Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på vores mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde et svar her, send os en mail.

  • Når du besøger YTpals, skal du klikke på linket "Login / Register" i øverste overskriftsmenu.
  • Du skal derefter logge ind på din Google (YouTube) konto. Når du logger ind på din konto, skal du blot acceptere apptilladelserne, og du bliver sendt til dit medlems portal.

Bemærk: Vi modtager ikke dine loginoplysninger eller har adgang til din YouTube-konto overhovedet. Din konto kan sikkert bruge YTpals uden bekymring for YTpals eller en anden part, der får adgang.

Når du er på medlemmets portal, præsenteres du med 4 YTpals-planer, som omfatter Basic, Starter (Most Popular), Enterprise og Celebrity. Afhængigt af dine specifikke behov og krav kan du beslutte at gå med en gratis plan eller til et lille månedligt gebyr, gå med en betalt plan som Enterprise eller Celebrity planen.

YTpals er en sikker og betroet service af over 300,000 + medlemmer, med vækst for øjeblikket! Dit privatliv og sikkerhed er vores #1-mål, og derfor har vi udviklet meget stærk kodning og sikkert bevogtet hjemmesiden ved hjælp af en 256-bit kryptering.

INGEN! Vi modtager ikke nogen af ​​dine YouTube / Google loginoplysninger, og vi gemmer kun dit kanalnavn, kanalwebadresse og e-mail-adresse i vores database, så netværket kan levere abonnenter til dig korrekt. Intet mere!

Når du klikker på knappen "Aktivér", bliver du omdirigeret til en side, hvor du har brug for at abonnere på 10 andre kanaler og lide 10 videoer. Når du har klikket på den grønne "Aktivér" -knap, skal du nøje følge instruktionerne på skærmen for at aktivere planen.

Hvis du oplever problemer med at prøve at lide og / eller abonnere på en kanal, skal du klikke på den gule "Spring" -knap for at vise en ny kanal. Når du har abonneret på 10-kanaler og lyttet til 10-videoer, aktiveres grundplanen, og du modtager 5-abonnenter inden for 24-timers aktiveringsperiode.

Dette nye system er meget effektivt og vil levere alle 5-abonnenter tilbage til dig før 24-time-mærket, inden du kan genaktivere knappen, men husk på, at nogle mennesker kan afmelde dig fra dig og få dig til at modtage om 3- 5-abonnenter under hver aktivering. De, der afmelder sig fra andre brugere, der er opnået via YTpals, bliver automatisk forbudt.

Grundplanen har 2 hovedbegrænsninger, hvilket betyder at du kun må bruge den en gang hver 24 timer, og du skal logge ind på YTpals hver gang for at genaktivere din plan. Det betyder, at efter at du har trykket på "Aktiver" -knappen, kan du ikke trykke på "Aktiver" -knappen igen for nøjagtigt en anden 24-time. Når 24-timeperioden er overstået, og du har lov til at trykke på knappen "Aktiver" igen, vil du modtage en automatisk e-mail-meddelelse, der minder dig om du har valgt at modtage dette.

Når du klikker på knappen "Aktivér", bliver du omdirigeret til en side, hvor du har brug for at abonnere på 20 andre kanaler og lide 20 videoer. Når du har klikket på den grønne "Aktivér" -knap, skal du nøje følge instruktionerne på skærmen for at aktivere planen.

Hvis du oplever problemer med at prøve at lide og / eller abonnere på en kanal, skal du klikke på den gule "Spring" -knap for at vise en ny kanal. Når du har abonneret på 20-kanaler og lyttet til 20-videoer, aktiveres Starter planen, og du vil modtage 10-abonnenter inden for 12-timers aktiveringsperiode.

Dette nye system er meget effektivt og vil levere alle 10-abonnenter tilbage til dig før 12-time-mærket, inden du kan genaktivere knappen, men husk på, at nogle mennesker kan afmelde dig fra dig og få dig til at modtage om 7- 10-abonnenter under hver aktivering. De, der afmelder sig fra andre brugere, der er opnået via YTpals, bliver automatisk forbudt.

Denne Starter Plan har to hovedforskelle fra grundplanen. Den første forskel er, at du kan aktivere den og modtage 10-abonnenter hver 12-timer i stedet for hver 24-time. Den anden forskel er, at i stedet for at abonnere på 10 andre kanaler, skal du abonnere på 20. Abonnere tilbage til 20 andre kanaler er den primære årsag til, at denne plan kan aktiveres hver 12-time.

Hvis du har problemer med at abonnere på en kanal af en eller anden grund, skal du blot trykke på den gule “Spring” -knap for at indlæse en ny kanal. Når den nye kanal er indlæst, kan du prøve at abonnere på den, og den skal fungere.

Hvis det ikke fungerer, skal du trykke på linket “Login” øverst på siden for at logge ind igen, og så skal du være i stand til at genoptage det sted, hvor du slap. Dette opdaterer siden.

Annullering af din gratis plan er let. Du skal bare logge ind på YTpals og bruge vores tjenester, og du vil ikke længere modtage eller sende nye abonnenter. Vær opmærksom på, at de kanaler, du har abonneret på under brugen med YTpals, skal forblive på din konto for at være retfærdige for de andre brugere.

Enterprise-, Elite- og Celebrity-planerne er meget populære af forskellige årsager.

Når du abonnerer på Enterprise-, Elite- eller Celebrity-planen, modtager du automatisk 10-15 abonnenter (Enterprise), 20-30 abonnenter (Elite) eller 40-60 abonnenter (Celebrity) hver eneste dag, 100% automatisk. Nogle brugere vil dog afmelde sig og efterlade dig med ca. 70-80% af abonnenterne efter hver aktivering.

I modsætning til de gratis planer er de betalte planer 100% automatiske, hvilket betyder, at når du først tilmelder dig det, behøver du aldrig komme tilbage til YTpals igen. Vi giver dig automatisk nye abonnenter hver eneste dag, så din konto vokser i et sikkert og stabilt tempo uden besvær!

De priser, vi opkræver for disse planer, er betydeligt lavere, end de fleste websteder ville opkræve for "falske" abonnenter, der bliver leveret på én gang i stedet for en naturlig, daglig vækst, som vi leverer.

Disse betalte planer sikrer, at din vækst ser naturlig ud og koster en brøkdel af prisen!

Hvis du med succes har købt Enterprise-, Elite- eller Celebrity-planen, men dit abonnement ikke er aktivt, bedes du kontakt os og send os et skærmbillede af transaktions- eller kvitteringssiden og din kanal-URL, som giver os alle de oplysninger, vi har brug for for at hjælpe dig.

Når du køber Enterprise-, Elite- eller Celebrity-planen, kommer din kanal ind i netværket inden for få timer og forbliver derefter inde i 24 timer, hvilket er starten på din første dag. I løbet af denne 24-timers periode modtager du din dags kvote af abonnenter, og derefter gentages cyklussen igen den næste dag. Husk, abonnenterne kommer ikke med det samme, men leveres alle inden for 24-timersperioden hver dag. Hvis du ikke modtager nogen abonnenter inden for 48 timer, bedes du sende os en besked, så undersøger vi den.

For at besvare dette spørgsmål er der et par faktorer at overveje. Her er hvad du behøver at vide:

Når du bruger YTpals-tjenesten, viser statistik, at ca. 70-80% af abonnenterne du modtager hver dag, forbliver på din konto. Når det er sagt, leverer vi ofte ekstramateriale for at kompensere for tabene.

Grunden til, at de ikke alle forbliver på din konto, er fordi nogle mennesker ikke følger reglerne og afmeldes, men er forbudt og / eller straffet for dette, og YouTube sletter også automatisk nogle abonnenter.

Yderligere sletter YouTube's nyeste algoritmer ofte en del af de abonnenter, der leveres. For at reducere det beløb, som YouTube sletter, skal du fokusere på at lægge nye videoer ud og øge visningerne og likes på dine videoer. Hvis du har flere abonnenter end visninger, giver det ikke logisk mening, at det sker, så YouTube vil være mere tilbøjelig til at slette flere abonnenter.

De fleste af vores kunder er meget tilfredse med tjenesten, fordi det virkelig hjælper deres kanal til at vokse til en overkommelig pris.

Hvis du køber en abonnementsplan og ikke er tilfreds med denne service, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter betalingsdatoen for dit abonnement, og vi refunderer og annullerer dit abonnement fuldt ud. Hvis du kontakter os mere end 3 dage efter, at din abonnementsbetaling blev foretaget og anmoder om en tilbagebetaling, vil vores team gennemgå din konto, og hvis det skyldes en fejl i vores ende, refunderer vi din ordre fuldt ud eller refunderer det forholdsmæssige beløb på ubrugte dage i måneden, eller refunder ikke noget, hvis det er 7+ dage efter, at du havde abonneret på vores service.

Når du køber et Enterprise-, Elite- eller Celebrity-abonnement, faktureres du automatisk den samme dag i hver måned. Hvis du på et eller andet tidspunkt ikke længere har brug for dit YTpals-abonnement, skal du blot sende os en besked via vores Kontakt os-side, og vi indstiller din konto til at udløbe i slutningen af ​​din aktuelle måneds abonnement.

Hvis du for eksempel abonnerer på 23rd i måneden, men skriver os om at annullere din konto på 10th i den næste måned, indstiller vi din konto for at annullere 13 dage senere, ved afslutningen af ​​din nuværende måneds abonnement. Hvis du foretrækker øjeblikkelig aflysning, skal du bare fortælle os, og det kan vi også gøre for dig.

Du er ikke forpligtet til at forblive tilmeldt til nogen tid, men du skal skrive os, når du er klar til at annullere. Vi håndterer det og sender dig en bekræftelsesmeddelelse.

Du kan aktivere en betalt plan ved hjælp af vores betalingsmulighed på stedet og annullere din plan til enhver tid. Bare mail os, når du har tilmeldt dig en betalt plan, og vi indstiller din konto til at afslutte efter en måned og du bliver ikke faktureret igen.

Du kan nu købe dine Enterprise-, Elite- eller Celebrity-planer ved hjælp af gavekort!

Fordele ved at bruge Openbucks "Betal med gavekort"

PRAKTISK: +150,000 placeringer for at indlæse dine kontanter på et gavekort.
Ingen gebyrer: Ingen genindlæsnings-, brugs- eller aktiveringsgebyrer! Det er simpelthen dine penge - på et gavekort.
SAFE: Du behøver ikke at registrere eller give personlige / bankoplysninger for at betale med gavekort.
EASY: Køb og betal med gavekort på desktop, tablet eller mobil.

Hvordan bruger man det?

  1. Køb et gavekort fra CVS / Pharmacy, Dollar General eller oBucks. Du kan tjekke for din nærmeste forhandlerplacering ved at indtaste dit postnummer på et af deres websteder.
  2. Log ind på din YTpals-konto, og vælg enten "Enterprise", "Elite" eller "Celebrity" planer om at opgradere med.
  3. Vælg "Betal med gavekort" ved kassen og indtast dine gavekortoplysninger, når du bliver bedt om det.

Det er det! Nu kan du nyde din opgradering!

Hvad venter du på?

Deltag i vores netværk af over 500,000 succesfulde YouTube-kanalejere, der får gratis YouTube-abonnenter til at hjælpe med at udvide deres YouTube-kanal.

Få gratis abonnenter nu!
Nogen ind købt
siden