Koop YouTube-abonnees

100% Gegarandeerde levering

Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-abonnees?

  • ✅ Moedigt anderen aan zich te abonneren op je kanaal
  • ✅ Abonnees blijven plakken en worden niet verwijderd
  • ✅ Veilige en gegarandeerde levering
  • ✅ De resultaten beginnen binnen 24-72 uur
  • ✅ Ontvang overal van 10-100 abonnees per dag
  • ✅ We leveren altijd meer dan je had besteld!
Wat zijn de voordelen van het kopen van YouTube-abonnees?

Belangrijkste redenen waarom je zou moeten overwegen om YouTube-abonnees te kopen

Op zoek naar een YouTuber? YouTube is een sociale krachtpatser en een wereldwijd fenomeen dat miljarden kijkers over de hele wereld trekt. Of je nu een gevestigd bedrijf of een start-up bent of je talent wilt laten zien, YouTube is het perfecte platform om je marketingdoelen te bereiken.

Om een ​​succesvolle YouTuber te zijn, moet je je abonneebestand opbouwen en een groot aantal shares, vind-ik-leuks en reacties krijgen. Hoewel statistieken zoals aandelen, videoweergaven en reacties belangrijk zijn, is het verhogen van het aantal abonnees nog belangrijker.

Het maken van hoogwaardige inhoud helpt, maar je video kan bedolven worden onder de miljoenen vergelijkbare - of betere - video's die elke dag op YouTube worden geüpload. Om precies te zijn, wordt elke minuut meer dan 500 uur aan video-inhoud geüpload en wordt elke dag een miljard uur aan inhoud bekeken op YouTube.

De snelste manier om het aantal abonnees te verhogen, is door: koop YouTube-abonnees van een gerenommeerd YouTube-marketingservicebedrijf.

Hier is een nadere blik op wat YouTube tot een populaire marketingtool maakt en de belangrijkste redenen waarom je abonnees zou moeten kopen.

Wat maakt YouTube tot een populaire marketingtool?

Uit een onderzoek van Pew Research Center in 2021 bleek dat YouTube het populairste platform in de VS is, en dat de meeste Amerikanen er de voorkeur aan geven boven andere kanalen.

Sinds de lancering in 2005 heeft YouTube een sterke aanwezigheid opgebouwd in honderd landen over de hele wereld, waarmee 95% van de internetpopulatie ter wereld wordt gedekt.

Hier zijn nog enkele verbazingwekkende feiten en cijfers van SEM Rush die laten zien waarom YouTube de voor de hand liggende keuze is voor marketeers:

  1. YouTube heeft momenteel wereldwijd 2 miljard maandelijkse gebruikers.
  2. Elke dag worden vijf miljard video's op YouTube bekeken, wat zich vertaalt naar een miljard uur aan videocontentconsumptie per dag.
  3. 74 procent van de Amerikaanse volwassenen bekijkt YouTube-video's.
  4. Kijkers besteden gemiddeld veertig minuten aan YouTube-video's.
  5. In 2022 zullen naar schatting 210 miljoen mensen YouTube-video's bekijken in de VS
  6. Afgezien van millennials, zijn de snelstgroeiende demografische groepen 50- tot 65-jarigen (babyboomers) en 36- tot 49-jarigen (generatie X).
  7. In 2019 logden 2 miljard mensen over de hele wereld in en bekeken elke dag een miljard uur aan YouTube-video's.
  8. YouTube is goed voor ongeveer een kwart van het wereldwijde videostreamingverkeer, de tweede alleen voor Netflix.
  9. Naast entertainment kijken mensen naar YouTube-video's voor nieuws, informatie, versterken ze hun professionele werk en volgen ze bedrijven en merken.
  10. Zes op de tien mensen kijken liever video's dan live tv

Belangrijkste redenen om YouTube-abonnees te kopen

Populariteit winnen

YouTube is ongetwijfeld een van de beste platforms om je talent te laten zien of bekendheid te geven aan je werk. Succesvolle 'YouTubers' behoren tot de bekendste mensen van de internetwereld. Of ze nu gamevideo's, reisvlogs of 'how to'-video's posten, deze populaire YouTubers hebben hun merk opgebouwd en laten hun vak op YouTube zien. De eerste stap om een ​​succesvolle YouTuber te worden, is om aan populariteit te winnen.

Enkele van de meest populaire videocategorieën op YouTube zijn:

  • Product review – Sinds 2017 hebben YouTube-kijkers meer dan 50,000 jaar aan productreviewvideo's op mobiele apparaten bekeken. Betrouwbare beoordelingen spelen een cruciale rol bij het motiveren van consumenten om een ​​aankoop te doen. Met video's met productrecensies kan het publiek de prestaties van een product zien en feedback krijgen van de recensent.
  • Video's uitpakken – Unboxing-video's hebben een grote invloed op de aankoopbeslissingen van kijkers. Ze zijn ook een effectieve manier voor merken om de bekendheid van hun nieuwe producten of diensten te vergroten.
  • Educatieve video's – Kijkers houden van YouTube-video's over modetrends, beeldende kunst, geschiedenis, wiskunde, zaken en andere onderwerpen.
  • Video's uitdagen – Van 'de Highlighter Challenge' tot 'Leuke en willekeurige feiten over mij' zijn tag- en challenge-video's enorm populair. Deze video-indeling moedigt gebruikers aan om te zien hoe videomakers de uitdaging op unieke manieren aangaan.
  • Komedie – Comedyvideo's behoren tot de formaten die een grote kans hebben om de 'virale' status te bereiken.
  • Gaming – Van 'Minecraft' tot 'League of Legends' zijn gamevideo's een populaire categorie op YouTube.
  • vlogs – Vlogs of videoblogs stellen volgers in staat om de 'echte' jij te zien en met jou in contact te komen. Topvloggers hebben doorgaans miljoenen abonnees.

Zelfs wanneer u een video van hoge kwaliteit in uw niche maakt en deze plaatst, is er geen garantie voor direct succes. Het lijkt misschien alsof virale YouTubers een geheime, magische formule hebben voor instant internetfaam. Ze nemen gewoon een video op en posten, en miljoenen views en abonnees volgen. Hoewel dit misschien werkt voor beroemdheden en populaire kanalen, moeten beginners het momentum een ​​boost geven door YouTube-abonnees te kopen.

Een YouTube-video wordt als 'goed' beschouwd als deze een CTR (klikfrequentie) heeft van meer dan 10 procent, een retentie van 50 procent en een gemiddelde kijktijd van vier minuten.

De klikfrequentie of CTR wordt berekend door het aantal klikken op uw video te delen door miniatuurvertoningen (teaservideo). Als uw videominiatuur bijvoorbeeld 1,00 keer wordt bekeken en 10 mensen op de video klikken, is de klikfrequentie 10 procent.

Hoe meer abonnees op een YouTube-account, hoe groter de kans dat de CTR, retentie en kijktijd worden verhoogd.

Volgens een schatting kan het bijna twee jaar duren om je eerste duizend abonnees op YouTube te krijgen. Dit kan een erg langzame en frustrerende ervaring zijn voor mensen die snel hun stempel op het kanaal willen drukken.

Wanneer u YouTube-abonnees koopt, kunt u het momentum opbouwen en behouden. Als je YouTube-abonnees koopt, krijg je ook een bericht naar andere YouTube-gebruikers dat je inhoud populair en waardevol is.

Zodra het aantal abonnees toeneemt, zal het steeds meer mensen aantrekken om je video te bekijken en zich te abonneren op je kanaal.

Ga mobiel om uw bereik te vergroten

Heb je een multi-channel marketingstrategie? Mobiele marketing is een digitale marketingstrategie die gericht is op het bereiken van het publiek op mobiele apparaten, waaronder tablets en smartphones. Statista schat dat er in 290 tot nu toe 2020 miljoen Amerikanen zijn die mobiele telefoons gebruiken. Gezien de smartphonepenetratie van 79.10 procent, is de VS de vierde in de wereld in termen van bezitters van mobiele telefoons.

Nu klanten hun aandacht verleggen naar mobiele apparaten, geven marketeers prioriteit aan omnichannel-betrokkenheid bij hun doelgroep met mobiele marketing. Bij mobiele marketing kan het gaan om het verzenden van merkberichten via sms of ongevraagde oproepen. Deze push-marketingstrategieën hebben zowel op de lange als op de korte termijn nadelen. Consumenten kunnen eenvoudig oproepen blokkeren en advertenties pushen. Voor marketeers wordt het moeilijk om het rendement op de investering te volgen en zich op een specifiek klantenbestand te richten met push-marketing.

YouTube is perfect geschikt voor de inbound- of pull-marketingaanpak op mobiele apparaten. Via inbound marketing kunnen merken hun doelklanten betrekken en uitnodigen en sterke relaties opbouwen.

Deze cijfers van HubSpot laten zien waarom YouTube de juiste keuze is voor mobiele marketing:

  • De meeste volwassenen (75 procent) bekijken YouTube-video's op hun mobiele apparaten.
  • YouTube bereikt in een week meer mensen in de leeftijdsgroep van 18 tot 49 jaar op mobiele apparaten in vergelijking met welk kabelnetwerk dan ook.
  • Meer dan driekwart van de YouTube-kijktijd is op mobiele apparaten.

Uit een Google-onderzoek blijkt dat smartphonegebruikers 1.4 keer meer kans hebben om aandacht te schenken aan merkinhoud of advertenties op YouTube.

Onderzoekers ontdekten ook dat smartphone-videokijkers zich eerder verbonden voelen met merken die video-inhoud op mobiele apparaten aanbieden in vergelijking met tv-kijkers. En bovenal bleek uit een onderzoek uit 2020 dat 70 procent van de kijkers kocht na het zien van de video van het merk op YouTube.

Andere acties die kijkers ondernemen nadat ze merkvideo's op hun mobiele apparaten hebben bekeken, zijn:

  • Bezoek de website of winkel van het merk.
  • Praat met anderen over het merk.
  • Verander hun mening over het merk, de dienst of het product positief.
  • Deel de merkvideo-inhoud over de service, het product of het bedrijf.

Een slimme manier om een ​​winnende mobiele marketingstrategie te creëren, is door brandingvideo's op YouTube te maken en deze bij een breder publiek te promoten door YouTube-abonnees te kopen. Mensen zijn op zoek naar aanwijzingen om te beslissen wat ze op sociale media willen bekijken en wat voor soort inhoud hun tijd waard is. Als je YouTube-account duizenden abonnees heeft, valt het op als een gerenommeerd account dat veel mensen volgen.

Vul uw marketinginspanningen aan

Voor merken is het hebben van een YouTube-marketingstrategie een topprioriteit. Boeiende video's helpen het merkgeheugen en de herinnering te vergroten, omdat beelden sneller worden verwerkt in vergelijking met sms-berichten. YouTube-video's kunnen uw bedrijf ook helpen verkeer naar uw website of e-commerce winkel te trekken, het aantal conversies te verhogen en een groter publiek te bereiken. Een aanwezigheid op YouTube maakt het ook gemakkelijker voor uw doelgroep om u te vinden op zoekmachines. Je kunt een live evenement uitzenden met YouTube livestreams. Dit stelt uw merk en product of dienst op een kosteneffectieve manier bloot aan een breder publiek.

Je YouTube-marketingstrategie heeft een grote kans om je de gewenste resultaten te geven als je een sterk abonneebestand hebt.

Het kopen van een YouTube-abonneelijst is een geweldige manier om uw YouTube-marketinginspanningen aan te vullen. Het helpt je snel nieuwe volgers te krijgen en likes, reacties en shares te verzamelen. Met meer abonnees kunt u een uitgebreide e-maillijst opbouwen die een sleutelrol speelt bij het verhogen van conversies en betrokkenheid.

Een abonneelijst biedt warme leads die u kunt gebruiken voor follow-up, betrokkenheid en uiteindelijk om te zetten in klanten. Het aantal YouTube-abonnees is een van de belangrijke rankingfactoren. Door actieve YouTube-abonnees te kopen, krijgt uw bedrijf meer bekendheid. Hoe meer abonnees je telt, hoe sterker je reputatie en geloofwaardigheid, waardoor je meer organische abonnees naar je kanaal kunt trekken.

Verdien meer

Een van de redenen waarom veel mensen een YouTube-kanaal beginnen, is om wat geld te verdienen. Het aantal kanalen op YouTube dat jaarlijks zes cijfers verdient, is jaar-op-jaar met 40 procent gestegen, terwijl kanalen die $ 10,000 per jaar verdienen met 50 procent zijn gegroeid.
Veel succesvolle YouTubers verdienen een inkomen van zes cijfers met YouTube. YouTuber voor personal finance Nate O'Brien heeft bijvoorbeeld 1.1 miljoen abonnees en verdiende in een jaar tijd $ 444,000 aan advertentie-inkomsten. Top YouTube-sterren zoals PewDiePie en Smosh verdienen overal van $ 8.5 miljoen tot $ 12 miljoen.

Om geld te verdienen met YouTube, moet je in de afgelopen twaalf maanden minimaal duizend abonnees hebben en 4000 openbare kijkuren. Wanneer je zoveel abonnees krijgt, kom je in aanmerking voor het partnerprogramma dat YouTube aanbiedt. Hiermee kunt u inkomsten verdienen met abonnementen, advertenties, verkoop van merchandise en kanaallidmaatschappen.

Google AdSense: De samenwerking geeft je toegang tot tools waarmee je inkomsten kunt genereren met je video's met Google AdSense. De meeste YouTube-beroemdheden verdienen een groot deel van hun inkomen met Google AdSense. Als u bijvoorbeeld 1,000,000 abonnees heeft die twee van uw video's in een week bekijken, kunt u alleen al met AdSense tot $ 36,000 verdienen.

Volgens een schatting kunnen 20,000 weergaven per dag u helpen gemiddeld tussen $ 28 en $ 47 per dag te verdienen, met maandelijkse inkomsten van $ 460 tot $ 769. Als het aantal weergaven per dag constant blijft, kunt u $ 5,600 tot $ 9,353 per jaar verdienen.

Verkoop van goederen: YouTube-partners kunnen twaalf merchandise-items verkopen door deze functie in te schakelen in het YouTube-account. Sommige beroemdheden hebben miljoenen verdiend door merchandise aan hun fans te verkopen. PewDiePie, de Zweedse videogamester, heeft 98 miljoen abonnees op YouTube en verdient $ 6.8 miljoen per maand aan de verkoop van merchandise. Je kunt je merchandise/producten ook op je kanaal promoten.

Kanaallidmaatschappen: wanneer je 1000 abonnees op je YouTube-kanaal krijgt, kun je ook geld verdienen door de functie voor kanaallidmaatschap in je account in te schakelen. Je volgers en fans betalen maandelijks om bonuscontent te ontvangen, waaronder livechats, speciale video's en badges. Topvideomakers op YouTube verdienen elke maand $ 40,000 via kanaallidmaatschappen.

Influencer marketing: Afhankelijk van uw niche kunt u uw inkomstenbronnen ook diversifiëren met affiliate marketing, sponsoring en online cursussen. Bedrijven betalen YouTubers met veel volgers om hun merk of product op het kanaal te promoten. Populaire YouTube-videomakers zijn even, zo niet effectiever, in het promoten van merkbekendheid in vergelijking met beroemdheden en influencers. YouTube-beïnvloeders vragen doorgaans hogere prijzen om merken te promoten in vergelijking met Instagram-berichten. Je kunt $ 2000 per video verdienen als je 100 abonnees hebt.

Volgens een onderzoek rekent een influencer uit het middensegment $ 2,000 per 100,000 abonnees om een ​​merk op zijn YouTube-account te promoten.
Belangrijkste redenen waarom je zou moeten overwegen om YouTube-abonnees te kopen

Trek echte abonnees aan

Marketeers maken gebruik van wat bekend staat als de 'kuddementaliteit' om de verkoop en betrokkenheid te stimuleren. Kuddementaliteit verwijst naar hoe mensen door anderen worden beïnvloed om iets te doen omdat de meeste mensen het doen.

Als sociale dieren vertrouwen we op informatie van anderen om beslissingen te nemen. Van carrièrekeuzes, politieke neigingen tot kledingkasten, onze neigingen worden typisch gevormd door onze sociale observaties. Psychologen onderzochten hoe sociale leerstrategieën de collectieve intelligentie van mensen vormgeven.

Ze ontdekten dat mensen de neiging hebben anderen te kopiëren, en hoe meer mensen een bepaalde keuze maakten, hoe meer andere mensen hen kopieerden. Dit is dezelfde manier waarop mensen apps kiezen op basis van hun downloadcijfers of sociale media-accounts volgen die veel volgers hebben. Het is ook waar dat wanneer mensen een video zoeken en vinden die meer abonnees, views en likes heeft, ze besluiten die video te volgen. Als kijkers zien dat het bereik van een video laag is, gaan ze ervan uit dat de inhoud het bekijken niet waard is. Ze gaan misschien snel verder en zoeken naar een vergelijkbare video van een populairder YouTube-kanaal met meer kijkers.

Een gebrek aan abonnees voor je YouTube-kanaal verkleint ook de kans dat je video likes, reacties of shares krijgt, omdat kijkers niet zeker weten of het een betrouwbare informatiebron is. Als u voor abonnees betaalt, vergroot u de kans dat andere mensen uw volgers en abonnees worden, simpelweg vanwege de 'kuddementaliteit'.

Vestig jezelf als een autoriteit

Een van de belangrijkste redenen om YouTube-abonnees te kopen, is om de autoriteit van uw merk/persoonlijk merk te vergroten. Als je meer abonnees op je YouTube-kanaal hebt, geeft dit aan dat je een serieuze speler in de niche bent in vergelijking met een handvol abonnees. Zoals hierboven aangegeven, biedt een grotere abonnee u mogelijkheden om meer geld te verdienen, samen te werken met andere professionals en influencers.

Volgens een onderzoek van SEM Rush uit 2019 gelooft 48 procent van de mensen dat YouTube de komende vijf jaar de grootste bijdrage zal leveren aan het verbeteren van de doeltreffendheid van public relations-communicatie. Of je niche nu ligt in PR, mode, huidverzorging, financiën, gaming of comedy, door meer abonnees op YouTube te krijgen, kun je jezelf als branche-expert profileren.

Verminder inspanning

Abonnees spelen een sleutelrol in je succes als YouTuber. Van het genereren van inkomsten, het vergroten van het bereik, het winnen van populariteit tot netwerken, een groot aantal abonnees biedt meerdere voordelen. Voor nieuwkomers op het platform kan het een uitdaging zijn om abonnees te krijgen en geloofwaardigheid op te bouwen. Het vereist consistente inspanning en tegelijkertijd tijdrovend om uw eerste 1000 volgers te krijgen. Zoals een onderzoek aantoont, kan het wel twee jaar duren om duizend abonnees te krijgen.

Om het aantal YouTube-abonnees te vergroten, moet je goed letten op de videokwaliteit, uploadfrequentie, zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de zoekresultaten van je video en andere strategieën te verbeteren. Hoewel deze inspanningen noodzakelijk zijn, moet je veel tijd besteden aan het goed krijgen van alle aspecten van je YouTube-video. Ondanks het maken van een hoogwaardige, boeiende video, zijn er de eerste paar jaar misschien niet veel abonnees.

Wanneer u abonnees koopt, helpt dit u om uw volgersbestand snel en met minimale inspanning op te bouwen. In plaats van je zorgen te maken over het aantal abonnees, kun je je richten op het maken van nieuwe, boeiende video's die je doelgroep aanspreken.

Zoekpositie

Volgens Aherfs is een hogere ranking op Google-zoekpagina's en YouTube een topprioriteit voor digitale marketeers omdat:

  • 68 procent van de online ervaringen begint met een zoekmachine - mensen zullen je video eerder vinden als je hoger in de zoekmachine staat.
  • 75 procent van de Google-zoekers komt niet verder dan de resultaten op de eerste pagina en slechts 0.78 procent van de gebruikers klikt op zoekresultaten op de tweede pagina

Er zijn meerdere dingen die u kunt doen om uw YouTube-videoranglijst op Google te verbeteren. Deze omvatten het vinden en gebruiken van de juiste trefwoorden (dit zijn de woorden die uw doelgroep gebruikt om naar inhoud te zoeken die vergelijkbaar is met die van u), het toevoegen van YouTube-tags en het optimaliseren van uw YouTube-videokwaliteit. De snelste manier is echter om het aantal abonnees te vergroten.

Volgens Neil Patel rangschikt YouTube video's op basis van:

  • Kanaalsterkte
  • Aantal keer bekeken
  • Zoekwoordrelevantie
  • Aandelen
  • Autoriteit
  • Trust
  • Heb je vragen? Stel ze hier.
  • Doelgroepbehoud

Vertrouwen is op zijn beurt gekoppeld aan het aantal abonnees dat een YouTube-kanaal heeft, los van de views en autoriteit. Studies tonen aan dat het aantal likes, views, comments en shares van een YouTube-video sterk gecorreleerd is met een hogere YouTube-ranglijst. Een belangrijke reden om te betalen voor YouTube-abonnees is dat je het aantal likes, views en comments op je video kunt vergroten door meer echte abonnees te krijgen en je bereik te vergroten.

YouTube-kanalen met meer abonnees krijgen voorrang bij het plaatsen van zoekopdrachten op Google en ter plaatse in YouTube. Het aantal abonnees is ook een belangrijke factor die de algoritmen van YouTube gebruiken om video's te rangschikken. Hoewel opmerkingen of vind-ik-leuks eenmalige acties zijn, geven abonnementen aan dat mensen de video-inhoud die je maakt regelmatig te zien krijgen. Dit speelt een centrale rol bij het weergeven van de waarde die u voor YouTube biedt.

Dit is de reden waarom de meeste YouTubers abonnementen aanmoedigen.

Ongeacht waar uw abonnees vandaan komen, als u meer abonnees heeft, kunt u uw SEO optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat uw video wordt gevonden en bekeken door een groter publiek. Dus hoe meer mensen je inhoud bekijken, hoe groter de stroom van organische abonnees voor je YouTube-kanaal.
Mensen vragen om reacties achter te laten, werkt ook om je videoranglijst op YouTube te verbeteren. Het opbouwen van uw abonneebestand is de eerste stap om deze strategieën toe te passen om hoger te scoren.

Betrek je abonnees

Het hebben van een goed abonneebestand vergroot je zelfvertrouwen als je net begint als YouTuber. Dit is ook van toepassing op degenen die al een tijdje YouTube-video's maken, maar hun abonneebestand niet hebben kunnen opbouwen.
Zodra u een aanzienlijk aantal abonnees en weergaven heeft, zult u zich gemotiveerd voelen om regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen. Maak video's over uw kunst, muziek, reizen, eten of uw beroep om uw echte abonnees te betrekken.

Je kunt dan een persoonlijke video maken om je echte abonnees te verwelkomen en ze zich gewaardeerd en speciaal te laten voelen. Als je een origineel watermerk aan je video toevoegt, wordt niet alleen je video beschermd, maar kunnen kijkers er ook op klikken en zich op je kanaal abonneren. De abonneerknop verschijnt automatisch op uw originele watermerk.
Om je abonnees te betrekken, moet je ook video's maken die aansluiten bij hun interesses. Hier zijn enkele statistieken van HubSpot die het soort inhoud laten zien waar YouTube-kijkers de voorkeur aan geven:

  • Muziekvideo's zijn een van de meest populaire op YouTube.
  • Shopping-gerelateerde video's hadden de afgelopen tijd vijf keer meer kijkuren.
  • YouTube maakt 70 procent van de kijkers bewust van merken.
  • Kijkers hebben twee keer zoveel kans om een ​​product te kopen dat ze op YouTube hebben bekeken.
  • In vergelijking met andere platforms zoeken kijkers eerder naar informatie over een dienst, product of merk op YouTube.
  • Zelfstudievideo's op YouTube hebben de voorkeur van YouTube-gebruikers boven het lezen van de producthandleiding of instructies.
  • De belangrijkste redenen om naar YouTube te kijken, zijn vermaak en ontspanning.
  • Ontspanningsvideo's zoals het snijden van zeep hadden een toename van 70 procent in de kijktijd.
  • Komedie en 'how-to'-video's zijn de andere populaire YouTube-inhoudscategorieën.

Verbeter YouTube-algoritme

Het YouTube-algoritme is specifiek en bepaalt bijna driekwart van de video's die YouTube-kijkers bekijken. YouTube-aanbevelingen zijn gebaseerd op meerdere statistieken, zoals abonnees, kijkersgeschiedenis, kijktijd, relevantie en betrokkenheid. Een belangrijke reden om abonnees te kopen, is dat het algoritme uw video waarschijnlijk aan meer kijkers zal voorstellen.

YouTube-abonnees kopen is eenvoudig en snel

Als je je zorgen maakt over het gedoe om de juiste site te vinden om subs te kopen, dan is hier de eenvoudige oplossing. YTpals is een toonaangevende site om koop YouTube-abonnees. U kunt snelle resultaten en een gestroomlijnd koopproces verwachten. Je kunt de eerste 50 YouTube-abonnees kopen voor slechts $ 20, terwijl 5000 views $ 60 kosten.

Je kunt ook kiezen voor gratis YouTube-weergaven om snel je weg te vinden naar het opbouwen van je abonneebestand, vind-ik-leuks, reacties en aandelen.

YTpals heeft ook concurrerende prijzen voor YouTube-likes, reacties, kijkuren en shares die je YouTube-marketingstrategie kunnen verbeteren. Wanneer u voor abonnees betaalt, ontvangt u deze binnen 24 uur. Zodra je getuige bent van de tastbare voordelen van het werven van abonnees op YouTube, kun je het aantal abonnees geleidelijk verhogen tot 100, 500 of meer.

Als u opmerkingen wilt kopen, biedt YTpals aangepaste opmerkingen tegen betaalbare tarieven. Je kunt direct tien aangepaste reacties kopen voor je YouTube-video die je hebt geüpload voor een lage prijs. U kunt ook 30 of 50 opmerkingen kopen tegen concurrerende prijzen. Als het op likes aankomt, biedt YTpals 200 YouTube-likes voor $ 20.
Als je ze allemaal als een bundel koopt, krijg je de solide basis die je nodig hebt om je YouTube-kanaal naar een nieuw niveau van succes te brengen.

We bieden meer YouTube-marketingservices

Service
Prijs $
$ 30

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Service
Prijs $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Kenmerken

  • Gegarandeerde Levering
  • Bijvulgarantie
  • Veilige en privélevering
  • Levering BEGINT binnen 24-72 uur
  • Levering BLIJFT dagelijks tot volledige
  • Eenmalige bulkaankoop - geen terugkerende
Iemand in Gekochte
geleden