Odstoupení od smlouvy

Nabízíme nemateriální neodvolatelné zboží. Jako zákazník jste zodpovědní za pochopení tohoto problému při nákupu jakéhokoli produktu / služby na našem webu.

Obraťte se na podporu zákazníků

99% problémů lze vyřešit pomocí jednoduchého e-mailu. Žádáme vás, abyste nás kontaktovali pomocí našich Kontaktujte nás stránka. Naše oddělení zákaznického servisu se k vám vrátí do 24-72 (obvykle méně než 24 hodin) s přezkoumáním vašeho problému a řešením.

Způsobilé žádosti o vrácení peněz

● Nedodání produktu / služby:

V některých případech je doba zpracování pomalejší a dokončení objednávky trvá trochu déle. V takovém případě doporučujeme kontaktovat nás a požádat o pomoc. Reklamace za nedodání zboží musí být podána písemně do našeho zákaznického oddělení do 7 dnů od zadání objednávky.

● Produkt není popsán:

Tyto problémy by měly být nahlášeny našemu oddělení zákaznických služeb do 7 dnů od data nákupu. Musí být poskytnuty jasné důkazy prokazující, že zakoupený produkt / služba neodpovídá popisu na webové stránce. Stížnosti, které vycházejí pouze z falešných očekávání nebo přání zákazníka, nejsou vyřizovány.

● Zásady zrušení předplatného:

Když si zakoupíte předplatné Enterprise, Elite nebo Celebrity, bude vám automaticky vyúčtována stejná den každého měsíce. Pokud v určitém okamžiku již nepotřebujete předplatné YTpals, pošlete nám zprávu prostřednictvím našeho Kontaktujte nás a nastavíme platnost vašeho účtu na konci předplatného aktuálního měsíce. Předplatné můžete kdykoli zrušit. Pokud jste se například přihlásili k odběru na září 23rd, ale píšete nám o zrušení vašeho účtu o několik týdnů později v říjnu 10th, nastavíme váš účet na zrušení dne 23rd v říjnu, což by bylo na konci předplatného aktuálního měsíce. Pokud dáváte přednost okamžitému zrušení, dejte nám vědět a my to můžeme udělat také za vás. Nejste povinni zůstat přihlášen k odběru po nějakou dobu, ale až budete připraveni zrušit, musíte nám napsat. Poté to zvládneme a zašleme vám potvrzovací zprávu.

● Zásady vrácení platby za předplatné:

Pokud si zakoupíte plán předplatného a nejste z jakéhokoli důvodu spokojeni se službou, kontaktujte nás do 7 dnů od data platby předplatného. Pokud nás kontaktujete více než 7 dnů po provedení platby předplatného a požádáte o vrácení peněz, náš tým zkontroluje váš účet a pokud to považujeme za vhodné, vrátíme vám celou objednávku. Minulých 7 dní nemáte nárok na vrácení peněz.

Závazek ke spokojenosti

Stojíme za našimi produkty a jsme hrdí na to, že dnes můžeme poskytovat služby v oblasti sociálních médií, které jsou nejvyšší kvality. Nemůžeme vždy nabídnout refundaci, ale pokud během 7 dnů nebudete spokojeni s objednávkou jednoduše Kontaktujte nás a nalezneme řešení vašich obav.

Někdo v zakoupené
před