Køb YouTube-kommentarer

100% Garanteret Levering

Hvad er fordelene ved at købe YouTube-kommentarer?

  • ✅ Forbedre dine videos placeringer i søgemaskinen
  • ✅ Tilskynder andre til at kommentere din video
  • ✅ Opmuntrer diskussioner til at starte
  • ✅ Vi gennemgår dine video- og skrivkvalitetskommentarer
  • ✅ Du kan indsende dine egne kommentarer, hvis du foretrækker det
  • ✅ Kommentarer er spredt ud over flere dage
  • ✅ 100% garanteret levering eller dine penge tilbage
  • ✅ Kommentarer Start i 24-72 timer
  • ✅ Opdel kommentarer på tværs af flere videoer. Minimum 10 kommentarer pr. video. Bestil 50 kommentarer og fordelt på maksimalt 5 videoer.
Hvad er fordelene ved at købe YouTube-kommentarer?

Måder, hvorpå du køber YouTube-kommentarer, kan hjælpe din kanal med at blive mere populær

I dag anses YouTube for at være en af ​​de mest udbredte videostreamingtjenester i verden. Det har oplevet eksponentiel vækst gennem årene og er blevet en favoritdestination for udstationering og visning af videoindhold. Mange brugere, der var i stand til at samle et stort antal følgere, har også fået indtægtsfordele ud af det. Så der er ingen tvivl om, at YouTube kommer med en masse fordele. Følgende guide hjælper dig med at opbygge en succesfuld YouTube-kanal og få flere fordele ved den.

For at opbygge en succesfuld kanal er det første skridt, du skal tage, at opbygge en stærk publikumsbase. Publikum, der er kendt som abonnenter på YouTube, vil bringe mere synlighed til din kanal ved at like videoerne, kommentere dem og henvise dem til deres venner. Det er vigtigt at engagere sig i din abonnentbase og lytte til dem, hvis du ønsker, at din kanal skal blive populær. Kommentarer er ekstremt afgørende for din kanals succes. Du kan køb YouTube-kommentarer fra YTpals og brug følgende strategier i forbindelse med at engagere dine abonnenter i kommentarsektionen.

Hvad er vigtigheden af ​​en effektiv kommentarstrategi?

YouTube er ikke kun til at se videoer, da det også giver folk mulighed for at interagere med hinanden i kommentarfeltet. Kommentarer er en fantastisk måde for indholdsskabere at engagere sig med deres publikum på og omvendt. Det giver indholdsskaberne mulighed for at lytte til, hvad deres abonnenter har at sige om indholdet. Kommentarsektionen på YouTube spiller en stor rolle i at opbygge et forhold til publikum. Videoer med flere kommentarer har en tendens til at få flere visninger. Det har vist sig, at de fleste af de videoer, der har omkring 5,000 kommentarer eller mere, er i stand til at få omkring 1 million visninger. Synspunkter og kommentarer har en tendens til at gå hånd i hånd, da en stigning i den ene fører til en stigning i den anden.

Når du starter en YouTube-kanal, er det primære mål at øge din synlighed på tværs af platformen. Kommentarer er drivkraften for at øge synlighed. Kommentarerne kan påvirke seerne til at se hele videoen, gense videoen og dele den med deres familie og venner. En effektiv kommentarstrategi er ikke kun vigtig for at få visninger, men også for at lede seerne til mere af dit indhold. En god kommentarstrategi giver dig også mulighed for at forstærke det budskab, du vil sende gennem din kanal.

Strategier til at generere flere kommentarer i dine YouTube-videoer

Kommentarer kan vise sig at være meget nyttige, hvis du ønsker at få direkte feedback fra dine seere og skabe en samtale omkring dine videoer. Nu hvor du forstår vigtigheden af ​​en effektiv kommentarstrategi, så lad os se på nogle af de metoder, der kan bruges til at generere flere kommentarer i dine videoer. Du kan bruge et hvilket som helst antal af disse metoder til at udvikle din egen kommentarstrategi. Du kan også købe YouTube-kommentarer for at hjælpe med denne proces.

1. Stil spørgsmål i slutningen af ​​videoerne.

Du bør altid prøve at stille nogle spørgsmål fra dine seere i slutningen af ​​videoerne. Disse spørgsmål kan være åbne, men specifikke spørgsmål, der får seerne til at kommentere, ville være mere gavnlige for dig i dette tilfælde. Hvis din er en vejledningsvideo, kan du spørge seerne, om de fandt tipsene nyttige eller ej. Du kan også skabe engagement ved at spørge seerne om, hvilken type indhold de ønsker at se. Du vil med garanti få nogle svar i kommentarfeltet. Ikke alene vil du få nogle gode ideer til fremtidige videoer, men du vil også være i stand til at oprette forbindelse til dine abonnenter på et mere personligt plan.

2. Lav den første kommentar i kommentarfeltet.

Nogle gange er den bedste måde at opmuntre dine følgere til at skrive flere kommentarer ved selv at lave den første kommentar. Du kan gå forrest og skrive en kommentar, der engagerer abonnenterne og starter en samtale om videoen. Med tiden vil dine abonnenter blive mere komfortable med at kommentere dine videoer. En anden måde at bruge den samme strategi på er ved at bede en person, du kender personligt, om at skrive en kommentar. Denne kommentarstrategi fungerer lige så godt. Kommentarerne indsendt af venner og familie vil også opmuntre abonnenterne til at skrive flere kommentarer. På den måde bliver I i stand til at opbygge et tæt fællesskab, der dagligt interagerer med hinanden.

3. Observer det bedst ydende indhold for at forstå engagement.

Du kan bruge YouTube-analyse til at afgøre, hvilke videoer der har haft størst engagement. Herefter kan du konstatere, hvilke faktorer der fører til større engagement. Om det var længden af ​​videoen eller bestemte afspilningslister. Det har vist sig, at videoer, der er kortere end 2 minutter, har en tendens til at få større engagementsrater generelt sammenlignet med 5-minutters videoer. Når du har fundet ud af de faktorer, der får dine videoer til at yde bedre, kan du kopiere dem i dine nye videoer. Dette vil holde publikum engageret, og kommentarerne vil blive ved med at komme.

4. Hold konkurrencer på YouTube.

Ligesom Instagram- og Facebook-konkurrencer, kan du også afholde konkurrencer på YouTube for at skabe engagement for din kanal. YouTube-konkurrencer er en fantastisk måde at få kommentarer, abonnenter og likes på din video, alt sammen på samme tid. Men du ville kræve nogle ekstra midler, og du ville også skulle yde en betydelig indsats for at promovere konkurrencen. YouTube-konkurrencer er en fantastisk måde at henlede opmærksomheden på din kanal, hvilket ville resultere i flere kommentarer på dine videoer i det lange løb. Du kan også opfordre dine seere til at skrive kommentarer som en del af konkurrencen.

5. Hjerte abonnenternes kommentarer.

Du kan oprette forbindelse til din abonnent på et mere personligt niveau ved at like de kommentarer, de sender under dine videoer. Når du synes godt om en kommentar, vil seerne kunne se et rødt hjerte sammen med et lille ikon for din kanal ved siden af. Den person, der skrev kommentaren, ville også få en notifikation om, at vedkommendes kommentar kunne lide. Når seerne ser dig interagere med andre i kommentarerne, vil de blive opfordret til at skrive flere kommentarer. På denne måde vil du være i stand til at opbygge fanloyalitet og samtidig vise, at du sætter pris på dine seere.

6. Fastgør nogle kommentarer.

Fastgørelse er en fantastisk måde, hvorpå du kan fremhæve bestemte kommentarer. Det sikrer, at den fastgjorte kommentar er den første kommentar, dine seere ser under din video, når de ruller ned i kommentarsektionen. Du kan enten fastgøre din egen kommentar for at starte en samtale med seerne eller fastgøre en abonnents kommentar. Fastgørelsesfunktionen er fantastisk til –

  • At stille specifikke spørgsmål fra publikum.
  • Giver en afklaring om videoen.
  • Driller publikum med et påskeæg eller en specifik udvikling.
  • Tak til seerne for at se videoerne.
  • Fremhæv relevante kommentarer fra abonnenterne.

7. Sammenhæng

Hvis du observerer nogen af ​​de bedste kanaler på YouTube, vil du finde en fælles ting blandt dem - konsistens. For at skabe engagement for din kanal skal du opdatere konsekvent og udgive videoer ofte. Det er vigtigt at overholde en stram tidsplan, så seerne ved, hvornår du vil uploade din næste video. Dette betyder dog, at du er nødt til at kassere indhold for dets skyld. Selvom din tidsplan sender en video hver uge, er det vigtigt at gøre indholdet engagerende for publikum. Hvis seerne finder dine videoer interessante og unikke, vil de fortsætte med at skrive kommentarer.

8. Inkluder en CTA

Det er vigtigt at inkludere en opfordring til handling (CTA) i hver video. Dette kan inkluderes i enhver del af videoen, hvad enten det er begyndelsen eller midten af ​​slutningen. Hovedformålet med CTA er at bede folk om at abonnere på din kanal. Du kan bruge annotationsfunktionen og placere en lille boks i øverste venstre hjørne af skærmen, hvor du beder dine seere om at abonnere på din kanal. Når seerne fra tid til anden ser CTA'en, bliver de mindet om at abonnere på din kanal. Efterhånden som du optjener abonnenter, vil kommentarerne og likes automatisk stige for dine videoer.

9. Brug YouTube Widget på din blog og dit websted

En anden god måde at skabe engagement i din YouTube-kanal på er ved at placere en YouTube-widget på din blog eller dit websted. YouTube-widgetten ville være en fantastisk måde at få nye abonnenter til, da dine blogfølgere og besøgende på webstedet vil lære om din YouTube-kanal. Hvis de følger dit indhold på andre medier, er der større sandsynlighed for, at de også abonnerer på din YouTube-kanal. Dette vil igen give dem mulighed for at skrive kommentarer på din YouTube-kanal, da de får mulighed for at interagere med dig på et personligt plan.

10. Byg et netværk

Hvis en abonnent kan lide din kanal, er der en chance for, at de også kan lide andre relaterede kanaler. YouTube giver skabere mulighed for at tilføje andre YouTubers kanaler til anbefalingssiden. På samme måde kan du bede andre relaterede kanaler om at vise din kanal på siden med anbefalinger, så deres seere bliver motiveret til at abonnere på din kanal. På denne måde vil du være i stand til at tiltrække flere visninger, abonnenter og kommentarer til din kanal.

11. Interager med abonnenterne.

Dette virker som en indlysende strategi, at svar på dine abonnenters kommentarer vil trække flere kommentarer. Når du svarer på seernes kommentarer, viser det også, at du lytter til dem, og at du er interesseret i deres feedback. Du bør ideelt set bruge et par minutter hver dag for at interagere med seerne. Udover at kommentere på din kanal, ville det også være en god idé at interagere med seerne på andre relaterede kanalers kommentarsektioner. Hvis disse seere finder dine kommentarer interessante, vil de også prøve at gennemgå din profil. På den måde kan du få nye abonnenter.

12. Brug søgeord effektivt.

Det er meget vigtigt at bruge søgeord i en video effektivt, hvis du vil skabe det rigtige engagement i din YouTube-kanal. Nøgleordene bruges, når en person søger efter noget bestemt. Hvis du bruger de rigtige søgeord, øges sandsynligheden for, at dine videoer når ud til den rigtige seer. Det har vist sig, at mere end 60 % af de nye abonnenter på en kanal normalt kommer fra YouTube-søgemuligheden. Hvis du ikke bruger de rigtige søgeord eller dine søgeord er spredt tyndt ud, så vises dine videoer muligvis ikke i søgeresultaterne. Det er vigtigt at være så beskrivende som muligt, når du opretter søgeordstags. Du kan også bruge onlineværktøjer til at finde forslag til søgeord.

13. Kanalpromovering.

Det er vigtigt at promovere din kanal ikke kun på YouTube, men også uden for den. Dette åbner din YouTube-kanal for seere fra forskellige medier. Når de begynder at følge dit videoindhold, begynder de også at kommentere, dele og like dine videoer. Følgende er nogle af de måder, du kan markedsføre din YouTube-kanal på –

  • Link din YouTube-kanal på dine sociale mediesider.
  • Send YouTube-kanalen til sociale bogmærkewebsteder.
  • Føj kanalen til videosøgemaskiner.
  • Vedhæft linket til din YouTube-kanal på mailinglisterne.
  • Brug din YouTube-URL, når du skriver kommentarer i blogs og sådan.

14. Brug interessante thumbnails til dit videoindhold

Hvis du vil tiltrække nye abonnenter, er det vigtigt, at dine thumbnails skiller sig ud. Folk er mere tilbøjelige til at klikke på din video, hvis de finder miniaturebilledet spændende. Det betyder dog ikke, at du begynder at bruge clickbait-billeder som dit thumbnail. Det er usandsynligt, at seerne ville følge din kanal, hvis du bruger clickbait-strategien. Hovedformålet med at inkorporere et interessant miniaturebillede er at øge antallet af visninger, du modtager. Hvis du er i stand til at give seerne godt indhold, vil visningerne også give kommentarer og likes.

15. Brug den nye funktion til at filtrere dine kommentarer

En ny funktion i YouTube Studio (desktop) giver dig mulighed for at filtrere kommentarerne på din kanal. Du kan bruge dette til at søge efter bestemte kommentarer og forfine søgningen baseret på –

  • Status for abonnenten.
  • Status for medlem af kanalen.
  • Kommentatorens abonnentnummer.

Du kan også bruge filteret til at se på kommentarer, der har specifikke spørgsmål, så du lettere kan svare på dem. Udover dette kan du bruge denne funktion til at gennemgå de kommentarer, du har eller ikke har svaret på.

Endelig kan du købe YouTube-kommentarer fra YTpals. At købe YouTube-kommentarer kan være en god mulighed for dem, der lige har startet deres YouTube-rejse, da nogle seere i starten kunne være tilbageholdende med at skrive kommentarer til videoer, der ikke har nogen kommentarer. Dette er også en god mulighed for etablerede konti, da du bruger de førnævnte strategier og køber YouTube-kommentarer for at hjælpe dig i processen.

Måder, hvorpå du køber YouTube-kommentarer, kan hjælpe din kanal med at blive mere populær

Hvorfor skal du købe YouTube-kommentarer?

Nu hvor du er bekendt med strategierne til at øge antallet af kommentarer på din kanal, er det tid til at se på vigtigheden af ​​at købe YouTube-kommentarer. Der er intens konkurrence i den sociale medieverden i dag, og det er blevet svært at opnå popularitet gennem sociale mediekanaler som YouTube. Dette skyldes, at mange veletablerede berømtheder også henvender sig til platforme som YouTube for at skabe indhold. Derfor er det vigtigt at improvisere over strategierne og lede efter nye måder at skabe engagement fra følgerne på.

Hvis du køb YouTube-kommentarer fra tjenesteudbydere som YTpals, vil du være i stand til at øge din kanals succes. Lad os tage et kig på nogle af fordelene ved at købe YouTube-kommentarer.

1. Øg genkendelsen af ​​dine videoer.

Du kan kun få de forskellige fordele ved YouTube, når de har fået en vis anerkendelse fra seerne. Når du køber YouTube-kommentarer, øges sandsynligheden for, at din video bliver genkendt. Hvis du vil have succes på YouTube, skal dine videoer have nok abonnenter, likes og kommentarer. At købe kommentarerne gør arbejdet nemmere, da flere kommentarer også giver flere visninger og likes. Selvom dine videoer måske ikke får den samme mængde kommentarer, som YouTube-berømthederne får, øger køb af YouTube-kommentarer bestemt genkendelsen af ​​din kanal i seernes øjne.

2. Forøg rangeringen af ​​din YouTube-kanal

På YouTube bestemmes rangeringen af ​​kanalerne normalt af antallet af abonnenter, kanalen har. Abonnenten kan variere afhængigt af antallet af kommentarer og likes på hver video. Dette er grunden til, at en stigning i antallet af likes og kommentarer fører til en proportional stigning i kanalens placering på YouTube. Dette indikerer, at kommentarer er ekstremt vigtige for en YouTube-kanals succes. Når du køber YouTube-kommentarer, kan du øge rangeringen af ​​din kanal ved at øge chancerne for at få flere abonnenter.

3. Gør dine videoer virale

Hver YouTuber ønsker, at deres indhold skal gå viralt, men der er ingen fast formel for at opnå det. For at skabe viralt indhold skal en skaberen investere en masse tid og promovere det på forskellige medier for at skabe en buzz omkring videoen. Selvom der ikke er nogen sikker måde at blive viral på, kan køb af YouTube-kommentarer bestemt hjælpe i processen. Når du køber YouTube-kommentarer, vil din video blive fremhævet for flere mennesker. Efterhånden som flere og flere mennesker klikker på dine videoer, ville flere kommentarer blive ved med at strømme ind. Kommentarsektionen er det første, seerne ser på, selv før de abonnerer på kanalen. Så at have en imponerende kommentarsektion ved at købe kommentarer ville hjælpe dig med at tiltrække flere seere.

4. Få flere klik og likes

Hvis du ønsker, at din kanal skal blive populær på YouTube, er det vigtigt, at den får flere klik, kommentarer og likes. Processen med at få folk til at se dine videoer kan være lang og kedelig. Der er dog måder, hvorpå du kan katalysere processen. En af de bedste måder at kickstarte din popularitet på er ved at købe YouTube-kommentarer. Når du køber kommentarer på YouTube, vil visningerne og likes automatisk strømme ind, efterhånden som flere begynder at klikke på din video. Dette skyldes, at et stort antal kommentarer i dine videoer øger sandsynligheden for, at de vises i søgeresultaterne.

5. Tiltræk nye abonnenter

Den vigtigste del af YouTube er seerne og abonnenterne. Alle dine strategier er i sidste ende rettet mod at tiltrække flere seere til din kanal. Det er et velkendt faktum, jo ​​flere seere og abonnenter du har på din kanal, jo flere seere vil du kunne tiltrække. Antallet af kommentarer på dine videoer afgør også antallet af visninger, du ender med at få. At købe kommentarer fra YTpals kan hjælpe i denne proces, og det kan gøre dit arbejde lettere. Du vil være i stand til at tiltrække nye abonnenter, når de seere, der besøger din kanal, noterer sig antallet af kommentarer, du allerede har på din kanal.

6. Hjælper med at skabe et socialt bevis

Social proof er ekstremt vigtigt i de sociale mediers verden. Det er et velkendt faktum, at folk normalt er opmærksomme på kanaler, der har en vis social status. Når et stort antal seere stoler på konceptet eller ideen, som din YouTube-kanal udbreder, vil de nye seere automatisk strømme til. På grund af det sociale bevis ville disse nye seere være mere tilbøjelige til at udvide deres støtte til kanalen. Du kan købe YouTube-kommentarer for at skabe social proof på webstedet. Når seerne ser kommentarerne til dine videoer, vil de være interesserede i at se mere af dit indhold.

7. Overdøv de negative kommentarer

Ofte kan folk ende med at poste en masse negative og hadefulde kommentarer i YouTube-videoer, som ikke har nogen relation til indholdet. Mange mennesker bruger YouTube til at fremme fjendtlighed og fordomme. Det er her, det er praktisk at købe YouTube-kommentarer. Du kan rapportere disse kommentarer, men du kan også bruge en anden taktik for at overdøve støjen. Når du køber YouTube-kommentarer, kan du sikre dig, at positive kommentarer overskygger disse negative kommentarer, hvilket kan ende med at skade dine videoer i det lange løb. Dette er en fantastisk strategi til at holde internettrolde på afstand, og de vil ikke være i stand til at få tilfredsstillelse ud af de hadefulde kommentarer.

8. Skab slagkraft på platformen

Når du køber YouTube-kommentarer, begynder din video at blive genkendt på platformen. Efterhånden som flere mennesker begynder at se dine videoer, vil det give dig mulighed for at forstærke din position på rummet. Større antal visninger betyder flere likes, flere kommentarer og flere abonnenter. Og med flere abonnenter og kommentarer til dine videoer, vil yderligere seere også blive opfordret til at abonnere på dit indhold og skrive kommentarer. Denne cyklus vil fortsætte, og du vil være i stand til at nå højder på ingen tid. Som et resultat vil du være i stand til at udøve noget slagkraft på platformen. Du vil ikke kun være i stand til at drage fordele af indtægtsgenerering fra YouTube, men gennemslaget vil hjælpe dig med at opbygge nye partnerskaber og udforske yderligere muligheder.

9. Skabe en proportional vækst af kommentarer og synspunkter

Hvis du har købt YouTube-visninger fra YTpals tidligere, ville det give mening at købe YouTube-kommentarer også. Når folk ser din kanal, vil nogle af dem sandsynligvis efterlade nogle kommentarer. Det afspejler ikke godt på din kanal, hvis forholdet mellem visningerne og kommentarerne er forskrækket med en enorm margin. Du kan afhjælpe denne situation ved at købe YouTube-kommentarer, der matcher antallet af visninger, du har i din video. Da dine synspunkter og kommentarer ser mere autentiske ud, vil folk blive opfordret til at følge din kanal og efterlade kommentarer og likes på videoerne.

10. Få mere trafik på din personlige hjemmeside

Du kan bruge succesen med din YouTube-kanal til at drive trafik til dit personlige websted. Når du køber YouTube-kommentarer fra en pålidelig kilde som YTpals, er det givet, at du vil kunne få flere likes, visninger og abonnenter. Efterhånden som din abonnentbase vokser, kan du bruge din indflydelse på webstedet til at fremme trafik til dit websted. Din YouTube-kanal giver dig mulighed for at målrette mod personer, der er interesserede i den type indhold, du producerer.

Konklusion

Fra de førnævnte strategier til at generere kommentarer i dine YouTube-videoer er det tydeligt, hvor vigtige kommentarer er i YouTube-området. Hvis du er ny på platformen og kæmper for at skabe en niche til dig selv, kan du drage fordel af YTpals-tjenesten Køb YouTube-kommentarer. Når du køber YouTube-kommentarer fra en pålidelig kilde som YTpals, vil du være i stand til at få alle de førnævnte fordele. YTpals anmelder din video og skriver autentiske kommentarer af høj kvalitet. Du har også mulighed for at indsende dine egne kommentarer. Tjenesten starter inden for 24-72 timer efter afgivelse af ordren, og kommentarerne vil blive spredt ud over flere dage.

YTpals tilbyder en række premium-tjenester for at gøre din YouTube-kanal mere succesfuld. For at vide mere, kontakt os dag!

Vi tilbyder flere YouTube Marketing Services

Service
Pris $
$ 30

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Nogen ind købt
siden