Affiliate programma-overeenkomst

VOORWOORD

Onze affiliates zijn erg belangrijk voor ons. We doen ons best om u te behandelen met de eerlijkheid en het respect dat u verdient. We vragen gewoon dezelfde aandacht van u. We hebben de volgende partnerovereenkomst met u in gedachten geschreven, evenals om de goede naam van ons bedrijf te beschermen. Dus wees geduldig terwijl we u door deze juridische formaliteit leiden.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. Wij geloven sterk in directe en eerlijke communicatie. Stuur voor de snelste resultaten een e-mail naar support@ytpals.zendesk.com.

AFFILIATE-OVEREENKOMST

LEES DE GEHELE OVEREENKOMST.

U KUNT DEZE PAGINA AFDRUKKEN VOOR UW RECORDS.

DIT IS EEN WETTELIJKE OVEREENKOMST TUSSEN U EN YTPALS (DBA YTPALS.com)

DOOR DE ONLINE AANVRAAG IN TE DIENEN, GAAT U ERMEE AKKOORD DAT U DE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST HEEFT GELEZEN EN BEGREPEN EN DAT U ERMEE AKKOORD GAAT WETTELIJK VERANTWOORDELIJK TE ZIJN VOOR ELKE ALGEMENE VOORWAARDEN.

  1. Overzicht

Deze overeenkomst bevat de volledige voorwaarden die van toepassing zijn op het feit dat u een partner wordt in het partnerprogramma van YTpals.com. Het doel van deze overeenkomst is om HTML-koppeling tussen uw website en de YTpals.com-website mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat in deze Overeenkomst 'wij', 'ons' en 'onze' verwijzen naar YTpals.com, en 'u', 'uw' en 'de uwe' verwijzen naar de gelieerde onderneming.

  1. Verplichtingen van aangeslotenen

2.1. Om het inschrijvingsproces te starten, moet u de online aanvraag invullen en indienen. Het feit dat we aanvragen automatisch goedkeuren, betekent niet dat we uw aanvraag op een later tijdstip niet opnieuw kunnen beoordelen. We kunnen uw aanvraag naar eigen goeddunken afwijzen. We kunnen uw aanvraag annuleren als we vaststellen dat uw site niet geschikt is voor ons programma, inclusief als deze:

2.1.1. Promoot seksueel expliciete materialen
2.1.2. Bevordert geweld
2.1.3. Bevordert discriminatie op basis van ras, geslacht, religie, nationaliteit, handicap, seksuele geaardheid of leeftijd
2.1.4. Promoot illegale activiteiten
2.1.5. Bevat materiaal dat inbreuk maakt of anderen helpt om inbreuk te maken op auteursrechten, handelsmerken of andere intellectuele eigendomsrechten of om de wet te overtreden
2.1.6. Omvat "YTpals" of variaties of spelfouten daarvan in de domeinnaam
2.1.7. Anderszins op enige manier onwettig, schadelijk, bedreigend, lasterlijk, obsceen, intimiderend of racistisch, etnisch of anderszins aanstootgevend voor ons is, naar eigen goeddunken.
2.1.8. Bevat softwaredownloads die mogelijk omleiding van commissie van andere partners in ons programma mogelijk maken.
2.1.9. U mag uw website of enige andere website die u beheert, expliciet of impliciet, niet creëren of ontwerpen op een manier die lijkt op onze website, noch uw website ontwerpen op een manier die klanten doet geloven dat u YTpals.com of een ander gelieerd bedrijf bent.
2.1.10. Websites die uitsluitend zijn ontworpen om coupons aan te bieden, komen niet in aanmerking voor het verdienen van commissies via ons partnerprogramma.
2.1.11. U mag zich niet aanmelden om commissie te verdienen op bestellingen die u voor uzelf plaatst. Alle commissies die zijn verdiend door het plaatsen van dergelijke bestellingen, worden verbeurd verklaard en kunnen leiden tot beëindiging van uw aangesloten account.

2.2. Als lid van het Affiliate-programma van YTpals.com heeft u toegang tot Affiliate Account Manager. Hier kunt u de details van ons programma en eerder gepubliceerde gelieerde nieuwsbrieven bekijken, HTML-code downloaden (die voorziet in links naar webpagina's binnen de YTpals.com-website) en banneradvertenties, bladeren en trackingcodes voor onze kortingsbonnen en deals ontvangen . Om ervoor te zorgen dat we nauwkeurig alle gastbezoeken van uw site naar de onze kunnen bijhouden, moet u de HTML-code gebruiken die we verstrekken voor elke banner, tekstlink of andere gelieerde link die we u verstrekken.

2.3. YTpals.com behoudt zich het recht voor om op elk moment uw plaatsing te herzien en het gebruik van uw links goed te keuren en te eisen dat u de plaatsing of het gebruik wijzigt om te voldoen aan de aan u verstrekte richtlijnen.

2.4. Het onderhoud en het bijwerken van uw site is uw verantwoordelijkheid. We kunnen uw site in de gaten houden als we dat nodig achten om ervoor te zorgen dat deze up-to-date is en u op de hoogte te brengen van alle wijzigingen die naar onze mening uw prestaties zouden moeten verbeteren.

2.5. Het is volledig uw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke intellectuele eigendomswetten en andere wetten die betrekking hebben op uw site na te leven. U moet de uitdrukkelijke toestemming hebben om het auteursrechtelijk beschermde materiaal van een persoon te gebruiken, of het nu gaat om een ​​geschrift, een afbeelding of enig ander auteursrechtelijk beschermd werk. Wij zijn niet verantwoordelijk (en u bent als enige verantwoordelijk) als u het auteursrechtelijk beschermde materiaal of ander intellectueel eigendom van iemand anders gebruikt in strijd met de wet of de rechten van derden.

  1. YTpals.com Rechten en plichten

3.1. We hebben het recht om uw site op elk moment te controleren om te bepalen of u zich aan de voorwaarden van deze overeenkomst houdt. We kunnen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen aan uw site waarvan wij vinden dat ze moeten worden aangebracht, of om ervoor te zorgen dat uw links naar onze website geschikt zijn en om u verder op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen die volgens ons moeten worden aangebracht. Als u niet de wijzigingen op uw site aanbrengt waarvan wij denken dat ze nodig zijn, behouden wij ons het recht voor om uw deelname aan het YTpals.com-partnerprogramma te beëindigen.

3.2. YTpals.com behoudt zich het recht voor om deze overeenkomst en uw deelname aan het YTpals.com-partnerprogramma onmiddellijk en zonder kennisgeving aan u te beëindigen als u fraude pleegt bij uw gebruik van het YTpals.com-partnerprogramma of als u dit programma op enigerlei wijze misbruikt. Als dergelijke fraude of misbruik wordt ontdekt, is YTpals.com niet aansprakelijk jegens u voor commissies voor dergelijke frauduleuze verkopen.

3.3. Deze Overeenkomst begint bij onze aanvaarding van uw Affiliateaanvraag en zal doorgaan, tenzij deze hieronder wordt beëindigd.

  1. Beëindiging

U of wij kunnen deze Overeenkomst OP ELK MOMENT, met of zonder reden, beëindigen door de andere partij hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen. Schriftelijke kennisgeving kan in de vorm van post, e-mail of fax zijn. Bovendien wordt deze overeenkomst onmiddellijk beëindigd als u deze overeenkomst schendt.

  1. Wijziging

We kunnen elk van de voorwaarden in deze Overeenkomst op elk moment naar eigen goeddunken wijzigen. In dat geval wordt u per e-mail op de hoogte gebracht. Wijzigingen kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, wijzigingen in de betalingsprocedures en de regels van het aangesloten programma van YTpals.com. Als een wijziging voor u onaanvaardbaar is, is uw enige optie om deze Overeenkomst te beëindigen. Uw voortdurende deelname aan het partnerprogramma van YTpals.com na het plaatsen van de wijzigingskennisgeving of nieuwe overeenkomst op onze site geeft aan dat u akkoord gaat met de wijzigingen.

  1. Betaling

YTpals.com gebruikt een derde partij om alle tracking en betaling af te handelen. De derde partij is het affiliate netwerk van ShareASale.com. Bekijk de betalingsvoorwaarden van het netwerk.

  1. Toegang tot Affiliate Account Interface

U maakt een wachtwoord aan zodat u onze beveiligde interface voor partneraccounts kunt openen. Van daaruit kunt u uw rapporten ontvangen die onze berekening van de aan u verschuldigde commissies beschrijven.

  1. Promotiebeperkingen

8.1. Het staat u vrij om uw eigen websites te promoten, maar natuurlijk kan elke promotie waarin YTpals.com wordt genoemd, door het publiek of de pers worden opgevat als een gezamenlijke inspanning. U moet weten dat bepaalde vormen van reclame altijd verboden zijn door YTpals.com. Advertenties die gewoonlijk 'spamming' worden genoemd, zijn bijvoorbeeld onaanvaardbaar voor ons en kunnen onze naam schaden. Andere algemeen verboden vormen van adverteren zijn onder meer het gebruik van ongevraagde commerciële e-mail (UCE), postings naar niet-commerciële nieuwsgroepen en cross-posting naar meerdere nieuwsgroepen tegelijk. Bovendien mag u geen reclame maken op een manier die uw identiteit, uw domeinnaam of uw retour-e-mailadres effectief verbergt of verkeerd voorstelt. U mag mailings naar klanten gebruiken om YTpals.com te promoten zolang de ontvanger al klant of abonnee is van uw diensten of website, en ontvangers de mogelijkheid hebben om zichzelf uit toekomstige mailings te verwijderen. U mag ook berichten plaatsen in nieuwsgroepen om YTpals.com te promoten, zolang de nieuwsgroep specifiek commerciële berichten verwelkomt. U moet te allen tijde duidelijk aangeven dat u en uw websites onafhankelijk zijn van YTpals.com. Als het onder onze aandacht komt dat u spamt, zullen we die reden overwegen voor onmiddellijke beëindiging van deze overeenkomst en uw deelname aan het YTpals.com-partnerprogramma. Eventuele openstaande saldi die aan u verschuldigd zijn, worden niet betaald als uw account wordt beëindigd vanwege dergelijke onaanvaardbare advertenties of verzoeken.

8.2. Affiliates die onder andere of exclusief bieden in hun Pay-Per-Click-campagnes op trefwoorden zoals YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com en/of spelfouten of soortgelijke wijzigingen hiervan – zij het afzonderlijk of in combinatie met andere zoekwoorden - en het verkeer van dergelijke campagnes niet naar hun eigen website leiden voordat ze naar de onze worden doorgestuurd, worden beschouwd als schenders van handelsmerken en worden verbannen uit het partnerprogramma van YTpals. We zullen er alles aan doen om voorafgaand aan de ban contact op te nemen met de affiliate. We behouden ons echter het recht voor om elke handelsmerkschender uit ons partnerprogramma te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving en bij het eerste optreden van dergelijk PPC-biedgedrag.

8.3. Het is affiliates niet verboden om de informatie van de prospect in het leadformulier in te voeren, zolang de informatie van de prospect echt en waarheidsgetrouw is, en dit geldige leads zijn (dwz oprecht geïnteresseerd in de service van YTpals).

8.4. De aangeslotene zal geen zogenaamde "interstitials", "Parasiteware™", "Parasitaire marketing", "Shopping Assistance Application", "Toolbar-installaties en/of add-ons", "Shopping Wallets" of "misleidende pop-ups en /of pop-unders” aan consumenten vanaf het moment dat de consument op een in aanmerking komende link klikt tot het moment dat de consument de YTpals-site volledig heeft verlaten (d.w.z. er is geen pagina van onze site of enige YTpals.com-inhoud of branding zichtbaar aan het einde -gebruikersscherm). Zoals hierin gebruikt a. "Parasiteware™" en "Parasitic Marketing" betekent een applicatie die (a) per ongeluk of met directe bedoeling ervoor zorgt dat affiliate en niet-affiliate commissie tracking cookies worden overschreven op een andere manier dan een door de klant geïnitieerde klik op een in aanmerking komende link op een webpagina of email; (b) zoekopdrachten onderschept om verkeer om te leiden via geïnstalleerde software, waardoor pop-ups, commissie-tracking-cookies worden geplaatst of andere commissie-tracking-cookies worden overschreven waar een gebruiker onder normale omstandigheden op dezelfde bestemming zou zijn aangekomen via de resultaten gegeven door de zoekopdracht (zoekmachines zijn, maar niet beperkt tot, Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot en soortgelijke zoek- of directory-engines); (c) cookies voor het bijhouden van commissies instellen door de YTpals-site in IFrames te laden, verborgen links en automatische pop-ups die de YTpals.com-site openen; (d) richt zich op tekst op andere websites dan die websites die voor 100% eigendom zijn van de applicatie-eigenaar, met het oog op contextuele marketing; (e) verwijdert, vervangt of blokkeert de zichtbaarheid van Affiliate-banners door andere banners, behalve die op websites die voor 100% eigendom zijn van de eigenaar van de applicatie.

  1. Toekenning van licenties

9.1. Wij verlenen u een niet-exclusief, niet-overdraagbaar, herroepbaar recht om (i) toegang te krijgen tot onze site via HTML-links uitsluitend in overeenstemming met de voorwaarden van deze Overeenkomst en (ii) uitsluitend in verband met dergelijke links, om onze logo's te gebruiken, handelsnamen, handelsmerken en soortgelijk identificerend materiaal (gezamenlijk de "Gelicentieerde materialen") die we aan u verstrekken of voor een dergelijk doel autoriseren. U bent alleen gerechtigd om de gelicentieerde materialen te gebruiken voor zover u een lid bent met een goede reputatie van het partnerprogramma van YTpals.com. U stemt ermee in dat al het gebruik van de gelicentieerde materialen namens YTpals.com zal zijn en dat de goodwill die daarmee verband houdt, uitsluitend ten goede zal komen aan YTpals.com.

9.2. Elke partij stemt ermee in om de eigen materialen van de ander niet te gebruiken op een manier die kleinerend, misleidend of obsceen is of die de partij anderszins in een negatief daglicht stelt. Elke partij behoudt al haar respectieve rechten op de eigendomsmaterialen die onder deze licentie vallen. Behalve de licentie die in deze Overeenkomst wordt verleend, behoudt elke partij alle rechten, aanspraken en belangen op haar respectieve rechten en worden geen rechten, titels of belangen overgedragen aan de andere partij.

  1. Disclaimer

YTPALS.com GEEFT GEEN UITDRUKKELIJKE OF IMPLICIETE VERKLARINGEN OF GARANTIES MET BETREKKING TOT YTPALS.com SERVICE EN WEBSITE OF DE PRODUCTEN OF DIENSTEN DIE DAARIN WORDEN VERSTREKT. ELKE IMPLICIETE GARANTIE VAN YTPALS.com VERMOGEN, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUK WORDEN UITDRUKKELIJK AFGEWEZEN EN UITGESLOTEN. BOVENDIEN VERKLAREN WIJ NIET DAT DE WERKING VAN ONZE SITE ONONDERBROKEN OF FOUTVRIJ ZAL ZIJN, EN ZIJN WE NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE GEVOLGEN VAN EVENTUELE ONDERBREKINGEN OF FOUTEN.

  1. Verklaringen en garanties

U verklaart en garandeert u dat:

11.1. Deze Overeenkomst is naar behoren en rechtsgeldig uitgevoerd en door u geleverd en vormt uw wettelijke, geldige en bindende verplichting, die tegen u kan worden afgedwongen in overeenstemming met de bepalingen ervan;

11.2. U hebt het volledige recht, de bevoegdheid en het recht om de algemene voorwaarden van deze Overeenkomst aan te gaan en eraan gebonden te zijn en om uw verplichtingen onder deze Overeenkomst na te komen, zonder de goedkeuring of toestemming van een andere partij;

11.3. U hebt voldoende rechten, titels en belangen in en voor de rechten die in deze Overeenkomst aan ons zijn verleend.

  1. Beperking van aansprakelijkheid

WIJ ZIJN JEGENS U NIET AANSPRAKELIJK MET BETREKKING TOT ENIG ONDERWERP VAN DEZE OVEREENKOMST ONDER ENIG CONTRACT, NALATIGHEID, ONRECHTMATIGE DAAD, STRIKTE AANSPRAKELIJKHEID OF ANDERE WETTELIJKE OF BILLIJKE THEORIE VOOR ENIGE INDIRECTE, INCIDENTELE, GEVOLG-, BIJZONDERE OF EXEMPLAARSCHADE (INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, VERLIES VAN INKOMSTEN OF GOODWILL OF VERWACHTE WINST OF VERLIES VAN ZAKEN), ZELFS ALS WE OP DE HOOGTE ZIJN GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. VERDER, NIETTEGENSTAANDE IETS DAT IN DEZE OVEREENKOMST WORDT VERVAT, IS IN GEEN GEVAL DE CUMULATIEVE AANSPRAKELIJKHEID VAN YTPALS.COM JEGENS U DIE VOORTVLOEIT UIT OF VERBAND HOUDT MET DEZE OVEREENKOMST, ONGEACHT OF DEZE OVEREENKOMST GEBASEERD IS OP CONTRACT, NALATIGHEID, STRIKTE AANSPRAKELIJKHEID, ONRECHTMATIGE DAAD OF ANDERE JURIDISCHE OF BILLIJKE THEORIE, OVERSCHRIJDEN DE TOTALE COMMISSIEKOSTEN DIE ONDER DEZE OVEREENKOMST AAN U BETAALD ZIJN.

  1. schadeloosstelling

U stemt er hierbij mee in om YTpals.com, en zijn dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen, en hun directeuren, functionarissen, werknemers, agenten, aandeelhouders, partners, leden en andere eigenaren te vrijwaren en te vrijwaren tegen alle claims, acties, eisen, aansprakelijkheden, verliezen, schade, vonnissen, schikkingen, kosten en uitgaven (met inbegrip van redelijke honoraria van advocaten) (het voorgaande of al het voorgaande hierna "Verliezen" genoemd) voor zover dergelijke Verliezen (of acties in verband daarmee) voortvloeien uit of zijn gebaseerd op (i) enige bewering dat ons gebruik van de gelieerde handelsmerken inbreuk maakt op enig handelsmerk, handelsnaam, servicemerk, auteursrecht, licentie, intellectueel eigendom of ander eigendomsrecht van een derde partij, (ii) een verkeerde voorstelling van een voorstelling of garantie of schending van een verbond en overeenkomst die u hierin hebt gesloten, of (iii) enige claim met betrekking tot uw site, inclusief maar niet beperkt tot de inhoud ervan die niet aan ons kan worden toegeschreven.

  1. Vertrouwelijkheid

Alle vertrouwelijke informatie, inclusief, maar niet beperkt tot, alle zakelijke, technische, financiële en klantinformatie, die door de ene partij aan de andere wordt bekendgemaakt tijdens de onderhandeling of de effectieve termijn van deze Overeenkomst die is gemarkeerd als 'Vertrouwelijk', blijft het exclusieve eigendom. van de onthullende partij, en elke partij zal dergelijke eigendomsinformatie van de andere partij in vertrouwen houden en niet gebruiken of openbaar maken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de onthullende partij.

  1. Diversen

15.1. U stemt ermee in dat u een onafhankelijke contractant bent en dat niets in deze overeenkomst een partnerschap, joint venture, agentschap, franchise, vertegenwoordiger of arbeidsrelatie tussen u en YTpals.com tot stand brengt. U bent niet bevoegd om namens ons aanbiedingen of verklaringen te doen of te accepteren. U zult geen enkele verklaring afleggen, hetzij op Uw Site of enige andere van Uw Site of anderszins, die redelijkerwijs in tegenspraak zou zijn met iets in deze Sectie.

15.2. Geen van beide partijen mag zijn rechten of verplichtingen uit hoofde van deze Overeenkomst overdragen aan een partij, behalve aan een partij die het geheel of nagenoeg het gehele bedrijf of activa van een derde verkrijgt.

15.3. Deze overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van de staat New York, zonder rekening te houden met de tegenstrijdige wetten en principes daarvan.

15.4. U mag enige bepaling van deze Overeenkomst niet wijzigen of ervan afzien tenzij deze schriftelijk is vastgelegd en door beide partijen is ondertekend.

15.5. Deze Overeenkomst vertegenwoordigt de volledige overeenkomst tussen ons en u, en vervangt alle eerdere overeenkomsten en mededelingen van de partijen, mondeling of schriftelijk.

15.6. De opschriften en titels in deze Overeenkomst zijn uitsluitend opgenomen ter verduidelijking en zullen de voorwaarden van deze Overeenkomst niet beperken of anderszins beïnvloeden.

15.7. Als enige bepaling van deze Overeenkomst ongeldig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal die bepaling worden geëlimineerd of beperkt tot het minimum dat noodzakelijk is om de intentie van de partijen te verwezenlijken en de rest van deze overeenkomst is volledig van kracht.

 

Dit document is voor het laatst bijgewerkt op december 2, 2022

Iemand in Gekochte
geleden