Køb YouTube-ure

100% Garanteret Levering

Hvad er fordelene ved at købe YouTube-åbningstider?

  • ✅ Du skal indsende en 15+ minutters video
  • ✅ Hjælper dig med at nå 4,000 timer for at tjene penge på din kanal
  • ✅ Se timer hjælper med at øge placeringerne på YouTube og Google
  • ✅ Service Starter i 24-72 timer og fortsætter dagligt til færdig
  • ✅ Hurtig og garanteret levering
Hvad er fordelene ved at købe YouTube-åbningstider?

Hurtige måder at øge YouTube-visningstimerne på

Hurtige måder at øge YouTube-visningstimerne på

Ifølge en Statista-rapport uploades mere end 500 timers videoer på YouTube hvert minut. Med så meget indhold bliver processen med at anbefale relevante søgeresultater hårdere. Indtil nogle år tilbage plejede YouTube at stole på antallet af visninger af videoer for at skræddersy søgeresultaterne og anbefalede videoer. Bedømmelseskriterierne for YouTube har ændret sig, og i øjeblikket tager YouTube højde for mange metrics for at sortere søgeresultaterne.

Metrikken 'Visningstid' anses for at være den vigtigste faktor til at bestemme placeringen på YouTube. YouTube undersøger, hvor lang tid folk bruger på at se videoerne, og om de interagerer med dine videoer eller ej. Det handler ikke kun om visninger, det handler om, hvor længe folk forbliver hooked til dine videoer. Selvom det er nemt at øge dine visninger, kan det vise sig at være svært at øge din visningstid organisk. Det er her YTpals kan hjælpe dig. Du kan køb YouTube-visningstimer fra YTpals for at øge dine videoers YouTube- og Google-søgningsplaceringer.

En omfattende guide til setid

Setid er en metric, der bestemmer, hvor længe dit indhold holder seerne engageret. For at øge din visningstid skal du gøre dine videoer mere synlige for seerne. Før vi kommer til måder at øge visningstiden på, lad os tage et kort kig på historien om YouTubes rangeringsalgoritme.

Indtil 2012 blev det primære mål for en videos succes anset for at være antallet af visninger. Rangeringen af ​​videoerne blev bestemt af antallet af visninger. Dette førte til øget brug af kliklokkemad, med videotitler og thumbnails, der hovedsagelig var optaget af at få klik. Selvom disse kliklokkevideoer ville få et stort antal visninger, ville fastholdelsesraten for publikum være meget lav. Den høje afvisningsprocent indikerede, at brugerne ikke var tilfredse med forslaget. Som et resultat blev det indset, at antallet af visninger ikke er den bedste indikation af kvaliteten eller relevansen af ​​en video.

YouTube indså, at en bedre målestok for en video er, hvor lang tid en bruger bruger på videoen. Når en seer ser en video helt til slutningen, indikerer det en højere grad af tilfredshed. Da størstedelen af ​​YouTube-indtægterne kommer fra reklamer, ville det give mening, at seerne skal se videoer så længe som muligt. Annoncører anerkender YouTube for dets kvalitetsbeholdning og det faktum, at det er en destination for daglig videovisning for publikum.

Det er i oktober 2012, at den nye YouTube-algoritme blev lanceret. Denne nye algoritme, baseret på 'Watch Time', tog højde for videoer, der holdt seerne engageret. YouTube begyndte at justere rangeringen af ​​videoerne og belønnede dem, der viste sig at være engagerende og holdt seerne på YouTube i længst tid. Med den nye algoritme blev visningstallet ikke længere anset for at være bestemmende for rangering af indhold.

Hvad er visningstid?

Setid er blandt de mange målinger, YouTube bruger til SEO-formål. YouTube beskriver Watch Time som den samlede tid, dine seere bruger på at se videoen. YouTube Creator Playbook fastslår også, at de videoer, der øger visningstiden på webstedet, er optimeret til at blive vist højere på søgeresultaterne og de foreslåede videoer. Der er ingen enkelt strategi, der kan bruges til at øge værdien af ​​din kanal og videoer i seernes øjne. Det kræver en flerstrenget tilgang. Du kan endda købe YouTube-visningstimer fra YTpals. Før vi kommer til det, er der nogle ting om YouTube-visningstid, du bør sætte dig ind i.

For det første er publikumsfastholdelsesfrekvensen og det anslåede antal sete minutter to tæt forbundne faktorer. Mængden af ​​tid, seerne bruger på dit indhold, måles i minutter eller sekunder. Publikumsfastholdelsesraten refererer til den gennemsnitlige tid en seer bruger på dit indhold. En høj fastholdelsesrate er et tegn på videoens evne til at fastholde brugerens opmærksomhed. YouTube observerer den måde, hvorpå din video bidrager til visningstiden for en bruger på webstedet.

For det andet foretrækker YouTube visningstid pr. brugersession. Setid er ikke kun bekymret for mængden af ​​din video, der bliver set, men din videos bidrag til en bestemt brugers visningstid på YouTube. Den seerspecifikke sessionstid er ekstremt vigtig for YouTube, da deres hovedmål er at holde seerne tilfredse og engagerede på siden i længere perioder.
Du får ikke belønningen fra visningstid, hvis du udvider en 30-sekunders video til en 20-minutters video. Nøglen er at lave engagerende videoer, der får seerne til at blive ved i længere tid. YouTube kigger på indhold, der øger visningstiden for brugerne på webstedet.

Eksempel på forståelse af YouTube-visningstid

En bruger søger efter noget bestemt på YouTube og ser først din video. Derefter ser brugeren en række relaterede videoer. I dette tilfælde vil visningstiden inkludere sessionsvisningstiden brugt på den serie af videoer. Visningstiden vil blive påvirket negativt, hvis seerne forlader videoen og går videre for at udføre en ny søgning. Visningstiden vil blive påvirket positivt, hvis en ny YouTube-visningssession oprettes af dit videoindhold. For eksempel vil indflydelsen fra en etableret YouTuber drive visningssessioner, efterhånden som brugerne går videre for at se andre relaterede YouTuber-videoer.

Vigtigheden af ​​YouTube-visningstid

Nu hvor vi kender til visningstid, lad os tage et kig på vigtigheden af ​​visningstid for en indholdsskaber –

  1. Indhold af høj kvalitet: Når seerne bliver tilbage på dine videoer hele vejen indtil slutningen, er det et tegn på, at dit YouTube-indhold er af høj kvalitet. YouTube vil i sidste ende favorisere dine videoer og øge deres placering ved at promovere dem som foreslåede videoer.
  2. monetarisering: For at tjene penge på YouTube ved at samarbejde gennem AdSense er det vigtigt, at dine visningstidsmålinger er imponerende. Ifølge en ny YouTube-politik skal dit indhold have mindst 4,000 kumulative visningstimer om året på YouTube, hvis du vil have fordele ved indtægtsgenerering.
  3. Brugertilfredshed: Hvis visningstiden på din YouTube-kanal stiger, betyder det, at dine seere er tilfredse med dit indhold. Det er udtryk for, at du er i stand til at tiltrække et engageret publikum.

Sådan finder du ud af din kanals sete timer

Før du finder ud af måder at øge din visningstid på, er det vigtigt at tage et kig på statistikkerne for din kanal. Til dette skal du åbne Creator Studio på YouTube og åbne analytics-fanen fra menuen til venstre. På analysesiden skal du vælge " sidste 365 dages visningsmulighed nederst i diagrammet. Du vil være i stand til at se det samlede antal minutter, folk har brugt på at se dit indhold. Hvis dine tal viser 240,000 eller 4,000 timer, så har du med succes passeret tærsklen for indtægtsgenerering, og du er på rette vej.

Brug af Analytics til at forstå fastholdelse af publikum

Dit publikum forventes at falde konsekvent over tid, men der er visse punkter i videoen, hvor din fastholdelse af publikum kan tage en skarp nedadgående drejning. Det er vigtigt at analysere målingen for fastholdelse af seertal for at forstå årsagerne bag faldet i seerfastholdelse på din kanal. Du kan finde ud af mere om fastholdelse af publikum på analytics-fanen under oversigtssektionen. Du vil være i stand til at finde toppene og dalene i publikumsfastholdelsesraten, som kan korreleres med specifikke punkter i videoen. Der er visse måder, hvorpå du kan fange dit publikums opmærksomhed inden for de første 15 minutter af din video.

Lad os tage et kig på nogle af dem.

  1. Kom hurtigt frem til punktet: Hvis din video forklarer et komplekst emne eller giver en vejledning om noget, vil publikum gerne komme til indholdet med det samme. Du kan ende med at slukke for seerne, hvis du ikke kommer hurtigt til hovedindholdet.
  2. Fjern intromusik: Hvis introen til din video er særlig lang, kan seerne måske ende med at forlade din kanal. Ud over dette bruger nogle indholdsskabere en god del tid på at bede seerne om at "trykke på klokkeikonet". Det vil være tilrådeligt at holde introen kort og give en lille forhåndsvisning af de ting, din video vil tale om.
  3. Brug ikke Click lokkemad: Det er vigtigt at bruge nøjagtige videotitler og thumbnails, der ikke vildleder seerne. Hvis du laver clickbait-indhold, bliver seerne irriterede og vender muligvis ikke tilbage til din kanal igen. Den anden måde, du kan vække dine seeres nysgerrighed på, er ved at vise en teaser af videofortællingens klimaks.

Sådan øger du visningstiden for din YouTube-kanal

Hvis seerne bruger en betydelig mængde tid på dine videoer, vil YouTube-algoritmen fremhæve din kanal og dine videoer i søgeanbefalingerne. YouTube har også tidligere forklaret, at det vil fokusere på de videoer, der øger seernes sessionstid på YouTube. Det tager ikke kun hensyn til den næste video, som personen ser efter at have set din video, men de efterfølgende videoers visningstid derefter. Der er ingen enkelt strategi, der kan bruges til at øge visningstiden for din kanal. En af måderne er at købe YouTube-visningstimer. Du kan også bruge følgende tips i forbindelse med køb af visningstimer til at øge din kanals visningstid og også seernes sessionsvisningstid.

1. Gør introen til din video kraftfuld og engagerende

Det er vigtigt at fange publikum fra starten. Det siges ofte, at de første 15 sekunder af videoen er afgørende for at fange publikums opmærksomhed. YouTube Playbook indeholder nogle anbefalinger til at lave en kraftfuld intro, som består af –

  • Overbevisende første frame: Den første frame af videoen skal være overbevisende, enten gennem brugen af ​​personlighed og beskeder eller gennem billeder.
  • Engager dig med seerne: Du bør prøve at tale direkte med seerne og henvise til dem individuelt i stedet for som et publikum.
  • Sæt deres nysgerrighed i gang: Du kan gøre seerne nysgerrige ved at gøre noget eller stille dem et spørgsmål.
  • Forhåndsvisning af klip: Du kan præsentere en lille forhåndsvisning af videoen, som er under 15 sekunder. På denne måde ved publikum, hvad de kan forvente.

Dit publikum er mere tilbøjelige til at blive ved og se dit indhold, når du bruger de indholdsrige dele af videoen til at begynde med.

2. Brug ikke clickbait

Det er en velkendt sag, at click baits ikke virker, hvis du vil øge visningstiden på dine videoer. Ganske ofte vil de have den modsatte effekt, da seerne ville søge efter andet indhold, hvis du ikke lever op til løftet. Når du giver et miniaturebillede og en titel til en video, bør du ideelt set prøve at give publikum noget af det, de ville forvente af videoen. At starte en video med et fancy logo eller intro kan virke fedt, men det vigtigste er at komme til sagen hurtigt.

3. Brug kapitelfunktionen i videoer

YouTube har en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at lave kapitler. Kapitler er ikke kun gode til at opdele en lang video i dele, men det giver også seerne mulighed for at se, hvad der ville komme næste gang i videoen. Når du vil inkorporere kapitelfunktionen i din video, er det vigtigt at bestemme videosegmenterne. Hvert segment eller kapitel bør ideelt set have en god intro og en interessant fortælling. At lave en grov oversigt over kapitlet på forhånd ville være yderst nyttig i dette tilfælde. Et yderligere skridt, du kan tage, er at tilføje kapitlerne baseret på tidsstemplerne. På denne måde kan seerne også skifte til forskellige tidsstempler for at se en bestemt del af en længere video.

4. Inkorporer mønsterafbrydelse

Dine videoer skal være engagerende for seerne, hvis du vil øge din visningstid. Brug af forstyrrende mønstre kan være en meget nyttig strategi til at lave videoer, der holder seerne engageret. Folk keder sig ofte, når lignende slags billeder og fortællinger gentager sig i videoen. Mønsterafbrydelsesteknikker som ændring af kameravinklen, grafik på skærmen og B-roll kan fange seernes opmærksomhed. Et mønsterafbrydelse er i bund og grund en teknik, der ændrer en bestemt adfærd, tanke eller situation. Denne teknik understøttes af adfærdspsykologi og neuro-lingvistisk programmering. Når du inkorporerer elementer af mønsterafbrydelse, skaber det visuals og fortællinger, der ændrer sig løbende og holder seerne hooked.

5. Konkurrencedygtig analyse og søgeordsforskning

Værdien af ​​søgeord i videoindhold kan ikke ignoreres, hvorfor det er vigtigt at undersøge søgeord, der er specifikke for YouTube, mens du udgiver dine videoer. Du kan undersøge søgeordene ved at bruge et søgeordsværktøj. Alt du skal gøre er at indtaste et emne relateret til indholdet og bestemme målgruppens søgeinteresse afhængigt af søgeordsvolumen. Du kan udføre søgeordsundersøgelser ved at bruge forslagene til autofuldførelse på YouTube.

En konkurrenceanalyse bør også udføres fra tid til anden for at finde ud af, hvilken type indhold, konkurrentkanalerne skaber. En konkurrenceanalyse er yderst nyttig til at finde ud af om videotags, nøgleord og også kommentarer. Informationen udtrukket fra konkurrenceanalysen kan bruges til at udvikle en forståelse af målgruppen. Det hjælper også med at finde de indholdshuller, som du kan udfylde med dit videoindhold.

6. Brug storytelling i dine videoer

En god måde at holde seerne engageret i dine videoer er ved at lave historieformede videoer. At bruge historiefortælling kan være en god idé for seere, der ønsker at blive underholdt, mens de lærer. Du kan tænke på nye og unikke måder at formidle dit indhold på i form af en historie. Dette vil holde seerne interesserede, og de vil blive ved med at se dine videoer, hvilket øger visningstiden i processen. Når du laver en video, så husk at lave indhold, der underholder og uddanner dig på samme tid. Det er vigtigt at tænke historien både i form af en fortælling og i form af præsentation på kamera, uanset hvor lang videoen er.

7. Samarbejd med andre indholdsskabere

En god måde at øge visningstiden på YouTube er ved at samarbejde med ligesindede, som forstår formålet med dit brand. Når du samarbejder med andre indholdsskabere, kan du tiltrække nye seere og udvide din målgruppe. Dette bidrager igen til din visningstid, og det hjælper også med at øge den kumulative visningstid for seerne, når de klikker på lignende indhold på din samarbejdspartners kanal. Disse samarbejder skal behandles som partnerskaber og ikke som influencer marketing. Mens influencer marketing handler om at få et nyt publikum til en tjeneste, er samarbejder mere autentiske og er baseret på fælles værdier.

8. Længere videoer

Visningstiden for en video er også påvirket af længden. Mens en længere video ville være i stand til at få en betydelig mængde visningstid med kun få seere, ville en kortere video kræve et større antal seere for at få den samme visningstid. Længere videoer er bedre til at øge visningstiden, men nøglen er, at de skal være engagerende for seerne. Disse længere videoer bør oprettes med tanke på målgruppen. Det ville være nyttigt at udvide noget af dit eksisterende videoindhold i kort form. Du kan tænke på unikke måder at udvide indholdet på. Når succesen med de længere variationer er nået, kan du slette det samme indhold, som findes i form af korte videoer.

9. Opret en videoserie

En anden god måde at øge din visningstid på er ved at oprette en videoserie. Visningstiden akkumuleret af en række videoer vil sandsynligvis være større. Dette skyldes, at seerne bliver ved med at se de relaterede videoer. Denne serie kan fokusere på et bestemt tema eller en udfordring. Det kan endda være i form af en historie. Hvis din videoserie er engagerende, vil seerne blive ved med at vende tilbage for dit indhold, hvilket ville øge antallet af visningstimer over tid. Når du vælger temaet for videoserien, er det tilrådeligt at vælge de videoer, der har flest visninger. Du kan bruge disse videoer som en base for at skabe nyt indhold.

10. Brug YouTube Analytics til at forstå mikro- og makrovisninger

Du kan få stor indsigt om din kanal fra YouTubes analysesektion. Du kan også få nye oplysninger om makro- og mikrovisninger på din kanal. YouTube analytics giver dig mulighed for at observere seertal på dage og tidspunkter. Udover dette er der også en mulighed for at se på dataene på selve videoerne. Du skal bruge analyseafsnittet til at bestemme brugernes gennemsnitlige drop-off-tider. Dette vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse af, hvordan du kan øge publikumsengagementet i dine fremtidige videoer. Den eneste måde, du kan gøre indhold mere engagerende på for seerne, er ved at forstå deres behov, hvilket er, hvad YouTube analytics giver. Du kan bruge oplysningerne til at skræddersy dit indhold efter publikums behov.

11. Bestemmelse af det rigtige tidspunkt at poste

Dine videoer skal være synlige, hvis du vil øge visningstiden for din kanal. Til dette skal videoerne vises på søgeanbefalingerne på det rigtige tidspunkt. Ifølge online forskning er det ideelle tidspunkt at poste indhold på YouTube omkring midt på eftermiddagen. Dette skyldes, at spidsbelastningstiden anses for at være kl. 8. For at sikre, at din video vises i spidsbelastningstiden, bør du give god tid til, at de kan blive indekseret. Dette forslag fungerer godt i hverdagene, men hvis du vil uploade videoer i weekenden, skal en anden strategi anvendes. I weekenden ville det være bedre at poste videoerne lidt tidligere, da internettrafikken generelt er højere i weekenden.

12. Gør brug af YouTube-afspilningslister

For at øge visningstiden behøver seeren ikke nødvendigvis at se dine videoer. Visningstiden kan stige, hvis brugeren ser en afspilningsliste, der også indeholder videoer af andre mennesker. Det kan være meget gavnligt for dig at oprette en playliste, da den guider de potentielle seere til en mere lineær seeroplevelse. Dette giver dig mulighed for at påvirke en brugers samlede visningstidssession. For at oprette afspilningslister er alt, hvad du skal gøre, at organisere dine videoer i en meningsfuld rækkefølge med relevante begivenheder, emner, shows og serier samlet i én. Playlister øger også sandsynligheden for, at dine videoer vises i de foreslåede videoresultater.

Når du bruger Playlists-funktionen, vil det være en god idé at optimere dem for en bedre seeroplevelse. Du kan bruge funktionen til start- og sluttider, så videoens 'ind' og 'ud'-punkter er specificeret. Du kan trimme introerne og outroerne af videoerne på din playliste for at skabe en mere problemfri oplevelse. Husk også at vise afspilningslisten i de indlejrede afspillere og også YouTube-kanalsiden. Du kan også linke til din spillelisteside via annoteringer.

13. Brug slutskiver og kort

Der er tricks, du kan bruge, så folk fortsætter med at se dine videoer i stedet for at klikke for hurtigt. Et af trickene er at bruge kort-funktionen på YouTube, som giver brugerne mulighed for at tilføje et link på videoskærmen. Disse videolinks i form af kort forbinder til en anden video, afspilningsliste eller kanal. Når du bruger YouTube-kortfunktionen, vil det være en god idé at placere kortet, hvor publikum normalt falder af. Dette ville give seeren mulighed for at se en relateret video i stedet for at afslutte deres visningstid. Brug af End Slates er en anden god mulighed for at dirigere seerne til en anden relateret video.

14. Inkorporer teasers

Ganske ofte kan dine seere falde fra efter et par sekunder, især hvis det er en lang video. Der er måder at sikre, at dine seere bliver ved i længere tid. Du kan overveje at inkorporere teasere i starten af ​​dine videoer, som opsummerer essensen af ​​din video. Disse teasere vil give seerne en idé om, hvad de kan forvente af videoen.

Konklusion

Hvis det bruges korrekt, kan YouTube være en fantastisk platform til at udvikle en følelsesmæssig forbindelse med potentielle seere. Når du bruger disse strategier til at øge visningstiden, vil du ikke kun få flere abonnenter og visninger, men det vil også påvirke den affinitet, dine seere har med dit brand. Du kan også køb YouTube-visningstimer fra YTpals og brug disse strategier sammen for at øge din visningstid markant. Med YTpals' Køb YouTube Watch Hours-tjeneste vil du være i stand til at nå 4,000 timers visningstid på YouTube, hvilket giver dig mulighed for at tjene penge på din kanal. Tjenesten starter inden for 24-72 timer efter afgivelse af ordren.

YTpals tilbyder en række premium-tjenester for at gøre din YouTube-kanal mere succesfuld. For at vide mere, kontakt os dag!

Vi tilbyder flere YouTube Marketing Services

Service
Pris $
$ 30

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 20
$ 60
$ 100
$ 200
$ 350
$ 600

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 13.50
$ 20
$ 25
$ 40
$ 70
$ 140
$ 270
$ 530
$ 790
$ 1050
$ 1550

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 20
$ 35
$ 50
$ 80

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 60
$ 180
$ 300
$ 450
$ 700

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Service
Pris $
$ 30
$ 50
$ 80
$ 130
$ 250

Funktionalitet

  • Garanteret levering
  • Refill Garanti
  • Sikker og privat levering
  • Levering STARTS på 24-72 timer
  • Levering FORTSAT dagligt indtil den er færdig
  • En gang stort køb - Ingen gentagelser
Nogen ind købt
siden