Ugovor o pridruženom programu

PREDGOVOR

Naše podružnice su nam vrlo važne. Dajemo sve od sebe da se prema vama odnosimo korektno i s poštovanjem koje zaslužujete. Jednostavno tražimo isto razmatranje i vas. S vama smo napisali sljedeći pridruženi ugovor, kao i da bismo zaštitili dobro ime naše tvrtke. Stoga vas molimo da imate na umu dok vas vodimo kroz ovu zakonsku formalnost.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite. Čvrsto vjerujemo u direktnu i iskrenu komunikaciju. Za najbrže rezultate pošaljite nam e-poštu na support@ytpals.zendesk.com.

POTPUNI UGOVOR

MOLIM VAS PROČITAJTE CIJELI UGOVOR.

Ovu STRANICU MOŽETE ISPISATI ZA SVOJE SNIMKE.

OVO JE PRAVNI UGOVOR IZMEĐU VAS I YTPALS-a (DBA YTPALS.com)

DOSTAVLJANJEM ONLINE PRIJAVE SLAŽETE SE DA STE PROČITALI I RAZUMIJETE UVJETE OVOG UGOVORA I DA SE DOGOVORITE DA PRAVNO ODGOVORITE ZA SVAKI UVJET I UVJET.

  1. Pregled

Ovaj Ugovor sadrži potpune uvjete i odredbe koji se odnose na to da postanete suradnik u programu suradnika YTpals.com. Svrha ovog Ugovora je omogućiti HTML povezivanje između vaše web stranice i web stranice YTpals.com. Imajte na umu da se u cijelom ovom Ugovoru "mi", "nas" i "naš" odnose na YTpals.com, a "vi", "vaš" i "vaš" odnose se na podružnicu.

  1. Podružničke obveze

2.1. Da biste započeli postupak upisa, ispunit ćete i poslati online prijavu. Činjenica da automatski odobravamo prijave ne znači da možda nećemo kasnije ponovno procijeniti vašu prijavu. Možemo odbiti vašu prijavu prema vlastitom nahođenju. Možemo otkazati vašu prijavu ako utvrdimo da vaša stranica nije prikladna za naš program, uključujući sljedeće:

2.1.1. Promovira seksualno eksplicitne materijale
2.1.2. Promovira nasilje
2.1.3. Promovira diskriminaciju na temelju rase, spola, vjere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili dobi
2.1.4. Promovira ilegalne aktivnosti
2.1.5. Uključuje bilo koji materijal koji krši ili pomaže drugima da krše bilo koja autorska prava, zaštitni znak ili druga prava intelektualnog vlasništva ili krše zakon
2.1.6. Uključuje "YTpals" ili njegove varijacije ili pogrešno napisane riječi u svom nazivu domene
2.1.7. Inače je na bilo koji način nezakonito, štetno, prijeteće, klevetničko, opsceno, uznemirujuće ili rasno, etnički ili na bilo koji drugi način neprirodno prema nama prema vlastitom nahođenju.
2.1.8. Sadrži preuzimanja softvera koja potencijalno omogućuju preusmjeravanje provizija od drugih podružnica u našem programu.
2.1.9. Ne smijete izraditi ili dizajnirati svoju web stranicu ili bilo koju drugu web stranicu kojom upravljate, izričito ili neizravno, na način koji sliči našoj web stranici niti dizajnirati svoju web stranicu na način koji navodi korisnike da povjeruju da ste YTpals.com ili bilo koja druga povezana tvrtka.
2.1.10. Web-mjesta dizajnirana isključivo u svrhu pružanja kupona ne ispunjavaju uvjete za zarađivanje provizija kroz naš affiliate program.
2.1.11. Ne možete se prijaviti kako biste zaradili proviziju na narudžbe koje predate za sebe. Sve provizije zarađene slanjem takvih naloga bit će oduzete i mogu rezultirati ukidanjem vašeg pridruženog računa.

2.2. Kao član YTpals.com Affiliate programa, imat ćete pristup Affiliate Account Manageru. Ovdje ćete moći pregledati pojedinosti o našem programu i prethodno objavljene pridružene biltene, preuzeti HTML kod (koji pruža veze na web-stranice unutar web-mjesta YTpals.com) i banner oglase, pregledavati i dobivati ​​kodove za praćenje za naše kupone i ponude . Kako bismo mogli točno pratiti sve posjete gostiju s vaše stranice na našu, morate koristiti HTML kod koji pružamo za svaki banner, tekstualnu vezu ili drugu pridruženu vezu koju vam dajemo.

2.3. YTpals.com zadržava pravo, u bilo kojem trenutku, pregledati vaš položaj i odobriti korištenje vaših poveznica te zahtijevati da promijenite položaj ili upotrebu kako biste bili u skladu sa smjernicama koje su vam dane.

2.4. Održavanje i ažuriranje vašeg web mjesta bit će vaša odgovornost. Možemo nadgledati vašu web stranicu ako se smatra potrebnim kako bismo bili sigurni da je ažurna i obavijestili vas o svim promjenama za koje smatramo da bi trebale poboljšati vašu izvedbu.

2.5. U potpunosti je vaša odgovornost slijediti sve primjenjive zakone o intelektualnom vlasništvu i druge zakone koji se odnose na vaše web mjesto. Morate imati izričito dopuštenje za upotrebu materijala zaštićenih bilo kojom osobom, bilo da je to spis, slika ili bilo koje drugo djelo zaštićeno autorskim pravima. Nećemo biti odgovorni (a vi ćete biti jedini odgovorni) ako upotrebljavate zaštićeni materijal ili drugo intelektualno vlasništvo druge osobe kršeći zakon ili prava trećih strana.

  1. YTpals.com prava i obveze

3.1. Imamo pravo nadzirati vašu stranicu u bilo kojem trenutku kako bismo utvrdili pridržavate li se odredbi i uvjeta ovog Ugovora. Možemo vas obavijestiti o bilo kakvim promjenama na vašoj web stranici za koje smatramo da ih je potrebno napraviti, ili kako bismo bili sigurni da su vaše veze na našu web stranicu prikladne i kako bismo vas dodatno obavijestili o svim promjenama za koje smatramo da ih je potrebno napraviti. Ako ne napravite promjene na svojoj web stranici za koje smatramo da su potrebne, zadržavamo pravo prekinuti vaše sudjelovanje u YTpals.com partnerskom programu.

3.2. YTpals.com zadržava pravo da prekine ovaj Ugovor i vaše sudjelovanje u YTpals.com partnerskom programu odmah i bez obavijesti ako počinite prijevaru u korištenju YTpals.com partnerskog programa ili ako zlorabite ovaj program na bilo koji način. Ako se otkrije takva prijevara ili zlouporaba, YTpals.com vam neće biti odgovoran za bilo kakve provizije za takve lažne prodaje.

3.3. Ovaj će ugovor započeti nakon što prihvatimo vašu prijavu za pridruženi partner i nastavit će se ako se ne raskine ovim sporazumom.

  1. Završetak

Vi ili mi možemo u bilo kojem trenutku prekinuti ovaj Ugovor, sa ili bez razloga, dajući drugoj strani pisanu obavijest. Pisana obavijest može biti u obliku pošte, e-pošte ili faksa. Uz to, ovaj će se Ugovor raskinuti odmah nakon bilo kojeg kršenja ovog Ugovora od strane vas.

  1. Modifikacija

Možemo izmijeniti bilo koje odredbe i uvjete u ovom Ugovoru u bilo koje vrijeme prema vlastitom nahođenju. U tom slučaju bit ćete obaviješteni putem e-pošte. Izmjene mogu uključivati, ali nisu ograničene na, promjene u postupcima plaćanja i pravilima Partnerskog programa YTpals.com. Ako vam je bilo koja izmjena neprihvatljiva, vaša jedina opcija je raskid ovog Ugovora. Vaše daljnje sudjelovanje u partnerskom programu YTpals.com nakon objavljivanja obavijesti o promjeni ili novog Ugovora na našem web-mjestu označit će vaš pristanak na promjene.

  1. Plaćanje

YTpals.com koristi treću stranu za upravljanje svim praćenjem i plaćanjem. Treća strana je pridružena mreža ShareASale.com. Pregledajte odredbe i uvjete plaćanja mreže.

  1. Pristup sučelju povezanog računa

Stvorit ćete lozinku kako biste mogli ući u naše sigurno sučelje pridruženog računa. Odatle ćete moći primati svoja izvješća koja će opisivati ​​naš izračun provizija koje vam pripadaju.

  1. Ograničenja promocije

8.1. Slobodni ste promovirati vlastite web-stranice, ali prirodno bi bilo kakvu promociju koja spominje YTpals.com javnost ili tisak mogli shvatiti kao zajednički napor. Trebate znati da YTpals.com uvijek zabranjuje određene oblike oglašavanja. Na primjer, oglašavanje koje se obično naziva "spam" za nas je neprihvatljivo i moglo bi oštetiti naše ime. Ostali općenito zabranjeni oblici oglašavanja uključuju korištenje neželjene komercijalne e-pošte (UCE), objavljivanje u nekomercijalnim grupama i unakrsno objavljivanje u više grupa odjednom. Nadalje, ne smijete oglašavati na bilo koji način koji učinkovito prikriva ili lažno predstavlja vaš identitet, naziv vaše domene ili povratnu adresu e-pošte. Možete koristiti e-poštu kupcima za promoviranje YTpals.com sve dok je primatelj već kupac ili pretplatnik vaših usluga ili web stranice, a primatelji imaju opciju ukloniti se iz budućih e-pošta. Također, možete objavljivati ​​poruke u novinskim grupama kako biste promovirali YTpals.com sve dok grupa novosti posebno pozdravlja komercijalne poruke. U svakom trenutku morate jasno predstavljati sebe i svoje web stranice kao neovisne o YTpals.com. Ako primijetimo da šaljete neželjenu poštu, razmotrit ćemo to razlog za trenutni raskid ovog Ugovora i vašeg sudjelovanja u YTpals.com partnerskom programu. Nepodmireni saldi koji vam se duguju neće biti plaćeni ako se vaš račun ukine zbog takvog neprihvatljivog oglašavanja ili traženja.

8.2. Povezana društva koja između ostalih ključnih riječi ili isključivo licitiraju u svojim Pay-Per-Click kampanjama za ključne riječi kao što su YTpals.com, YTpals, www.YTpals, www.YTpals.com i/ili bilo kakve pravopisne pogreške ili slične izmjene istih – bilo zasebno ili u kombinaciji s drugim ključnim riječima – i ne usmjeravaju promet s takvih kampanja na vlastitu web stranicu prije nego što ga preusmjere na našu, smatrat će se prekršiteljima zaštitnih znakova i bit će im zabranjen pristup YTpalsovom partnerskom programu. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da kontaktiramo affiliate prije zabrane. Međutim, zadržavamo pravo izbaciti bilo kojeg prekršitelja zaštitnog znaka iz našeg affiliate programa bez prethodne obavijesti i pri prvom pojavljivanju takvog PPC licitiranja.

8.3. Pridruženim tvrtkama nije zabranjeno unositi podatke potencijalnog klijenta u obrazac za potencijalnog klijenta sve dok su podaci o potencijalnom klijentu stvarni i istiniti i ako su to valjani potencijalni klijenti (tj. iskreno zainteresirani za YTpalsovu uslugu).

8.4. Affiliate neće prenositi nikakve takozvane "međuprostorne oglase", "Parasiteware™", "Parazitni marketing", "Aplikaciju za pomoć pri kupnji", "Instalacije alatne trake i/ili dodatke", "Lisčanike za kupnju" ili "obmanjujuće skočne prozore i /ili pozadinski skočni prozori” potrošačima od trenutka kada potrošač klikne na kvalificirajuću poveznicu do trenutka kada potrošač u potpunosti izađe s YTpals web stranice (tj. nijedna stranica s naše web stranice ili bilo kojeg sadržaja ili robne marke YTpals.com nije vidljiva na kraju -korisnički zaslon). Kako se ovdje koristi a. “Parasiteware™” i “parazitski marketing” značit će aplikaciju koja (a) slučajnom ili izravnom namjerom uzrokuje brisanje kolačića za praćenje provizije pridruženih i nepovezanih društava na bilo koji drugi način osim klika korisnika na kvalificirajuću vezu na web stranici ili e-poštom; (b) presreće pretraživanja radi preusmjeravanja prometa kroz instalirani softver, uzrokujući postavljanje skočnih prozora, kolačića za praćenje provizije ili brisanje drugih kolačića za praćenje provizije gdje bi korisnik u normalnim okolnostima stigao na isto odredište putem rezultate dobivene pretraživanjem (tražilice su, ali nisu ograničene na, Google, MSN, Yahoo, Overture, AltaVista, Hotbot i slične tražilice ili tražilice); (c) postavljanje kolačića za praćenje provizije putem učitavanja YTpals stranice u IFrame, skrivenih poveznica i automatskih skočnih prozora koji otvaraju YTpals.com stranicu; (d) cilja tekst na web stranicama, osim onih web stranica u 100% vlasništvu vlasnika aplikacije, u svrhu kontekstualnog marketinga; (e) uklanja, zamjenjuje ili blokira vidljivost Affiliate bannera bilo kojim drugim bannerima, osim onih koji se nalaze na web stranicama u 100% vlasništvu vlasnika aplikacije.

  1. Davanje licenci

9.1. Dajemo vam neisključivo, neprenosivo, opozivo pravo da (i) pristupite našoj stranici putem HTML poveznica isključivo u skladu s uvjetima ovog Ugovora i (ii) isključivo u vezi s takvim poveznicama, da koristite naše logotipe, trgovačka imena, zaštitni znakovi i sličan identifikacijski materijal (zajedno, "Licencirani materijali") koji vam pružamo ili autoriziramo u tu svrhu. Imate pravo koristiti Licencirane materijale samo u mjeri u kojoj ste član s dobrim statusom Partnerskog programa YTpals.com. Slažete se da će sve upotrebe Licenciranih materijala biti u ime YTpals.com i da će dobra volja povezana s time vrijediti isključivo u korist YTpals.com.

9.2. Svaka se stranka slaže da neće koristiti tuđe zaštićene materijale na bilo koji način koji omalovažava, obmanjuje, opsceno ili koji stranku na drugi način prikazuje u negativnom svjetlu. Svaka stranka zadržava sva svoja prava na vlasničke materijale obuhvaćene ovom licencom. Osim licence dodijeljene ovim Ugovorom, svaka stranka zadržava sva prava, vlasništvo i kamate na svoja prava, a nikakvo pravo, naslov ili kamata ne prenose se na drugu.

  1. Izjava o odricanju od odgovornosti

YTPALS.com NE DAJE NIKAKVA IZRIČITA ILI POSREDNA IZJAVA ILI JAMSTVA U VEZI S USLUGOM I WEB MJESTOM YTPALS.com ILI PROIZVODIMA ILI USLUGAMA KOJI SU ONDA PRUŽENI, BILO KOJA POSREDNA JAMSTVA YTPALS.com SPOSOBNOSTI, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU TE NEKRŠENJA PRAVA JESU ISKLJUČEN. UZ TO, NE IZJAVLJUJEMO DA ĆE RAD NAŠE STRANICE BITI BEZ PREKIDA ILI POGREŠAKA, I NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA POSLJEDICE BILO KAKVIH PREKIDA ILI POGREŠAKA.

  1. Izjave i garancije

Izjavljujete i jamčite da:

11.1. Ovaj ste ugovor pravilno i valjano izvršili i isporučili i predstavlja vašu zakonsku, valjanu i obvezujuću obvezu koja se može izvršiti protiv vas u skladu s njegovim uvjetima;

11.2. Imate puno pravo, ovlasti i ovlasti za sklapanje odredbi i uvjeta ovog Ugovora i njihovo izvršavanje bez izvršenja i pristanka bilo koje druge stranke;

11.3. Imate dovoljno prava, naslova i interesa za prava koja su nam dodijeljena ovim Ugovorom.

  1. Ograničenja odgovornosti

NEĆEMO VAM BITI ODGOVORNI U OBZIRU NA BILO KOJI PREDMET OVOG UGOVORA PREMA BILO KAKVOM UGOVORU, NEMARU, DELIKTU, STRIKTNOJ ODGOVORNOSTI ILI DRUGIM ZAKONSKIM ILI PRAVIČNIM TEORIJAMA ZBOG BILO KAKVOG IZRAVNOG, SLUČAJNOG, POSLJEDIČNOG, POSEBNOG OŠTEĆENJA, UKLJUČUJUĆI ŠTETU BEZ PRIMJERE. GUBITAK PRIHODA ILI DOBRE VOLJE ILI OČEKIVANE DOBITI ILI GUBITKA POSLA), ČAK I AKO SMO BILI UPOZORENI O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. NADALJE, BEZ OBZIRA NA SVE SUPROTNO ŠTO JE SADRŽANO U OVOM UGOVORU, NI U KOJEM SLUČAJU NEĆE IMATI KUMULATIVNU ODGOVORNOST YTPALS.com PREMA VAMA KOJA PROIZLAZI IZ OVOG UGOVORA ILI JE POVEZANA S OVIM UGOVOROM, BILO TEMELJENO NA UGOVORU, NEMARU, STROGOJ ODGOVORNOSTI, DELIKTU ILI DRUGOM PRAVU PREMAŠUJU UKUPNE NAKNADE ZA PROVIZIJU KOJE SU VAM PLAĆENE PREMA OVOM UGOVORU.

  1. Obeštećenje

Ovime se slažete da ćete obeštetiti i osloboditi od odgovornosti YTpals.com, njegove podružnice i podružnice, te njihove direktore, službenike, zaposlenike, agente, dioničare, partnere, članove i druge vlasnike od bilo kakvih potraživanja, radnji, zahtjeva, odgovornosti, gubici, štete, presude, nagodbe, troškovi i izdaci (uključujući razumne odvjetničke naknade) (bilo što ili sve od navedenog u daljnjem tekstu „Gubici”) u onoj mjeri u kojoj takvi Gubici (ili radnje u vezi s tim) proizlaze iz ili su na temelju (i) bilo koje tvrdnje da naše korištenje zaštitnih znakova podružnice krši bilo koji zaštitni znak, trgovačko ime, oznaku usluge, autorsko pravo, licencu, intelektualno vlasništvo ili drugo vlasničko pravo bilo koje treće strane, (ii) bilo kakvo pogrešno predstavljanje predstavljanja ili jamstvo ili kršenje ugovora i sporazuma koje ste ovdje sklopili, ili (iii) bilo koje potraživanje povezano s vašom web stranicom, uključujući, bez ograničenja, sadržaj na njoj koji se ne može pripisati nama.

  1. Tajnost

Svi povjerljivi podaci, uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koje poslovne, tehničke, financijske i podatke o kupcima, koje je jedna strana otkrila drugoj tijekom pregovora ili na snazi ​​s ovim Ugovorom koji je označen kao "Povjerljivo", ostat će jedino vlasništvo stranke koja otkriva podatke, a svaka će stranka čuvati povjerenje i neće koristiti ili otkrivati ​​takve zaštićene podatke druge strane bez izričitog pismenog odobrenja stranke koja otkriva podatke.

  1. Razno

15.1. Slažete se da ste neovisni izvođač i ništa u ovom Ugovoru neće stvoriti partnerstvo, zajedničko ulaganje, agenciju, franšizu, prodajnog predstavnika ili radni odnos između vas i YTpals.com. Nećete imati ovlasti davati ili prihvaćati bilo kakve ponude ili izjave u naše ime. Nećete dati nikakvu izjavu, bilo na Vašoj stranici ili bilo kojoj drugoj stranici ili na neki drugi način, koja bi razumno proturječila bilo čemu u ovom odjeljku.

15.2. Nijedna stranka ne može dodijeliti svoja prava ili obveze prema ovom Ugovoru bilo kojoj stranci, osim stranci koja pribavi sve ili uglavnom cijelo poslovanje ili imovinu treće strane.

15.3. Ovim će se sporazumom upravljati i tumačiti u skladu sa zakonima države New York bez obzira na sukobe zakona i načela.

15.4. Ne možete mijenjati niti se odricati bilo koje odredbe ovog Ugovora, osim u slučaju ako su obje strane u pisanom obliku i potpisale ih.

15.5. Ovaj ugovor predstavlja cjelokupni sporazum između nas i vas i zamjenjuje sve prethodne dogovore i komunikacije stranaka, usmene ili pisane.

15.6. Naslovi i naslovi sadržani u ovom Sporazumu uključeni su samo radi praktičnosti i neće ograničavati ili na bilo koji drugi način utjecati na uvjete ovog Sporazuma.

15.7. Ako se za bilo koju odredbu ovog Sporazuma utvrdi da je nevaljana ili neprovediva, ta će se odredba ukloniti ili ograničiti na najmanju mjeru potrebnu tako da se izvrši namjera stranaka, a ostatak ovog sporazuma imat će punu snagu i učinak.

 

Ovaj je dokument zadnji put ažuriran 2 prosinca 2022

Netko je unutra kupljen
prije