YouTube SEO

Optimizirajte svoj kanal i videozapise koristeći najbolje prakse YouTubea za maksimalni organski rast bez kupovine oglasa! Mi smo Google certificirani za rast kanala na YouTubeu i znamo što je potrebno za njegovu izvedbu!

Znamo kako nastupiti na YouTubeu!

Naši YouTube certificirani stručnjaci provode YouTube SEO od 2011. Znamo najbolje i najučinkovitije strategije koje daju rezultate. U potpunosti ćemo procijeniti vaš kanal i videozapise, a zatim ćemo vam dati konkretne, detaljne i jednostavne upute za optimizaciju i viši rang u rezultatima pretraživanja. To dovodi do prometa od najvažnijih gledatelja - organskih.

YouTube SEO

Procjena kanala na YouTubeu

Dubinska snimljena video evaluacija vašeg YouTube kanala + analizirajte svoje konkurente + akcijski plan u 5 koraka za vaše sljedeće korake.

Vaš videozapis od 45 minuta uključuje:

  • Procjena cijelog kanala
  • Savjeti specifični za vaš kanal i videozapise
  • Pregledajte svoje videozapise i strategiju sadržaja
  • Tajne za promociju videozapisa i dobivanje pretplata
  • Analizirajte svoje konkurente
  • Detaljan akcijski plan u 5 koraka za vas
  • Vrijeme isporuke: 4 do 7 dana

YouTube video SEO

Potpuna procjena vašeg YouTube videozapisa omogućava vam da vam pružimo poboljšani naslov + Opis + 5 ključnih riječi / hashtagova.

Usluga uključuje:

  • Cjelovita video SEO procjena
  • 1 Navedeni poboljšani naslov
  • 1 Pruženi poboljšani opis
  • 5 Istraživane ključne riječi / Hashtags
  • Vrijeme isporuke: 4 do 7 dana

YouTube Grafički dizajn

Profesionalni, potpuno redizajnirani baner kanala YouTube i YouTube video sličice.

Usluga uključuje:

  • Profesionalna kvaliteta dizajna
  • Prilagođeni kako bi odgovarali vašoj robnoj marki
  • Snažan i privlačan dizajn
  • Ispravna veličina i kvaliteta za YouTube
  • Poboljšava klikovni udio (CTR)
  • Vrijeme isporuke: 1 do 4 dana

Najčešća pitanja o pregledu kanala na YouTubeu

Jeste li mali YouTuber koji se bori za rast vašeg kanala?

Pokušavate li dobiti više pregleda, ali niste sigurni što učiniti?

Imate li pitanja o platformi, ali ne znate nikoga koga biste mogli pitati?

Ako je tako, onda je naša usluga procjene YouTube kanala za vas.

Naši su stručnjaci sami YouTuberi koji imaju milijune pregleda na YouTubeu, blizu milijun pretplatnika i dugi niz godina stvaraju videozapise.

Naši stručnjaci poznaju YouTube iznutra i podijelit će svoje znanje s vama dok temeljito pregledavaju vaš YouTube kanal na videu.

Napravit ćemo 45-minutni video kako temeljito prolazimo i ocjenjujemo vaš YouTube kanal. Zatim ćemo ga prenijeti na YouTube, videozapis učiniti privatnim (samo za vas) i poslati vam vezu do njega kako biste mogli gledati ocjenu kad god imate slobodnog vremena!

1) Provjerit ćemo vaše videozapise i dati vam konstruktivne kritike.

2) Savjeti o tome kako poboljšati videozapise kako biste povećali vrijeme gledanja i zadržavanje publike.

3) Pregledat ćemo vaše naslove i sličice, strategiju sadržaja, ključne riječi i opis, početnu stranicu itd.

4) Podijelit ćemo svoje tajne o tome kako promovirati svoje videozapise i pridobiti pretplatnike.

5) Analizirat ćemo vaše konkurente i reći vam kako biti bolji od njih.

6) Akcijski plan u 5 koraka!

Ne, ne trebaju nam vaše vjerodajnice za prijavu. Ne prijavljujemo se na vaš YouTube kanal.

Pružit ćemo vam 45-minutni videozapis na kojem temeljito procjenjujemo vaš kanal, a ideje / promjene koje predlažemo možete implementirati po vašoj želji.

Da! Radimo sa svakom vrstom YouTube kanala i možemo vam pomoći da uzgajate svoje, bez obzira u kojoj se niši nalazi.

Da! Pregledat ćemo vaš kanal na videu i govoriti na engleskom, ali pružit ćemo prevedene titlove na vaš omiljeni jezik.

To će vam omogućiti da gledate videozapis dok čitate titlove kako biste bili sigurni da razumijete sve što govorimo.

Softver za prijevod koji koristimo je izvrstan i učinit će vrlo dobar posao prevođenja na vaš željeni jezik. Potpuno ćete razumjeti što govorimo u vašoj procjeni.

Da! Pregledat ćemo vaš kanal na videu i govoriti na engleskom, ali pružit ćemo prevedene titlove na vaš omiljeni jezik.

To će vam omogućiti da gledate videozapis dok čitate titlove kako biste bili sigurni da razumijete sve što govorimo.

Softver za prijevod koji koristimo je izvrstan i učinit će vrlo dobar posao prevođenja na vaš željeni jezik. Potpuno ćete razumjeti što govorimo u vašoj procjeni.

Video koji ćete primiti od nas trajat će 45+ minuta i pun dragocjenog uvida na vašem YouTube kanalu.

Nakon što izvršite narudžbu, obično nam treba 3-7 dana da dovršimo procjenu vašeg kanala.

Najčešća pitanja o YouTube Video SEO

Koristimo kombinaciju najboljih praksi i vrhunskih istraživačkih alata kako bismo vam omogućili naslov, opis i ključne riječi / oznake s oznakama koje će vam pomoći da se bolje rangirate, izgledate profesionalnije i povećate stopa klika (CTR) vašeg videozapisa.

Ne, ne trebaju nam vaše vjerodajnice za prijavu. Ne prijavljujemo se na vaš YouTube kanal. Umjesto toga, pružamo vam detaljan i lako razumljiv dokument, tako da sami možete implementirati prilagođene prijedloge. To je jednostavno i svidjet će vam se da sami implementirate promjene jer će vam to pomoći da učite i rastete kao YouTuber.

Da! Radimo sa svakom vrstom YouTube kanala i možemo vam pomoći da uzgajate svoje, bez obzira u kojoj se niši nalazi.

Da i ne. Objasnimo ... Naš materinji jezik je engleski. Budući da vam želimo pružiti apsolutno najbolju moguću uslugu, nažalost, ne možemo vam pružiti našu SEO recenziju na drugom jeziku.
Međutim ... našu uslugu možemo vam dostaviti na engleskom jeziku, a zatim možete koristiti Google Translate da biste je promijenili na svoj jezik. Google prevoditelj izvrsno se bavi prevođenjem, tako da ćete moći imati velike koristi od ovih usluga, čak i ako je vaš kanal na drugom jeziku.

Može se mijenjati ovisno o vašim ciljevima. Nakon implementacije naših prijedloga, primijetit ćete spor rast tijekom prvog mjeseca jer YouTube ne ažurira rezultate odmah. Zatim će se tijekom mjeseci, koji su u toku, povećavati zamah i nastaviti sakupljanjem iz mjeseca u mjesec. To je poput transportnog kamiona ... rezultati će početi sporo, ali kad jednom dođe do zamaha, kružit ćete punom brzinom naprijed! Ovi rezultati pretpostavljaju da ste implementirali naše prijedloge i objavljujete kvalitetan sadržaj. Bez obzira na kvalitetu sadržaja, naše će usluge pomoći, ali što je kvalitetniji sadržaj, bolji će se rezultati vidjeti nakon provedbe naših prijedloga.

Najčešća pitanja o YouTube grafičkom dizajnu

Prvi dojmovi izuzetno su važni u internetskom svijetu. Ako netko posjeti vaš kanal i ne vidi sličice sa natpisima i video zapisima koji privlače njihovu pažnju, vrlo brzo će pritisnuti tipku za povratak. Naša profesionalna dizajnerska usluga izmamit će vam osmijeh na lice prilikom prijenosa grafike i vidjeti vaš poboljšani, profesionalni "storefront". 

Ako pogledate, vidjet ćete da svi glavni YouTuberi koriste prilagođene minijature videozapisa kako bi njihovi videozapisi iskočili i kako bi ostvarili više klikova. Kvalitetne, prilagođene minijature izdvajaju vaš videozapis od videozapisa koji mogu imati više pregleda ili biti popularniji od vašeg. Čak i ako je vaš videozapis niže rangiran u rezultatima pretraživanja, prilagođena minijatura privući će mu pažnju i stoga će ih potaknuti da posjete vaš videozapis. 

Prilagođene minijature također pomažu poboljšati vaše ljestvice na YouTubeu i Google pretraživanju, stvarajući tako više organskog prometa za vas.

Ne, ne trebaju nam vaše vjerodajnice za prijavu. Ne prijavljujemo se na vaš YouTube kanal. Umjesto toga, pružamo vam grafiku kako biste ih sami mogli prenijeti. Jednostavno je i svidjet će vam se unošenje promjena, jer će vam to pomoći da učite i rastete kao YouTuber.

Da! Možemo dizajnirati grafiku za svaku vrstu kanala na YouTubeu, bez obzira o kojoj se niši nalazi.

Jednostavno nas kontaktirajte, objasnite što biste željeli vidjeti promijenjeni i mi ćemo napraviti revizije! Na kraju vam želimo da volite grafiku koju primate i objavljujete na svom YouTube kanalu.

Može se mijenjati ovisno o vašim ciljevima. Nakon implementacije naše grafike, vidjet ćete spor rast tijekom prvog mjeseca jer YouTube ne ažurira rezultate odmah. Zatim će se tijekom mjeseci, koji su u toku, povećavati zamah i nastaviti sakupljanjem iz mjeseca u mjesec. To je poput transportnog kamiona ... rezultati će početi sporo, ali kad jednom dođe do zamaha, kružit ćete punom brzinom naprijed! Ovi rezultati pretpostavljaju da ste implementirali našu grafiku i objavljujete kvalitetan sadržaj. Bez obzira na kvalitetu sadržaja, naše će usluge pomoći, ali što je kvalitetniji sadržaj, bolji će se rezultati vidjeti nakon implementacije naše grafike.

Netko je unutra kupljen
prije