Politika Privatnosti

Ovim Pravilima o privatnosti uređuje se način na koji YTpals prikuplja, koristi, održava i objavljuje podatke prikupljene od korisnika (svaki "Korisnik") https://www.ytpals.com web stranice ("Web stranica"). Ova se politika privatnosti odnosi na web mjesto i na sve proizvode i usluge koje nudi YTpals.

Osobni identifikacijski podaci

Korisnike možemo prikupljati osobne podatke o identifikaciji na različite načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na to, kada korisnici posjećuju našu web stranicu, registriraju se na web mjestu, narudžbu, pretplaćuju se na bilten, ispunjavaju obrazac i u vezi s ostale aktivnosti, usluge, značajke ili resursi koje stavljamo na raspolaganje na našoj web stranici. Od korisnika se može tražiti ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, prema potrebi. Ne prikupljamo podatke o kreditnim karticama. Međutim, korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno. Prikupljat ćemo osobne identifikacijske podatke od Korisnika samo ako nam takve podatke dobrovoljno pošalju. Korisnici uvijek mogu odbiti pružiti osobne identifikacijske podatke, osim što ih može spriječiti da se uključe u određene aktivnosti povezane s web mjestom.

Informacije o neosobnoj identifikaciji

Možemo prikupljati bez osobne identifikacijske podatke o korisnicima kad god su u interakciji s našim stranicama. Non-osobni identifikacijski podaci mogu uključivati ​​naziv preglednika, tip računala i tehničkih informacija o korisnicima sredstava za priključenje na našim web stranicama, kao što su operativni sustav i internet usluga koriste i druge slične informacije.

Web preglednik kolačići

Naša stranica može koristiti "cookies" kako bi se poboljšala korisničko iskustvo. Korisnički web preglednik mjesta kolačiće na tvrdom disku za vođenje evidencije svrhe, a ponekad i pratiti informacije o njima. Korisnik može odabrati skužio web preglednik da odbije cookie-je, ili da vas upozoriti kada se kolačići šalju. Ako oni to rade, imajte na umu da su neki dijelovi stranice možda neće ispravno funkcionirati.

Kako koristimo prikupljenih podataka

YTpals mogu prikupljati i koristiti osobne podatke korisnika u sljedeće svrhe:

- Da bismo poboljšali korisničku uslugu: Podaci koje nam pružaju pomažu nam da učinkovitije odgovorimo na vaše zahtjeve za korisničkom uslugom i potrebama podrške.
- Za poboljšanje naše web stranice: Možemo upotrijebiti povratne informacije koje dajete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.

- Da biste pokrenuli promociju, natjecanje, anketu ili drugu značajku web mjesta: Da korisnicima pošaljemo informacije za koje su pristali da će dobiti o temama za koje mislimo da bi ih zanimale.

- Za slanje periodičnih e-poruka: Možemo koristiti e-adresu za slanje korisničkih podataka i ažuriranja koja se odnose na njihov nalog. Može se koristiti i za odgovaranje na njihove upite, pitanja i / ili druge zahtjeve. Ako se korisnik odluči prijaviti na naš popis e-pošte, primit će mu e-poruke koje mogu sadržavati vijesti o tvrtki, ažuriranja, povezane podatke o proizvodu ili usluzi itd. Ako se korisnik u bilo kojem trenutku želi odjaviti od primanja budućih poruka e-pošte, uvrštavamo detaljne odjavite pretplatu na dnu svake poruke e-pošte.

Kako bismo zaštitili svoje podatke

Mi usvojiti prikladne za prikupljanje podataka, pohrane i obrade i sigurnosne mjere kako bi se zaštitili od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništavanja vaše osobne podatke, korisničko ime, lozinku, informacije transakcija i podataka pohranjenih na našim web stranicama.

Osjetljiva i privatni razmjena podataka između stranice i njegovih korisnika događa preko SSL osigurao komunikacijski kanal i šifrirani i zaštićeni s digitalnim potpisom.

Dijeljenje vaše osobne podatke

Mi ne prodajemo, trgovina, ili iznajmiti korisnicima osobne identifikacijske podatke drugima. Mi možemo podijeliti generički prikupljene demografske informacije nisu vezani za bilo kakve osobne identifikacijske informacije o posjetiteljima i korisnicima s našim poslovnim partnerima, pouzdanih podružnice i oglašivača za svrhe koje su gore navedene.

Izmjene ovog Pravila o privatnosti

YTpals ima diskrecijsko pravo da u bilo kojem trenutku ažurira ovu politiku o privatnosti. Kad to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Ohrabrujemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu kako bi pronašli bilo kakve promjene kako bismo bili informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Prihvaćate i suglasni ste da je vaša odgovornost periodično pregledavati ovu politiku privatnosti i biti svjesni izmjena.

Vaše prihvaćanje tih uvjeta

Korištenjem ove stranice, od vas da svoje prihvaćanje ove politike. Ako se ne slažete s ovim pravilima, molimo Vas da ne koristite naše stranice. Vaše daljnje korištenje web-mjesta nakon objavljivanja promjena u ovim pravilima smatrat će se vaše prihvaćanje tih promjena.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o privatnosti, prakse ove stranice, ili svoje poslovanje s ovim stranicama, molimo da nas kontaktirate na:

YTpals
https://www.ytpals.com
support@ytpals.zendesk.com

Ovaj je dokument zadnji put ažuriran u siječnju 22, 2019

Netko je unutra kupljen
prije