YouTube SEO

Optimer din kanal og videoer ved hjælp af YouTubes bedste praksis for maksimal organisk vækst uden at købe annoncer! Vi er Google-certificeret for YouTube-kanalvækst og ved hvad det kræver at udføre!

Vi ved, hvordan vi optræder på YouTube!

Vores YouTube-certificerede eksperter har udført YouTube SEO siden 2011. Vi kender de BEDSTE og mest effektive strategier, der giver resultater. Vi evaluerer din kanal og videoer fuldt ud og giver dig derefter specifikke, detaljerede og let at følge instruktioner for at optimere den og rangere højere i søgeresultaterne. Dette fører til trafik fra de seere, der betyder mest - de organiske.

YouTube SEO

Evaluering af YouTube-kanal

En dybtgående optaget videoevaluering af din YouTube-kanal + analyser dine konkurrenter + 5-trins handlingsplan til dine næste trin.

Din 45+ minutters video inkluderer:

  • Evaluering af fuld kanal
  • Tips, der er specifikke for din kanal og videoer
  • Gennemgå dine videoer og indholdsstrategi
  • Hemmeligheder til at promovere videoer og få abonnementer
  • Analyser dine konkurrenter
  • Detaljeret 5-trins handlingsplan for dig
  • Leveringstid: 4 til 7 dage

YouTube-video SEO

En fuld evaluering af din YouTube-video, så vi kan give dig en forbedret titel + Beskrivelse + 5 nøgleord / Hashtags.

Service inkluderer:

  • Fuld video SEO evaluering
  • 1 Forbedret titel leveret
  • 1 Forbedret beskrivelse leveret
  • 5 Undersøgte nøgleord / Hashtags
  • Leveringstid: 4 til 7 dage

YouTube grafisk design

En professionel, fuldt redesignet YouTube Channel Banner og YouTube Video Miniaturer.

Service inkluderer:

  • Professionel designkvalitet
  • Brugerdefineret til at matche dit brand
  • Stærkt og engagerende design
  • Korrekt størrelse og kvalitet til YouTube
  • Forbedrer din Click-Thru-Rate (CTR)
  • Leveringstid: 1 til 4 dage

Ofte stillede spørgsmål til YouTube Channel Review

Er du en lille YouTuber, der kæmper for at udvide din kanal?

Forsøger du at få flere visninger, men er usikker på hvad du skal gøre?

Har du spørgsmål om platformen, men kender ikke nogen, du kan stille?

I så fald er vores YouTube-kanalevalueringstjeneste noget for dig.

Vores eksperter er YouTubere selv, der har millioner af YouTube-visninger, tæt på 1 million abonnenter og har oprettet videoer i mange år.

Vores eksperter kender YouTube indefra og ud, og de vil dele deres viden med dig, når de grundigt gennemgår din YouTube-kanal på video.

Vi laver en video på mere end 45 minutter, hvor vi gennemgår og evaluerer din YouTube-kanal grundigt. Derefter uploader vi den til YouTube, gør videoen privat (kun for dig) og sender dig et link til den, så du kan se din evaluering, når du har fritid!

1) Vi vil tjekke dine videoer og give dig konstruktiv kritik.

2) Tips til, hvordan du kan gøre dine videoer bedre for at øge seertid og fastholdelse af publikum.

3) Vi gennemgår dine titler og miniaturer, indholdsstrategi, nøgleord og beskrivelse, startside osv.

4) Vi deler vores hemmeligheder om, hvordan du promoverer dine videoer og får abonnenter.

5) Vi analyserer dine konkurrenter og fortæller dig, hvordan du kan være bedre end dem.

6) 5-trins handlingsplan!

Nej, vi har ikke brug for dine loginoplysninger. Vi logger ikke ind på din YouTube-kanal.

Vi giver dig en video på mere end 45 minutter, hvor vi grundigt evaluerer din kanal, og du kan implementere de ideer / ændringer, vi foreslår, når det passer dig.

Ja! Vi arbejder med enhver YouTube-kanaltype, og vi kan hjælpe dig med at vokse din, uanset hvilken niche dit indhold handler om.

Ja! Vi gennemgår din kanal på video og taler engelsk, men vi leverer oversatte undertekster på dit foretrukne sprog.

Dette giver dig mulighed for at se langs videoen, mens du læser underteksterne for at sikre, at du forstår alt, hvad vi siger.

Den oversættelsessoftware, vi bruger, er fremragende og vil gøre et meget godt stykke arbejde med at oversætte til dit foretrukne sprog. Du forstår fuldt ud, hvad vi siger i din evaluering.

Ja! Vi gennemgår din kanal på video og taler engelsk, men vi leverer oversatte undertekster på dit foretrukne sprog.

Dette giver dig mulighed for at se langs videoen, mens du læser underteksterne for at sikre, at du forstår alt, hvad vi siger.

Den oversættelsessoftware, vi bruger, er fremragende og vil gøre et meget godt stykke arbejde med at oversætte til dit foretrukne sprog. Du forstår fuldt ud, hvad vi siger i din evaluering.

Den video, du modtager fra os, vil være 45+ minutter lang og fuld af værdifuld indsigt på din YouTube-kanal.

Når du har afgivet din ordre, tager det os normalt 3-7 dage at gennemføre din kanalevaluering.

Ofte stillede spørgsmål om YouTube Video SEO

Vi bruger en kombination af bedste praksis og premium-forskningsværktøjer til at give dig en titel, beskrivelse og nøgleord / Hashtags, der hjælper dig med at rangere bedre, se mere professionel ud og øge din videos klik-thru-rate (CTR).

Nej, vi har ikke brug for dine loginoplysninger. Vi logger ikke ind på din YouTube-kanal. I stedet giver vi dig et detaljeret og letforståeligt dokument, så du selv kan implementere de tilpassede forslag. Det er let, og du vil gerne selv implementere ændringerne, da det vil hjælpe dig med at lære og vokse som en YouTuber.

Ja! Vi arbejder med enhver YouTube-kanaltype, og vi kan hjælpe dig med at vokse din, uanset hvilken niche dit indhold handler om.

Ja og nej. Lad os forklare ... Vores modersmål er engelsk. Da vi ønsker at give dig den absolut bedst mulige kvalitetstjeneste, kan vi desværre ikke give dig vores SEO-anmeldelse på et andet sprog.
Men ... vi kan levere vores service til dig på engelsk, så kan du bruge Google Translate til at ændre den til dit sprog. Google Translate gør et fremragende stykke arbejde med at oversætte, så du vil være i stand til at få stor fordel af disse tjenester, selvom din kanal er på et andet sprog.

Det kan variere baseret på dine mål. Generelt, efter implementering af vores forslag, vil du se langsom vækst i løbet af den første måned, fordi YouTube ikke opdaterer resultaterne med det samme. Derefter, i løbende måneder, tager momentumet sig og fortsætter med at opsamle måned efter måned. Det er som en transportbil ... resultaterne begynder langsomt, men når momentumet er plukket op, vil du sejle i fuld fart fremad! Disse resultater forudsætter, at du har implementeret vores forslag, og at du også indsender kvalitetsindhold. Uanset kvaliteten af ​​indholdet vil vores tjenester hjælpe, men jo højere kvalitet indholdet er, jo bedre er resultaterne efter at have implementeret vores forslag.

Ofte stillede spørgsmål om YouTube Grafisk design

Førsteindtryk er ekstremt vigtige i onlineverdenen. Hvis nogen besøger din kanal og ikke ser et banner og videominiaturebilleder, der tiltrækker deres opmærksomhed, vil de meget hurtigt trykke på tilbage-knappen. Vores professionelle designtjeneste sætter et smil på dit ansigt, når du uploader grafikken og ser din forbedrede, professionelle "butiksfacade". 

Hvis du kigger, vil du se, at alle større YouTubere bruger brugerdefinerede videominiaturebilleder til at få deres videoer til at pope og for at få flere klik. Kvalitet, brugerdefinerede miniaturer får din video til at skille sig ud fra videoer, der måske har flere visninger eller er mere populære end din. Selvom din video er placeret lavere i søgeresultaterne, tiltrækker en brugerdefineret miniaturebillede deres opmærksomhed og opfordrer dem derfor til at besøge din video. 

Brugerdefinerede miniaturer hjælper også med at forbedre din YouTube- og Google-søgerangering og dermed skabe mere organisk trafik for dig.

Nej, vi har ikke brug for dine loginoplysninger. Vi logger ikke ind på din YouTube-kanal. I stedet giver vi dig grafikken, så du selv kan uploade dem. Det er let, og du vil gerne selv foretage ændringerne, da det vil hjælpe dig med at lære og vokse som en YouTuber.

Ja! Vi kan designe grafik til enhver YouTube-kanaltype, uanset hvilken niche dit indhold handler om.

Kontakt os blot, forklar, hvad du gerne vil have ændret, og vi foretager revisionerne! I sidste ende vil vi have dig til at elske den grafik, du modtager, og sende på din YouTube-kanal.

Det kan variere baseret på dine mål. Generelt, efter implementering af vores grafik, vil du se langsom vækst i løbet af den første måned, fordi YouTube ikke opdaterer resultaterne med det samme. Derefter, i løbende måneder, tager momentumet sig og fortsætter med at opsamle måned efter måned. Det er som en transportbil ... resultaterne begynder langsomt, men når momentumet er plukket op, vil du sejle i fuld fart fremad! Disse resultater forudsætter, at du har implementeret vores grafik, og at du også indsender kvalitetsindhold. Uanset kvaliteten af ​​indholdet vil vores tjenester hjælpe, men jo højere kvalitet indholdet er, jo bedre er resultaterne efter implementering af vores grafik.

Nogen ind købt
siden