Koop YouTube-kijkuren

100% Gegarandeerde levering

Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-kijkuren?

  • ✅ U moet één video van meer dan 15 minuten indienen
  • ✅ Helpt je om 4,000 uren te bereiken om geld te verdienen met je kanaal
  • ✅ Kijkuren helpen de positie van YouTube en Google in het zoeknetwerk te verbeteren
  • ✅ Service START IN 24-72 Uren & blijft dagelijks tot volledig voltooid
  • ✅ Snelle en gegarandeerde levering
Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-kijkuren?

Snelle manieren om YouTube-kijkuren te verhogen

Snelle manieren om YouTube-kijkuren te verhogen

Volgens een Statista-rapport wordt elke minuut meer dan 500 uur aan video's geüpload op YouTube. Met zoveel inhoud wordt het aanbevelen van relevante zoekresultaten moeilijker. Tot enkele jaren geleden vertrouwde YouTube op het aantal weergaven van video's om de zoekresultaten en aanbevolen video's aan te passen. De beoordelingscriteria van YouTube zijn veranderd en momenteel houdt YouTube rekening met veel statistieken om de zoekresultaten te ordenen.

De statistiek 'Kijktijd' wordt beschouwd als de belangrijkste factor voor het bepalen van de positie op YouTube. YouTube kijkt naar de hoeveelheid tijd die mensen besteden aan het bekijken van de video's en of ze interactie hebben met je video's. Het gaat niet alleen om weergaven, het gaat erom hoe lang mensen verslaafd blijven aan je video's. Hoewel het eenvoudig is om je weergaven te vergroten, kan het moeilijk zijn om je kijktijd organisch te vergroten. Dit is waar YTpals je kan helpen. Jij kan YouTube-kijkuren kopen van YTpals om de zoekresultaten van uw video's op YouTube en Google te verhogen.

Een uitgebreide gids voor kijktijd

Kijktijd is een statistiek die bepaalt hoe lang je inhoud de kijkers betrokken houdt. Om je kijktijd te vergroten, moet je je video's beter vindbaar maken voor de kijkers. Voordat we ingaan op manieren om de kijktijd te vergroten, laten we eerst een korte blik werpen op de geschiedenis van het rangschikkingsalgoritme van YouTube.

Tot 2012 werd het aantal weergaven beschouwd als de belangrijkste maatstaf voor het succes van een video. De rangorde van de video's werd bepaald door het aantal weergaven dat werd gegenereerd. Dit leidde tot een toenemend gebruik van clickbaits, met videotitels en thumbnails die vooral gericht waren op het krijgen van klikken. Hoewel deze clickbait-video's een groot aantal weergaven zouden krijgen, zou de kijkersloyaliteit erg laag zijn. Het hoge bouncepercentage gaf aan dat de gebruikers niet tevreden waren met de suggestie. Als gevolg hiervan realiseerde ik me dat het aantal weergaven niet de beste indicatie is van de kwaliteit of relevantie van een video.

YouTube realiseerde zich dat een betere maatstaf voor een video de hoeveelheid tijd is die een gebruiker aan de video besteedt. Wanneer een kijker een video helemaal tot het einde bekijkt, duidt dit op een hogere mate van tevredenheid. Aangezien het grootste deel van de YouTube-inkomsten wordt gegenereerd door advertenties, zou het logisch zijn dat kijkers video's zo lang mogelijk willen bekijken. Adverteerders erkennen YouTube vanwege zijn kwaliteitsvoorraad en het feit dat het een dagelijkse bestemming is voor het bekijken van video's voor het publiek.

In oktober 2012 werd het nieuwe YouTube-algoritme gelanceerd. Dit nieuwe algoritme, gebaseerd op 'Kijktijd', hield rekening met video's die de kijkers geboeid hielden. YouTube begon de rangschikking van de video's aan te passen en beloonde de video's die boeiend bleken en de kijkers het langst op YouTube hielden. Met het nieuwe algoritme werd het aantal weergaven niet langer beschouwd als de bepalende factor voor het rangschikken van inhoud.

Wat is kijktijd?

Kijktijd is een van de vele statistieken die YouTube gebruikt voor SEO. YouTube beschrijft Kijktijd als de totale tijd die je kijkers besteden aan het bekijken van de video. In het YouTube Creator Playbook staat ook dat de video's die de kijktijd op de site verhogen, zijn geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten en voorgestelde video's te verschijnen. Er is geen enkele strategie die kan worden gebruikt om de waarde van je kanaal en video's in de ogen van de kijkers te vergroten. Het vraagt ​​om een ​​meersporenaanpak. Je kunt zelfs YouTube-kijkuren kopen bij YTpals. Voordat we daar aan beginnen, zijn er enkele dingen over YouTube-kijktijd waarmee u vertrouwd moet raken.

Ten eerste zijn de kijkersloyaliteit en het geschatte aantal minuten bekeken twee nauw verwante factoren. De hoeveelheid tijd die kijkers aan uw inhoud besteden, wordt gemeten in minuten of seconden. Het kijkersloyaliteitspercentage verwijst naar de gemiddelde tijd die een kijker aan uw inhoud besteedt. Een hoge retentiegraad is een indicatie van het vermogen van de video om de aandacht van de gebruiker vast te houden. YouTube observeert de manier waarop je video bijdraagt ​​aan de kijktijd van een gebruiker op de site.

Ten tweede geeft YouTube de voorkeur aan Kijktijd per gebruikerssessie. Kijktijd houdt zich niet alleen bezig met de hoeveelheid van je video die wordt bekeken, maar ook met de bijdrage van je video aan de kijktijd van een bepaalde gebruiker op YouTube. De kijker-specifieke sessietijd is uiterst belangrijk voor YouTube, omdat hun belangrijkste doel is om de kijkers tevreden en betrokken te houden op de site voor langere periodes.
Je krijgt de beloning van de kijktijd niet als je een video van 30 seconden uitbreidt tot een video van 20 minuten. De sleutel is om boeiende video's te maken die ervoor zorgen dat de kijkers langer blijven hangen. YouTube kijkt naar inhoud die de kijktijd van de gebruikers op de site verlengt.

Voorbeeld om de YouTube-kijktijd te begrijpen

Een gebruiker zoekt naar iets in het bijzonder op YouTube en bekijkt eerst jouw video. Daarna bekijkt de gebruiker een reeks gerelateerde video's. In dit geval omvat de kijktijd de kijktijd van de sessie die aan die reeks video's is besteed. De kijktijd wordt negatief beïnvloed als de kijkers de video verlaten en doorgaan met een nieuwe zoekopdracht. De kijktijd wordt positief beïnvloed als er een nieuwe YouTube-kijksessie wordt gemaakt door uw video-inhoud. De invloed van een gevestigde YouTuber zal bijvoorbeeld kijksessies stimuleren naarmate de gebruikers andere gerelateerde YouTuber-video's gaan bekijken.

Belang van YouTube-kijktijd

Nu we meer weten over kijktijd, laten we eens kijken naar het belang van kijktijd voor een maker van inhoud:

  1. Inhoud van hoge kwaliteit: wanneer kijkers tot het einde bij je video's blijven, is dit een indicatie van het feit dat je YouTube-inhoud van hoge kwaliteit is. YouTube zal uiteindelijk de voorkeur geven aan je video's en hun positie verhogen door ze te promoten als voorgestelde video's.
  2. monetization: Als u geld wilt verdienen op YouTube door samen te werken via AdSense, is het belangrijk dat uw kijktijdstatistieken indrukwekkend zijn. Volgens een nieuw YouTube-beleid moet je content minimaal 4,000 cumulatieve kijkuren per jaar op YouTube hebben als je inkomsten wilt genereren.
  3. Gebruikerstevredenheid: Als de kijktijd op je YouTube-kanaal toeneemt, betekent dit dat je kijkers blij zijn met je inhoud. Het geeft aan dat je een betrokken publiek weet aan te trekken.

Hoe u de bekeken uren van uw kanaal kunt achterhalen

Voordat je manieren bedenkt om je kijktijd te verhogen, is het belangrijk om de statistieken van je kanaal te bekijken. Hiervoor moet je de Creator Studio op YouTube openen en het tabblad Analytics openen in het linkermenu. Kies op de analysepagina de optie ' laatste 365 dagen weergave onder aan de grafiek. U kunt het totale aantal minuten bekijken dat mensen hebben besteed aan het bekijken van uw inhoud. Als je cijfers 240,000 of 4,000 uur laten zien, dan heb je de drempel voor het genereren van inkomsten met succes overschreden en ben je op de goede weg.

Analytics gebruiken om doelgroepretentie te begrijpen

Er wordt verwacht dat je publiek in de loop van de tijd gestaag daalt, maar er zijn bepaalde punten in de video waarop je kijkersloyaliteit een scherpe neerwaartse wending kan nemen. Het is belangrijk om de statistiek voor kijkersloyaliteit te analyseren om de redenen achter de daling van de kijkersloyaliteit in je kanaal te begrijpen. U kunt meer informatie vinden over kijkersloyaliteit op het tabblad Analytics onder het overzichtsgedeelte. Je zult de pieken en dalen in de kijkersloyaliteit kunnen vinden, die kunnen worden gecorreleerd met specifieke punten in de video. Er zijn bepaalde manieren waarop je de aandacht van je publiek kunt trekken binnen de eerste 15 minuten van je video.

Laten we er een paar bekijken.

  1. Snel ter plaatse zijn: Als je video een complex onderwerp uitlegt of een tutorial over iets geeft, wil het publiek meteen naar de inhoud gaan. Je zou uiteindelijk de kijkers kunnen uitschakelen als je niet snel bij de hoofdinhoud komt.
  2. Intromuziek verwijderen: Als de inleiding van je video bijzonder lang is, kunnen de kijkers je kanaal uiteindelijk verlaten. Daarnaast besteden sommige makers van inhoud veel tijd aan het vragen van kijkers om "op het belpictogram te drukken". Het is aan te raden om de intro kort te houden en een klein voorproefje te geven van de dingen waarover je video gaat praten.
  3. Gebruik geen klikaas: Het is belangrijk om nauwkeurige videotitels en thumbnails te gebruiken die de kijkers niet misleiden. Als je clickbait-content maakt, raken de kijkers geïrriteerd en keren ze mogelijk niet meer terug naar je kanaal. De andere manier waarop je de nieuwsgierigheid van je kijkers kunt opwekken, is door een teaser te laten zien van de climax van het videoverhaal.

Hoe u de kijktijd voor uw YouTube-kanaal kunt vergroten

Als de kijkers een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan je video's besteden, zal het YouTube-algoritme je kanaal en video's markeren in de zoekaanbevelingen. YouTube heeft in het verleden ook uitgelegd dat het zich zal richten op de video's die de sessietijd van de kijkers op YouTube vergroten. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de volgende video die door de persoon wordt bekeken nadat hij uw video heeft bekeken, maar ook met de kijktijd van de opeenvolgende video's daarna. Er is geen enkele strategie die kan worden gebruikt om de kijktijd voor je kanaal te vergroten. Een van de manieren is om YouTube-kijkuren te kopen. Je kunt de volgende tips ook gebruiken in combinatie met het kopen van kijkuren, om de kijktijd van je kanaal en ook de kijktijd van de kijkerssessie te verhogen.

1. Maak de intro van je video krachtig en boeiend

Het is belangrijk om het publiek vanaf het begin te boeien. Er wordt vaak gezegd dat de eerste 15 seconden van de video cruciaal zijn om de aandacht van het publiek te trekken. Het YouTube Playbook bevat enkele aanbevelingen voor het maken van een krachtige intro, die bestaat uit:

  • Meeslepend eerste frame: Het eerste frame van de video moet aantrekkelijk zijn, hetzij door het gebruik van persoonlijkheid en berichten, hetzij door middel van visuals.
  • Ga in gesprek met de kijkers: u moet proberen rechtstreeks met kijkers te praten en naar hen individueel te verwijzen in plaats van als publiek.
  • Prikkel hun nieuwsgierigheid: Je kunt de kijkers nieuwsgierig maken door iets te doen of een vraag te stellen.
  • Clipvoorbeeld: U kunt een kleine preview van de video presenteren die minder dan 15 seconden duurt. Zo weet het publiek wat ze kunnen verwachten.

Uw publiek zal eerder blijven hangen en uw inhoud bekijken wanneer u in eerste instantie de inhoudrijke delen van de video gebruikt.

2. Gebruik geen clickbait

Het is een bekend feit dat clickbaits niet werken als je de kijktijd van je video's wilt verlengen. Vaak hebben ze het tegenovergestelde effect, aangezien de kijkers naar andere inhoud zouden zoeken als je de belofte niet nakomt. Wanneer je een thumbnail en titel voor een video opgeeft, moet je idealiter proberen het publiek iets te bieden van wat ze van de video zouden verwachten. Een video beginnen met een mooi logo of intro lijkt misschien cool, maar het belangrijkste is om snel ter zake te komen.

3. Gebruik de hoofdstukfunctie in video's

YouTube heeft een geweldige functie waarmee je hoofdstukken kunt maken. Hoofdstukken zijn niet alleen geweldig om een ​​lange video in delen op te splitsen, maar het stelt de kijkers ook in staat te zien wat er daarna in de video zou komen. Wanneer u de hoofdstukfunctie in uw video wilt opnemen, is het belangrijk om de videosegmenten te bepalen. Elk segment of hoofdstuk zou idealiter een goede intro en een interessant verhaal moeten hebben. Het zou in dit geval zeer nuttig zijn om vooraf een ruwe schets van het hoofdstuk te maken. Een extra stap die u kunt nemen, is het toevoegen van de hoofdstukken op basis van de tijdstempels. Op deze manier kunnen de kijkers ook overschakelen naar verschillende tijdstempels om een ​​bepaald deel van een lange video te bekijken.

4. Integreer patroononderbreking

Je video's moeten aantrekkelijk zijn voor de kijkers als je je kijktijd wilt verlengen. Het gebruik van onderbrekende patronen kan een zeer nuttige strategie zijn om video's te maken die de kijkers geboeid houden. Mensen vervelen zich vaak wanneer soortgelijke beelden en verhalen zich herhalen in de video. Patroononderbrekingstechnieken zoals het veranderen van de camerahoek, afbeeldingen op het scherm en B-roll kunnen de aandacht van de kijkers trekken. Een patroononderbreking is in wezen een techniek die een bepaald gedrag, een bepaalde gedachte of een bepaalde situatie verandert. Deze techniek wordt ondersteund door gedragspsychologie en neurolinguïstisch programmeren. Wanneer u elementen van patroononderbreking opneemt, creëert het beelden en verhalen die continu veranderen en de kijkers verslaafd houden.

5. Concurrentieanalyse en trefwoordonderzoek

De waarde van zoekwoorden in video-inhoud kan niet worden genegeerd. Daarom is het belangrijk om zoekwoorden te onderzoeken die specifiek zijn voor YouTube tijdens het publiceren van uw video's. U kunt de zoekwoorden onderzoeken met behulp van een hulpprogramma voor zoekwoorden. Het enige dat u hoeft te doen, is een onderwerp in te voeren dat verband houdt met de inhoud en de zoekinteresse van het publiek te bepalen, afhankelijk van het zoekwoordvolume. U kunt zoekwoordenonderzoek uitvoeren met behulp van de suggesties voor automatisch aanvullen op YouTube.

Er moet ook van tijd tot tijd een concurrentieanalyse worden uitgevoerd om erachter te komen wat voor soort inhoud de kanalen van de concurrentie maken. Een concurrentieanalyse is uiterst nuttig om meer te weten te komen over videotags, trefwoorden en ook opmerkingen. De informatie die uit de concurrentieanalyse wordt gehaald, kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in de doelgroep. Het helpt ook bij het vinden van de hiaten in de inhoud die u kunt opvullen met uw video-inhoud.

6. Gebruik storytelling in je video's

Een geweldige manier om de kijkers betrokken te houden bij je video's, is door video's in verhaalvorm te maken. Het gebruik van storytelling kan een geweldig idee zijn voor kijkers die vermaakt willen worden terwijl ze leren. U kunt nieuwe en unieke manieren bedenken om uw inhoud in de vorm van een verhaal over te brengen. Hierdoor blijven de kijkers geïnteresseerd en blijven ze naar je video's kijken, waardoor de kijktijd toeneemt. Wanneer je een video maakt, denk er dan aan om inhoud te maken die je tegelijkertijd vermaakt en leert. Het is belangrijk om aan het verhaal te denken in zowel de vorm van een verhaal als in de vorm van een presentatie op de camera, ongeacht hoe lang de video is.

7. Werk samen met andere makers van inhoud

Een geweldige manier om de kijktijd op YouTube te vergroten, is door samen te werken met gelijkgestemde mensen die het doel van uw merk begrijpen. Wanneer je samenwerkt met andere makers van inhoud, kun je nieuwe kijkers aantrekken en je publiek uitbreiden. Dit draagt ​​op zijn beurt bij aan je kijktijd, en het helpt ook bij het verhogen van de cumulatieve kijktijd van de kijkers wanneer ze op vergelijkbare inhoud op het kanaal van je medewerker klikken. Deze samenwerkingen moeten worden behandeld als partnerschappen en niet als influencer-marketing. Terwijl influencer marketing draait om het aantrekken van een nieuw publiek voor een dienst, zijn samenwerkingen authentieker en gebaseerd op gedeelde waarden.

8. Langere video's

De kijktijd van een video wordt ook beïnvloed door de lengte. Terwijl een langere video een aanzienlijke hoeveelheid kijktijd zou opleveren met slechts een paar kijkers, zou een kortere video een groter aantal kijkers nodig hebben om dezelfde kijktijd te krijgen. Langere video's zijn beter voor het verlengen van de kijktijd, maar het belangrijkste is dat ze aantrekkelijk moeten zijn voor de kijkers. Bij het maken van deze langere video's moet rekening worden gehouden met de doelgroep. Het zou handig zijn om een ​​deel van uw bestaande korte video-inhoud uit te breiden. Je kunt unieke manieren bedenken om de inhoud uit te breiden. Zodra het succes van de langere varianten is bereikt, kun je dezelfde inhoud verwijderen die bestaat in de vorm van korte video's.

9. Maak een videoserie

Een andere geweldige manier om je kijktijd te vergroten, is door een videoserie te maken. De kijktijd die wordt verzameld door een reeks video's is waarschijnlijk groter. Dit komt omdat de kijkers de gerelateerde video's blijven bekijken. Deze serie kan zich richten op een bepaald thema of een uitdaging. Het kan zelfs in de vorm van een verhaal. Als je videoserie boeiend is, blijven de kijkers terugkomen voor je inhoud, waardoor de kijkuren in de loop van de tijd toenemen. Bij het kiezen van het thema van de videoserie is het raadzaam om de video's te kiezen die de meeste views hebben. U kunt deze video's gebruiken als basis voor het maken van nieuwe inhoud.

10. Gebruik YouTube Analytics om inzicht te krijgen in micro- en macroweergaven

Je kunt geweldige inzichten over je kanaal halen uit het YouTube-analysegedeelte. Je kunt ook nieuwe informatie krijgen over de macro- en microweergaven op je kanaal. Met YouTube-analyse kun je het kijkerspubliek in dagen en tijden observeren. Daarnaast is er ook een optie om de gegevens op de video's zelf te bekijken. U moet de analysesectie gebruiken om de gemiddelde aflevertijden van de gebruikers te bepalen. Dit zal je helpen inzicht te krijgen in de manieren waarop je de betrokkenheid van het publiek bij je toekomstige video's kunt vergroten. De enige manier waarop u inhoud aantrekkelijker kunt maken voor de kijkers, is door hun behoeften te begrijpen, wat YouTube-analyse biedt. U kunt de informatie gebruiken om uw inhoud aan te passen aan de behoeften van het publiek.

11. Het juiste moment om te posten bepalen

Je video's moeten vindbaar zijn als je de kijktijd voor je kanaal wilt vergroten. Hiervoor moeten de video's op het juiste moment in de zoekaanbevelingen verschijnen. Volgens online onderzoek is het ideale moment om inhoud op YouTube te plaatsen halverwege de middag. Dit komt omdat de piek kijkuren worden beschouwd als 8 uur. Om ervoor te zorgen dat uw video tijdens de piekuren wordt weergegeven, moet u voldoende tijd overlaten om te worden geïndexeerd. Deze suggestie werkt goed tijdens de weekdagen, maar als je video's in het weekend wilt uploaden, moet je een andere strategie toepassen. In het weekend is het beter om de video's iets eerder te plaatsen, omdat het internetverkeer in het weekend over het algemeen hoger is.

12. Maak gebruik van YouTube-afspeellijsten

Voor het verlengen van de kijktijd hoeft de kijker niet per se naar jouw video's te kijken. De kijktijd kan toenemen als de gebruiker een afspeellijst bekijkt die ook video's van andere mensen bevat. Het maken van een afspeellijst kan zeer nuttig voor u zijn, omdat het de potentiële kijkers naar een meer lineaire kijkervaring leidt. Hiermee kunt u de totale kijktijdsessie van een gebruiker beïnvloeden. Om afspeellijsten te maken, hoef je alleen maar je video's in een zinvolle volgorde te ordenen, met relevante evenementen, onderwerpen, shows en series in één. Afspeellijsten vergroten ook de kans dat uw video's worden weergegeven in de voorgestelde videoresultaten.

Wanneer u de functie Afspeellijsten gebruikt, is het een goed idee om deze te optimaliseren voor een betere kijkervaring. U kunt de functie Start- en Eindtijden gebruiken zodat de 'in' en 'out' punten van video worden gespecificeerd. Je kunt de intro's en outro's van de video's in je afspeellijst inkorten om een ​​meer naadloze ervaring te creëren. Vergeet ook niet om de afspeellijst in de ingesloten spelers en ook op de YouTube-kanaalpagina te vermelden. U kunt ook via annotaties naar uw afspeellijstpagina linken.

13. Gebruik eindleien en kaarten

Er zijn trucs die je kunt gebruiken, zodat mensen je video's blijven bekijken in plaats van te snel af te klikken. Een van de trucs is het gebruik van de Cards-functie op YouTube, waarmee gebruikers een link op het videoscherm kunnen toevoegen. Deze videolinks in de vorm van kaarten maken verbinding met een andere video, afspeellijst of kanaal. Wanneer u de YouTube-kaartenfunctie gebruikt, is het een goed idee om de kaart te plaatsen waar het publiek gewoonlijk afhaakt. Hierdoor kan de kijker een gerelateerde video bekijken in plaats van de kijktijd te beëindigen. Het gebruik van End Slates is een andere geweldige optie om de kijkers naar een andere gerelateerde video te leiden.

14. Voeg teasers toe

Heel vaak kunnen je kijkers na een paar seconden afhaken, vooral als het een lange video is. Er zijn manieren om ervoor te zorgen dat je kijkers langer blijven hangen. Je kunt overwegen om aan het begin van je video's teasers op te nemen, die de essentie van je video samenvatten. Deze teasers geven de kijkers een idee van wat ze van de video kunnen verwachten.

Conclusie

Als het correct wordt gebruikt, kan YouTube een geweldig platform zijn voor het ontwikkelen van een emotionele band met potentiële kijkers. Wanneer je deze strategieën toepast om de kijktijd te vergroten, krijg je niet alleen meer abonnees en views, maar dit heeft ook invloed op de affiniteit die je kijkers hebben met je merk. Je kan ook YouTube-kijkuren kopen van YTpals en gebruik deze strategieën in combinatie om uw kijktijd aanzienlijk te verhogen. Met de Buy YouTube Watch Hours-service van YTpals kun je 4,000 uur kijktijd op YouTube bereiken, waardoor je inkomsten kunt genereren met je kanaal. De service start binnen 24-72 uur na het plaatsen van de bestelling.

YTpals biedt een reeks premium services om je YouTube-kanaal succesvoller te maken. Om meer te weten, deze link vandaag!

We bieden meer YouTube-marketingservices

Service
Prijs $
$ 30

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Iemand in Gekochte
geleden