et need mõjutajad loovad teile juba väljakujunenud vaatajaskonna. Kui teete koostööd teiste YouTube'i kasutajatega, julgustate ka nende vaatajaid teie kanalit vaatama.

Rohkem vaatamisi tähendaks rohkem meeldimisi ja kommentaare. Lisaks vaatajate arvu suurendamisele võib koostöö YouTube'i kasutajatega anda teie niši teemale uue vaatenurga. See annab teie kanalile YouTube'i ruumis rohkem volitusi. Koostöö teiste YouTube'i kasutajatega võib olla vastastikku kasulik, kuna see suurendab mõlema kanali meeldimiste ja seotuse määra.

4. YouTube'i kaardid

YouTube'i kaartide funktsiooni abil saate rohkem vaatajaid teie videot vaatama ning lõpuks rohkem kommentaare ja meeldimisi postitada. YouTube'i kaardid võimaldavad teil oma teisi videoid video sees reklaamida. Saate kasutada YouTube'i kaarte -

  • Teiste oma kanali videote reklaamimiseks
  • Inimestele meeldimiste jätmise meeldetuletamiseks
  • Kasutajate julgustamiseks küsitlusi täitma
  • Vaatajate suunamiseks teie kingituste sihtlehele
  • Mittetulundusühingule annetamise eest
  • Kanali tellijate arvu suurendamiseks
  • Liikluse saatmiseks veebisaidile

YouTube'i kaardid võivad olla suurepärased teie kehvemate videote reklaamimiseks, mida on vähem vaadatud ja meeldinud. YouTube'i kaartide lisamiseks on oluline vaadata, millisel hetkel vaatamised YouTube'i analüütika jaotisest langevad. Hea mõte oleks lisada YouTube'i kaardid vahetult enne seda.

5. Video lõpukuvad

Saate kasutada ka lõpuekraani funktsiooni, et lisada oma YouTube'i kanalile kutse tegevusele. Saate kasutada lõpuekraani, et vaatajaid oma kanalist rohkem teavitada, ja saate paluda neil teie videoid meeldida. Lõpuekraane saab kasutada ka selleks, et soovitada, millist videot järgmisena vaadata. Nii saate suunata oma vaatajad mõnele oma videole, mis on varem saanud vähem vaatamisi ja meeldimisi. Videole lõpuekraanide lisamiseks peate navigeerima YouTube'i stuudios ja klõpsama pliiatsiikoonil, et vaadata video üksikasju. Sellest jaotisest leiate valiku Lõppkuva. Sinise plussi valikust saate lisada soovitud lõpuekraani tüübi ja pärast seda pole vaja teha muud, kui klõpsata nupul Salvesta.

6. Videote ristreklaam sotsiaalmeedia platvormidel

Teine suurepärane viis YouTube'is meeldimiste suurendamiseks on oma videote reklaamimine muudel veebipõhistel sotsiaalmeedia platvormidel. Paljudel teistel sotsiaalmeedia võrgustikel, nagu Facebook, Instagram ja Twitter, on ka videosisu. Neid kanaleid saab kasutada teie videote ristreklaamimiseks, et suurendada vaatamiste, meeldimiste ja tellijate arvu. Instagramis saate lugude funktsiooni kasutada oma YouTube'i videote tiiserite jagamiseks ja video lingi lisamiseks oma biograafiasse. YouTube'i videote ristreklaamimine on hea viis näidata oma jälgijatele, et teil on YouTube'is aktiivne kogukond ja ka nemad saavad sellest osa saada. Kui uued vaatajad teie videoid vaatavad, postitavad nad rohkem kommentaare ja meeldivaks märke.

Olulised näpunäited ostmisel YouTube'ile meeldib teie kanali kasvatamine

Meeldimiste suurendamine SEO poolt

Kui soovite oma vaatajaid ja seotust platvormil suurendada, on oluline õppida tundma otsingumootoritele optimeerimise (SEO) tehnikaid. YouTube'i algoritm filtreerib otsingumootorites sisu teatud tegurite alusel. Seega on oluline optimeerida oma pealkirju, silte ja videote kirjeldusi. Siin on mõned viisid, kuidas SEO abil YouTube'i videote meeldimisi suurendada.

1. Märksõnarohke videopealkirjade loomine

Märksõnade uurimine on oluline tagamaks, et teie sisu jõuaks sihtvaatajateni. Need on fraasid ja sõnad, mida inimesed kasutavad sisu otsimiseks. Kui kujundate oma sisu sihtmärksõnade ümber, võite tagada, et otsingumootorid soovitavad neid sihtvaatajatele. Saate suurendada teie võimalusi saada rohkem vaatamisi ja meeldimisi, lisades oma pealkirjale asjakohased märksõnad. Nii saavad teie vaatajad teie sisu hõlpsamini üles leida. Internetis on saadaval palju märksõna uurimistööriistu, mida saab kasutada asjakohaste märksõnade leidmiseks. Teine viis YouTube'i spetsiifiliste märksõnade leidmiseks on teema sisestamine otsinguribale. Märksõnad on ennustatud üksused, mis ilmuvad teema otsimisel. Neid ennustatud sõnu otsib enamik vaatajaid.

2. Lisage märksõnad video kirjeldustele

Saate optimeerida oma videote kirjeldusi täpselt nagu videote pealkirju. Video kirjeldus on ala, kust vaatajad saavad teada, millest teie videod räägivad. Seda saab kasutada ka teie asetuse tõstmiseks otsingutulemustes, kasutades asjakohaseid märksõnu. Märksõnastrateegiat kasutades ei paranda te mitte ainult klikkimise määra, vaid suurendate ka meeldimisi ja vaatamisi. Video kirjeldus peaks olema koostatud nii, et see köidaks vaatajaskonna huvi, sisaldades samas kasulikke märksõnu.

3. Lisage YouTube'i videotele sildid

YouTube'i videosildid sobivad suurepäraselt sisu kategoriseerimiseks otsingualgoritmis. See aitab mõista, millist teemat teie video sihib. Lisaks video pealkirjale ja kirjeldusele tuleb teie videote jaoks asjakohaselt kasutada ka videomärgendeid. Samuti saate vaadata videosilte, mida konkurendid kasutavad, et mõista, mis on teie nišis asjakohased. Mis tahes video siltide vaatamiseks võite järgida järgmisi samme:

  • Avage YouTube'i video mis tahes veebibrauseriga.
  • Paremklõpsake lehel ja valige "Kuva lehe allikas".
  • Vajutage Ctrl + F (Windowsi jaoks) või Command + F (Maci jaoks). Ilmub lähtekood, mida saab seejärel kasutada märksõnade otsimiseks.
  • Seejärel saate vaadata selle video jaoks kasutatud siltide loendit.

4. Kasutage pisipilti enda huvides

Kui optimeerite oma videote pisipilte, saate oma videotele rohkem meeldimisi lisada. Pisipildid on olulised, et teie video YouTube'i avalehel, soovitatud videote loendis, otsingumootori videotulemustes ja ka sotsiaalmeedias silma paistaks. Kui teie videol on pilkupüüdev pisipilt, võib see julgustada rohkem inimesi teie sisu vaatama ja kommenteerima ning sellele meeldima panema. Videote soovitatav suurus on umbes 1280 × 720, mille minimaalne laius peaks olema 640 pikslit. Kvaliteetsetel piltidel peaks olema loetavuse suurendamiseks kaasahaaravad fondid. Saate kasutada ka nägude jaoks lähivõtteid, et tekitada publikuga emotsionaalne side. Pisipilt peaks ühtima teie video sisuga. Clickbait-häkkide kasutamine pisipiltide optimeerimiseks pole kunagi hea mõte, kuna see eksitab vaatajaid.

5. Kasutage video transkriptsioone

Videote transkriptsioonid on YouTube'is tuntud kui subtiitrid. Videote transkriptsioonid võivad parandada teie video asetust platvormil ja muuta need ka juurdepääsetavamaks. Subtiitreid kasutades saab teie videoid vaadata suurem publik. Seda seetõttu, et suur osa publikust ei pruugi rääkida sama keelt või neil võib olla isegi kuulmispuue. Subtiitrite lisamisega muudate videod neile juurdepääsetavamaks ja kutsute rohkem vaatajaid teie sisuga suhtlema ning kommentaare ja meeldimisi postitama.

YouTube'i meeldimiste ostmine – tähtsus ja eelised

YouTube'i meeldimiste olulisus on ülalmainitud punktides juba välja toodud. Üks võimalus oma videotele rohkem meeldimisi koguda on paluda vaatajatel oma kanalit meeldida, jagada ja tellida. Kuid mõnikord ei pruugi te vaatajate nõutavat kaasamist saavutada isegi pärast kõigi ülalnimetatud strateegiate rakendamist. Sellise stsenaariumi korral oleks hea mõte maksta YouTube'i meeldimiste eest usaldusväärsetelt teenusepakkujatelt, nagu YTpals.

YouTube'i meeldimiste ostmine annab teile stabiilse vaatajaskonna, mis lõpuks aitab julgustada rohkem inimesi teie kanalit tellima ja teie sisuga suhtlema. Teie videod võivad jõuda uuele vaatajaskonnale, kes muidu poleks teie kanalit avastanud. Vaatame mõningaid YouTube'i meeldimiste ostmise eeliseid.

1. Annab teie kanalile platvormil sotsiaalse tõestuse

Kui soovite oma video viraalseks muuta ja videosisu turundada, on oluline omada platvormil mõningaid volitusi. Nagu selles artiklis öeldud, saab platvormil populaarsust või kohalolekut suurendada YouTube'i kanali mõõdikute täiustamisega. YouTube'i meeldimised on oluline mõõdik kanali sotsiaalse positsiooni mõõtmiseks. Kui ostate meeldimisi, saate platvormil tunnustust ja suurendada usaldusväärsust. See toimib sotsiaalse tõendina, mis aitab teil tulevikus saada rohkem vaatajaid ja tellijaid.

2. Suurendage asetust otsingutulemustes

Parim viis oma videote vaatajaskonna suurendamiseks on nende optimeerimine otsingutulemustes kuvamiseks. Hiljutiste uuringute kohaselt otsib enam kui 60 protsenti YouTube'i vaatajatest videoid otsinguriba teemade kaudu, mitte kanalit külastades. Saate tõsta oma videote asetust otsingutulemustes, täiustades oma meeldimiste, vaatamiste ja kommentaaride mõõdikuid. Kui ostate YouTube'i meeldimisi, viitab see YouTube'i algoritmile, et teie seotuse määr on kõrgem. Nii saavutate otsingutulemustes kõrgema asetuse, kui inimesed otsivad teie niši teemat. Lõpuks suudab teie kanal genereerida ka orgaanilist liiklust, mis suurendab seotuse määra veelgi.

3. Sihtrühma meelitamiseks

Kui olete teemal video loonud, soovite tagada, et see jõuaks õige vaatajaskonnani, kes hindab teie panust. Saate tagada, et teie video jõuaks sihtrühmani, ostes YouTube'i meeldimisi usaldusväärsetest allikatest, nagu YTpals. Kui teie videotele on lisatud rohkem meeldimisi ja kommentaare, näitab see, et teil on sellel teemal teatud volitusi. Uued vaatajad usaldavad lõpuks teie loodavat sisu. Meeldimiste ostmine on suurepärane strateegia sihtrühma meelitamiseks.

4. Liikluse suunamiseks teistele sotsiaalmeedia platvormidele

Kui maksate meeldimiste eest, suurendab see teie nähtavust platvormil. Vaatajad leiavad teie sisu lihtsamini üles ja seejärel hakkab teie tellijate arv pidevalt kasvama. Teie vaatajaskond YouTube'is saab suunata teistele sotsiaalmeedia platvormidele, kus soovite luua võrdselt tugeva kohaloleku. See on eriti kasulik teie toodete turustamiseks, kui teil on ettevõte. Teatavasti kipuvad inimesed videosisu poole, nii et saate suunata YouTube'i liikluse veebisaidile, mis võib olla väga kasulik toodete või teenuste müügi suurendamiseks.

5. YouTube'i teekonna käivitamiseks

Kui loote kanalit, võib olla raske panna vaatajaid teie sisu vaatama. Kui soovite oma YouTube'i karjäärile hoogu anda, on esmaste videotega kaasamine äärmiselt oluline. YouTube'i meeldimiste ostmine võib teid õiges suunas liikuda ja teie kanal saab energilise alguse. See suurendab teie vaatajaskonda platvormil ja aja jooksul on teie tellijad teie sisuga seotud. See võib aidata teie YouTube'i karjääri järgmisele tasemele viia.

6. Populaarsuse kogumine

Kui soovite saada YouTube'i sensatsiooniks, võib YouTube'i meeldimiste ostmine suunata teid oma eesmärkide saavutamiseks õigele teele. YouTube'is populaarsust kogumas avab inimestele võimaluste maailma, sealhulgas sponsorluse. Kui jätkate köitvate videote loomist, saate luua spetsiaalse tellijate baasi. Nad mitte ainult ei tegele teie sisuga, vaid ka reklaamivad seda.

7. Konkurendi ees püsimiseks

YouTube on tiheda konkurentsiga platvorm, kuhu lisatakse iga päev miljoneid videoid. Kui soovite konkurentidest ees püsida, peate kasutama mõningaid strateegiaid, mis aitavad teie kasvule kaasa. Tõenäoliselt ostab enamik teie konkurente YouTube'i meeldimisi ja kommentaare. Seetõttu oleks hea mõte osta YouTube meeldib oma kanali jaoks, kui te ei taha sattuda ebasoodsasse olukorda.

järeldus

Nüüd, kui olete kursis YouTube'i meeldimiste ostmise olulisuse ja eelistega, võite kaaluda nende ostmist oma kanali jaoks, et aidata kaasa nende kasvule. Kui ostate YTpalsilt meeldimisi, saate oma videotes vaatajate püsivust suurendada. Tulemused hakkavad ilmuma 24–72 tundi pärast tellimuse esitamist ja meeldimisi edastavad tegelikud inimesed, mitte robotid. Võite meiega juba täna ühendust võtta, et saada lisateavet YouTube'i esmaklassiliste teenuste kohta YTpals.

Pakume rohkem YouTube'i turundusteenuseid

Teenus
Hind $
$ 30

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Teenus
Hind $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

FUNKTSIOONID

  • Garanteeritud kohaletoimetamine
  • Täitke garantii
  • Ohutu ja privaatne kohaletoimetamine
  • Kohaletoimetamine ALustab 24-72 tunni pärast
  • Kohaletoimetamine JÄTkub iga päev, kuni see on lõpetatud
  • Ühekordne hulgikaubandus - korduv pole
Keegi sisse ostetud
tagasi