Veelgestelde Vragen / FAQ

Hier zijn antwoorden op onze meest gestelde vragen. Als u hier geen antwoord kunt vinden, stuur ons dan een e-mail.

  • Wanneer u YTpals bezoekt, klikt u op de link "Aanmelden / Registreren" in het bovenste kopmenu.
  • U bent dan verplicht om in te loggen op uw Google (YouTube) -account. Zodra u zich aanmeldt bij uw account, accepteert u gewoon de app-machtigingen en wordt u doorgestuurd naar de portal van uw lid.

Let op: wij verzamelen uw inloggegevens niet en hebben geen toegang tot uw YouTube-account. Uw account kan YTpals veilig gebruiken zonder zorgen dat YTpals of een andere partij toegang heeft.

Wanneer u zich in het ledenportaal bevindt, krijgt u de 4 YTpals-plannen te zien, waaronder Basic, Starter (Most Popular), Enterprise en Celebrity. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en vereisten, kunt u besluiten om te kiezen voor een gratis abonnement of voor een klein maandelijks bedrag, met een betaald abonnement zoals het Enterprise- of Beroemdheidsplan.

YTpals is een veilige en vertrouwde service van meer dan 300,000 + leden, met groei per minuut! Uw privacy en veiligheid is ons #1-doel. Daarom hebben we een zeer sterke codering ontwikkeld en hebben we de website veilig kunnen bewaken met behulp van een 256-bit-codering.

NEE! We ontvangen geen van je YouTube / Google-inloggegevens en we slaan je kanaalnaam, kanaal-URL en e-mailadres alleen op in onze database, zodat het netwerk abonnees naar je toe kan bezorgen. Niets meer!

Wanneer u op de knop "Activeren" klikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina waarop u zich moet abonneren op 10 andere kanalen en 10 video's leuk vindt. Nadat u op de groene knop "Activeren" hebt geklikt, volgt u zorgvuldig de instructies op het scherm om het plan te activeren.

Als je problemen ondervindt met het leuk vinden en / of abonneren op een kanaal, klik je op de gele knop 'Overslaan' om een ​​nieuw kanaal weer te geven. Als je je hebt aangemeld bij 10-kanalen en van video's met 10-video's houdt, wordt het basisplan geactiveerd en ontvang je 5-abonnees binnen de 24-activeringsperiode.

Dit nieuwe systeem is zeer efficiënt en zal alle 5-abonnees vóór de 24-uurmarkering terugbezorgen, voordat je de knop opnieuw kunt activeren, maar onthoud dat sommige mensen zich van je kunnen afmelden, waardoor je ongeveer 3- 5 abonnees tijdens elke activering. Degenen die zich uitschrijven voor andere gebruikers die via YTPals zijn verkregen, worden automatisch verbannen.

Het basisplan heeft de belangrijkste beperkingen van 2, namelijk dat je het slechts één keer per 24 uur mag gebruiken en je moet telkens bij YTpals inloggen om je plan opnieuw te activeren. Dit betekent dat, nadat u op de knop "Activeren" heeft gedrukt, u niet nogmaals op de knop "Activeren" kunt drukken voor precies een aantal 24-uren. Wanneer de 24-uurperiode voorbij is en u nogmaals op de knop "Activeren" kunt drukken, ontvangt u een automatische e-mailmelding om u eraan te herinneren als u zich hebt aangemeld om dit te ontvangen.

Wanneer u op de knop "Activeren" klikt, wordt u doorgestuurd naar een pagina waarop u zich moet abonneren op 20 andere kanalen en 20 video's leuk vindt. Nadat u op de groene knop "Activeren" hebt geklikt, volgt u zorgvuldig de instructies op het scherm om het plan te activeren.

Als je problemen ondervindt met het leuk vinden en / of abonneren op een kanaal, klik je op de gele knop 'Overslaan' om een ​​nieuw kanaal weer te geven. Wanneer je je hebt aangemeld bij 20-kanalen en van video's met 20-video's houdt, wordt het startschema geactiveerd en ontvang je 10-abonnees binnen de 12-activeringsperiode.

Dit nieuwe systeem is zeer efficiënt en zal alle 10-abonnees vóór de 12-uurmarkering terugbezorgen, voordat je de knop opnieuw kunt activeren, maar onthoud dat sommige mensen zich van je kunnen afmelden, waardoor je ongeveer 7- 10 abonnees tijdens elke activering. Degenen die zich uitschrijven voor andere gebruikers die via YTPals zijn verkregen, worden automatisch verbannen.

Dit startersplan heeft twee belangrijke verschillen met het basisplan. Het eerste verschil is dat je het kunt activeren en 10-abonnees elke 12-uren ontvangt in plaats van elke 24-uren. Het tweede verschil is dat u zich abonneert op 10 in plaats van u te abonneren op andere kanalen van 20. Abonneren op 20 andere kanalen is de belangrijkste reden dat dit plan elke 12-uren mag worden geactiveerd.

Als je om welke reden dan ook problemen hebt om je op een kanaal te abonneren, druk je gewoon op de gele knop 'Overslaan' om een ​​nieuw kanaal te laden. Zodra het nieuwe kanaal is geladen, kun je proberen je erop te abonneren en het zou moeten werken.

Als het niet werkt, drukt u op de link 'Aanmelden' boven aan de pagina om opnieuw in te loggen. Vervolgens kunt u verdergaan waar u was gebleven. Hiermee wordt de pagina vernieuwd.

Het annuleren van je gratis plan is eenvoudig. Meld u eenvoudigweg niet aan bij YTpals en gebruik onze services en u zult geen nieuwe abonnees meer ontvangen of verzenden. Houd er rekening mee dat de kanalen waarop u zich hebt geabonneerd tijdens het gebruik van YTpals, op uw account moeten blijven staan ​​om eerlijk te zijn voor de andere gebruikers.

De Enterprise-, Elite- en Celebrity-abonnementen zijn om verschillende redenen erg populair.

Wanneer u zich abonneert op het Enterprise-, Elite- of Celebrity-abonnement, ontvangt u automatisch elke dag 10-15 abonnees (Enterprise), 20-30 abonnees (Elite) of 40-60 abonnees (Celebrity), 100% automatisch. Sommige gebruikers zullen zich echter afmelden, waardoor u na elke activering ongeveer 70-80% van de abonnees overhoudt.

In tegenstelling tot de gratis abonnementen zijn de betaalde abonnementen 100% automatisch, wat betekent dat als je je eenmaal hebt aangemeld, je nooit meer terug hoeft te komen naar YTpals. We geven je elke dag automatisch nieuwe abonnees, zodat je account moeiteloos en veilig groeit!

De prijzen die we voor deze abonnementen rekenen, zijn aanzienlijk lager dan de meeste websites zouden vragen voor 'nep'-abonnees die in één keer worden geleverd in plaats van een natuurlijk ogende, dagelijkse groei zoals wij die bieden.

Deze betaalde plannen zorgen ervoor dat uw groei natuurlijk lijkt en kost een fractie van de prijs!

Als u met succes het Enterprise-, Elite- of Celebrity-abonnement hebt gekocht, maar uw abonnement is niet actief, alstublieft deze link en stuur ons een screenshot van de transactie- of ontvangstpagina en uw kanaal-URL, die ons alle informatie geeft die we nodig hebben om u te helpen.

Wanneer je het Enterprise-, Elite- of Celebrity-abonnement aanschaft, wordt je kanaal binnen een paar uur in het netwerk opgenomen en blijft het vervolgens 24 uur binnen, wat het begin is van je eerste dag. Gedurende die periode van 24 uur ontvangt u het aantal abonnees van uw dag en de cyclus herhaalt zich de volgende dag opnieuw. Houd er rekening mee dat de abonnees niet meteen komen, maar elke dag binnen de periode van 24 uur worden afgeleverd. Als je binnen 48 uur geen abonnees ontvangt, stuur ons dan een bericht en we zullen ernaar kijken.

Om deze vraag te beantwoorden, zijn er een aantal factoren om te overwegen. Dit is wat je moet weten:

Wanneer u de YTpals-service gebruikt, geeft de statistieken aan dat ongeveer 70-80% van de abonnees die u elke dag ontvangt, nog steeds op uw account staat. Dat gezegd hebbende, leveren we vaak extra's om de verliezen te compenseren.

De reden dat ze niet allemaal op je account blijven staan, is omdat sommige mensen zich niet aan de regels houden en zich afmelden, maar hiervoor worden verbannen en / of bestraft en YouTube verwijdert ook automatisch sommige abonnees.

Bovendien verwijderen de nieuwste algoritmen van YouTube vaak een deel van de afgeleverde abonnees. Om het aantal YouTube-verwijderingen te verminderen, moet je je richten op het publiceren van nieuwe video's en het vergroten van het aantal weergaven en likes op je video's. Als je meer abonnees hebt dan weergaven, is het niet logisch dat dit gebeurt, dus YouTube zal eerder geneigd zijn om meer abonnees te verwijderen.

De meeste van onze klanten zijn erg blij met de service omdat het inderdaad hun kanaal helpt groeien voor een betaalbare prijs.

Als u een abonnement koopt en niet tevreden bent over de service, neem dan binnen 3 dagen na de betalingsdatum van uw abonnement contact met ons op en wij zullen uw abonnement volledig terugbetalen en annuleren. Als u meer dan 3 dagen na betaling van uw abonnement contact met ons opneemt en een terugbetaling aanvraagt, zal ons team uw account beoordelen en als dit te wijten is aan een fout van onze kant, zullen we uw bestelling volledig terugbetalen of het evenredige bedrag van ongebruikte dagen van de maand, of niets terugbetalen als het 7+ dagen is nadat u zich op onze service had geabonneerd.

Wanneer u een Enterprise-, Elite- of Celebrity-abonnement aanschaft, wordt u automatisch op dezelfde dag van elke maand gefactureerd. Als je op een gegeven moment je YTpals-abonnement niet meer nodig hebt, stuur ons dan een bericht via onze Contact-pagina en we zullen ervoor zorgen dat je account afloopt aan het einde van je huidige maandabonnement.

Als u zich bijvoorbeeld hebt aangemeld op de 23rd van de maand, maar ons wilt schrijven over het annuleren van uw account op de 10th van de volgende maand, zullen we uw account instellen om dagen later 13 te annuleren, aan het einde van het abonnement van uw huidige maand. Als u liever onmiddellijke annulering verkiest, laat het ons weten en wij kunnen dat ook voor u doen.

U bent niet verplicht om gedurende een bepaalde periode geabonneerd te blijven, maar u moet ons schrijven wanneer u klaar bent om te annuleren. We zullen het dan afhandelen en u een bevestigingsbericht sturen.

U kunt een betaald abonnement activeren met onze betalingsoptie ter plaatse en uw abonnement op elk gewenst moment annuleren. Stuur ons een e-mail nadat u zich heeft aangemeld voor een betaald abonnement en wij zullen uw account instellen om te eindigen na de periode van één maand en u wordt niet meer gefactureerd.

U kunt nu uw Enterprise-, Elite- of Celebrity-abonnementen kopen met cadeaubonnen!

Voordelen van het gebruik van Openbucks "Betaal met cadeaubonnen"

CONVENIENT: +150,000 locaties om uw geld op een cadeaubon te laden.
GEEN KOSTEN: Geen kosten voor herladen, gebruik of activering! Het is gewoon uw geld - op een cadeaubon.
SAFE: U hoeft zich niet te registreren of persoonlijke / bankgegevens te geven om met cadeaubonnen te betalen.
EASY: Winkelen en betalen met cadeaubonnen op desktop, tablet of mobiel.

Hoe te gebruiken?

  1. Koop een cadeaubon van CVS / Pharmacy, Dollar General of oBucks. U kunt de locatie van uw dichtstbijzijnde winkelier zoeken door uw postcode op een van hun websites in te voeren.
  2. Log in op uw YTpals-account en selecteer de abonnementen "Enterprise", "Elite" of "Celebrity" om mee te upgraden.
  3. Kies "Betalen met cadeaubonnen" bij het afrekenen en voer de details van uw cadeaubon in wanneer daarom wordt gevraagd.

Dat is het! Nu kunt u genieten van uw upgrade!

What Are You Waiting For?

Sluit je aan bij ons netwerk van meer dan 500,000 succesvolle YouTube-kanaaleigenaren die gratis YouTube-abonnees ontvangen om hun YouTube-kanaal te laten groeien.

Ontvang nu gratis abonnees!
Iemand in Gekochte
geleden