Koop YouTube-likes

100% Gegarandeerde levering

Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-likes?

  • ✅ Verhoog retentie door te laten zien dat het de moeite van het kijken waard is
  • ✅ Houdt van hulp Verhoog zoekmachine rankings
  • ✅ 100% veilige en gegarandeerde levering
  • ✅ 100% AdSense Safe!
  • ✅ Likes worden geleverd aan echte mensen - geen bots!
  • ✅ We leveren altijd meer dan je besteld!
  • ✅ Resultaten verschijnen in 24-72 uren
Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-likes?

Essentiële tips bij het kopen van YouTube houdt ervan om je kanaal te laten groeien

Het lijdt geen twijfel dat YouTube tegenwoordig een van de grootste videostreamingdiensten ter wereld is. Volgens een Statista-rapport, bleek uit een onderzoek dat een groot deel van de gebruikers in de VS (74%) het grootste deel van hun tijd op YouTube doorbrengt. Het is een platform waarmee mensen hun video's op het platform kunnen delen en een toegewijde doelgroep kunnen creëren. Dit publiek kan reacties plaatsen, de video's leuk vinden en de inhoud delen met hun vrienden.

Vind-ik-leuks, weergaven en reacties zijn uiterst belangrijke statistieken voor elk YouTube-kanaal. Dit komt omdat het YouTube-algoritme is ontworpen om de voorkeur te geven aan kanalen en video's die goede statistieken laten zien. Door meer likes te krijgen, is de kans groter dat uw inhoud en kanaal hoger in de zoekresultaten en aanbevelingen komen te staan. Er kunnen verschillende strategieën worden gebruikt om meer likes voor je video's te krijgen. Je kan ook koop YouTube-likes van YTpals en zie hoe je kanaal groeit. Dit artikel bespreekt het belang van vind-ik-leuks op YouTube en de verschillende strategieën die je kunt gebruiken om ze te vergroten.

Het YouTube-algoritme en het belang van likes

Er worden drie verschillende algoritmen gebruikt in YouTube, die statistieken gebruiken voor het selecteren van video's voor aanbevelingen. Het ene algoritme selecteert bepaalde video's om op de startpagina van de gebruiker weer te geven, terwijl het andere andere geschikte aanbevolen video's voor de kijkers identificeert. Wat betreft het derde algoritme, het selecteert de volgende automatische aanbevelingsoptie voor video wanneer kijkers een video bekijken. Wanneer YouTube de video's selecteert om te markeren, is een van de belangrijkste criteria waarmee het rekening houdt, het aantal vind-ik-leuks. De likes vergroten de kans dat een video hoger in de zoekresultaten en aanbevelingen komt te staan. Als je video in korte tijd een aanzienlijk aantal likes krijgt, kan deze ook vrij snel aan populariteit winnen op het platform.

YouTube-likes zijn erg belangrijk voor een kanaal. Het vertelt het YouTube-algoritme en de kijkers dat de betrokkenheid van uw publiek het vermelden waard is. Je kunt een overzicht krijgen van je YouTube-statistieken via het gedeelte Analytics. Dit zal je vertellen over de video's die de meeste likes hebben gekregen en de video's die niet zoveel publieksbetrokkenheid hebben gekregen. Wanneer nieuwe kijkers je video's bekijken, hebben ze de neiging om hun oordeel te baseren op de betrokkenheid die je van je huidige abonnees of kijkers krijgt.

Er kunnen momenten zijn waarop u de weergaven van uw video's krijgt, maar uw publiek ertoe brengen om te communiceren met uw video's is een heel ander verhaal. Misschien moet je je kijkers er af en toe aan herinneren om je video's te bekijken. Feedback krijgen van je kijkers is cruciaal. Naarmate je positieve feedback van je kijkers krijgt, zullen je potentiële kijkers toenemen en zullen je video's de erkenning en geloofwaardigheid krijgen die ze verdienen.

Voordelen van een groter aantal YouTube-likes

Er zijn veel voordelen aan het krijgen van meer YouTube-likes. Hier is een lijst met redenen waarom het belangrijk is om meer YouTube-likes te hebben voor de groei van een kanaal:

  1. Voor het aantrekken van kijkers: Kijkers hebben de neiging om aan te nemen dat de beste inhoud een aanzienlijk aantal vind-ik-leuks en opmerkingen zal bevatten. Hoe meer likes er op een video zijn, hoe meer verkeer ernaar wordt geleid. Wanneer de video's op je kanaal enorm veel likes hebben, vergroot dit hun geloofwaardigheid in de ogen van de kijkers.
  2. Voor het valideren van de sociale aanwezigheid: Het concept van sociale media werkt op een eenvoudig principe: hoe meer likes of views op een video, hoe groter de sociale kracht. Je geloofwaardigheid op het platform neemt toe naarmate je meer likes hebt. Als je goede statistieken hebt, geloven de kijkers ook dat je iets de moeite waard hebt om aan de ruimte toe te voegen. Hiervoor is het belangrijk om een ​​niche op het platform te vestigen en een commando over een onderwerp te ontwikkelen. Een groter aantal vind-ik-leuks sluit de concurrenten in uw niche uit en brengt uw kanaal op de voorgrond.
  3. Voor het verhogen van de ranking van de zoekmachine: Als je op YouTube naar een onderwerp zoekt, valt het gemakkelijk op dat de video's die bovenaan de lijst met zoekresultaten staan, video's zijn met een groter aantal vind-ik-leuks. Als je een aanzienlijk aantal vind-ik-leuks hebt, wordt je pad vrijgemaakt in de YouTube-zoekcategorie. Wanneer iemand zoekt naar een onderwerp dat betrekking heeft op uw niche, neemt de kans toe dat uw video hoger in de aanbevelingen terechtkomt.
  4. Succesvolle marketingcampagne: Veel online marketeers gebruiken YouTube om bepaalde producten, services en inhoud te promoten. Als de video's van een dergelijk kanaal een flink aantal vind-ik-leuks en weergaven krijgen, is dit een indicatie van het feit dat de digitale marketing campagne was succesvol. Meer likes krijgen op YouTube is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat het product of de dienst mensen aanspreekt.
  5. Voor het vergroten van uw autoriteit: wanneer kijkers zien dat je video's een groot aantal vind-ik-leuks en reacties hebben, is de kans groter dat ze je zien als een autoriteit over een onderwerp. Ze zullen uw inhoud vertrouwen omdat u hen de juiste informatie over een bepaald onderwerp geeft. Naarmate uw autoriteit in uw niche toeneemt, kunt u boven uw concurrenten uitstijgen en zal uw populariteit op het platform enorm stijgen.
  6. Meer verkeer naar uw website: Video's met een groter aantal vind-ik-leuks krijgen doorgaans meer weergaven. YouTube-video's kunnen geweldig zijn om verkeer naar uw persoonlijke of zakelijke website te leiden. Een groter aantal YouTube-likes betekent meer kijkers, wat in wezen betere potentiële leads voor het bedrijf betekent.
  7. Voor groeiende YouTube-abonnees: We hebben al gezegd dat een groter aantal vind-ik-leuks en reacties op je video's betekent dat je meer kijkers kunt aantrekken. Naarmate meer en meer mensen uw inhoud gaan bekijken, zullen ze zich ook op uw inhoud abonneren. Op deze manier kun je meer abonnees krijgen via YouTube-likes.

Tips om meer YouTube-likes voor je video's te krijgen

Om inkomsten uit YouTube te halen, is het belangrijk om met gerichte kijkers in contact te komen. Het opbouwen van een boeiende doelgroep kost tijd en moeite. Een van de grootste problemen waarmee groeiende kanalen worden geconfronteerd, is om mensen interactie aan te gaan met de video's. Het kan zijn dat er veel mensen naar je video's kijken, maar niet veel van hen laten likes achter. Je moet dus constant herinneringen opnemen waarin je je kijkers vraagt ​​om reacties te plaatsen en je video's leuk te vinden. Op deze manier kunt u uw betrokkenheidsanalyses op YouTube een boost geven.

In het volgende gedeelte geven we je verschillende tips om het aantal vind-ik-leuks op je video's te vergroten. Met behulp van deze tips kunt u uw strategie ontwikkelen om de betrokkenheid op het platform te verhogen. Er is nog een andere optie om je YouTube-likes te vergroten, die je naast het toepassen van deze tips kunt opnemen. Het is door YouTube-likes te kopen van betrouwbare bronnen. Wanneer je YouTube-vind-ik-leuks koopt, kun je ervoor zorgen dat je kanaal groeit en binnen de kortste keren zul je zien dat echte kijkers en abonnees zich bezighouden met je inhoud.

Meer vind-ik-leuks door video-inhoud

Als je meer likes op YouTube wilt krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je videocontent up-to-date is. Hier zijn enkele tips om je video-inhoud te verbeteren om meer YouTube-likes te krijgen.

1. Creëer vermakelijke en educatieve inhoud

Mensen komen om verschillende redenen op YouTube. Soms willen ze iets leren over een onderwerp en soms willen ze gewoon vermaakt worden. Wanneer u video's op het platform maakt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u het publiek de beste waarde biedt op basis van hun behoeften. Tegelijkertijd moet u geen concessies doen aan de kwaliteit. U kunt leren wat het publiek wil zien door trefwoordonderzoek uit te voeren. Enkele van de meest gezochte onderwerpen op YouTube zijn eten, entertainment, muziek, sport, gamen, reizen, sport, schoonheid en mode. Als alternatief kunt u een online peiling houden. Zorg er ook voor dat het formaat van je video's resoneert met de smaak van je publiek. Je kunt overwegen om instructievideo's, productrecensies, unboxing, top 10, product-haul, Q&A, enz. te maken.

2. Bekijk de virale trends

Je kunt een groot aantal likes op je inhoud krijgen door video's te maken die zijn gebaseerd op een onderwerp dat al trending is. Op deze manier kunt u gebruik maken van virale trends in uw voordeel. Wanneer een onderwerp viraal gaat, willen mensen er meer over te weten komen. Neem bijvoorbeeld het voorbeeld van de ijsemmeruitdaging. Toen de uitdaging voor het eerst uitkwam, wilden mensen er meer over weten, omdat ze veel beroemdheden hetzelfde zagen proberen. Je kunt je video's ook richten op trending onderwerpen in het nieuws en populaire cultuur. Je video's koppelen aan populaire trends is niet altijd gemakkelijk, maar je kunt je likes op het platform vergroten door meer contextuele inhoud te maken.

3. Samenwerkingen met YouTubers

Een andere geweldige manier om meer kijkers ertoe aan te zetten likes en reacties op je video's te plaatsen, is door samen te werken met andere YouTubers. Je kunt een grote betrokkenheid van de kijkers krijgen door branche-influencers in je video's te gebruiken. Dit komt omdat deze influencers al een gevestigd publiek voor je hebben. Wanneer je samenwerkt met andere YouTubers, moedig je hun kijkers aan om ook naar je kanaal te kijken.

Meer weergaven zou meer likes en reacties betekenen. Naast het toevoegen van meer kijkers, kan samenwerking met YouTubers een ander perspectief bieden op het onderwerp van uw niche. Dit geeft meer autoriteit aan je kanaal op de YouTube-ruimte. Samenwerken met andere YouTubers kan voor beide partijen voordelig zijn, omdat het de vind-ik-leuks en betrokkenheid op beide kanalen zal verhogen.

4. YouTube-kaarten

Je kunt ervoor zorgen dat meer kijkers je video bekijken en uiteindelijk meer reacties en vind-ik-leuks plaatsen door de YouTube-kaartenfunctie te gebruiken. Met YouTube-kaarten kunt u uw andere video's in een video promoten. Je kunt YouTube-kaarten gebruiken -

  • Andere video's van je kanaal promoten
  • Om mensen eraan te herinneren likes achter te laten
  • Om gebruikers aan te moedigen polls in te vullen
  • Om de kijkers naar de bestemmingspagina van je weggeefactie te leiden
  • Voor het doneren aan een non-profit
  • Voor meer kanaalabonnees
  • Om het verkeer naar uw website te sturen

YouTube-kaarten kunnen geweldig zijn voor het promoten van uw slecht presterende video's die minder weergaven en likes hebben. Voor het toevoegen van kaarten aan je YouTube is het belangrijk om te kijken op welk punt de weergaven wegvallen in het YouTube-analysegedeelte. Het zou een goed idee zijn om de YouTube-kaarten net voor dat punt toe te voegen.

5. Video-eindschermen

Je kunt ook de eindschermfunctie gebruiken om een ​​call-to-action op je YouTube-kanaal op te nemen. Je kunt het eindscherm gebruiken om de kijkers meer over je kanaal te informeren en je kunt ze vragen je video's leuk te vinden. De eindschermen kunnen ook worden gebruikt om suggesties te doen voor de volgende video. Op deze manier kun je je kijkers naar sommige van je video's leiden die in het verleden minder weergaven en likes hebben gekregen. Om eindschermen aan je video toe te voegen, moet je door de YouTube-studio navigeren en op het potloodpictogram klikken om de videodetails te bekijken. In dat gedeelte vindt u de optie Eindscherm. U kunt ervoor kiezen om het gewenste type eindscherm toe te voegen via de blauwe plus-optie, en daarna hoeft u alleen maar op opslaan te klikken.

6. Cross-promotie van video's op sociale-mediaplatforms

Een andere geweldige manier om het aantal likes op YouTube te vergroten, is door je video's te promoten op andere online sociale-mediaplatforms. Veel andere sociale-medianetwerken zoals Facebook, Instagram en Twitter hebben ook video-inhoud. Deze kanalen kunnen worden gebruikt voor cross-promotie van uw video's om het aantal weergaven, vind-ik-leuks en abonnees te vergroten. Op Instagram kun je de verhalenfunctie gebruiken om teasers van je YouTube-video's te delen en de link naar de video in je bio toe te voegen. Cross-promotie van je YouTube-video's is een goede manier om je volgers te laten zien dat je een actieve community op YouTube hebt en dat zij daar ook deel van kunnen uitmaken. Als nieuwe kijkers je video's bekijken, zullen ze meer reacties en vind-ik-leuks plaatsen.

Essentiële tips bij het kopen van YouTube houdt ervan om je kanaal te laten groeien

Meer likes door SEO

Als u uw kijkers en betrokkenheid op het platform wilt vergroten, is het belangrijk om te leren over technieken voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het YouTube-algoritme filtert inhoud op zoekmachines op basis van bepaalde factoren. Het wordt dus belangrijk om je titels, tags en beschrijving van de video's te optimaliseren. Hier zijn enkele manieren om het aantal likes op je YouTube-video's te vergroten door SEO:

1. Videotitels maken die veel trefwoorden bevatten

Zoekwoordonderzoek is essentieel om ervoor te zorgen dat uw inhoud de beoogde kijkers bereikt. Het zijn zinnen en woorden die mensen gebruiken om naar inhoud te zoeken. Wanneer u uw inhoud rond doelzoekwoorden maakt, kunt u ervoor zorgen dat de zoekmachines deze aanbevelen aan de beoogde kijkers. Om uw kansen op meer weergaven en vind-ik-leuks te vergroten door de relevante zoekwoorden aan uw titel toe te voegen. Op deze manier kunnen uw kijkers uw inhoud gemakkelijker vinden. Er zijn online tal van tools voor trefwoordonderzoek beschikbaar die kunnen worden gebruikt om de relevante zoekwoorden te vinden. Een andere manier om YouTube-specifieke zoekwoorden te vinden, is door een onderwerp in de zoekbalk in te voeren. De trefwoorden zijn de voorspelde items die verschijnen wanneer u naar een onderwerp zoekt. Deze voorspelde woorden zijn waar de meeste kijkers naar zoeken.

2. Voeg de trefwoorden toe aan de videobeschrijvingen

Je kunt je videobeschrijvingen optimaliseren, net als de videotitels. De videobeschrijving is het gebied waar de kijkers leren waar je video's over gaan. Het kan ook worden gebruikt om uw positie in de zoekresultaten te verhogen door het gebruik van relevante zoekwoorden. Door de zoekwoordstrategie toe te passen, verbetert u niet alleen de klikfrequentie, maar verhoogt u ook uw vind-ik-leuks en weergaven. De videobeschrijving moet zo worden opgesteld dat deze de interesse van het publiek wekt, terwijl er nog steeds nuttige trefwoorden worden gebruikt.

3. Voeg tags toe aan de YouTube-video's

De videotags op YouTube zijn geweldig voor het categoriseren van uw inhoud in het zoekalgoritme. Het helpt om te begrijpen op welk onderwerp je video is gericht. Naast de videotitel en -beschrijving moeten de videotags op de juiste manier worden gebruikt voor uw video's. U kunt ook kijken naar de video-tags die door concurrenten worden gebruikt om inzicht te krijgen in de tags die relevant zijn in uw niche. Om de tags op een video te bekijken, kunnen de volgende stappen worden gevolgd:

  • Ga met een willekeurige webbrowser naar de YouTube-video.
  • Klik met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer 'Paginabron weergeven'.
  • Druk op Ctrl + F (voor Windows) of Command + F (voor Mac). Er verschijnt een broncode die vervolgens kan worden gebruikt om op trefwoorden te zoeken.
  • U kunt dan een lijst met tags bekijken die voor die video zijn gebruikt.

4. Gebruik de miniatuurafbeelding in uw voordeel

Je kunt meer likes voor je video's krijgen door de miniatuurafbeeldingen van je video's te optimaliseren. Miniatuurafbeeldingen zijn belangrijk om uw video te laten opvallen op de YouTube-startpagina, de lijst met voorgestelde video's, de videoresultaten van zoekmachines en ook op sociale media. Als je een opvallende thumbnail op je video hebt, kun je meer mensen aanmoedigen om reacties en vind-ik-leuks bij je inhoud te bekijken en te plaatsen. De aanbevolen grootte voor de video's is ongeveer 1280×720, wat een minimale breedte van 640 pixels moet hebben. Afbeeldingen van hoge kwaliteit moeten boeiende lettertypen hebben om de leesbaarheid te vergroten. Je kunt ook close-ups van gezichten gebruiken om een ​​emotionele band met het publiek op te roepen. De miniatuur moet overeenkomen met uw video-inhoud. Het gebruik van clickbait-hacks voor het optimaliseren van de miniaturen is nooit een goed idee, omdat het de kijkers misleidt.

5. Gebruik videotranscripties

Videotranscripties staan ​​op YouTube bekend als ondertiteling. Videotranscripties kunnen de positie van uw video op het platform verbeteren en ze ook toegankelijker maken. Door ondertiteling te gebruiken, kan een groter publiek je video's bekijken. Dit komt omdat een groot deel van het publiek misschien niet dezelfde taal spreekt of zelfs een gehoorstoornis kan hebben. Door ondertiteling toe te voegen, maak je de video's toegankelijker voor hen en nodig je meer kijkers uit om deel te nemen aan je inhoud en reacties en vind-ik-leuks te plaatsen.

YouTube Likes kopen - Belang en voordelen

Het belang van YouTube likes is al aangegeven in de bovengenoemde punten. Een manier om meer vind-ik-leuks voor je video's te krijgen, is door je kijkers te vragen je kanaal leuk te vinden, te delen en zich te abonneren op je kanaal. Soms krijgt u echter niet de vereiste betrokkenheid van uw kijkers, zelfs niet nadat u alle bovengenoemde strategieën heeft toegepast. In een dergelijk scenario zou het een goed idee zijn om te betalen voor YouTube-likes van betrouwbare serviceproviders zoals YTpals.

Door YouTube-likes te kopen, krijg je een gestage stroom kijkers, wat uiteindelijk zal helpen meer mensen aan te moedigen zich op je kanaal te abonneren en zich met je inhoud bezig te houden. Je video's kunnen bekendheid krijgen bij een nieuw publiek, dat je kanaal anders niet had kunnen ontdekken. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het kopen van YouTube-likes.

1. Geeft je kanaal sociaal bewijs op het platform

Als u uw video viraal wilt maken en de video-inhoud op de markt wilt brengen, is het belangrijk om enige autoriteit op het platform te hebben. Zoals in dit artikel is vermeld, kan de populariteit of aanwezigheid op het platform worden vergroot door de statistieken van je YouTube-kanaal te verbeteren. YouTube-likes zijn een belangrijke statistiek voor het meten van de sociale status van een kanaal. Wanneer u likes koopt, kunt u erkenning krijgen en de geloofwaardigheid op het platform vergroten. Het fungeert als sociaal bewijs, waardoor je in de toekomst meer kijkers en abonnees kunt krijgen.

2. Verhoog de positie in de zoekresultaten

De beste manier om het aantal kijkers van je video's te vergroten, is door ze te optimaliseren voor weergave in de zoekresultaten. Volgens recent onderzoek doorzoekt meer dan 60 procent van de kijkers op YouTube de video's via onderwerpen in de zoekbalk in plaats van een kanaal te bezoeken. Je kunt de positie van je video's in de zoekresultaten verhogen door je statistieken die bestaan ​​uit vind-ik-leuks, weergaven en reacties te verbeteren. Wanneer je YouTube-likes koopt, suggereert dit aan het YouTube-algoritme dat je betrokkenheidspercentages hoger zijn. Op deze manier kunt u hoger in de zoekresultaten komen wanneer mensen zoeken op een onderwerp van uw niche. Uiteindelijk zal je kanaal ook organisch verkeer kunnen genereren, wat de betrokkenheid nog verder zal verhogen.

3. Voor het aantrekken van de doelgroep

Als je eenmaal een video over een onderwerp hebt gemaakt, wil je er zeker van zijn dat deze het juiste publiek bereikt dat jouw inbreng op prijs stelt. Je kunt ervoor zorgen dat je video de doelgroep bereikt door YouTube-likes te kopen van betrouwbare bronnen zoals YTpals. Wanneer je een groter aantal vind-ik-leuks en reacties op je video's hebt, geeft dit aan dat je een zekere mate van autoriteit hebt over het onderwerp. Nieuwe kijkers zullen uiteindelijk het soort inhoud dat je maakt vertrouwen. Likes kopen is een uitstekende strategie om uw doelgroep aan te trekken.

4. Voor het genereren van verkeer naar andere sociale-mediaplatforms

Wanneer u betaalt voor likes, vergroot dit uw zichtbaarheid op het platform. De kijkers kunnen uw inhoud gemakkelijker vinden en daarna begint uw aantal abonnees gestaag toe te nemen. Je kijkerspubliek op YouTube kan worden omgeleid naar andere sociale-mediaplatforms waar je een even sterke aanwezigheid wilt vestigen. Dit is vooral handig voor het op de markt brengen van uw producten als u een bedrijf heeft. Het is bekend dat mensen aangetrokken worden tot video-inhoud, dus je kunt het YouTube-verkeer naar de website leiden, wat erg handig kan zijn om de verkoop van producten of diensten te vergroten.

5. Om de YouTube-reis een kickstart te geven

Wanneer je een kanaal begint, kan het moeilijk zijn om kijkers ertoe te brengen je inhoud te bekijken. Als je je YouTube-carrière een kickstart wilt geven, is betrokkenheid bij je eerste video's uiterst belangrijk. Het kopen van YouTube-likes kan je in de goede richting helpen en je kanaal kan een energieke start maken. Het zal uw kijkerspubliek op het platform vergroten en na verloop van tijd zullen uw abonnees betrokken blijven bij uw inhoud. Het kan helpen om je YouTube-carrière naar een hoger niveau te tillen.

6. Aan populariteit winnen

Als je een YouTube-sensatie wilt worden, kan het kopen van YouTube-likes je op het juiste spoor zetten om je doelen te bereiken. Aan populariteit winnen op YouTube opent een wereld aan mogelijkheden voor mensen, inclusief sponsoring. Als je doorgaat met het maken van boeiende video's, kun je een toegewijd abonneebestand opbouwen. Ze zullen niet alleen betrokken zijn bij uw inhoud, maar deze ook promoten.

7. Om de concurrentie voor te blijven

YouTube is een zeer competitief platform, waar dagelijks miljoenen video's aan worden toegevoegd. Als u de concurrentie voor wilt blijven, moet u een aantal strategieën gebruiken die u zullen helpen groeien. De kans is groot dat de meeste van uw concurrenten YouTube-likes en reacties kopen. Het zou dus een goed idee zijn om te kopen YouTube vind-ik-leuks voor je kanaal als je niet benadeeld wilt worden.

Conclusie

Nu je bekend bent met het belang en de voordelen van het kopen van YouTube-likes, kun je overwegen ze voor je kanaal te kopen om hun groei te stimuleren. Als je likes van YTpals koopt, kun je de kijkersloyaliteit in je video's vergroten. De resultaten verschijnen 24 tot 72 uur na het plaatsen van de bestelling, en de likes worden geleverd door echte mensen in plaats van bots. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen voor meer informatie over de premium YouTube-services door YTpals.

We bieden meer YouTube-marketingservices

Service
Prijs $
$ 30

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Iemand in Gekochte
geleden