YouTube SEO

Optimaliseer uw kanaal en video's met behulp van de best practices van YouTube voor maximale organische groei zonder advertenties te kopen! We zijn Google-gecertificeerd voor de groei van YouTube-kanalen en weten wat er nodig is om te presteren!

We weten hoe we moeten presteren op YouTube!

Onze YouTube Certified Experts voeren YouTube SEO uit sinds 2011. We kennen de BESTE en meest EFFECTIEVE strategieën die resultaten opleveren. We zullen je kanaal en video's volledig evalueren en je vervolgens specifieke, gedetailleerde en gemakkelijk te volgen instructies geven om het te optimaliseren en hoger te scoren in de zoekresultaten. Dit leidt tot verkeer van de kijkers die er het meest toe doen: de organische.

YouTube SEO

YouTube-kanaalevaluatie

Een diepgaande video-evaluatie van uw YouTube-kanaal + analyse van uw concurrenten + 5-stappenplan voor uw volgende stappen.

Je video van meer dan 45 minuten bevat:

  • Volledige kanaalevaluatie
  • Tips die specifiek zijn voor uw kanaal en video's
  • Bekijk uw video- en inhoudsstrategie
  • Geheimen om video's te promoten en abonnementen te krijgen
  • Analyseer uw concurrenten
  • Gedetailleerd actieplan in 5 stappen voor u
  • Levertijd: 4 tot 7 dagen

SEO voor YouTube-video's

Een volledige evaluatie van uw YouTube-video, zodat we u een verbeterde titel + beschrijving + 5 trefwoorden / hashtags kunnen geven.

Service omvat:

  • Volledige video-SEO-evaluatie
  • 1 verbeterde titel voorzien
  • 1 Verbeterde beschrijving meegeleverd
  • 5 Onderzochte trefwoorden / hashtags
  • Levertijd: 4 tot 7 dagen

YouTube grafisch ontwerp

Een professionele, volledig opnieuw ontworpen YouTube-kanaalbanner en YouTube-videominiaturen.

Service omvat:

  • Professionele ontwerpkwaliteit
  • Aangepast om bij uw merk te passen
  • Sterk en boeiend ontwerp
  • Juiste grootte en kwaliteit voor YouTube
  • Verbetert uw klikfrequentie (CTR)
  • Levertijd: 1 tot 4 dagen

Veelgestelde vragen over YouTube-kanaalrecensies

Ben je een kleine YouTuber die moeite heeft om je kanaal te laten groeien?

Probeert u meer weergaven te krijgen, maar weet u niet zeker wat u moet doen?

Heb je vragen over het platform maar ken je niemand die je kunt stellen?

Dan is onze YouTube Channel Evaluation-service iets voor jou.

Onze experts zijn zelf YouTubers, die miljoenen YouTube-weergaven hebben, bijna 1 miljoen abonnees en al vele jaren video's maken.

Onze experts kennen YouTube door en door en ze zullen hun kennis met u delen terwijl ze uw YouTube-kanaal grondig op video bekijken.

We zullen een video van meer dan 45 minuten maken waarin we grondig door je YouTube-kanaal lopen en deze evalueren. Vervolgens uploaden we het naar YouTube, maken we de video privé (alleen voor jou) en sturen we je een link ernaar zodat je je evaluatie kunt bekijken wanneer je tijd hebt!

1) We zullen je video's bekijken en je opbouwende kritiek geven.

2) Tips over hoe u uw video's kunt verbeteren om de kijktijd en kijkersloyaliteit te vergroten.

3) We zullen uw titels en thumbnails, inhoudsstrategie, trefwoorden en beschrijving, homepage etc.

4) We zullen onze geheimen delen over hoe u uw video's kunt promoten en abonnees kunt krijgen.

5) We analyseren uw concurrenten en vertellen u hoe u beter kunt worden dan zij.

6) 5-stappenplan!

Nee, we hebben uw inloggegevens niet nodig. We loggen niet in op uw YouTube-kanaal.

We zullen je een video van meer dan 45 minuten bezorgen waarin we je kanaal grondig evalueren en je kunt de ideeën / wijzigingen die we voorstellen op je gemak doorvoeren.

Ja! We werken met elk type YouTube-kanaaltype en we kunnen u helpen de uwe te laten groeien, ongeacht de niche waar uw inhoud over gaat.

Ja! We beoordelen je kanaal op video en spreken Engels, maar we zorgen voor vertaalde ondertitels in je voorkeurstaal.

Hierdoor kun je de video bekijken terwijl je de ondertitels leest om er zeker van te zijn dat je alles begrijpt wat we zeggen.

De vertaalsoftware die we gebruiken is uitstekend en zal zeer goed vertalen naar uw voorkeurstaal. U zult volledig begrijpen wat we zeggen in uw evaluatie.

Ja! We beoordelen je kanaal op video en spreken Engels, maar we zorgen voor vertaalde ondertitels in je voorkeurstaal.

Hierdoor kun je de video bekijken terwijl je de ondertitels leest om er zeker van te zijn dat je alles begrijpt wat we zeggen.

De vertaalsoftware die we gebruiken is uitstekend en zal zeer goed vertalen naar uw voorkeurstaal. U zult volledig begrijpen wat we zeggen in uw evaluatie.

De video die je van ons ontvangt, duurt 45+ minuten en bevat waardevolle inzichten op je YouTube-kanaal.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, duurt het normaal gesproken 3-7 dagen om je kanaalevaluatie te voltooien.

Veelgestelde vragen over YouTube Video SEO

We gebruiken een combinatie van best practices en premium onderzoekstools om je een titel, beschrijving en trefwoorden / hashtags te geven waarmee je beter kunt scoren, er professioneler uit kunt zien en de klikfrequentie (CTR) van je video kunt verhogen.

Nee, we hebben uw inloggegevens niet nodig. We loggen niet in op uw YouTube-kanaal. In plaats daarvan bieden we u een gedetailleerd en gemakkelijk te begrijpen document, zodat u de aangepaste suggesties zelf kunt implementeren. Het is gemakkelijk en je zult het leuk vinden om de wijzigingen zelf door te voeren, omdat het je zal helpen leren en groeien als YouTuber.

Ja! We werken met elk type YouTube-kanaaltype en we kunnen u helpen de uwe te laten groeien, ongeacht de niche waar uw inhoud over gaat.

Ja en nee. Laten we het uitleggen ... Onze moedertaal is Engels. Omdat we je de allerbeste service willen bieden, kunnen we je helaas geen SEO-beoordeling in een andere taal geven.
Maar ... we kunnen onze service aan u leveren in het Engels, dan kunt u Google Translate gebruiken om deze naar uw taal te wijzigen. Google Translate vertaalt uitstekend, dus u zult veel van deze services kunnen profiteren, zelfs als uw kanaal in een andere taal is.

Het kan variëren op basis van uw doelen. Over het algemeen zul je na het implementeren van onze suggesties een langzame groei zien tijdens de eerste maand omdat YouTube de resultaten niet onmiddellijk bijwerkt. Dan, voor de lopende maanden, zal het momentum aantrekken en maand na maand blijven aantrekken. Het is als een transporttruck… de resultaten beginnen traag, maar zodra het momentum aantrekt, vaart u op volle kracht vooruit! Bij deze resultaten wordt ervan uitgegaan dat u onze suggesties heeft geïmplementeerd en dat u ook inhoud van hoge kwaliteit plaatst. Ongeacht de kwaliteit van de inhoud zullen onze services helpen, maar hoe hoger de kwaliteit van de inhoud, hoe beter de resultaten die u zult zien na het implementeren van onze suggesties.

Veelgestelde vragen over grafisch ontwerp op YouTube

De eerste indruk is enorm belangrijk in de online wereld. Als iemand je kanaal bezoekt en geen banner en videominiaturen ziet die hun aandacht trekken, zullen ze heel snel op de terugknop drukken. Onze professionele ontwerpservice zal een glimlach op uw gezicht toveren wanneer u de afbeeldingen uploadt en uw verbeterde, professionele "storefront" ziet. 

Als je een kijkje neemt, zul je zien dat alle grote YouTubers aangepaste videominiaturen gebruiken om hun video's eruit te laten springen en om meer klikken te krijgen. Kwaliteit, aangepaste thumbnails zorgen ervoor dat uw video zich onderscheidt van video's die mogelijk meer worden bekeken of populairder zijn dan die van u. Zelfs als je video lager in de zoekresultaten staat, zal een aangepaste thumbnail hun aandacht trekken en hen daarom aanmoedigen om je video te bezoeken. 

Aangepaste miniaturen helpen ook om je positie in de zoekresultaten van YouTube en Google te verbeteren, waardoor meer organisch verkeer voor je wordt gegenereerd.

Nee, we hebben uw inloggegevens niet nodig. We loggen niet in op uw YouTube-kanaal. In plaats daarvan bieden we u de afbeeldingen zodat u deze zelf kunt uploaden. Het is gemakkelijk en je zult het leuk vinden om de wijzigingen zelf aan te brengen, omdat het je zal helpen leren en groeien als YouTuber.

Ja! We kunnen afbeeldingen ontwerpen voor elk YouTube-kanaaltype, ongeacht de niche waar uw inhoud over gaat.

Neem gewoon contact met ons op, leg uit wat u graag zou willen zien veranderen en wij zullen de herzieningen aanbrengen! Uiteindelijk willen we dat je dol bent op de afbeeldingen die je ontvangt en op je YouTube-kanaal plaatst.

Het kan variëren op basis van uw doelen. Over het algemeen zul je na het implementeren van onze grafische afbeeldingen een langzame groei zien tijdens de eerste maand omdat YouTube de resultaten niet onmiddellijk bijwerkt. Dan, voor de lopende maanden, zal het momentum aantrekken en maand na maand blijven aantrekken. Het is net een transporttruck… de resultaten beginnen traag, maar zodra het momentum aantrekt, vaart u op volle kracht vooruit! Deze resultaten gaan ervan uit dat u onze afbeeldingen heeft geïmplementeerd en dat u ook inhoud van hoge kwaliteit plaatst. Ongeacht de kwaliteit van de inhoud, onze services zullen helpen, maar hoe hoger de kwaliteit van de inhoud, hoe beter de resultaten die u zult zien na het implementeren van onze afbeeldingen.

Iemand in Gekochte
geleden